Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Как да не умрем от_коронавируса  (Прочетена 4982 пъти)

Johnny

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Как да не умрем от_коронавируса - японски метод за профилактика на заразяването.

Possibility of Disinfection of SARS-CoV-2 (COVID-19) in Human Respiratory Tract by Controlled Ethanol Vapor Inhalation

Цумору Шинтаке - професор по физика в института по наука и техника в Окинава, оглавяващ изследователското поделение по квантова вълнова микроскопия, предложи да се разгледа възможността за профилактика заразяването с_коронавирус чрез контролирано вдишване изпаренията на етанол.

Може да се вярва на думите на професора, понеже той е създал къде по-сложни изобретения, като рентгенов ускорител на частици, прибор за измерване ултра микроскопични лазерни лъчи, преобразувател енергията на вълните.

За дезинфекция на дихателните пътища може да се използва достъпни силни (40-45 градуса) алкохолни напитки от вида на водка, ром, уиски, коняк, които следва предварително да се разредят до концентрация на алкохолното съдържание от 16-20%. При вдишване през носа на изпарения, загрети до 55-60 градуса по Целзий в продължение на една-две минути, те се кондензират по вътрешната повърхност на дихателните пътища. При това концентрацията на алкохол се повишава приблизително до 36%, което е достатъчно за деактивиране на новия_SARS-CoV-2 (_коронавирус) по слизестите тъкани. Дихателните пътища в конкретния случай функционират като апарат за дестилиране на алкохол (кондензатор).

Метода осигурява постъпване на допълнителна влага в дихателните пътища и им помага да се пречистят горните части на дихателния тракт, а също така способства отделянето на слуз и вирусни частици за сметка на механизма за почистване на трахеята.

Като алтернатива, може да се използва неразреден силен алкохол със стайна температура: разпръскваме алкохола на марля и поставяме върху носа и устата, бавно вдишваме алкохолните пари.

Инструкция:
- взимаме подходящ съд за горещи напитки - може обикновена чаша;
- кипваме вода в чайник или друг съд и пълним чашата с вряла вода за една минута за да се загрее и изливаме водата;
- наливаме 30 мл. алкохол в загрятата чашата и добавяме същото количество вряла вода;
- поставяме чашата под носа си и вдишваме през носа 8 пъти - вдишването трябва да бъде плитко;
- след това за няколко секунди отместваме чашата настрана и правим няколко нормални вдишвания;
- след това отново повтаряме процедурата с вдишване на изпарения от чашата;
- процедурата по вдишване на изпарения и вдишване на чист въздух се повтаря няколко пъти в продължение на 1,5-2 минути.
- след приключване на инхалациите, с течността от чашата може да се изплакне устната кухина и след това да се глътне.

Рисковете от алкохолно опиянение са минимални, но ако ви предстои важна работа или шофиране, по-добре да отложите процедурата за по-късно.

-----------
Лечение_корона_вирус_

Вируса_има липидна обвивка, която се разтваря от спирт. При поява на симптоми, взимаме качествена водка или друг алкохол с 40-45 градуса алкохолно съдържание. Напръскваме марля или друг плат и го слагаме върху носа и устата. Вдишваме изпаренията в продължение на 3-5 минути. Процедурата се повтаря през час и половина и през нощта може да се напръска обилно възглавницата.

https://www.youtube.com/watch?v=-0g-vU06Who
Активен

ivanela97

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
Re:Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #1 -: 16-10-2020, 20:39:42 »

Аз мисля, че не е нещо толкова страшно и опасно. Обаче е важно да се приемат витамини и аминокиселини. Купувала съм си от тук https://nowfoods.bg/kategorii/aminokiselini и се чувствам като цяло добре при приема им. Иначе чак за умиране... Мисля, че е пресилено, не трябва май да се драматизира толкова много.
Активен

zhivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 201
  • Намасте
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #2 -: 22-10-2020, 09:19:44 »

Има ли още заблудени относно пресилената сериозност на 19?Познавате ли някой ,който е преминал?Аз-не.Ето какво мислят специалистите споделено на Световен съюз на Лекарите- Берлин 10.10.2020:
https://www.facebook.com/chiarli007/videos/774194110037821
Активен
"Нещата, които никога няма да научим, са тези, които сме убедени, че знаем"  Джузепе Донадеи

donna

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 132
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #3 -: 30-10-2020, 00:06:48 »

Здравей zhivko,

от доста време не бях влизала във форума, нямах  намерение да пиша, но въпросът ти ме провокира.

Винаги ми се свива сърцето, когато видя, че някой се съмнява в сериозността на вируса. На 21.10. в Русия почина един изключително известен свещеник - о. Дмитрий Смирнов. В youtube човек може да види стотици видеа с него... Доколкото си спомням през април беше цял месец в реанимация заради вируса и излезе от болницата на инвалидна количка, не успя да се възстанови и почина. Починаха и игуменът на Троицо-Сергиевата Лавра и няколко монаси, в бисерът на Православната църква - Дивеевския манастир - всички монахини след Великден едновременно се разболяха и бяха в болница, пет от тях починаха, една беше 50 годишна. Монахиня Иулиания, известен диригент в цяла Русия, от Елисаветинския манастир, разказва, че е било толкова тежко в болницата, че дори не е могла да се моли - основното занимание на монасите е молитвата - представи си в какво състояние е била. Същото разказва и монахиня от Дивеевския манастир. Починаха и много други свещеници, сръбски епископи...
Моя братовчедка в Англия изкара вируса след Великден, 2 месеца беше болна. Какво ли не пи и не прави - трудно се въстанови - а от години е на вегетарианска храна и организмът й е доста чист...

Моят съвет към теб и всички, които не вярват в сериозността на вируса - повярвайте и пазете себе си и близките си, хората около вас! Ние трябва да направим всичко, което зависи от нас, за да се предпазим.

С пожелание за много здраве :flower:
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #4 -: 31-10-2020, 18:24:48 »

Добре дошла , Донче.  :flowers2: Сигурно и ти наблягаш на фейсбук и затова не влизаш тук :)
Вирус има, това е без съмнение. Но той не е обичаен  и затова се държи  и необичайно  ;) Появиха се дори научни публикации, че е манипулиран допълнително ( "оптимизиран"  :o ) , но и без тях се знаеше каква ще му е целта. Задачата му е от огромна важност за създателите му , но за да се схване всичко, за да се нареди целият пъзел, са необходими допълнителни познания  в няколко области. Да се анализира   " на парче" - не бива. А и не е възможно. Ще пусна по-долу няколко ценни публикации от сериозни хора, които са проверени във времето.

Донче, ти хубаво казваш " пазете се , пазете и близките си", но има един неприятен въпрос.. "КАК" ? Този вирус има своя логика и на заразяване , и на протичане.
Направо да си го кажем, тук става въпрос за биооръжие. Какъв е антидотът  - вероятно знаят само създателите. :) 
Както се доказа вече категорично - мерките с маските и блокадите не намаляват смъртността! (  говорим за смъртност ,а не за "заразени"  ;) ) Доказаха го държави, в които мерките са разхлабени или дори липсват. ( напр Швеция , Беларус и др. ) .
Но именно  "мерките срещу пандемията"  са важният компонент, благодарение на който ще бъде възможно да се реализират планове, по които се работи от десетилетия..  ;)  А пък самата идея е  дори на столетия !  За запознатите тя не е нещо ново :  преструктуриране на света , което включва и необходимият за това социален инженеринг.   

 Донче, от сезонен грип също умират доста хора, ти видя ли данните за предходните години? За ЕС за 2018 бяха 150 000 ! И то реално, а не както сега, когато данните умишлено се надуват изкуствено ( пак със същата цел - за да се проправи път на това , което тепърва ще се случва :)
Лошото е , че заради блокадите започнаха рязко да се увеличават смъртните случаи в бедна Африка, както и от хронични и онкологични заболявания навсякъде по света - хората не смеят да отидат в болници , а и в болниците се гаврят с тях, изкарват ги първо вирусоносители , та чак после се занимават с основните им заболявания..
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #5 -: 31-10-2020, 22:39:00 »

Копирам си два поста от фейсбук. Както знаете, там върви масирана цензура и затова съм използвал такъв изказ  ;)

Пак фалшиви новини! Ейй, не престанаха..И пак, че вирусът не е с естествен произход, а че бил лабораторно манипулиран..Преди беше Нобеловият лауреат  Люк Монтание, сега пък някакви  британски и норвежски учени изследователи - Sørensen, Susrud  и   Dalgleish. Малее, не са само те..🤭 Има и още! Молекулярният биолог и вирусолог Jonathan Latham  и генетикът Allison Wilson също са в кюпа!  И как смеят, нахалниците, да си публикуват фалшивите доклади в научни издания като Independent Science News , или Quarterly Review of Biophysics Discovery , това вече е  повече от безобразие! Ама те и други глупости си позволяват да твърдят, напр. че ваксина не е възможно да се произведе! Боже, накъде отива науката 🥶И за капак на всичко, да взема това да го прочета на сайта на най-известният в САЩ шарлатанин , д-р Джоузеф Меркола. Нямам думи, това е сърцераздирателно. 😭
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/07/31/coronavirus-whistleblower.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20200731Z2&mid=DM607339&rid=928821733&fbclid=IwAR37VeHKZvc6zj-rNloV9ieWyKBgrxaEnAbC1HZO2skcopH--aK0BmBXoTg
« Последна редакция: 31-10-2020, 22:59:32 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #6 -: 31-10-2020, 22:40:53 »

Не секват фалшивите публикации и анализи ейй.. Жална ни майка..  Този път е ред на проф. Фурсов.  Вижте го какво е натворил и какви ги е наприказвал, ( копирам само малка част от интервюто с него) . Такива конспиратори и  шарлатани трябва да се цитират и да се изобличават, за да се предпазят народите от негативното разрушително въздействие на всякакви  подобни , враждебни на демокрацията и установените ценности , елементи! --------------------------------------------------------------------------------


"..този път към СЗО като по команда се присъединиха практически всички държави"
"...Създава се впечатление, че си имаме работа с глобална афера, която се разгръща под формата на предизвикана психична епидемия и преследва, както икономически, така и до голяма степен социално-политически цели..."
И тук като коз от ръката на измамник се появи коронавирусът. В редица отношения той изигра ролята на ерзац-война: по целия свят бяха предприети толкова безпрецедентни мерки (и по мащаб, и по степен на излишно несъответствие с медицинската реалност), че напълно могат да се сравнят с мерките от военно време. Като:
• Закриването на държавните граници, прекъсването на международните, а в редица случаи и междурегионални транспортни връзки.
• Въвеждане под формата на т.нар. „самоизолация“ на домашни арести, временно затваряне, тоест в същността си прекратяване на конституционните права на гражданите с особен ущърб на правата на възрастните под прикритието на грижа за тяхното здраве (при това са се загрижили именно тези, които преди това рушаха здравната система, което биеше най-вече по възрастните).
• Спирането на работата на цели сектори от икономиката с вероятното им разрушаване.
• Установяване на строги мерки за социален пространствен контрол над населението - (QR-кодове, видеонаблюдение и други „прелести“ на това, което наричат surveillance capitalism – капитализъм на наблюдението/контрола“: почти по Фуко: надзор и наказание)
• Научаване на населението към строг контрол от страна на властите, към покорност (носене на маски и ръкавици, въпреки безсмислеността им. Да не говорим за това кой и какви пари се правят от маски и ръкавици. Това се отнася и до бъдещата ваксина). Това всъщност е социална дресура.
• Осъществяването под прикритието на „пандемията“ на редица важни за глобалистите-цифровици проекти, които се сблъскват със съпротива. Преди всичко това е дистанционното образование, което убива образованието като такова („Мечтата на Греф“). ---------------

Проф. Андрей Фурсов: Битката на глобалните елити за посткапиталистическото бъдеще е започнала
https://pogled.info/analitichen/prof-andrei-fursov-ultraglobalistite-globalistite-i-rusiya.118845?fbclid=IwAR3roo1T9y_VSl6eMvdIG28cDQUa4kNe71tKThfzDsrullv0wUmfC1CI7xg
« Последна редакция: 31-10-2020, 23:00:25 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #7 -: 31-10-2020, 22:57:43 »

От смъртоносните ваксини до концентрационните лагери

Най-важната информация за ковид ваксините, които ще се натрапват в Европейския съюз и САЩ, и какъв е планът за по-нататъшната война срещу човечеството под прикритието на фалшивата пандемия

https://www.otizvora.com/2020/10/12545/ot-smurtonosnite-vaksini-do-kontsentratsionnite-lageri/?fbclid=IwAR2ZjEcmw51bR73M4GqfYL9VPkYxOrX3Ogt-l_SbRB1U2UAYiptsEdYvwOk

И ултра важната статия на д-р Меркола от преди 3 дни :

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/10/28/the-great-reset.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20201028Z2&mid=DM692961&rid=997598855

"What You Need to Know About 'the Great Reset'"
 За тези, които се затрудняват с английския, може  да се използва гугъл преводач, преводът е достатъчно добър.
За преводача - от тук: https://translate.google.bg/?hl=bg

Та, това е само началото. До 2 години и най-големите дебили ще са навързали събитията и ще са наясно  с това, което се случва и защо този вирус е толкова важен .
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

donna

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 132
Re: Как да не умрем от коронавируса
« Отговор #8 -: 01-11-2020, 20:22:38 »

Здравей бате Бино :love_026:,

аз познавам хора, които са се заразили в болница от коронавируса, и аз съм се заразявала няколко пъти от  вируси отивайки на лекар. Напълно реален е страхът, още повече когато човек има вече някакво сериозно заболяване и знае, че е още по-уязвим.

Подценявайки вируса, човек не спазва мерките - маска, дистанция, дезинфекция...от там се увеличава вероятността да се разболее и да разболее и близките си, хората около себе си. Както казаха преди време - така можем да станем непредумишлено убийци, защото не при всеки нещата се развиват розово, всеки ден чуваме колко много хора загубват битката с вируса...Това имах предвид, като казах, че трябва да се пазим, да пазим хората около себе си. Ние трябва да направим това, което зависи от нас със съвест, другото вече както се казва е Божа работа. Атонски старец казва, че трябва да сме разумни и да се пазим - например да отидем на магазина да напазарим, защото имаме неотложна нужда, а не защото ни е кефнало да отидем да се разходим или разнообразим там...

Съгласна съм с теб, за съжаление не можем да направим нищо. Допуснато е да стане това, има причини. Още миналата година имаше предсказание на атонски старец, че има да се случи нещо лошо тази година. Гръцки епископ казва, че има предсказание, че и следващата година има да се случва нещо. Ние може само да се молим - за да се случи по-малкото зло!

Понякога, когато се изнервя от цялата тази ситуация, си спомням и се успокоявам с думите на един гръцки светец - св. Никифор Прокажени - който се е явил на един грък и на една българка и е обещал да помага на разболелите се от коронавируса, ако му се молят. Та накрая думите му са били - " Ще отмине!". :flower:





Активен

zhivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 201
  • Намасте
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #9 -: 19-11-2020, 14:57:34 »

"Като цяло населението не знае какво се случва,дори не знае ,че не знае"
Ноам Чомски

10 начина да Ви манипулират
Ноам Чомски е съставил списък на "10 начина за манипулиране" с помощта на медиите.
1. Отвличане на вниманието. Постоянно се отклонява съзнанието на хората от реалните социални проблеми, превключвайки ги към теми, които нямат реално значение. За да постигат такъв резултат, според който гражданите да са винаги заети с нещо и да нямат време да мислят, от полето – в кошарата, както и всички други животни (цитат от книгата "Тихо оръжие за тихи войни“).
2. Създават се проблеми, а след това се предлага начин за решаването им. Този метод е наречен „проблем-реакция-решение.“ Създава се проблем, един вид „ситуация“, разчетена така, че да предизвика реакция сред хората, така че те самите да поискат приемането на мерки, които са необходими на управляващите кръгове. Например, допускане на ескалация на насилие в градските райони или кървави терористични актове, с цел гражданите да изискват приемането на закони, насочени към засилване мерките за сигурност и политики, засягащи гражданските свободи.Или да се предизвика икономическа криза, за да се приеме като необходимо зло нарушението на социалните права и съкращаване на социалните услуги.
3. Методът на постепенното прилагане. За да се постигне приемането на непопулярни мерки, е достатъчно те да се въвеждат постепенно, ден след ден, година след година.Именно по този начин бяха наложени принципно нови социално-икономически условия (неолиберализъм) през 80-те и 90-те години на миналия век. Минимизиране на функциите на правителството, приватизация, несигурност, масова безработица, заплати, които вече не осигуряват достоен живот. Ако това се случи по едно и също време, най-вероятно би довело до революция.
4. Отлагане на изпълнението. Друг начин да се прокара едно непопулярно решение е да се представи като „болезнено и необходимо“ и да се получи в един момент съгласието на гражданите за неговото прилагане в бъдеще. Много по-лесно е хората да се съгласят на жертви в бъдещето, отколкото в момента. Първо, защото това не се случва веднага. Второ, защото повечето хора винаги са склонни да таят наивна надежда, че „утре нещата ще се подобрят“ и че тези жертви, които са поискани от тях, могат да бъдат избегнати.Така се предоставя на гражданите повече време да свикнат с идеята за промяна и смирено да ги приемат, когато му дойде времето.
5.Отношение към хората като към малки деца. В по-голямата си част пропагандните изяви, предназначени за широката общественост, използват такива аргументи, символи, думи и интонация,като че ли става дума за деца в училищна възраст със забавено развитие или с психически увреждания. Колкото по-настойчиво някой се опитва да заблуди слушателя, толкова повече той се опитва да използва инфантилни словесни форми. Защо? Ако някой се отнася към човек така, сякаш той е на 12 или по-малко години, по силата на внушението, в отговор като реакция на човека също ще липсва критична оценка, което е типично за деца на възраст 12 години или по-малко.
6. Да се атакуват емоциите на човека в по-голяма степен, отколкото мисленето му. Въздействието върху емоциите е класически метод, който има за цел да гарантира, че ще се блокира способността на хората да правят рационален анализ, а в крайна сметка дори и на способността им за критично осмисляне на събитията. От друга страна, използването на емоционалния фактор може да отвори вратата към подсъзнанието, за да се вкарат там мисли, желания, страхове, притеснения, принуждения или устойчиви модели на поведение …
7. Да се държат хората в неведение, като се култивира посредственост.С това се гарантира хората да не са в състояние да разберат техниките и методите, използвани, за да бъдат контролирани против волята си. Качеството на образованието, предоставяно на по-нисшите класи на обществото, трябва да е толкова оскъдно и посредствено, за да може невежеството, което разделя по-нисшите класи на обществото от върхушката, да остане на такова ниво, което нисшите класи да не могат да преодолеят.
8. Насърчаване на гражданите да се възхищават на посредствеността. Да се насърчава в хората идеята, че е модерно да си глупав, вулгарен и груб …
9. Засилване на чувство за вина. Да се застави отделният човек да вярва в това, че самият той е виновен за собственото си нещастие поради липса на умствени способности, умения или усилия. В резултат, вместо на бунт срещу икономическата система, човек започва самостоятелно да се занимава със самоунижение, самоунищожаване, да обвинява за всичко себе си, което го води неминуемо до тотална и нескончаема депресия, като всичко това води към апатия и бездействие.
10. Да се знае за хората повече, отколкото те самите знаят за себе си. През последните 50 години напредъкът в областта на науката доведе до образуването на все по-разширяваща се пропаст между знанията на обикновените хора и информацията, която притежава и използва управляващата класа. Благодарение на биологията, неврологията и приложната психология, "системата“ има на разположение най-съвременни знания за човека, в областта на физиологията и психологията. Системата е в състояние да научи за обикновения човек повече, отколкото той знае сам за себе си. Това означава, че в повечето случаи системата има по-голяма власт и в много по-голяма степен контролира и управлява хората, отколкото те могат сами да се контролират.
Активен
"Нещата, които никога няма да научим, са тези, които сме убедени, че знаем"  Джузепе Донадеи

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

https://pogled.info/svetoven/amerika/329-pochinali-i-9516-postradali-sled-vaksinata-sreshtu-Covid-19-v-sasht.125584

329 починали и 9516 пострадали след ваксината срещу Covid-19 в САЩ

Нещо не  се чуват тези числа по телевизията и радиото?   ;)  Ако беше умрял дори един американец от някаква китайска или руска хранителна добавка, новината щеше да гърми в ефира цяла седмица, докато я чуят  дори в най-югозападните райони на Мадагаскар. 
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

 Систематизирах  малко информация  по отношение  на новите "ваксини".  (В кавички ,  понеже не са точно ваксини..  :o )
Може би е правилно, преди да се инжектираме , да се информираме?  ( Пък  може и след като се инжектираме  ;D кой както си реши ) 

Настоящите "ваксини" срещу Ковит на практика не влизат в критериите за  ваксини според легалната Медицинска дефиниция за "ваксина". За разлика от истинските ваксини, които използват антиген на болестта, която се опитвате да предотвратите, инжекциите на COVID-19 съдържат синтетични РНК фрагменти, капсулирани в нанолипидно съединение носител, чиято единствена цел е да намали клиничните симптоми..Те всъщност не придават имунитет  и  не пречат на  предаването на болестта. С други думи, те не са създадени, за да ви предпазят от SARS-CoV-2; те трябва да намалят вашите симптоми на инфекция , ако се заразите.
Анализ на д-р Дж. Меркола  на база изявления на експерти:
 
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/09/coronavirus-mrna-vaccine.aspx
 
НАУЧНА ПУБЛИКАЦИЯ, (изследване), което установява , че поставената ваксина не намалява риска от заразяване с вируса!
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034545?fbclid=IwAR1VfK8qoOvjypWSLH6xMW1t48DqqJsw3vuobBbQL8i0iBchMUc1WiEj0hk

Това , което върви под  щампата "ваксина" , на практика е експериментална генна технология, която за благозвучност  е наречена "ваксина".
Може да се прочете на самата листовка:
  Една доза  съдържа аденовирус от шимпанзе,....... произведен в ГЕНЕТИЧНО МОДИФИЦИРАНИ човешки ембрионални клетки .....чрез рекомбинантна ДНК технология. (Астра Зенека)
Този продукт съдържа генетично модифицирани организма ( ГМО).   


 От ЛИСТОВКАТА разбираме също , че  дали тези ваксини ще бъдат ефикасни и безопасни, ще стане ясно  през 2023, когато ще завършат клиничните проучвания. ( рандомизирано, плацебо-контролирано) . А за ефективност и безопасност при СТАРИ ХОРА ще може да се говори  през 2024. ( тоест, в момента няма никакви данни , нито дали ще са ефективни , нито , че са безопасни)
След това знакът черен триъгълник ще продължи да бъде на листовката , защото ще се проведе и постмаркетингово проучване от още 2 или 3 години.
В момента ваксините са разрешени "под условие". Европейската агенция по лекарствата ОТЛАГА  задължението за предоставяне   на резултатите от проучването.
Снимки на страници от листовките:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219174609823651&id=1459903685
https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100000767144698&attachment_id=1063535330795377&message_id=mid.%24cAAAABNplByt9-xZc7l3ydERkzpkA
https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100000767144698&attachment_id=136703468317845&message_id=mid.%24cAAAABNplByt9-xfUsV3ydKAtPnxk

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100000767144698&attachment_id=1554363088286587&message_id=mid.%24cAAAABNplByt9-xfUsV3ydKAtPnxk



 Очаквани СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ , публикувани на сайта на американската Агенция по Лекарствата ( FDA )  . Копирам само някои от тях:
Остър инфаркт, удар, енцефалит, менингит, СМЪРТ, артрит, конвулсни припадъци, емболия и мн. др.

 Линк към страницата на FDA, където е качен документът:
https://www.fda.gov/?fbclid=IwAR12GYi04dLF8O93KOb-w2bkxV0qy6eS_MyeCgH_BbmWN5pu6Hw1hUVARS8
Линк към оригиналния документ на FDA:
https://www.fda.gov/media/143557/download

Съгласно собственото определение на агенцията, ваксините все още се считат за експериментални, докато не бъдат напълно лицензирани.
За съжаление, очакванията на някои лекари се сбъднаха - само за период от 1 месец от въвеждането на ваксините, бяха докладвани 329 починали и 9516 тежко пострадали. ( за числото на "недокладваните" само можем да гадаем)
Докладът, попълнен на уебсайта на VAERS между 14 декември и 22 януари, описва резултатите, вариращи от "пяна в устата" през "масивни инфаркти" до "не се възстанови".
https://pogled.info/svetoven/amerika/329-pochinali-i-9516-postradali-sled-vaksinata-sreshtu-Covid-19-v-sasht.125584

« Последна редакция: 23-02-2021, 00:45:42 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

ОФИЦИАЛНИ ДАННИ:

(преводът не е добър, но се разбира основното. )

от Мариана Христова, ФБ,

Понеже снощи, в късни доби, водих спор с един човек, който не беше чувал за проблеми след ваксина, а живее точно в UK, та днес споделям и за другите, които не са дочули ...
Не забравяйте, че у нас такъв сайт няма, т.е. просто информацията дори и някой да я събира, не е публична, а опитът ми показва, че обикновено никой не я събира.

    Докладът обхваща данни, събрани от 9 декември 2020 г до 21 февруари 2021 г за двете експериментални ваксини срещу COVID, които понастоящем се използват във Великобритания от Pfizer и AstraZeneca.
    Те отчитат общо 460 смъртни случая и 243,612 ранени.
    За анализа на ваксината COVID-19 mRNA Pfizer-BioNTech съобщават:
    2033 Кръвни нарушения, включително 1 смъртни случаи
    1032 Сърдечни нарушения, включително 25 смъртни случая
    3 Вродено разстройство
    713 Нарушения на ушите
    10 Ендокринни нарушения
    1242 Нарушения на очите
    9360 Стомашно-чревни нарушения, включително 11 смъртни случая
    26,394 Общи нарушения, включително 111 смъртни случая
    Чернодробни нарушения
    466 Нарушения на имунната система
    1863 Инфекции, включително 33 смъртни случая
    393 наранявания, включително 1 смърт
    965 Разследвания
    525 Метаболитни нарушения, включително 1 смърт
    11,565 Нарушения на мускулите и тъканите
    20 Неоплазми
    16,107 Нарушения на нервната система, включително 14 смъртни случая
    29 условия на бременност, включително 1 смърт
    1235 Психични нарушения
    187 Бъбречни и уринарни нарушения
    338 Репродуктивни и гръдни нарушения
    3575 Дихателни нарушения, включително 12 смъртни случая
    6042 Кожни нарушения, включително 1 смърт
    16 Социални обстоятелства
    45 Хирургични и медицински процедури
    992 Съдови нарушения, включително 1 смъртни случаи
    Тотални реакции за COVID-19 mRNA Pfizer-BioNTech ваксина: 212 смъртни случая и 85,179 наранявания
    За анализа на ваксината срещу COVID-19 Оксфордския университет / AstraZeneca съобщават:
    799 Кръвни нарушения
    1516 Сърдечни нарушения, включително 30 смъртни случая
    13 Вродени нарушения
    891 Нарушения на ушите
    24 Ендокринни нарушения
    1613 Нарушения на очите
    17,597 Стомашно-чревни нарушения, включително 5 смъртни случая
    56,377 Общи нарушения, включително 146 смъртни случая
    Чернодробни нарушения
    410 Нарушения на имунната система
    3016 Инфекции, включително 32 смъртни случая
    668 наранявания, включително 1 смърт
    1878 Разследвания
    2057 Метаболитни нарушения, включително 2 смъртни случая
    19,241 Нарушения на мускулите и тъканите
    13 Неоплазми, включително 1 смърт
    34,656 Нарушения на нервната система, включително 14 смъртни случая
    19 Условия за бременност
    2773 Психични нарушения
    453 Бъбречни и уринарни нарушения, включително 1 смърт
    229 Репродуктивни и гръдни нарушения
    4059 Дихателни нарушения, включително 10 смъртни случая
    7872 Кожни нарушения, включително 1 смърт
    39 Социални обстоятелства
    117 Хирургични и медицински процедури, включително 1 смърт
    1274 Съдови нарушения, включително 1 смъртни случаи
    Тотални реакции за ваксината срещу COVID-19 Оксфордски университет / AstraZenec ваксина: 244 смъртни случая и 157,637 наранявания
https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions?fbclid=IwAR3_IXPjZs3WoXCQfTW0m2x5VyYKvHPQAG-DGu6LTZEf9bBU7DpRQoW0Fho
« Последна редакция: 07-03-2021, 18:43:08 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

zhivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 201
  • Намасте
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #15 -: 20-03-2021, 18:54:48 »

Ужас!!!
Активен
"Нещата, които никога няма да научим, са тези, които сме убедени, че знаем"  Джузепе Донадеи

Vov

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1102
  • Познай себе си.
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #16 -: 09-04-2021, 07:57:16 »

Приятели, ето още "некои соображения" относно вируса:
1. Вирусът НЕ е смъртоносен. Създателите му знаят историята за проф. Франкенщайн и не правят глупости, способни да унищожат и тях самите. Пък и няма нужда да се създава, "оптимизира"... някакъв микроорганизъм, за да си постигнат целите.
2. Благодаря ти Бояне, всеки, решен сам да обоснове мислите, чувствата и поведението си, е напълно достатъчно подпомогнат от изнесените от теб информации.  :Content_14:
3. Имунната ни система е развивана 40 милиона години. Справяла се е с всякакви микро- и макро- рискове, заплахи, дори - опасности.
4. Лошите хора, безропотно последвани от официалните медицински власти в повечето страни (но НЕ във всички!!) знаят, че е достатъчна малка опасност, но добре оформена с лъжи, за да постигнат пъклените си цели.
5. Методът е прост - всяване на страх по всички възможни начини.
6. Главното за нас е да не се поддаваме на негласното внушение, че видите ли, "ние сме си добре, живеем си както всички, не вършим престъпления и т.н., а този лош вирус от къде се взе, та сега ни разболява и дори - убива..." и т.н. - мисли и усещания от този род и ред умело се внушават уж по подразбиране, уж са толкова очевидни, че няма какво да ги обсъждаме...
7. Е, аз имам въпроси:
7.1. Като имаме всяка зима грипна епидемия, тя защо почва и свършва по едно и също време? Защо не започва август примерно, или -септември? А защо не завършва през юни?
7.2. Колко от ваксиниращите се всяка година против грип се разболяват? А колко от тях умират следствие на съчетаното действие на предишни заболявания и на грип?
7.3. През ...ХIV век например, като са умирали 10 - 20 - 30, до 40% от населението от чума, ЗАЩО НЕ Е умирало и останалото население?? Как точно си е тръгвала чумата??
Това са основателни въпроси. Никой не ги обсъжда, заповядват ни маски, ваксини, лъжи и глупости...

НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ!

Ние сме деца на тези хора, които са развивали правилните промени (т.нар. "мутации"), осигуряващи ни успешно справяне с вируси, бактерии и др.

НО, е необходимо да си дадем честна оценка, да погледнем простите и известни факти в очите.
Ако искаме да живеем здрави, е необходимо да ПРОМЕНИМ:
- мислене
– чувстване,
- дишане,
- пиене,
- дъвчене,
- хранене и
- движение.
 Тогава, само 10 - 20 дни след като направим промените, никакъв вирус не може да ни разболее...
[ Фактът, че някой е бил лекар, монах, монахиня, че "се е молил..." всеки ден, че "знаел какви лекарства да взема..." и др. подобни, очевидно не представлява правилното поведение и съвсем не е нито достатъчно за предпазване, нито пък означава, че вирусът е много страшен, "гледай да не те срещне, страх, ужас" и т.н.]
Предпазването НЕ СТАВА САМО С ЛЕКАРСТВА.

А дори и в страха си да започнем с най-простото - разтоварване на имунната система от прекаления всекидневен товар, само за 5 - 6 дни можем съществено да увеличим устойчивостта си към вируси.
« Последна редакция: 09-04-2021, 08:05:30 от Vov »
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #17 -: 26-04-2021, 12:14:36 »

Материал за размисъл:
 Според доклад на УНИЦЕФ ( линк към доклада) в шест страни от Южна Азия - Афганистан, Индия, Непал, Бангладеш, Пакистан и Шри-ланка са починали допълнително 228 000 деца под 5- годишна възраст в резултат на "мерките" срещу Ковид-19, довели до спиране на помощите за храна и редовните имунизации.
В района от или с Ковид-19 са починали 186 000 души.

https://www.bbc.com/news/world-asia-56425115?fbclid=IwAR33pOVp3Xpisx9Ea4CjvvNuS24OxoTC8t3Ur_KAMlGWFlXffEynoqkB5bQ
https://www.unicef.org/rosa/media/13066/file/Main%20Report.pdf

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #18 -: 30-04-2021, 14:25:43 »


Нов доклад на „Израелския народен комитет“ започва с думите:
„НИКОГА ДОСЕГА ВАКСИНА НЕ Е ПРИЧИНЯВАЛА ТОЛКОВА МНОГО ЩЕТИ“
В доклада са описани някои от негативните ефекти от масовата кампания за ваксиниране.
На долния линк е кратко резюме на доклада, публикувано предварително, поради спешността на съдържанието му.
Пълният доклад ще бъде публикуван и разпространен скоро.

https://jumpshare.com/v/RUb616u2fNdXn4I53EbA

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от ваксината..
« Отговор #19 -: 10-05-2021, 10:48:57 »

ОФИЦИАЛНИ ДАННИ

Към 17-ти април 2021 в ЕС са регистрирани 7766 смъртни случая  и 330 218 случая на увреждания

According to the report, injury and death report totals for each vaccine were:

    Pfizer-BioNTech: 4,293 deaths and 144,607 injuries
    Moderna: 2,094 deaths and 15,979 injuries
    AstraZeneca: 1,360 deaths and 169,386 injuries
    Johnson & Johnson (Janssen): 19 deaths and 246 injuries

Cardiac and blood/lymphatic disorders were among the most commonly reported injuries.

https://childrenshealthdefense.org/defender/eu-vaccine-injury-reporting-eudravigilance-330000-adverse-events-covid-vaccines/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=3b9187c1-b00e-48a8-b02f-d75f9d0f636c

В щатите : 3544 смъртни случая + 12619 сериозни увреждания( инвалидизации)

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-significant-jump-reported-injuries-deaths-after-covid-vaccine/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=3b9187c1-b00e-48a8-b02f-d75f9d0f636c


Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))
 

Страницата е създадена за 0.098 секунди с 22 запитвания.