Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Коронавируса - информация от извора  (Прочетена 4171 пъти)

Zloqd

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374

Става въпрос за една жена, която живее в Китай и редовно прави кратки репортажи свързани с това как да се предпазваме, как е мутирал вируса, кой пол е по опасен като заразоносител, каква е статистиката до момента...
Нейния никнейм в youtube е Donata Sobakinova.
Ще помоля тези които имат фейсбук да споделят нейните клипове в групите.
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

TodHuk

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 83
  • be water..
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #1 -: 16-03-2020, 20:58:41 »

Тук описвам някои насоки, за проблема с коронавируса.
Моля, коригирайте и добавяйте!

КОРОНАВИРУС- КАК ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ?

Коронавирусът, както и всички останали вируси умират при висока температура на организма. Вирусите умират при температура по висока от 38.3 градуса. Това е реакция на имунитета, когато вирусът е вече навлязъл в кръвта на организма, успял е да превземе клетки и се е възпроизвел. Мъртвите клетки са успели да изпратят предсмъртни писма до имунитета и тогава се задейства цялата му налична сила.
Ако в този момент пием медикаменти за смъкване на температурата, ние потискаме имунитета и създаваме условия за възникване на бактериална инфекция. Бактериалната инфекция може да удари не само белият дроб, но и всеки един орган. Всичко е строго индивидуално.
Какво трябва да направим ако вирусът ни атакува?
1.Спираме да се храним две денонощия.
Когато се храним 80 процента от имунитета отива за неутрализиране токсините от храната. Когато гладуваме 100 процента от имунитета ни отива за битка с вируса.
2. Ако вдигнем висока температура, но не по висока от 39.5 градуса, в никакъв случай не вземайте медикаменти да я смъкнете.
3. Пийте чай от лайка и липа.
4.Всеки ден пийте сока на 2, 3 лимона с 2 чаени лъжички мед.
Изолирайте се в къщи на топло и пестете енергията си. Не се натоварвайте физически.
5. Сутрин и вечер пийте по 30 до 40 капки спиртен извлек на прополис. Прополисът помага на имунитета, като убива доста вредни патогенни. Причината да включите прополисовата тинктура е тази, че са направени редица научни проучвания в които са разкрити лечебните й качества срещу СПИН!
6. Вечер преди лягане пийте от една до десет капки кислородна вода. Започнете от една капка и увеличавайте дозата докато стигнете 10 капки. Кислородната вода помага на организма доставяйки атомен кислород в червата да се възпроизведе силен имунитет.
7. Пийте вода с високо рН. Горна баня и Девин са такива.
8.Три пъти на ден си слагайте под езика по една чаена лъжичка сода бикарбонат и я задръжте в устата 3 минути, след което си изплакнете устата. Содата прониква чрез слюнчестите жлези и алкализира лимфата. Вирусите не виреят в алкална среда. Содата и лимоновият сок ще Ви помогнат да си алкализирате организма.
Измивайте зъбите си със сода бикарбонат.Не ползвайте флуорни пасти.
9. Общото количество чай, вода и лимонов сок не трябва да е по малко от 3 литра на денонощие. Пийте течностите топли, с температура близка до телесната.
10. Ако до четири, пет денонощия температурата не изчезне означава че вече имате бактериална инфекция и сте за болнично лечение с антибиотици. Ако спазите горните девет правила до това няма да се стигне. Бъдете уверени.
11.След гладуването от две три денонощия температурата трябва да изчезне. Започнете да се храните с настъргани моркови и елда без масло и с малко сол. Продължавайте да пиете сок от лимони, чай от лайка, кислородна вода и гаргара със сода.

ИМУНИТЕТА
Имунитета пада:
1. Когато преяждате.
2. Когато се простудите.
3. Когато препиете с алкохол.
4. Когато не си проветрявате помещенията, т.е. липса на достатъчно кислород.
5. Когато Ви обгазяват с промишлени отрови.
6. Когато ядете сладкиши и захарни изделия.
7. Когато пиете киселинни напитки, като бира и безалкохолни.
8. Когато се храните с киселинни и консервирани храни.
9. От 30 до 50 мл. Ракия на ден алкализират организма, над 50 мл. го окисляват. Така че не прекалявайте с алкохола.
Имунната система на всеки човек зависи от начина му на мислене, на възприятие на околния свят. Колкото повече страх, осъждане, завист, ревност, омраза, критика, мързел  има, толкова по-слаба е имунната система на човек.
Колкото повече оптимизъм, радост, любов, смях,реализация, толкова по-силна е имунната система.
Всеки, който иска да засили имунната си система, трябва да насочи вниманието си върху начина си на мислене, на отношението си към външния свят и да го променя, да го  променя към по-здравословно отношение.

ВИТАМИНИ
1.Vitamin С до 3000 милиграма и повече, разпределени на 2 - 3 пъти през деня.
2.Vitamin D3: 2,000 International Units на ден
В Германия е направено едно важно проучване с култивирани гъби, които са били нарязани на ивици и изложени на директна слънчева светлина зa 15 мин и 60 мин. При 15 минутно въздействие на слънчевите лъчи съдържанието на вит D в гъбите се е увеличило на 17,5 μg за 100гр. , а при 60 минутно - на 32,5 μg (това количество превишава дневните нужди от вит. D).Гъбите можете да ги съхранявате в хладилник до 7 дни и използвате в ястията, които приготвяте!
3.Magnesium: 400 mg на ден
4.Zinc: 20 mg на ден.
Във всички салати, които приготвяте - добавяйте по 2 с.л. студенопресовано масло от тиквени семки(пълноценен източник на цинк).
Активирането на метаболизма на цинк в червата и от там по-лесното му усвояване от храните, които са богати на цинк става благодарение на галовата киселина и изокверецетина на билката Полски хвощ.
Към 250мл вряща вода се добавя 1 ч.л. от билката и ври 5 мин. на слаб огън. Пие се всяка сутрин 30 мин. преди хранене!
5.Selenium: 100 mcg (micrograms) на ден.

БИЛКИ
Котешки нокът - Това е имуннозащитно биле с противовирусно и антибактериално действие.
Златен корен - Билката има адаптогенни свойства, като адаптира организъма, за да преодолее всякаква инфекция.

ЗАЩИТА ОТ КОРОНАВИРУСА И ДРУГИ ГРИПНИ ВИРУСИ
Освен маска , ръкавици и очила, което не е достатъчно ефективно, най добре е сутрин и вечер да направите следното:
Две чаени лъжички кислородна вода разтваряте в 200 мл. чаша с топла вода. Наливате си в ръката и смъркате през носът няколко пъти, за да мине в носоглъдката. Гаргарате се няколко пъти. След 10 минути, разтваряте две чаени лъжички сода бикарбонат в 200 мл. затоплена вода и правите същата процедура. Дори да сте вдишвали вируси през деня с тази процедура ги умъртвявате в слизестата тъкан на носоглътката и не им позволявате да влизат в белият дроб. Дишайте само през носът си! Ако коронавирусът Ви порази носоглътката, правете горните процедури по три четири пъти в денонощието.
Ползвайте Боров Прашец и чай от Бамбук на Нова ера. Тези два продукта бързо ще засилят имунитета и алкализират организма, което ще доведе до бърза и ефективна развръзка в битката с вирусите. Когато гладувате, по минимум 10 таблетки на ден Боров прашец и по литър чай от Бамбук са достатъчни да Ви хранят и напояват клетките, в това число и имунните клетки. А те са важни за справяне с вирусите. Токсини от храната с Боров Прашец не се отделят. Така че изходът ще е в наша полза.

През 1919г умират 40 милиона души от грип, така нареченият испански грип. Един лекар посетил много селяни за да види дали може да им помогне в борбата с грипа.
Много от селяните и техните семейства се били заразили с грипа и много от тях починали.
Лекарят обаче се натъкнал на един селски стопанин, чието семейство било абсолютно здраво никои не се бил заразил от болеста
Лекарят попитал стопанина какво прави по различно от другите хора, та никой не се е заразил.
Жената на селянина отговорила,че само слагала една глава обелен лук в купичка и ги поставяла във всички стаи на къщата.
Мислите на лекаря били,че евентуално това може да е било лечебното средство което ги е предпазило. Попитал стопанката дали ще му даде една от тези глави лук. Когато я погледнал под микроскопа намерил грипните вируси вътре. Най-вероятно лукът е абсорбирал всички причинители и помогнал това семейството да остане здраво.
Грипа се причинява от вируси, значи е възможно лука да ги обезврежда като ги улавя.
Друг човек разказва много интересна история с лук от личен опит. Той разказва когато имал възпаление на белите дробове и е се е чувствал много болен. На базата на моите познания за лука от преди взех глава лук и отрязах двата края на една глава лук, поставих я в една празна чаша и я сложих близо до мен цялата нощ. На сутринта започнах да се чувствам по-добре, а лука беше почернял.
Когато се почуствам не добре аз използвам от години следното, вземам една глава лук разрязвам я на две и поставям половинките на стъпалата си и обувам чорапи и на сутринта се събуждам здрав. Когато бяхме деца майка ни правеше сок от лук и лучена супа при настинка. А при възпаление и болки в ушите,нарязваше лук на ситно, опакован в марля и поставяше компрес в ухото.
Когато имаме проблеми със стомаха, често не знаем на какво се дължи това и се питаме Дали не беше от лука? Затова не яжте престоял повече от ден обелен лук.
Когато има хранително отравяне на повече хора и се обяви като зараза , служителите питат първо имало ли е в храната лук и изследват произхода му. Много голяма вероятност има лука да е причината.
Обеленият пресен Лук е много силен магнит за Бактериите, затова не оставяйте нарязан лук в хладилника за готвене. Дори само за една нощ лука става силно отровен понеже абсорбира отровните бактерии. Може да се употребява само за дезинфекция на хладилника.
Активен
Когато пациента иска да оздравее, медицината е безсилна

TodHuk

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 83
  • be water..
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #2 -: 16-03-2020, 21:42:58 »

КАК ДА ПРОВЕРИМ САМИ ДАЛИ СМЕ ЗАРАЗЕНИ С НОВИЯ КОРОНАВИРУС?

Новият коронавирус може да не показва признак на инфекция в продължение на много дни, тогава как човек може да знае дали е заразен?
Инкубационният период може да бъде до 28 дни, преди симптомите на COVID 19 да са очевидни.
До момента, когато човек има треска и/или кашлица и отива в болницата, белите дробове обикновено са 50% фиброза и вече е късно!

Тайванските експерти предлагат обикновена самопроверка, която можем да правим всяка сутрин. Тя се състои в следното:

Поемете дълбоко въздух и задръжте дъха си повече от 10 секунди.
Ако го задържите успешно без кашлица, без дискомфорт, задушаване или стягане и др., това доказва, че няма фиброза в белите дробове, което по същество показва, че няма инфекция.

В критични моменти, моля, правете теста всяка сутрин в среда с чист въздух!

СЪВЕТИ от японски лекари, лекували случаи на COVID-19.
Всеки трябва да гарантира, че устата и гърлото му са влажни, никога СУХИ.
Пийте няколко глътки вода на всеки 15 минути.
ЗАЩО ?
Дори и вирусът да влезе в устата ви ... питейната вода или други течности ще го изхвърлят през хранопровода и в стомаха.
Веднъж попаднал там вирусът ще бъде убит от вашите стомашни киселини.
Ако не пиете достатъчно вода вирусът може да влезе към белите дробове. Това е много опасно.
Активен
Когато пациента иска да оздравее, медицината е безсилна

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #3 -: 20-03-2020, 00:02:57 »

Добавяме друга   интересна информация около вируса  :Content_22:
Ако някой има догадки , че нещата не са съвсем "чисти" и в този случай, може би има право..?
https://thebulgariantimes.com/%d0%94%d0%be%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d1%83%d0%ba%d0%b8-%d0%a3%d0%b8%d0%bb%d1%8f/?fbclid=IwAR0a807r96JyWW36UmndBUlFR31yOVRY43Y-EzH8l9LV1gHSMxIRrhmm-Ao

"Кой и защо подхранва вирусната истерия в света"

А тук има и разяснения  от астролог,  които са съвсем в духа на горната статия. Възможно е да е съвпадение  ;)
https://faktor.bg/bg/articles/silva-doncheva-april-i-may-sa-mnogo-tezhki-no-oshte-po-seriozni-sabitiya-shte-ima-prez-esenta-na-2020-a


А за лечението , допълваме с една статия на английски:
https://www.cancertreatmentsresearch.com/a-list-of-drugs-and-supplement-to-fight-coronavirus/?refferer=mailnotify&uid=147&fbclid=IwAR3WHvdoai1hIYByO_N-QGNT9BWzbU1fPXz0C-QB-XN-bpNbTlpCLTHvuBA
« Последна редакция: 20-03-2020, 00:06:25 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Zloqd

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #4 -: 23-03-2020, 00:16:36 »

Симптоми при коронавирус по дни (по данни на СЗО)
https://www.youtube.com/watch?v=OOJqHPfG7pA

Чувал съм, че в аптеките се продават някакви флакончета с морска вода за промивка на носа - Ако има такива е добре да се прилагат при възпалителни усещания в горните дихателни пътища.

В тубата има клипове на доктор Комаровский, който отговаря на въпроси свързани с превенцията и лечението на вируса. Той казва, че ще се старае да актуализира своите отговори.
В тази ситуация е добре човек да е добре информиран независимо от наличието на конспиративни теории.
Т.е. дори и да е резултат от човешка дейност това не го прави по-малко опасен. Ако хората продължават да нарушават карантината зимъска ще гладуваме както е било в годините с вулканични изригвания.
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Не знам за вас, но аз силно се забавлявам, когато чуя : "Консултирайте се с вашия лекар!" или пък "Това го твърди лекар" .. :D Сякаш всички лекари са на едно мнение по всички Медицински въпроси  tooth ( Звучи ми като: "Консултирай се с твоя политик!"  tooth). Естествено, че и в средите на лекарите има разминавания. Мнозина от тях изразиха различното си мнение и за Коронния вирус - и доц. Мангъров, и проф. Аврамов , а в това интервю ще видим и д-р Румен Стоилов ( кардиолог и нефролог). Питам се: "Добре, аз не съм лекар, а бодър дилетант. Като такъв, КАК да преценя кого да слушам, когато те се разминават в становищата си? И защо понякога ми се карат, когато цитирам лекари, с които съм се консултирал ?? Може ли да има "неподходящи" лекари? ----Бре, чак сега вдянах защо не ми се подрежда пъзела  ;)  Защото са изтървали важна думичка ..Трябвало е да бъде: "Консултирай се с лекар, който е на власт в момента!" (За да няма объркване )   tooth---------Извинявам се , че не спазвам тази разпоредба, когато давам линк към един от уважаваните от мен холистични лекари - д.р Стоилов. Най-вероятно не би го изговорил това, ако беше във властта, но такива и без това не ги канят там много усърдно  tooth

https://www.youtube.com/watch?v=iwUkGlZVkNM&feature=share&fbclid=IwAR0I1rxxSQ-UfJPPgL-21VqCVLkVnnk3mSyrD-M8zavR1hEbpxWvjcJN14A
« Последна редакция: 25-03-2020, 10:30:05 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Телевизор нямам от 1998. Радио също. Но оня ден си смених усилвателя с ресийвър, ( такъв, който има и радио) и, не знам как се случи, но реших днес да чуя новините. ????
Викам си, все ще го преживея, този път да бъда информиран от други.. Хванах брифинга на Националния Щаб в 8 сутринта.
КАКВО ЧУХ: Съобщиха за твърдите мерки в Грузия, за въведеният там полицейски час. И за още по-строгите мерки в Унгария ( 5год. затвор за "фалшиви новини" и за неспазване на забраните )
КАКВО НЕ ЧУХ: Не чух ,че в Беларус ( която е по-голяма от Грузия) , диктаторът Лукашенко не е въвел абсолютно никаква карантина!! Работят си театри, ресторанти.. всичко! Въпреки, че има 97 заразени! Добре, съгласен, Унгария е в ЕС, важна за нас страна, информират ни гръмко какво се случва там. Хубаво, но защо не ни информираха така гръмко , когато 98% от унгарците гласуваха против еднополовите бракове? ;) Когато направиха майчинството 6 години и дадоха 33 000 евро за трето дете? ( и раждаемостта им рязко скочи!) Когато намалиха цените на тока,водата и газа с 25%? Чухме ли че повече от половината банки там са унгарски? А думите на Орбан, че " Унгария няма да позволи никой да я учи на демокрация."?  ;) Май това ни го спестиха.. ;D
КАКВО ОЩЕ ЧУХ? Ген. Мутафчийски каза, че получавал много писма за "втвърдяване на мерките" . Бре , как пък не получи поне 1 писмо за обратното, за "разхлабване на мерките" ?  tooth
После, в момента всички усилия били насочени към "ограничаване на здравните щети" и ние трябвало стоически да изтърпим ограниченията и загубите. Много интересно, както и областният управител на София го забеляза, - в света, ( по официални данни на СЗО!) всяка година 6 млн. души умират преждевременно заради тютюнопушене! ( 17 000 в България!) Защо никой не се кахъри за тях? Учениците вече дори не се крият, виждам ги редовно да пафкат демонстративно точно пред входа на училището!
Главното било "запазване живота на възрастните" ? Добре, но в какво състояние ще е животът на този тинейджър, и въобще , ще доживее ли да стане "възрастен" след 50 години яко пушене? ( а вероятно и + яко пиене  :D )
Какво излиза? Че някои от "здравните щети" изискват безкомпромисни, тоталитарни мерки, а други здравни щети все едно не съществуват..
И защо тези въпроси трябва да ги задавам аз, а не журналистите? Техните въпроси направо поразяваха с незначителността си - кой трябвало да поеме цената на маските и къде трябвало да се продават .. ???
Не знам за вас, драги мои, но аз отказвам да бъда информиран ИЗБИРАТЕЛНО. Това не е информиране. Това ,на практика, е манипулиране!
И въобще не съжалявам, че не съм слушал радио и телевизия до сега.  :D
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Zloqd

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #7 -: 01-04-2020, 00:31:49 »

Когато си идваха нашенците от чужбина никой не ги проверяваше - да идат на лекар ако се почувстват недобре, а сега всички страдат заради това недоглеждане.
Миналата година пак заради вирус избиха хиляди невинни прасета по презумпция, че стопаните им са били контактни. Няма да съм много изненадан ако при следващия вирус сложат на покривите снайперисти с термокамери.
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #8 -: 01-04-2020, 23:13:46 »

 --------Ето още един аргумент в подкрепа на казаното: От вчера официалните медии взеха масирано да тиражират ОТРИЦАТЕЛНАТА ВЗАИМОВРЪЗКА на вируса с ваксината БЦЖ. ( който бил ваксиниран , бил в по-голяма степен защитен..) . Добре , защо не споменат тогава и ПОЛОЖИТЕЛНАТА ВЗАИМОВРЪЗКА с 5G ? ( В районите ,където вече е инсталирано , там боледуват повече!)  ;)
------------------------------------------------------------------------------
И друго, което също няма да чуем на висок глас, но то май е най-интересното  ;) : ВЪЗМОЖНАТА ВРЪЗКА НА К. ВИРУСА С ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНАТА БАКТЕРИЯ СИНТИЯ !  ;) Оказва се , че този вирус наистина не е ЧАК ТОЛКОВА БЕЗОБИДЕН..,колкото се мъчат да го изкарат някои медици..Вярно е, не е нов, описан е в учебниците по Медицина, и не е БИЛ кой знае колко опасен, само че има една важна НОВА ПОДРОБНОСТ.. Това е важело за времето, когато са били писани тези учебници и когато не е имало ГМО ! ;) Вече нещата са други! Тъй като вирусът е рекомбинантен и много "гъвкав", той много лесно влиза в комбинация ( тоест ,мутира) с други, най-вече ГМО ОРГАНИЗМИ ( които са наши "приятели" сравнително от скоро) И тогава вече започва да се държи непредвидимо ,не съвсем като "обикновен сезонен грип".  И друго: китайският щам може да е различен от италианският, понеже в различни райони вирусът може да мутира по различен начин, в зависимост от това , с какво точно ще се случи да влезе в контакт https://newizv.ru/news/science/29-03-2020/irina-ermakova-koronavirusu-skoree-vsego-pomogaet-bakteriya-ubiytsa-sintiya?fbclid=IwAR1X16_m7kyyT-TmE2o3WEzTlgFexI_658zuDfC8F2-oMTmnE10IQzVOkBA&id=irina-ermakova-koronavirusu-skoree-vsego-pomogaet-bakteriya-ubiytsa-sintiya&published_date=29-03-2020&rubric=science&type=NewsItem

Не чух по новините също и за социалните бунтове в Китай. ;) Съмнявам се , че са от радост и в подкрепа на заради твърдите мерки.. Подозирам, че е обратното   ;D   ttps://www.facebook.com/watch/?v=2784321901687639
« Последна редакция: 01-04-2020, 23:17:51 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

rossyd

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #9 -: 02-04-2020, 20:24:35 »

Прочетете симптомите на радиационния пневмонит, и ще разберете и връзката с 5G

https://opium-spa.ru/bg/dom-i-sad/radiacionnaya-pnevmoniya-pnevmoniya-luchevaya-radiacionnyi-pnevmonit.html
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Тъкмо пуснах един пост в дневника ми във фейсбук, викам си, редно е да го копирами тук  :Content_22:

ЗАЩО СКРИХА ОТ НАС ИНТЕРВЮТО С ЛУКАШЕНКО?????
Защото бил диктатор на маловажна за нас страна?
Еее, бива ли така, уж вече е демокрация и свобода , а пак някой друг преценява вместо нас кое е важното за нас  :surpris_23:
В тоталитарните времена ни разрешаваха само речите на диктаторите от соц лагера. Сега стана обратното- уж е независимост, а всяка минута ни свеждат какво препоръчали от Брюксел, за какво предупредили Меркел и Макрон, какво казал Тръмп.. Защото то било вярно и правилно! Добре, защо пък да не чуем и другата гледна точка - кое е неправилно?  :D --------------Преведох акценти от интервюто с диктатора Лукашенко, очаквам вие да ми подскажете защо тук не чухме нищо за позицията му към вируса и ситуацията в момента.    ;) Прегледайте и коментарите след интервюто, отношението на хората към лидера си и ги сравнете с коментарите за нашите управници  tooth ------------------------------------------------------------------------------------------------

Та, ДИКТАТОРЪТ каза:
"Ние не забраняваме никому нищо! Не оказваме давление ,особено когато става дума за живота! Твоят живот принадлежи на теб, моят - на мен! Затова всеки сам се разпорежда с живота си. Но като държава правим всичко, за да защитим хората! "........

"Че аз мога за 1 час да се направя на силен и да въведа извънредно положение, патрули по улиците и да блокирам градовете. Да не дава Бог да ни се наложи да живеем реално в такава ситуация! Да ограничим човека да ходи по улиците , да си изведе детето, кучето..да се разписва.., че това по време на войната го нямаше!" ......

"Дали е изкуствено създаден? Не зная, подозирам, но не пиша в интернет :) Кажи ми, а не използват ли политическите сили тази ситуация за собствени цели? Не ти ли се струва, че силните в света ,чрез тази коронапсихоза , без война , искат да преразпределят света? Политически рискувам, но защо толкова държа да не спира производството ? Понеже знам какво ще стане с нас, ако спрем, както спряха много други. Китай е мощна икономика, Русия има газ и нефт, а в Америка - печатна машина. Напечатаха 3 трилиона , още 3 се печатат.Има предложение за още 20! Няма ли да тръгне мощна инфлация ?Доларът и сега едвам се крепи.. И къде ще сме тогава ние с нашите рубли? Но, важен въпрос - в кого ще се озоват тези 20 трилиона? Няма ли да се получи така, че богатите да забогатеят още, а бедните - още да обеднеят.? И представяш ли си , нас ни натискат да спрем, да седнем и да изразходим и малкото си запаси. И после ще дойдат с техните хартийки и ще кажат : "Вземете, ще ви даваме по малко, но ще правите това, което ние ще ви кажем!" Така може да бъде прекроен светът! Да , конспирология, извини, но ме измъчват такива въпроси.. Опитвам се да погледна какво ще стане след това с Беларус и с неговата т.нар. независимост.. Не е ли това жесток въпрос? След пандемията светът ще бъде друг! Но къде ще бъде нашето място в този свят? Това е главното за мен! Не коронапсихозата , не пандемията..Боя се да не ни преразпределят без война.."...........

"Спорт и разходки на слънце за висок имунитет!"....

" Аз съм уверен, че ще започнат самоубийства по света заради тази психоза. Вие не трябва да забравяте, че на този вирус после може да припишат всичко! Освен вирус трябва онкология да се лекува, сърдечно-съдови заболявания, обикновена пневмония. А сега всички се скриха зад вируса. Сочат ни с пръст, не сме били като другите.. Ако всички бяха приложили нашия подход, нямаше да имат толкова много умрели".

https://www.youtube.com/watch?v=ogORIu1K2KU


-Това е официалната версия. Няколко изречения от оригиналното интервю са отрязани, но аз съм ги намерил на друго място.  ;D ТЕ СА НАЙ-СМЕШНИТЕ, пусках си ги няколко пъти и много се забавлявах!  :sorcerer - emotloader:
 Само секунди са , изгледайте го!! Започва от минута 5.45 .
 https://www.youtube.com/watch?v=9Wf-ciHgqrE

( в превод: Президентът на съседна Литва се изказал, че не може да се вярва на Лукашенко, той не схващал сериозността на ситуацията..На което Лукашенко отговаря : " Естествено, ако се наложи да гасим пожар - ще го гасим! И то, несравнимо по-ефективно от тоя , някакъв там.. литовец, Науседа ли.. как го..прези.. ааа , президент. Гледай го бе, закахърил се за Беларуският вирус! Занимавай се с твоя си вирус, имаш толкова въпроси да решаваш. " -------------  tooth



Аз не знам колко са в момента държавниците като Лукашенко, които не допускат никой да им се бърка в държавните дела.  ;) Знаем колко е силна връзката на Беларус с Русия, и въпреки това Лукашенко казва: " Ако Русия се справя в нещо по-добре от нас - ние също ще го приложим ! Но ако не се справя - ще приложим нашето, което ние правим по-добре! " -----
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

iris

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 90
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #11 -: 05-04-2020, 12:51:21 »

Дали ще пробват в нашите болници лечение с интравенозно прилагане на витамин С и озонотерапия?

http://analizi.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d0%bb%d1%8a%d1%87%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d1%80-%d0%b0%d0%b2%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%be%d0%b2-covid-19-%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d1%89%d0%b5%d1%81/



Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #12 -: 05-04-2020, 14:14:01 »



Кой знае , сигурно няма. Щом досега не ги приложиха  ???
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Zloqd

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
В Дания има нещо гнило
« Отговор #13 -: 13-04-2020, 00:46:36 »

Датското правителство забранява разпространяването на неофициална информация за коронавируса:
https://blitz.bg/svyat/zapochna-se-v-daniya-zabranikha-vsyakakva-informatsiya-za-koronavirusa-osven-ofitsialnata_news738993.html
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

zhivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 201
  • Намасте

Датското правителство забранява разпространяването на неофициална информация за коронавируса:
https://blitz.bg/svyat/zapochna-se-v-daniya-zabranikha-vsyakakva-informatsiya-za-koronavirusa-osven-ofitsialnata_news738993.html
[/quote

 Ами нали затова започна всичко...?
Активен
"Нещата, които никога няма да научим, са тези, които сме убедени, че знаем"  Джузепе Донадеи

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #15 -: 20-04-2020, 14:41:30 »

https://pogled.info/svetoven/fiasko-na-dokazatelstvata-istinata-za-koronavirusa-izliza-nayave.115452

Излезе силна статия по темата:
АКЦЕНТИ:

 „Честността е единственият начин за борба с чумата“ (Албер Камю)

Водещи вирусолози и епидемиолози стигат до заключението, че официалната информация за коронавирус не е вярна.-----------------------------------------

никоя държава няма надеждни данни за разпространението на вируса в представителна случайна извадка от общата популация. Това фиаско от доказателства създава огромно объркване по отношение на определянето на смъртността от вируса. Отчетената от Световната здравна организация (СЗО) смъртност от 3,4% е ужасяваща и безсмислена - пише ученият.

Единственият път, когато цялото население е тествано, е круизният кораб Diamond Princess и пътниците му са поставени под карантина. При тези тестове смъртността е била 1,0%; те бяха предимно възрастни хора.-----------------------------------------------

Центърът за медицинска статистика на университета във Виена анализира данните за смъртността в Австрия за първото десетилетие на април и заключи, че кривата на смъртността  „приблизително съответства на „нормалната“ смъртност сред мъжете и жените в определени възрастови групи. “С други думи, повечето хора, които имат положителен тест за коронавируса, са умрели, както се казва, от старост.---------------------

„Докладите за млади и здрави хора, починали от коронавирус, при по-внимателно разглеждане, се оказаха неверни“, заявиха представители на независимата швейцарска изследователска група Swiss Propaganda Research (SPR). Много от тези хора или не са умрели от вируса, или са имали сериозни състояния (например, недиагностицирана левкемия). The Guardian и испанският портал Gool.com пишат за същото .----------------------------

Понастоящем наблюдаваното пренатоварване на здравните системи в САЩ, Великобритания, Испания и Италия не е необичайно. През 2018 г. болниците в Съединените щати бяха пълни с пациенти с общ вирусен грип; Алабама обяви извънредно положение (PE). Планираните операции в местните болници бяха отменени, пациенти с други заболявания не бяха приети. Калифорния е обявена за "военна зона" с грип, третиран в прибързано поставени палатки.

През същата 2018 г. отделенията за интензивно лечение в Милано бяха „напълно натъпкани” с грипни пациенти.

През декември 2019 г. Националната здравна служба на Обединеното кралство постави допълнителни „временни легла“ в 52% от болниците си, за да се справи с притока на хора с грип. През ноември 2019 г. британските експерти предупредиха, че Националната здравна служба на Обединеното кралство не може да се справи със сезонния грип.

В Испания грипът прелива болниците почти всяка година. През 2015 г. пациентите лежаха в коридорите. През март 2019 г. испанските болници бяха пълни над 200%. ????????----------------

Американският лекар Скот Дженсън, който е сенатор от щата Минесота, наскоро говори за причините за плашещата статистика на болестите. На 8 април той каза пред Fox News, че в смъртните свидетелства лекарите посочват COVID-19 като причина за смъртта, което според него е "пълна глупост". Факт е, че американската застрахователна система Medicare плаща 13 хиляди долара за пациент с коронавирус и 39 хиляди долара, ако този пациент е свързан с механично вентилационно устройство.-----☝️☝️ВНИМАНИЕ: Йенсен каза, че е получил документ на 7 страници с инструкции, посочващи как да попълни смъртен акт с диагноза  "к.вирус" без лабораторен тест, потвърждаващ, че пациентът наистина е имал вируса. Лекарят трябва да напише, че смъртта на пациента е настъпила, вероятно  или (предполагаемо) от коронавируса. Онези болници, които следват инструкциите, ще получат три пъти повече пари.
 ;) ;) ;)
Дженсън показа инструкции на живо.


https://www.youtube.com/watch?v=IkMSEHmeaNQ
« Последна редакция: 20-04-2020, 14:44:00 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Zloqd

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #16 -: 24-04-2020, 19:49:00 »

 наскоро някакви светила в медицината пуснаха мухата, че цигарите предпазват от заразяване.... Нооо това се базира на следните наблюдения : сравнително малък процент от потърсилите медицинска помощ са пушачи. Ами логично е, че най - големия кошмар за един пушач е да го държат няколко дни с маска и евентуално да го интубират. Ще предпочета с риск за живота да остане в къщи и да се самолекува. Пиша го за хора като комшията, който напоследък пуши много старателно и дори не си проветрява. В моята стая е лисичарник от дима, който се процежда през фугите. А в белите държави хората са оставени да вземат здравето си в свои ръце https://zdrave.to/zdravni-novini/lekar-ot-finlandiya-obyasni-neobkhodimostta-ot-razkhodka-v-pandemiya
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

Vov

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1102
  • Познай себе си.
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #17 -: 27-04-2020, 09:47:52 »

Браво, приятели, според мен отлично сте осветлили темата!
Само не мога да схвана как можа цялото човечество да се поддаде на такава гигантска лъжа и загалавичкване...
Ще го преживеем, горе главите!
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

zhivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 201
  • Намасте
Активен
"Нещата, които никога няма да научим, са тези, които сме убедени, че знаем"  Джузепе Донадеи

Zloqd

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
Re:Коронавируса - информация от извора
« Отговор #19 -: 07-05-2020, 00:20:25 »

Пламен Пасков задава смислени въпроси за диагностиката на вируса:
https://www.youtube.com/watch?v=LJFn0Lf5kL8
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка
 

Страницата е създадена за 0.081 секунди с 23 запитвания.