Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Въпрос относно прочистване с ориз (на ставите)  (Прочетена 3713 пъти)

zhivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 201
  • Намасте

Ми, да, той и Луи Коне примерно има цяла книга за лечение с вода...
Но не съм срещал някой да е ползвал методика, пригодена за начина на живот на селски и градски жител от втората половина на 19 век... днес.  :pensif_29:

Впечатляващо е, (поне за мен) как повечето хора упорито и до последно търсят начини да възстановяват здравето си по някакъв кратък път, без много дни, много сложни промивания (на ориз, на дебело черво...), без изразходване на "ах, нима цялата МИ отпуска?!... как така?" и пр.

И свенливо пропускат да си спомнят, да си напомнят, че те са били съвсем здрави като деца, но сами са разрушавали това здраве с десетилетна упоритост, невежество, моментни удоволствия, похарчени много, купища пари, изразходени години време в ядене, пиене, ТВ, пушене и т.н. и т.н... Нито пък желаят да обсъдим тези въпроси.  :whistling2 - emotloader: С една дума, главната "поза", представа, образ, в които повечето хора живеем, е нещо като: "Аз съм си добре, спортувам, храня се правилно, "не прекалявам" с разни там... вредности, имам хормонални смущения, имам по-бърз метаболизъм.... и т.н. и т.н., НО ОТКЪДЕ ми се лепна тая лоша болест/вирус/алергия... не знам"... "Дайте да видим там Вашия метод, ще ме излекува ли, за няколко дни, я кажете как го правите..." и подобни глупости, от които няма никакъв смисъл, нито полза.
Тази неспособност, или нежелание да погледнем истината в очите, да назовем нещата с истинските имена, не води до успех.

Чудна работа.

От тези опити да минем "тънко", да си запазим досегашния начин на живот, да направим ТАМ някакви усилия, нещо... не излиза НИЩО. Вече съм виждал тъжните резултати, дори МНОГО тъжни, от подобни мисли и действия.
Но, кой съм аз, че да се намесвам в здравето на хората?

:Content_14:
Активен
"Нещата, които никога няма да научим, са тези, които сме убедени, че знаем"  Джузепе Донадеи
 

Страницата е създадена за 0.081 секунди с 23 запитвания.