Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Амароли Дневник  (Прочетена 2284 пъти)

GKG

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
  • The body achieves what the mind conceives!
Амароли Дневник
« -: 27-02-2017, 00:17:57 »

Здравейте! :fluretaa:

Реших да си направя дневник и да споделям резултати от уринотерпанията. Започнах преди няколко дни и за момента се ограничавам в топикална употреба. От година и половина не консумирам месо, но все още не мога да откажа напълно млечните продукти. Тъй като утре започват пости, се реших да ги спазвам, и след около седмица да започна с перорално приемане на сутрешна урина в малки количества. Чудя се дали една седмица без млечни продукти е достатьчно дълъг период, за да бъде урината годна за пиене. Ще се радвам всеки, който има опит в областта, да сподели мнение и съвети.

Причината за започване е основно проблемна кожа. Като цяло водя здравословен начин на живот,често спортувам, вървя по минимум 50 минути на ден, но от години имам проблеми с акне. Излишно е да казвам, че съм изпробвала какво ли не - дерматолози, химични пийлинги, кремове, масла - всичко е било с временен ефект. Също така имам доста анемична коса - тъмно рус, тънък косъм, който започва да цъфти мощно след определена дьлжина.

Предварително благодаря на всички, които ще изкажaт мнение по темата! :peperudi: :love_028: :love_006 - emotloader: :bleh :bleh
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Амароли Дневник
« Отговор #1 -: 27-02-2017, 10:08:52 »

Добра инициатива е това с уринотерапията.  :Content_22: Обаче това не е процедура, която ще можем да изясним с няколко изречения. Прилича малко на:  "Искам да науча немски за 5 дни. Помагайте със съвети".
Най-вероятно си ползвала литература, на база на която се е появил ентусиазмът и вярата в методиката ? ( не може току така човек да реши да се оздравява именно с урина  tooth )
Най-добре е да се продължи  с дочитането на тази литература ( ако това е било сериозна книга) или да се купи сериозна книга ( в случай, че си се вдъхновила само от кратка статия или разкази на близки) .
В момента най-подходяща ми се струва някоя книга за уринотерапията от Малахов.
Няма как, колкото и да не ни харесва , за сериозните неща се иска сериозно проучване .  :weight_lift: ( защото недостатъчното дава недостатъчни резултати :) )
« Последна редакция: 27-02-2017, 10:11:11 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

GKG

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
  • The body achieves what the mind conceives!
Re:Амароли Дневник
« Отговор #2 -: 28-02-2017, 19:23:33 »

благодаря за отговора, бате бино!  :fluretaa: :flower:

значи за уринотерапния чух преди няколко години от майката на моя много близка приятелка. тогава с насмешка си помислих, че е напьлно луда.  :surpris_22:  :surpris_23:  но както често пьти става, когато сме много скептични, уринотерапията продьлжи да ми навлиза в полезрението в различни блогове, форуми и т.н., но така и не се престрашавах да пробвам лично.

Наскоро се преместих от южна в северна европа и това ми се отрази много зле на кожата. :surpris_25:  Всички пьпки, които се бяха изпокрили от сльнцето се появиха обратно. И един ден си казах, че сега е моментьт да приложа уринотерапия. Не сьм чела Малахав, но попрочетох две други книги - 'Your Own Medicine' нa Martha Christy & 'Urine Therapy' нa Flora Peschek-Bohmer. Ако някой има интерес, ще приложа линкове кьм книгите в pdf формат, но са на английски. Не знам тези доколко са сериозни според теб, но като за начинаещ за мен бяха доста информативни. Проблемьт ми с тях е, че се позовават на много научни изследвания, които демонстрират лечителната сила на урината, но предлагат малко практични сьвети. Та затова си викам да поразпитам практикуващи. Не се крийте, споделете  :pensif_29:  :thankyou:

Засега забелязвам положителна промяна само в косата. Не знам дали си вьобразявам, но мисля че определено изглежда по-льскава и жива, при това само с няколко намазвания. Още не мога да свикна да я мажа ежедневно, защото избягвам да си мия косата толкова често, но четох из други форуми, че някои изобщо не я отмиват. Малко ме ужасява мисьлта, че някои може да долови миризмата, обаче. Какво да се прави, роб на обществото до известна степен.  :surpris_23: :Confus_3:

Иначе постите ми вьрвят доста леко. Ще изчакам още седмица-две, през които вьзнамерявам да чета още по темата и след ще отпия от 'водата на живота'.  :whistling2 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Appetit_17:
Активен

Viktoria

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
Re:Амароли Дневник
« Отговор #3 -: 08-07-2017, 10:06:26 »

Здравейте!
До момента само четях в този сайт. Днес реших да се регистрирам.
Конкретният ми интерес е към уринотерапията. Имам три книги на темата, но по-интересен ми е споделеният опит. Споделете как мина при Вас поста, съчетан с уринотерапията. Аз също имам кожни проблеми.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.093 секунди с 22 запитвания.