Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Методът на Шевченко  (Прочетена 8229 пъти)

ogrizko

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 167
Методът на Шевченко
« -: 31-08-2016, 06:09:56 »

Почнах го преди около седмица. Нямам рак или нещо такова, обаче просто ми е едно уморено такова и нямам особено енергия и затова реших да го пробвам. Пък се надявам той сам да си намери ако ми има нещо и да го оправи. Търсих и тук да се информирам повече, обаче не видях достатъчно да пише, а какво остава за отделна тема. Затова и пускам сега отделна тема, защото на някого може да спаси живота тоя метод.

Универсалният лечебен метод на Шевченко


Методът на руския лечител Николай Шевченко продължава да предизвиква интерес. Той лекува много и различни болести чрез смес на нерафинирано слънчогледово масло и 40 градусова водка.
На много хора този метод може да изглежда несериозен, но в интернет е пълно с публикации за ефикасността му, както и с отзиви на излекувани хора.
Методът е напълно научно обоснован и базиран на изследвания и тестове. В основата си той се базира на механизма на общото лечебно въздействие на ненаситените мастни киселини (НМК) и образуващите се от тях в организма хидропрекиси (ГП НМК). Той е създаден и става известен като ефикасен метод за борба с рака, но всъщност се оказва универсален лечебен метод. Ще цитирам повечето известни действия на това лекарство. Подробно описание на метода можете да прочетете и в превода на книгата в прикачения файл в края на статията.
Важно е да се отбележи, че въпросния метод дава резултати при сериозно отношение и стриктно спазване на дозите и схемата на прием на лекарствената смес. Действието е бавно в повечето случаи и изисква продължителен прием. Пълна информация може да получите от официалния сайт на руски тук: https://sites.google.com/site/nvshevchenko1/metodika

 Действие:

• От първите дни на лечението обикновено спира растежа на метастазите (ако са разпространени в цялото тяло) на всички видове злокачествени тумори, и започва широкото им премахване, както и на всички други необичайни израстъци.Каквато и да е силна и продължителна болка преди лечението - тя постепенно става по-лека, по-кратка и по-малко вероятно да се случи.

• нормализира се или става близко до нормалното – имунитета, кръв и вътреочното налягане, слух и зрение, температура и телесното тегло на жените "месечния" цикъл, съотношението на всички хормони, калций и всички други метаболитни процеси, включително на киселинно-алкалния баланс. Същото се случва и с всички показатели на нивата на кръвната захар, хемоглобин, бели кръвни клетки, тромбоцити, скоростта на утаяване на еритроцитите, холестерол, билирубин, "електролити", вискозитетът (дебелина) и др.

• разтваря всякакви съсиреци и всички тромби.

• Подобряване на снабдяването, кръвообращението и работата на всички органи и всички части на тялото, особено на сърцето, черния дроб, бъбреците, панкреаса, мозъка, кръвоносните съдове (но не в един ден, а постепенно). И също така подобрява общото състояние на пациенти с всички форми на атеросклероза, стенокардия, диабет, и тези, които някога сте страдали от инфаркти и инсулти (риск от повторение е много занижено).

• Успешно се лекуват и глаукома и катаракта, без никакви капки "око" (те само пречат с това лечение!).

• Укрепва и възстановява костите. В това число тежки форми на остеопороза.

• Може да напуснат бъбреците и жлъчката пясък и дребни камъни. Камъни с голям размер (от всякакъв вид, от всички органи) се разтварят на място, не се движат.

• Премахва чревни паразити и други органи: червеи (хелминти), много вредни микроорганизми: бактерии, гъби (включително Candida), Giardia, хламидия, трихомоназа, вируси и др.

• Бързо лекува всички рани навсякъде: на стомаха, дванадесетопръстника, улцерозен колит, хранителни и всички останали.

• Почиства всичко и навсякъде, по най-полезния за нас начин. И без "клизми" и други напълно ненужни методи от всякакъв вид (като активен въглен и др.)

• лечение на много видове отравяния (напр. алкохол), премахва най-силната интоксикация от всякакъв вид, спира повръщане.

• Лекува разширени вени, без всякакви мазила, бинтове и без операция.

Според инструкциите на Николай Шевченко, лекарството е много просто и то е следното:

- 30-40 мл нерафинирано слънчогледово масло (Шарлан)
- 30-40 мл водка (или ракия или друга спиртна напитка) не по-малко от 40 градуса - ако е по-малко от 38 градуса, алкохолът не гори, а лечебният ефект рязко намалява

Други масла освен нерафинирано слънчогледовото нямат същия ефект и са безполезни.
Изсипете всичко заедно в един съд, затворете го плътно и силно раздрусайте в продължение на 3-5 минути, докато се получи еднородна светла непрозрачна смес. Изпийте я веднага цялата – като направите това 20-30 минути преди ядене.
След приема на лекарството не се приема нищо още 20 минути.
Колкото по-добре е разбита сместа, толкова по-бавно тя се разслоява отново на алкохол и масло - толкова по-висок е целебният ефект.

Дозировка и схема за приемане на лекарството:

1. Правете това три пъти на ден, за предпочитане през равни часови интервали - например:
в 8.00 сутринта – в 14.00 – в 20.00 вечерта
или 9.00 сутринта - в 15.00 - в 21.00 вечерта

2. Правете това всеки ден - вземайте лекарството в продължение на десет дни.
- след това - пет дни почивка – да не се приема лекарството
- След това приемайте лекарството Втора десетдневка
- След това нови пет дни почивка – да не се приема лекарството
- След това приемайте лекарството Трета десетдневка
- След това почивка не пет, а Четиринадесет (14) дни - цели две седмици - не се приема лекарството. Допуска се почивката да се намали на 10 дни.

Това е един цикъл.

След това трябва да се повтарят такива цикли до пълното излекуване. При тежки случаи, лечението трябва да продължи поне година или две.
Дозировката и схемата на вземане на лекарството при никакви обстоятелства не може да се променя - в противен случай ефектът рязко намалява. Прекъсванията от пет или четиринадесет дни в никакъв случай не може да се променят - те са много важни и изключително богатата практика на Шевченко е доказала това. Очевидно е, че тези прекъсвания са много важни още и за това, организмът да не свикне с лекарството, което разбира се също би намалило силно ефекта или дори напълно би лишило лечението от всякакъв ефект
По време на прекъсванията лекарството продължава да действа, макар и с по-малка интензивност.
Маслото и водката не трябва да се отмерват с лъжица или на око а трябва да си купите разграфен съд за измерване - но плюс–минус 2 грама не играят никаква роля.
Яжте три пъти на ден, а не 4 или повече - Шевченко твърди, че това е особено важно. Но трябва да се знае, че няма нищо лошо, ако се яде 2 пъти на ден – главното е да не е повече от три.
Преди сутрешния прием на лекарствената смес нищо не пийте.

По време на лечението могат да се приемат само обезболяващи, сънотворни и слабителни лекарства , и то по препоръка на лекар.

Не е необходимо да се спазва диета , но трябва да се ограничат плодовите сокове. Не се позволява и венозно въвеждане на глюкоза.

Възможни проблеми (не винаги има)

• Може да се появи или влоши болката в болестни огнища и на други места  - понякога веднага, но обикновено след 2-5 дни или по-късно. В рамките на дни, болките обикновено отшумяват или стават леки. Костите и ставите могат да болят по-дълго: около три седмици на едно място, после на друго, и така нататък. Това се случва, защото се лекуват места където е имало операции, фрактури или тежки травми.

Така се проявява активността по „ремонта” на вашата система. Имайте търпение: това е за добро!

• Може да има кървене от разпада на големи тумори. В тези случаи могат да се взимат кръвоспиращи лекарства, назначени от Вашия лекар. Въпреки това, не трябва да спрете приема на масло с водка, тъй като той подпомага лечението на рани и язви във всички органи и тъкани, нормализира вискозитета на кръвта и кръвообращението.

• Може да се отрази на уринирането, урината може да придобие червеникав цвят (от разпадането на камъни в бъбреците). Това е временно, безобидно явление.

• Възможна реакция на червата, "отпуснатост", колики, но за много кратко.

• Може да има гадене и киселини. Те се намаляват, ако след прием на сместа се мирише храна с остър мирис.

• Може да се появи за няколко дни, чувство на "буца" в гърлото, и недостиг на въздух. Вероятно и леко повишаване на телесната температура.

• По някое време (обикновено през първия месец на лечението) може да се появи или влоши подуване, особено около засегната област и тумори в лимфните възли. Това не може да доведе до запушване на тръбни органи и кръвоносни съдове, тъй като лекарството подобрява тяхната работа, отпуска мускулите в стените им.

• Тахикардия: в покой до 100 удара на сърцето в минута, поради разширяване на съдовете от сместа. Не е опасно и няма нужда от мерки срещу това, тъй като тази смес успешно премахва опасността от пароксизмална тахикардия!

Български превод на книгата в прикачения файл.
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxkYXNtZXpkcmF2aXxneDo3YzE2YzEzOTgxYjg4NDk4

https://sites.google.com/site/dasmezdravi/sevcenko


Нерафинирано олио /шарлан/ 3.95лв. литър си купих от био магазин, предполагам че навсякъде има. За водка ходих до берьозката и си избрах 'Пят озер' 17.90лв. литър :) Разграфен съд за измерване си купих от аптеката за 0.50лв. - съд за урина ;) Лично аз работя, шофирам и т.н. нямам рак, затова само вечер изпивам по 40водка и 40олио, въпреки това методиката на приемане и почивка пак се спазва.
« Последна редакция: 31-08-2016, 06:15:30 от ogrizko »
Активен

ogrizko

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 167
Re:Методът на Шевченко
« Отговор #1 -: 31-08-2016, 12:18:33 »

Някой има ли дето е пробвал метода и да сподели дали е излекувал нещо? На мен една жена ми каза, че от диабет и цистит се е излекувала чрез тоя метод на лечение (като мен - веднъж вечер по 40/40мл). Ама ми е интересно дали има и други пробвали и положителни резултати. И също така, тя ми каза, че не трябва да ям никакви сладки и захари ..в това число и плодове, че и мед дори срещнах някъде като четох (май в книгата на български ама не съм сигурен понеже и с руския се мъчих малко) ...ама се чудя дали това с плодовете и меда не е по-специално за излекуването на рак! Защото там повредените клетки точно със захар се хранели и т.н. Абе, това не съм сигурен - дали само раковите клетки, или и болните клетки при други болести се хранят и те със захари?! :surpris_23:

Все пак, ако ще препоръчвате на някой болен от рак да се лекува с тоя метод - никакви захари, дори от плодове и мед!
Активен

Vov

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1102
  • Познай себе си.
Re:Методът на Шевченко
« Отговор #2 -: 31-08-2016, 14:57:39 »

Хммм, не съм запознат с този подход.
Интересно ми е все-пак, защо чак сега чуваме за него...
Ако всичко написано по-горе е вярно, то отпадат необходимости от всякакви сложни, опасни, че и доказано вредни подходи, да не говорим за лекарства, операции...
Добре е да чуем и нещо за противопоказания.
Като цяло, изглежда авторът има пред вид националната увеселителна, всекидневна, главна хранително-пиителна културна особеност в руско-говорещите етноси - водка.
Но е напълно възможно, приемането на недопрерабоено слънчогледово олио с водка да има и лечебно действие.
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

ogrizko

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 167
Re:Методът на Шевченко
« Отговор #3 -: 31-08-2016, 17:18:42 »

Ами, то рака да отпадне само не е малко. Щото нали уж е неличим. Ама за милиони може да се направи опит да го лекуваме и да тровим хората.... :Confus_34:
Иначе аз не обичам да помня много конкретиката ...чета наведнъж много да добия някакво впечатление и чувство относно даден въпрос докато реша има ли смисъл в цялата работа ама подробностите заминават ...след това пак може да се върна на подробностите, ако ми се струва че има смисъл да се запомни нещо ;) ама в случая не съм стигнал до там ..и все пак, доколкото запомних така като се примешат добре олиото и алкохола се променя молекулата и по различен начин се усвояват в стомаха и червата от този ако приемаме олио и водка по отделно ...и по някакъв начин това лекарство да го нарека успява да повлияе на кислорода, който протича в клетките и засилва здравите клетки, а лишава от кислород слабите и ги убива ...поне с такова впечатление останах ако не бъркам нещо :) противопоказания май четох някъде, че няма ..обаче днеска на руски видях някъде, че един вид рак не може да му се въздейства ама тъй като беше на руски не разбрах кой точно вид рак е неличим според метода ...
Относно водката, и с ракия става стига да е 40 градусова и да смяташ, че е достатъчно чиста. Мислех си го дали не е еднакво добър, но по-евтин вариант ..само дето някой беше писал мнение под някоя от статиите дето преглеждах, че дори най-калпавата производствена водка била по-чиста от домашните ракии, дали е вярно не знам  :surpris_23: но ми харесва водка и олио, има вкус на бейлисче май... на мен ми е вкусно, обаче на някои можело и да им се гади, така че въпрос на вкус!
Активен

Vov

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1102
  • Познай себе си.
Re:Методът на Шевченко
« Отговор #4 -: 31-08-2016, 22:08:45 »

Нито един "домашен", селски и подобни казани за ракия нямат никакви специални филтри. Филтри способни да улавят онези силно отровни съединения, които се изпаряват от казана в мноооого малки количества, но са силно отровни.
Както и да е, на фона на милиардите в "противораковата" промишленост, разходите за водка и шарлан са нищожни.
Въпросът е, че в обявата на магазини Зоя шарланът има 52-3% полиненаситени мастни киселини, а авторът иска 65%! Същото се отнася и за други съставки на шарлана... Можело да се добавят продукти от аптеката, ще видим...
Иначе, който иска дда чете - моля - авторовия сайт е: https://sites.google.com/site/nvshevchenko1/metodika
 :flower:
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

mike76

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
Re:Методът на Шевченко
« Отговор #5 -: 31-08-2016, 23:04:55 »

Браво ogrizko страхотна тема чувал съм за този метод,но не му обърнах внимание сега ще се поинтересувам имам в една книга писано за него.
Активен

stan73

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87
    • Photography by Stanislav Sterev
Re:Методът на Шевченко
« Отговор #6 -: 01-09-2016, 10:33:12 »

Ами, то рака да отпадне само не е малко. Щото нали уж е неличим. Ама за милиони може да се направи опит да го лекуваме и да тровим хората.... :Confus_34:
Иначе аз не обичам да помня много конкретиката ...чета наведнъж много да добия някакво впечатление и чувство относно даден въпрос докато реша има ли смисъл в цялата работа ама подробностите заминават ...след това пак може да се върна на подробностите, ако ми се струва че има смисъл да се запомни нещо ;) ама в случая не съм стигнал до там ..и все пак, доколкото запомних така като се примешат добре олиото и алкохола се променя молекулата и по различен начин се усвояват в стомаха и червата от този ако приемаме олио и водка по отделно ...и по някакъв начин това лекарство да го нарека успява да повлияе на кислорода, който протича в клетките и засилва здравите клетки, а лишава от кислород слабите и ги убива ...поне с такова впечатление останах ако не бъркам нещо :) противопоказания май четох някъде, че няма ..обаче днеска на руски видях някъде, че един вид рак не може да му се въздейства ама тъй като беше на руски не разбрах кой точно вид рак е неличим според метода ...
Относно водката, и с ракия става стига да е 40 градусова и да смяташ, че е достатъчно чиста. Мислех си го дали не е еднакво добър, но по-евтин вариант ..само дето някой беше писал мнение под някоя от статиите дето преглеждах, че дори най-калпавата производствена водка била по-чиста от домашните ракии, дали е вярно не знам  :surpris_23: но ми харесва водка и олио, има вкус на бейлисче май... на мен ми е вкусно, обаче на някои можело и да им се гади, така че въпрос на вкус!
Шарлан и аз съм купувал от Кауфланд за около 4 и нещо.
Но по-важното, относно алкохола. Водката е пречиствана и през активен въглен (за разлика от ракията).
В друг форум обсъждахме варианта за евтина и качествена водка (произведена в домашни условия (не, че ме интересуваше особено, защото аз предпочитам други питиета (червено вино, коняк и уиски(повече бърбън)))), но сега накратко следното. От аптеката се купува литър медицински спирт (трябва да е супер пречистен и да не е токсичен) за около 8 лева, добавят му се около литър и половина дестилирана вода, една или две капки глицерин и няколко капки лимонов сок и се получава 2.5 литра ултра качествена водка за общо 10 лева, която по мненията на пиячи е поне толкова добра, като Финландия, Данска, Смирнов и др. от читавите водки. (сега се присетих: имах една моделка от латвийско/немски произход - Д. Смирнова (много чаровно създание (много доближаваше представата ми за стюардеса от Аерофлот, която си бях изградил)), та стана на въпрос за питиета и я измайтапих, че какво друго да пие, освен семейната водка... :) )
Та така може да си докараме водката колкото градуса искаме, много по-чиста и много по-евтина от това което обикновено може да се закупи от повечето магазини. Само за нашите цели не трябва да добавяме глицеринът и лимоновият сок и може би да намалим малко водата.
П.П.Методът на Шевченко ми звучи интересно, Вероятно ще го пробвам...
« Последна редакция: 01-09-2016, 10:41:17 от stan73 »
Активен

ogrizko

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 167
Re:Методът на Шевченко
« Отговор #7 -: 01-09-2016, 13:29:46 »

@Vov - естествено, на това с полиненаситените мастни киселини изобщо не съм му обърнал внимание ...но сега като каза проверих моя Шарлан дето съм си взел е 63%, така че може би става. Произведено от "ЕТ ТИТ - Т.Тенев", гр. Камено, ул. Айтоска река 16, тел. 05515/20-30, email - president@titbg.com ....така че ако 63% те устройват, ако искаш потърси от тоя дето аз съм си взел, явно късмет имам ...аз като купувах се чудех кой да взема, че имаше 2 вида в магазина и може би съм взел правилния :whistling2 - emotloader:

@mike76 - аз дори и не бях чувал за него допреди 2 седмици, ами като отидох в магазина дето писах в друга тема за праховете за зъби и сапуните ...там се заговорих с жената дето продаваше и тя ме светна и ми каза, че си излекувала диабет така и ми каза, че лекувало рак и всякакви други неща и аз се зарибих и като взех да търся къде какво пише по въпроса и разбира се влезнах тук бях сигурен, че все нещо ще пише, но в търсачката като видях резултатите се споменаваше методът на Шевченко много между другото :) та, затова реших, че може би ще е полезно за някого да има допълнителна опция за лечение ако му се налага ...защото примерно за мен това е изключително лесен метод за изпълнение, особено ако нямаш рак може вечер да се натряскаш 1 път преди лягане и си готов tooth tooth

@stan73 - ами да, ти повече разбираш от тия неща явно, обаче за мен е по-лесно просто да си взема водка от магазина ...надявам се, че в Берьозката е достатъчно качествена водката, все пак нали уж за руснаци повече е предназначен магазина и едва ли ще си позволят боклук някой да дават ..40 градуса си е колкото се изисква и освен туй като не знаех каква водка да си взема търсих из нета коя е добра и тази "Пят озер" беше в топ 5 в единия сайт ...а пък е само 18 лв ...казвам само, щото примерно Столичная беше 35 лв дори 40 лв на друга Берьозка, и другите имаше пак по-скъпи ...така че тая ако е в топ 5 и е на тая цена е прилично :) а и на мен повече от бутилка на месец не ми трябва... все пак е хубаво, че даваш алтернатива и за тия дето примерно и тия пари са им много и търсят по-евтин вариант ...ама дано да си прав, че няма разлика твоята смес и ще свърши същата ползотворна работа за лечението :surpris_23:
Активен

stan73

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87
    • Photography by Stanislav Sterev
Re:Методът на Шевченко
« Отговор #8 -: 01-09-2016, 17:22:04 »

Аз опит с водката почти нямам, защото не си падам по нея, но "расови" пиячи (които вече са експериментирали) казват, че направената по рецептата описана по-горе от мен са поне толкова добри (и като вкусови данни и като липсата на махмурлийски ефекти след това), колкото са най-качествените възможни водки.
Та тази по домашна рецепта 2,5 литра излиза около 10 лева, а еквивалента и в маркова водка е поне 70 лева.
П.П. Хубав медицински спирт (естествено разреден до нужните градуси) би трябвало да е по- малко токсичен от повечето водки (вкл. и маркови).
П.П.2 Ако админите не са против - мога да шерна тук линк от другият форум, където се обсъждаше домашната водка и всеки ще си прецени, като прочете по-подробно. (аз в момента имам в къщи една много качествена водка (бях я купил за подарък), но доколкото чета според рецептата за метода на Шевченко - тя няма да стигне до никъде, та затова предложих по-евтина, но все пак читава алтернатива...)

Tommy

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13
Re: Методът на Шевченко
« Отговор #9 -: 02-06-2023, 06:21:39 »

Трябва да спомена много важна подробност, Шевченко казва че ако се започне лечение (два или три приема на ден) то не бива да се прекъсва поне три цикъла/курса от по три десетдневки... около 5 месеца. Това било опасно! Ако се пие по един път на ден нямало ограничения по време и продължителност и спиране и започване.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.123 секунди с 23 запитвания.