Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Начини за рестарт - премахване на възпаленията?  (Прочетена 584 пъти)

taurus

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 131


Чудех се какво може да изкорени продължителни възпаления (травми в стави, връзки най-вече; лесно травмиране) имам вече няколко хронични такива...и ми пречат на пълноценния живот :(
 - конвенционалните методи не ги премахнаха напълно или не действат.
 Та търся нещо за рестарт, изкореняване... (операция не искам, а и не е толкова зле)

Преди време тук ми казахте за глад, но това ми е слабо място и освен да си докарам някой припадък на улицата (имам ниско кръвно)... или гастрит - не знам... а и в последните години ако не съм се хранил с нещо 1-2ч преди сън (3ч макс при по-обилна вечеря) - се будя нощем от глад (не всяка вечер, но го има...). Бях на гастроентеролог за това, и чакам да дойде вторичния преглед и види кръвните изсл. (на ехографа нямаше нищо). Та, гладолечение не мисля че е за мен.

Другият вариант е в паразитите - според биорезонансната диагностика - имам няколко неща, но не ги запомних.

ПП: Някъде четох за нетипично гладуване (еднодневно хранене...), и за автофагията. И този автор, но само това намерих на БГ, но не съм я започнал:
Защо стареем и защо това не се налага -Дейвид А. Синклер, Матю Д. Лаплант
 
Цитат
Автофагията е способността на организма да се самопрочиства от вредни, стари или болни клетки. Или иначе казано, най-общо може да се определи като своеобразно самопречистване на организма. Механизмите на автофагията са вече добре изучени: съвкупност от процеси, които събират, рециклират и преработват остарели или повредени клетъчни компоненти в нови молекули и структури, полезни за клетката. Нарушенията в този пречиствателен механизъм водят до натрупване на ненужни клетъчни фрагменти и „отпадъци”, загуба на ефективност за цялата клетка и стареене на тъканите.
Активен

Tommy

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

Четох че препоръчват 3 до 5 дневен курс с Вермокс или Албендазол преди започване на гладуване естествено и на вегетарианска диета. За по-лесно и гладко протичане на гладуването. Това от Райски сайтове.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.089 секунди с 24 запитвания.