Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Още нещо за ваксините  (Прочетена 1752 пъти)

anna.nalbantova

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
Още нещо за ваксините
« -: 14-03-2014, 10:35:37 »

Здравейте,

Предлагам на вашето внимание една статия на академик Григорий Рукас, УАН която има отношение към ваксините. Започва шеговито, но нещата са много сериозни...
„ Който се кани да умира, не трябва да се разсейва „                                                                                                                                                                        Доктор Уолок
Шегата си е шега.
В живота обаче нещата не са така прости. Всеки иска да живее дълго и никой не иска да умира. Който се разболее, веднага започва да се лекува за да не умре. Лошо е само това, че всички се надяват на вълшебна таблетка, на здравословен начин на живот, на физкултура, спорт, фитнес, йога, биологично активни добавки ( БАД ) , здравословно хранене, вода и мн.др. Така изброените не обезпечават здраве и дълголетие. Всичко това са г-л-у- п-о-с-т-и!
Никой още не разбира, че знахари, целители и доктори нямат абсолютно никакво отношение към обезпечаване на гарантирано здраве на човека. Те се занимават с „ ремонт „, лечение, както е прието да се смята, на вече болното тяло на човека. И най- страшното в този процес е, че никой от тях не отстранява причината за заболяванията. Все още няма Закон, който да забранява лечебна дейност, в случай че предварително не е отстранена причината за заболяванията. В бъдеще болните и умиращите ще трябва да отговарят на това условие. Вече е необходимо ясно да се разбира, че здравето се обезпечава не от лечебната дейност на знахари, целители и доктори на вече болния човек, а от навременната профилактика във вид на ранно, задължително отсраняване на първопричината на заболяванията по разкритата методика на древногръцката богиня Панацея. Друг начин на обезпечаване гарантирано здраве на човека няма, и никога няма да има. Всички живеят като върху буре с динамит, независимо от социалното им положение, цвят на кожа и вероизповедание. Никой не знае, кога и от какво ще заболее, или, когда в тялото ще се появи рак. Всички са много самонадеяни. Това състояни на всички няма с какво да се сравни.
Вече много разбират, че не трябва да се правят ваксини. Но не бива също така да се подлага на опасност от заболявания детето, при което не е предварително отстранена причината за заболяванията. В слуай, че някой реши да не прави ваксина на детето, то той трябва да премине през методиката „ Панацея „, както това се е правило преди Троянската война, когато хората са живяли сто години, никога и от нищо не са боледували и, когато още не е имало епидемии.
Има много случаи, когато са възниквали проблеми при прилагане на ваксини.
Ето един от тези случаи:
   Преди 10 години в г. Мьйтищи, Московска област на седеммесечния Арсений била направена ваксина. След въвеждането на препарата тялото на Арсений било заблокирано за развитие на всичко, освен на растеж. Той не можел нищо да прави нито с ръцете, нито с краката си, нито с тялото си, не седял, не стоял, не можел да ходи, да говори, не се развивал въобще. Той застинал на възраст 7 месеца. Мъката на родителите с това дете не би могла да бъде описана.
   На 01.03.13 ме помолиха да му помогна, както на болен от ДЦП. Когато го погледнах, веднага изключих тази диагноза. Отначало не разбирах какво му има. Изпълних процедурата „ Панацея „, като неутрализирах и всички вируси, микроби, бактерии и т.н. При това видях в неговите очи блясък и желание за живот. Помолих го да стане на краката си и да повърви малко. Неговите крака бяха като пръчки, но полека той започна да се изправя на тях. Оставих го да лежи в стаята. Докато вечеряхме, за първи път в живота си той седна сам на пода и си игра с играчките. На възраст 10 г. и 7 месеца, той по развитие съответстваше на седеммесечно дете.
   В 4 часа през нощта неочаквано получих информация, че на 7- месечна възраст по време на „ ваксинация „ Арсений е бил заразен с вирус на полиомиелита. В този момент е станала блокировка на всички негови форми на развитие. След манипулацията „ Панацея „ и неутрализиране на вируса на полиомиелита  е настъпило деблокиране. Понататъшното развитие на Арсений ще бъде като на обикновено 7- месечно дете. Съобщих това на майка му и препоръчах да се обърнат към прокуратурата за назначаване на проверка по този случай. Препоръчах им да се отнасят към него и към неговото развитие като към седеммесечно дете. На една година ще може да ходи, на три гогини ще разговаря и ще се обучава като обикновено дете.
        След доклада ми  пред научен съвет по този въпрос, възникна следният въпрос, „ Кой сте Вие ? „...
   Ето такива са ваксините!
   Академик на Украинската Академия на Науките Григорий Иванович Рукас www.rukas.at.ua  Полтава, ул. Шевченко, 27. оф.38 тел. 0501440365, в Москве 9165352311 4957229741, България 0886491929
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Още нещо за ваксините
« Отговор #1 -: 14-03-2014, 11:11:42 »

Ани, нали знаеш, че си имаме тема за ваксините  ;) ( личи от изборът на заглавие :) )
При това ,темата си ни е  супер информативна и съдържателна.
 Лично аз преценявам , че няма нужда от втора тема, само защото  е писана от човекът, когото представляваш у нас - акад. Г. Рукас  ;)  
Прави впечатление , че всичките ти (до един) постове са реклама на тази личност. И всичките ги оформяш като "нова тема" може би  за да не би някой случайно да ги пропусне.. :)    
Това ,съгласно "малките правила за ползване на форума" не се толерира. ( т.е.- постове само с рекламна цел)
Затова , (айде пак ще направим компромис.. )  ако обичаш, прехвърли си текста в съответната тема, тази ще я махнем.
 (Макар че аз лично не разбрах кое е "още нещото", което да го няма в темата за ваксините  :surpris_23:)

И един приятелски съвет: в такива случаи (за да не се дразнят съфорумците ) е по-добре да се направи едно блогче с информацийка за г-н Рукас и щом толкова държиш да го популяризираш - давай линкове към блога.
А освен това , аз лично не виждам смисъл да се рекламира лечител, който се намира точно в Украйна  (tooth) и прихожда два пъти годишно в Стара Загора..Човекът може да е гений, но колко ще се грабнат да отидат при него в Украйна точно в сегашния момент  :surpris_23:

Още повече - точно при човек, според който "здравословен начин на живот,  физкултура, спорт, фитнес, йога, биологично активни добавки ( БАД ), здравословно хранене, вода и мн.др.- не обезпечават здраве и дълголетие и са г-л-у- п-о-с-т-и!"
 tooth tooth tooth
« Последна редакция: 14-03-2014, 11:34:30 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))
 

Страницата е създадена за 0.1 секунди с 23 запитвания.