Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Възможно ли е да излекуваш РАК с гладолечение ?  (Прочетена 36047 пъти)

Iggiberry

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 126

Историята беше споделена в затворената група Гладолечение във Фейсбук. Аз бях част от нея и наистина се споделяха много интересни неща - имаше и други разкази на излекувани.
Не я намирате, защото е изтрита вече, но защо и как стана, и аз не разбрах.
Активен

Nelli

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141

За съжаление, в момента близък ми човек е с диагноза рак на повечето вътрешни органи.  Пращах му линк след линк, започнах с тази история, но ефект няма.
  Роми, ние мислим, че масата болни хора ще се втурнат към този спасителен изход, но може би не е така, факторите са прекалено много. Инерцията на мисленето, внушенията години наред карат повечето да се вкопчат в традиционните методи и да грабят хапчета с шепи, защото е и лесно. Сещат се накрая, че има и друго. Обяснимо е, промиването на мозъци.
 Когато  се лекувам алтернативно, около мен се впечатляват и ми вярват, но когато при друг опре нож о кокала - май никой не е последователен и упорит, поне в момента не се сещам за такъв случай. Освен вас. Аз вярвам, но не мога да дарявам вяра и осъзнаване дори на близките си.
Затова оставям на всеки собствения избор, основно правило и за психологическа помощ - не можеш да помогнеш никому, ако сам той не потърси и поиска това. А когато поиска и потърси - ИМА начини, методи, средства, инстинкт, съмишленици, помощ...
Ето, детайли ще се появят, свидетели е имало достатъчно
« Последна редакция: 10-04-2014, 08:00:05 от Nelli »
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Абсолютно вярно, Нели.
 Огромната част от запитванията за Тодикамп са точно за тази болест. Искат, не искат, аз задължително препоръчвам ( особено на "хардлайнерите" ) и давам линк ( за безплатно четене!) към книгата, в която се разкрива истината за "хуманното" лечение химио-лъчетерапия, и където са  достатъчно доказали се във времето "алтернативни"  методики. Май никой не я погледна, поне не си спомням някой да е  споделял впечатлание.. ( При това ги информирам, че в нея дори не се споменава за Тодикамп.. , все пак хората са преживели много и е нормално да се съмняват )
Вторият фактор е , че малцина споделят опит. И аз знам  за хора, излекували се с глад, но те никога няма да тръгнат да пишат по форумите, особено ако са от по-възрастното поколение.   И после, ако не са част от някой форум , както е при нас - ние имаме къде да споделяме , но другите трябва тепърва да изберат в кой форум да споделят, там ги чака регистрация, някой  ще им се скара , че не пишат в подходящата тема.. :) и т.н. , това ги отказва още в зародиш.

Спецално по темата -  "колегите" от руския форум за гладуването имат доста писано точно по същата тема. http://golodanie.su/forum/showthread.php?t=4924&page=10  Позачетох се , позабавлявах се , имат някакъв съфорумец, д-р Вадим Асадулин, голям майтапчия ( като повечето негови колеги де :) ), добре  че тук нямаме такъв  tooth  - за да повярва на каквото и да е , трябва да му покажеш публикация в научен журнал  tooth  Наръсил е наред със слабоумие  tooth За него "творбите" на д-р Шаталова , д-р Бройс , д-р Герсон , проф. Неумивакин и всички доказали се холистични и мислещи медици, са "художествени произведения" , само защото за тях не се споменава нищо в научните журнали ( има си хас, кой ще купува лекарства  ако в тези журнали разкажат, че Шаталова, която се храни с по две шепи плодове на ден,  на 67 пробягва маратон Новосибирск - Барнаул, на 75 прекосява пустинята Каракум и почива на 95 без никакви здравни проблеми , активна физически и умствено до последно!!  tooth  )

  
За да избереш определена методика, трябва да повярваш в нея. Но за да повярваш, трябва първо да си запознат ..А никой май не ще да се запознава подробно..
Има мъдрост - "колкото по-малко знаеш, толкова повече си принуден да вярваш"  :pensif_29:
Затова ни е дадено реотанче в главата - за да можем да пресяваме зърното от плявата  tooth
 Не е лошо да вярваш на лекари, даже е препоръчително,  само че избирай такива  като Шаталова, Уокър, Залманов, Неумивакин, Амосов, Увайдов.. които доказват със себе си своите теории , а не са с по няколко байпаса, изкуствени ченета и скърцащи колена още в 50те си години..  tooth

 
« Последна редакция: 10-04-2014, 11:42:56 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Nelli

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141

То точно тези, бате Бино, отричащите доктори и проводници на фармафията, като "сгазят  лука" здравословно,  се юрват да търсят алтернативни лечения. За своето скъпоценно аз. Няма лошо.
 Но сигурно с основание твърде малко от заболелите с тежки болести се оправят.
Активен

crocus

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16

Цитат
Кое е най-скъпото за човек? Здравето?
Не.
Здравето е безценно. То не се купува с пари!
В наши дни най-скъпото нещо е информацията и именно затова искам да Ви я предоставя напълно безплатно.
По този начин храня душата си.
Мисля, че ще споделям интересни неща, които за част от Вас ще са впечатляващи, за други “пълни глупости”. Важното е всеки да има собствено мнение и да се чувства добре в кожата си!
DDpost

Интернет е основно място за споделяне на ценна информация с другите, която ни кара да се чувстваме в кожата си.  Интернет е и мястото, където разни хора не пестят енергия, за да обясняват разни неща и отговарят на въпросите ни, практикувайки даденото нещо. Доста неща първоначално изглеждат адски нереални, налудничави. Неща, които ни карат да определяме хората като странни птици, докато и у нас не се появят крила за определени идеи и не тръгнем по дадения път. Но интернет не е място за групови терапии. Не е виртуален кабинет. Има си специалисти за целта, които могат да ни консултират и насърчат към промяна. За целта е нужна консултация със специалист, който да изготви специализиран хранителен режим и гладолечебен курс. Интернет и форумите са само за да обменяме мнения с хората какво са изпробвали и им е помогнало, кои специалисти са посетили, на кого са се доверили и евентуално да ги посетим в техния кабинет, където да ни консултират и си заплатим. За мен интернет е опция да се информирам, обменям опит и да нямам страхове за здравето си. В 21 век съм далеч от мисълта, че някой само по прочетена статия ще започне да прави промени на сляпо без подкрепа.
Четивото е мотивиращо и показва неограничените способности на човешкото тяло. Има безброй такива в руските, немски, италиански сайтове. Има и доста примери за излекувани хора, обикновенно от старото поколение, които не ползват интернет и предават опита си устно.
Конкретно по темата терапия Герсон - познавам хора, които се мотизираха само от филмите в интенет и без никакви конкретни съвети и подробности, се лекуват.
« Последна редакция: 10-04-2014, 19:39:58 от crocus »
Активен

Роми

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 155

Защо ли ми е позната тази дидактична тоналност? :) Строгите наставнически нотки сякаш прозвучаха от нов ник, чистичък и необременен (от подозрения за форумни манипулации...)...

Позволи ми да цитирам едно изказване. Сигурно ще ти се стори странно познато:
Цитат
По принцип не изпитвам респект към тайните и анонимни коментари. В моите очи олеква всяко мнение, зад което някой не смее да застане с името си, т.к. съдържа страх и липса на отговорност!

Хубаво казано - страх и липса на отговорност! Нека видим страха. Защо е тази форумна мимикрия? Защо е това укриване зад нови регистрации и псевдоними? Защо е този опит за зачеркване на форумна биография? Защо е необходим виртуален фейслифт? - Страх от разкриване на истината... или има и нещо друго?

Ами отговорността? Виж какво съвпадение! Аз също не изпитвам респект към анонимни историйки. Особено когато историйката е подхвърлена във въздуха, а после изоставена да виси непотвърдена. Защото тогава тя не е нищо повече от миризлива форумна "димка". Такива димки са в състояние повече да дискредитират, отколкото да популяризират дори един толкова ефективен метод, какъвто е лечебният глад. И още по-малко изпитвам респект към автор на история, за когото се оказва извънредно важно да сипе комплименти по свой адрес чрез устата на своя герой. Не знам за теб, миличка, но за мен това е израз на суетна безотговорност.

Извинявай, че приех тази история сериозно. В моя дом ракът отнесе двама от най-близките ми, в ужасна агония! А после загубих и приятел. По онова време не се интересувах от алтернативни методи, но това няма значение. Сега отново близък приятел се бори с коварната болест. Не искам да залъгваме тези хора с форумни фантазии. Те не го заслужават. Нека бъдем честни с тях докрай.

Надявам се, някой ден да събереш кураж и да застанеш с истинското си име (какъвто призив се съдържа и в горния цитат!) в името на открития, честен и конструктивен диалог! Мисля, имаш полезен практически опит и ценни идеи, с които да помагаш на хората.
________________________________

На останалите форумци дължа извинение, че разговарям по този странен и нетипичен за мен начин. Допускам, че - поставяйки под съмнение автентичността на горната история - автоматично печеля неприятели в лицето на почитателите на нейния автор.

Който търси истината, намира врагове. Банален страничен ефект. :) Приключението продължава...
Активен

Greta morgane morgane

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

ах.. АХ
 Това за пореден път доказва, че каквото и да ядеш и да не ядеш, по презумция не те прави повече умен.
 
 Роми, напълно те подкрепям и въпреки че вярвам че лечебното гладуване може да излекува всяка болест на теория, то на практика се изисква специален подход и както някои честни хора обичат да си признават, заедно с храната ние ставаме по-малко чувствителни към собственото си ментално страдание.
 И за да се стигне до болест, то много ментални граници са били размити, затова при освобождаването може да настъпи тотален шътдаун, ако се прави напук на цялата система, без съображения за собствени сили и възможности.
 
 Лъжата.. под каквато и форма да е поднесена, и колкото и истина да има в нея, понякога опорочава същноста на метода и на цялата философия, която СЪЗДАТЕЛКАТА на форума и сайта земя на заем е искала да постигне(както и препречва пътя на всички целеустремени хора със сходна цел  :( ), цялото отношение към индивидуалността на един болен човек е показателно и когато един човек наистина иска и РАЗБИРА как да помогне на останалите, знае че първо той трябва да е достатъчно великодушен и смирен, за да го направи.

 Нека събираме различни методи за облекчаване, лечение и удовлетворяващ начин на живот без лицемерие, защото това са инструментите с които да си служи духа, а не неговата същност. В крайна сметка този сайт може да бъде наистина полезен, а не замиращ фарс за слава и надмощие кой е по-остроумен.

  Жалко, че създателката на сайта не влиза във форума  >:(
Активен

purelove

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 148

Роми, тези ти писания са нелепи и горчат.
Не знам дали искам да коментирам.Или е по-добре да се дистанцирам. Тук или си безмилостен като кръвожадна акула или... биваш изяден от друга кръвожадна акула. Не ме кефи особено да съм акула, но  имам достатъчен потенциал да бъда щом се налага. И все пак смятам да излезна чиста и  да тренирам акулата в себе си  като отвърна с благородство.

Тази история не е свещен текст, нито устно наследство. За моя радост историята не е една и не е плод на моето въображение.  (Това да ви идват глупости отвътре го разбирам, на всеки се случва, но грам да нямате усет за адекватност – не !) Моето участие където и да е никога не е било с цел рейтинг и симпатии. Мътят Ви мозъците разни гурута тук таме, на които онлайн живота им е приоритет и амбиция. Ще Ви разочаровам, но за мен тези неща изиобщо не са важни. Що за социопатия е това при положение, че съм анонимна и пестеливо подбирам хората в обкръжението си?! Помисли малко.

Това е една история, която поставя въпроса Е ли възможно да бъде постигнато терапевтично подобрение на онколоболни лица с гладолечение? Многократно съм предупреждавала хората, че методиката не е панацея за всички онкозаболявания и е противопоказна в определени случаи. Подхода зависи главно от патологичните отлагания и формации. Физиологична стимулация и регенерация не може да бъде предизвикана еднакво при всички състояния. Има и случаи, в които подобно организмово  шоково „разтърсване” е категорично противопоказно. Затова е нужно да се избере устойчив план за възстановяване.  Никога не съм твърдяла, че гладолечението може да бъде аксиома за всички заболявания, както и че има съхраняваща и положителна функция еднакво при всички.

Благодаря на тези от Вас, които през годините ми отделиха от времето си. Щастлива съм за няколкото си лични познанства и приятелства, които завързах тук.  Благодаря и на задочните събеседници. Освободих интернет токсините и се чувствам Ок. Който успял да надникне зад входната врата на биологичния ми костюм и разбрал що за човек съм аз, разбрал. Който не разбрал, не разбрал. Сблъсках се с лъжата и предателство от хора, на които бях полезна, направих услуги, които не бях длъжна да правя, и накрая мен ме обвиниха в лъжа и предателство. Човекът е странно животно. Жалко за Вас, жалко и за мен. Но аз се отказвам да се занимавам с Вас, ще ме плюйте този път, но от разстояние.  tooth tooth

Имам един профил тук. Втория е изтрит по моя молба от администратора преди време. Свързвайте ме с когото искате, на мен не ми пречите. Ако разбиете психиката на хората, които замесвате, не ми прехвърляйте вината на мен. А щом текста Ви пречи, той може да бъде изтрит. Хората, които са упълномощени да се чувстват свободни да я премахнат. Това няма да ме спре лично мен да продължавам да се бутам и помагам, както и на хората, преборили болестта.
Сполай Ви. :)
« Последна редакция: 12-04-2014, 01:54:31 от Л.M. »
Активен

Тихия

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 740
  • Болката е неизбежна. Страданието - по желание.

Изгонихте и нея. Е, доволни ли сте?
Активен
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Както и в другите сериозни форуми, обидните постове се изтриват и тук, Greta morgane. Обиждайки мен, обиждаш и всички други, които не смятат ( като теб) че съм чак "измекяр" и "пълна скръб" , а Роми - че е самохвалец, егоцентрик и манипулатор. Благодарен съм ти , че въпреки силната неприязън , която провокирвам у теб , все пак прочиташ това, което пиша ( в частност - темата за един наистина ефективен препарат, какъвто е Тодикамп )  
« Последна редакция: 12-04-2014, 08:49:14 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Greta morgane morgane

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

 Изтри моя поуст, а твоя отнесен до мен си стои? Голяма справедливост и сериозност, нямам думи :-X
 
 И пак нещо не си се сетил, изобщо не визирах Роми за нещата, които си написал.. но как да се види !
 
   Гледай си работата и си ползвай форума със здраве, явно е че друг не може да си каже мнението тук.
Ти не се стремиш да стигнеш до истината, а това е пречка за груповото израстване тук, в иначе прекрасно направения форум. Жалко..
 
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Ей, че не те е срам и да лъжеш.. Не виждаш ли , че съм изтрил цялата поредица постове  (и моите, и твоите, и на Искрена) защото нямат връзка с темата. И тези ще се изтрият после,  на никой не му се четат междуличностни препирни)  А в други форуми с този твой език ще си банната завинаги без никакви обяснения. Ама меко сърце имам.. :Confus_3:

Друг не можел да си каже мнението тук
? Не знам коя иконка да сложа в случая.. - до момента има 60 000 публикации в този форум,   Интересно, как ли се е случило..  ? На теб конкретно кой ти попречи да си пуснеш двата , преведени с "гугъл транслейтър" поста  ?  
Изтрили сме през годините само няколко поста на някои нискочели личности, които имат за оръжие единствено обидата и просташкия изказ.  Като обидено дете, което, като не може да се защити с думи , вземе че почва да храчи и плюе по опонента си..  Нали ми четеш постовете ( все пак) , някъде да съм си позволил  да нарека някого  "измекяр" ,"подмазвач" ..или с друг епитет  ?

Така става винаги , когато се излезе от конкретиката на темата и се почне с личностни характеристики.
Само задето си позволих да споделя, че не разбирам какво точно си искала да кажеш в горния си пост, твоята  гордост реши, че това е обида за теб и  е редно  да ми отмъстиш колкото може по-мощно..
Иначе за мнението ти лично към мен ( а не към постовете ми) не си спомням някой да те е питал.. Ако всеки тук реши да си казва мнението за всички останали.. , какво ще се случи, сещаш ли се?  Мислиш , че аз нямам мнение за теб ли..? Някъде да съм си изказвал мнението за някой друг? ,  за 4години и в 2500 поста?  Ти кацна оня ден, направи  два копи-пейста   и веднага взе да имаш мнение за хората тук.. Ако имаш мнение конкретно по темите - изказвай го на воля, но явно идеята и потребността да си тук май е друга ..
Съжалявам, че с нещо те дразня без да искам, но все пак има хора, на които съм полезен ( имам 1411 лични съобщения, а два пъти по толкова са изтрити, само споделям, не е за да се хваля) може да не разбирам нищо, може те да не разбират нищо, но.. ние си се харесваме тук.. :-[  

НЕ знам за какви "групови израствания" говориш , но израснал човек не реагира по този начин.. ако това за теб е израстване , значи форумът по-добре никога да не "израства"..    




 


« Последна редакция: 12-04-2014, 16:20:59 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

DeNiro

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 649

"Надявам се, някой ден да събереш кураж и да застанеш с истинското си име (какъвто призив се съдържа и в горния цитат!) в името на открития, честен и конструктивен диалог"цитат на Роми. Този призив ми звучи доста спораведливо, още повече щом Тя - Истината е поставена под съмнение.
"Щастлива съм за няколкото си лични познанства и приятелства, които завързах тук."цитат на Л.М. Може би тези хора биха потвърдили тази информация, ако същите са осъществявали визуален контакт с теб и по този начин, ще изчезнат всякакви съмнения. Защото просто така"сполай си", звучи несериозно.
Активен

DeNiro

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 649

"Надявам се, някой ден да събереш кураж и да застанеш с истинското си име (какъвто призив се съдържа и в горния цитат!) в името на открития, честен и конструктивен диалог"цитат на Роми. Този призив ми звучи доста спораведливо, още повече щом Тя - Истината е поставена под съмнение.
"Щастлива съм за няколкото си лични познанства и приятелства, които завързах тук."цитат на Л.М. Може би тези хора биха потвърдили тази информация, ако същите са осъществявали визуален контакт с теб?
Активен

purelove

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 148

Тази дискусия можеше да протече по коренно различен начин ако съфорумника Роми беше задал въпроса си "истина ли е разказа?" и беше изчакал моето участие и утвърдителен отговор. В такъв случай  давам координатите на автора и той ако има желание се свързва с човека. Този разговор можеше да приключи в две реплики, точно и ясно. Тук се завихри някаква словестна еквилибристика и тон, който инак несъответствал на личността на Роми, за което той се извинява. Човече, живота ми е показал, че хората които хронично плюят и храчат по другите, са просто едни плюнки в живота. Прав е Тихия, когато казва, че липсата на санитарна хигиена в езика замърсява. Къде остана ЧОВЕШКОТО, Роми ? И моята чаша преля, и няма място вече за благородство и автоцензура. Когато не знаеш и не си сигурен, питай бе човек, за да ти се отговори. Ами ако грешиш, ако не е така както си мислиш, има толкова много ако. Ами ако съм един от малкото хора, които могат да помогнат на твоя приятел? Роми, ти се оля, човече. Време е да започнете да внимавате какво плямпате. Радвайте се, че това тук е просто един виртуал. Защото ако не беше, щях да Ви съдя до дупка и щяхте да си плащате за думите скъпо. В случая най ми е лесно да покажа комбинация от три пръста и да напусна.
Това тук е витуал. Ако някой реши може да се представя и за Авицена. Затяга ли се някъде възела, всеки сам да си преценява и да решава на кое да вярва и кое не. Tова не е моя филм! Престанете да разигравате латиноамерикански сериали и да намисате хора, за да звучи историята Ви по-реалистично. Как пък веднъж не се намеси Вселенския разум и малко отмалко не си дадохте сметка, че зад тези никове стоят живи същества?! как ? Или ще ми кажете"ама аз не съм такъв в живота. Само тука скърцам с виртуални зъби". Ами не, все същите сте си. Живеете живот обелен откъм достойнство и духовно сияние. Отказали сте месото, млечните, алкохола, цигарите, секса. Но не и КАЛТА.
Незабравяйте, че сте ГОСТИ на тази Земя. И има по значими неща за правене от хранене на Егото в интернет.

Дайте да направим тема кой познава лично DeNiro, Роми и прочие, кой на кого какъв съвет дал и да Ви лъснат голите дупета как висите из чатовете само да правите интриги.
(А, Тони, може би и теб "не те подпрях" , когато имаше нужда ? :Content_4 - emotloader:  :Content_4 - emotloader:) Или тогава не ти пукаше кво, що?  tooth tooth )
 
Имам право да избирам с кого да се познавам. Хремавички ми идвате повечето.  tooth tooth tooth
Трогната съм от вниманието. Но не ме интересува кой бил мъж, кой жена или травестит в този форум. Не ме интересуват и имената ви. Нито какви сте, а това, което споделяте. Приела съм ви такива каквито сте и не смятам да Ви храня Егото. По-голямата част пишехте с мен в социалната мрежа, нямахте смелостта да ми се представите дори кои сте. Курви в живота ми е имало достатъчно. Свикнала съм. Така че - ЕЛАТЕ МИ ПОВЕЧЕ.  tooth tooth
« Последна редакция: 12-04-2014, 20:35:44 от Л.M. »
Активен

Тихия

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 740
  • Болката е неизбежна. Страданието - по желание.

 Интересна работа - и днес нямам рожден ден. Не, че настоявам де, но малко тържественост никога не вреди. Като се замисля колко дълго нямам празник и ми иде да си го измисля. Защо пък не? Някои по-умни, цели трагедии измислят. И им се получава. А казват, че нашите трагедии били без антракт. Знам ли?
Активен
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.

DeNiro

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 649

К...и в живота ми е имало достатъчно.
Аз съм no comment след подобно изказване.
Активен

съншине :3

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 187

Първата ми осъзната среща със завистта беше в първи клас.  Този Великден майка ми беше купила  хубави селски яйца и ги беше боядисала.  Аз взех едно такова червено яйце със себе си в училището, за да се „преборя” с него с другите деца, какъвто беше обичаят.  Черупката на здравото селско яйце се оказа доста по-яка от тази на  бройлерните яйца на другите деца и аз лесно ги „преборвах”.  Като видя колко е непобедимо яйцето в ръцете ми, едно от децата бързо взе от земята камъче и с него удари силно „бияча”, черупката на който, разбира се, се счупи.  Тази случка не толкова ме разстрои, колкото впечатли.  На седем години децата вече имат известно разбиране за добро и зло, и аз се питах кое е накарало моето другарче да постъпи така, същевременно предизвиквайки израза на  блажено облекчение върху лицето му в момента, в който то видя най-силното яйце в класа да се пропуква.  "Вероника Верай"


Истина е всичко в което вярваме. И обратното.
Мисля, че в момента пропуквате една вяра, която е най-важната за някои.. Да не говорим, че може би само тя им е останала.

Каква е логиката автора да се хвали като никои тук не го познава? Няма никаква полза просто...
Както виждам и не продава "вълшебно лекарство"...
Активен

Iggiberry

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 126

Стана ми много мъчно след като прочетох горните писания...
Жалко, много жалко...

Предлагам цялата тема да бъде изтрита, за да не се оскверняват и останалите писания на авторите...
Активен

Лози

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 164

Да, защо хората са такива неверници и обиждащи. Присъединявам се към Iggiberry: и на мен ми стана мъчно заради горните обидни реплики.

Аз пък вярвам на историята и искам тук да чета точно такива неща, които ми помагат и ме издигат. Който не вярва, моля да си го запази за себе си, както и лошите думи.

Активен
 

Страницата е създадена за 0.091 секунди с 23 запитвания.