Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Цветотерапия  (Прочетена 2764 пъти)

Ками

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 303
  • Знанието се превръща в сила, когато се прилага !
Цветотерапия
« -: 04-05-2009, 01:50:31 »


Светлината говори на човека едновременно на седем различни езика. Всеки цвят на светлината има специфичен език. Който разбира тези езици, той е здрав, учен, силен или, ако е болен, невежа, слаб, посредством тези лъчи на светлината може да се лекува, защото всеки цвят е свързан с известен род сили на човешкия организъм.
Колкото повече навлизате в тъмните цветове, например при тъмносиния се усеща тъга, скръб в душата. Светлите цветове /ясносиният, ясножълтият/ действат успокоително върху нервната система. Синият цвят е среда за духовния живот на човека. Зеленият цвят регулира магнетичните и електрическите течения в човешкия организъм. Виолетовият цвят има отношение към волята на човека и силите на духа.
Който е развил чрезмерна чувствителност в себе си или страда от неврастения, нека използва синия цвят на светлината. Всяка сутрин да прави обливания със сините лъчи на светлината върху главата, гърдите и стомаха си. Ако почувства неразположение на някои места в организма си, човек трябва да облива тялото си със сините и жълтите лъчи на светлината. Той може да приема тези лъчи от Слънцето.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.079 секунди с 22 запитвания.