Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: В Европа хомосексуализмът се "промотира" още от детската градина.  (Прочетена 16121 пъти)

Liubo1

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 56


Gay Kids – Kule barn som også finnes (2008) ("Gay Kids – Cool children who also exist") is a non-fiction Norwegian book that attempts to educate children about homosexual love...The book, in part based on the research done at the Norwegian Social Research institute (от Уикипедия)

Видеото: "В Европа за педерастия се учи в детските градини. ШОК И УЖАС!"

http://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k


Вижте, за да знаете, а не да изкарвате желаемото за действително.
Този филм може да спаси вашите деца, просто близки хора от възможни грешни решения. Това видео е преведено на български с една цел, да се спре информационната война. Хората трябва да знаят, за да могат да предпазят себе си и децата си!!!

Във филма са използвани репортажи от централните емисии на новините, излъчвани по руските централни телевизионни канали - ОРТ, Россия. Няма нищо нецензурно!!! Само репортажи от руските централни новини!!!!


Вижте още по темата:
"Учат децата да уважават гейовете с приказки за жирафи педерасти" (статията е на български за обучение в Европа)
http://www.novini.bg/news/90870-%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8.html
"Амстердамский гей-парад 2011" (много фотоматериали)
http://bigpicture.ru/?p=186599
"Гнилая Европа. Арестованы 33 педофила из телефонной книги «Рижского Монстра»"
 http://3rm.info/25135-gnilaya-evropa-arestovany-33-pedofila-iz-telefonnoy-knigi-rizhskogo-monstra.html
"... «Рижският монстър» в Холандия от февруари на 2007 година до януари 2010 е насилвал нищо неразбиращи БЕБЕТА, при това жертвите са били както момчета, така и момичета. Децата са били НЕ по-големи... от 2,5 годишна възраст. Най-малкият е бил само на... 19 дни." (обвинен е в изнасилване на 67 невръстни деца, а самият «Рижският монстър» е признал, че е изнасилил 87 деца).

Видеото веднага е било изтрито от форума http://www.bg-mamma.com
Това е информационна война, така излиза.
Направени са скриншотове, че темата след като е била започната на форума http://www.bg-mamma.com веднага е била изтрита.
Скриншотовете могат да се свалят оттук http://yadi.sk/d/z4tPVCld45koi
последният оттук http://yadi.sk/d/1QiqfZ1T45qFr
« Последна редакция: 16-04-2013, 16:02:19 от Liubo1 »
Активен

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318

Това, че е изтрито от бг мама какво означава,че админа е хомосексуалист ли  tooth
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Любчо, привет. Отново изкара силна карта от ръкава си .. :)
Но и този път се налага модераторско вмешателство..( от мен и от Х.Дешев включително)  ::)
1. - замених думата "педерастия" , защото не е точна в случая :)
   Съгласи се , че две жени с хомосексуална ориентация не могат да бъдат наречени "педерасти" или "педерастки"  tooth   Освен това , в сегашно време тази дума звучи твърде разговорно , остро , жаргонно, и асоциира с  определена социална прослойка,  от която ние бихме искали да се разграничим, нали? ...:)
    (Да не говорим, че и цялото заглавие на темата  не беше на добър български..)  
2.  Ти  доста отдавна беше уведомен, че е взето решение теми, разискващи  религиозна принадлежност  и сексуална ориентация  да не се допускат! Такива теми хем са доста далеч от самата идея на форума, хем само се изпокарваме  :-[
3.  Ти доста често се оплакваш, че ти трият постовете из различните форуми... :police: Добре, след като перманентно се сблъскваш с този проблем, защо не си направиш най-сетне едно блогче, в което да си постваш каквото ти душа иска и да даваш линкове към темите?  Така хем няма да ти ги трият ( а ти да се разстройваш) , хем всичко ще е на едно място събрано и който иска  ще си го чете и препрочита...
    Аз ще съм първият ти почитател!  Знаеш, че му "държа края" не само по "здравословната тематика" ...:)   Винаги съм казвал , че без разбиране на "задкулисието" , което се проявява вече къде ли не, човек няма как да има обективна представа за случващото се в света!!   И конкретно тази твоя тема е именно част от това "задкулисие" , което не се проявява САМО в просветата на дечурлигата ... и не бива да се разглежда "на парче" , както го правят в БГ.МАМА и както го прави дори твоя любим Левашев.. (Целта на новата "хомо"-линия далеч не е само за да си оправдаели ориентацията ония горе, "кукловодите", както казва той в клипчето. Явно и той май  не разбира , че главното е да се разбият семейството, традициите.., явяващи се сериозна пречка по пътя към "новият ред".. Може и да го разбира , но защо тогава не е дал най-добрият аргумент .. ;D . Тези процеси са прекрасно изложени във втория том - "Окована свобода" на А. Гълъбов, както и в редица малки и независими блогчета из нета.)
 
Това , което постваш при нас , си е ценно само по себе си , но е добре да намериш начин да не го изтипосваш в този му вид.  Ако няма да е твой блог, поне да е препратка към форум, по-подходящ за целта. (хнет.бг  да кажем ) И например в "чесалката" да даваш линка. Повярвай ми , този който по принцип се интересува , няма да го пропусне , без значение къде си го сврял .. :) Засега ще го оставим , но в бъдеще гледай да е "по-така".. :)    

Преместих го в раздел "духовно развитие" с оглед на същественото в информацията ти: Родителите ( а и не само те) трябва мъдро да преценяват доколко удачни ( и/или  духовни ) са новите "съвременни" модели , които им се "спускат" отгоре и им се представят като еталонни!    
« Последна редакция: 17-04-2013, 08:40:14 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Liubo1

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 56

Извинявай бате Бино за първото название и благодаря за редакция. Ти се оказа по-търпелив и разбиращ от bg-mama. После разбрах ЗАЩО са ме изхвърлили от там, заради названието. Промених го и темата там вече се казва ""Модерните" детски градини на Европа".  
Видеото вече също не се казва като "В Европа за педерастия се учи в детските градини. ШОК И УЖАС!", а като ""Модерните" детски градини на Европа".
Малко ме подведе руският ми произход (езиковата бариера).  Опитах се да го редактирам сам тук на форума, но беше вече късно.

Благодаря за съвет, но не успявам да си направя блог. Може би на по-късен етап ще направя, а ако се появят помощници, то и страница в интернет ще направя. Моят емейл е посочен на главната страница на Николай Левашов в долния десен ъгъл http://www.levashov.byethost16.com/ Сега просто имам страница в Youtube
http://www.youtube.com/user/Liuubo

Информацията е много важна, затова я поствам, където може.
Някой ми каза, че това видео е руска пропаганда и че е излишно да успивам хората за педофилия в Европа - във ВСИЧКИ европейски държави педофилията се преследва от закона. Абсолютно не мислещ човек.

Как може да се нарече официалната реч на Руския Президент Владимир Путин в Амстердам пропаганда???
Руският Президент казва, стоейки до Холандския Премиер Марк Рюте в Амстердам: "Аз трудно си представям, че някакъв съд в Москва би позволил да ФУНКЦИОНИРА ОРГАНИЗАЦИЯ, която пропагандира ПЕДОФИЛИЯ. В Холандия това е възможно. ИМА ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ." (Виж видеото ""Модерните" детски градини на Европа" от 9 минута 15-та секунда)

Е как може Руския Президент да лъже в случая????? От видеото се вижда, че никой не се възмущава. Всички спокойно стоят и слушат.

И като се поровиш малко из интернет, то може да намериш всичко.
Party for Neighbourly Love, Freedom, and Diversity
http://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity

А това са снимките и биографиите на основателите на движението на педофилите в Холандия.
http://www.pnvd.nl/bestuur.html

По-долу ще добавя още едно убойно видео. Направено е от репортажи, излъчвани по централните емисии на новините по руските телевизионни канали.

След прегда на видеото всеки нормален човек би трябвало да преразгледа вижданията си за Европа. Но няма да се учудя, ако пък някой ще реши, че по-добър стандарт на живот е по-важен.
За това има една дума - ПРОДАЖНИЦИ!!! Според мен добре е да има по-добър стандарт, но не такава цена.

Тъмната страна на Европа се показа при визитата на Путин (2013)



http://www.youtube.com/watch?v=GqBWlyqeagM



P.S. Бате Бино, много е казал Николай Левашов - и за геноцид на народите е казал, и за пръв път в руската Държавна Дума е обявил за ГЕНОЦИД НА РУСКИЯ НАРОД (виж "
К вопросу о признании геноцида русского народа, Круглый стол в Госдуме РФ, г. Москва, 10 июня 2010 года." http://www.levashov.info/video-4.html  ) Просто са го убили, разбираш ли? А на хората на срещите на Николай Викторович Левашов с читателите му  изобщо не е дошло на ум да го попитат за такова явление в Европа и САЩ като ХОМОПЕДОФИЛИЯТА!!!
Ти, бате Бино, пишеш "Целта на новата "хомо"-линия далеч не е само за да си оправдаели ориентацията ония горе, "кукловодите", както казва той в клипчето".
Клипчето направих аз, а не Николай Левашов, защото той е убит на 11 юни 2012г., а Владимир Путин е в Амстердам е на 8.04.2013г.
И още той казва първопричината за хомосексуализма и защо някои властдържащите го налагат като норма. А защо те извършват геноцид на народите, прикривайки го с фраза от типа "съкращаване на населението", е друг въпрос, който Николай Левашов много добре разкрива в книгата си "Русия в криви огледала" http://www.levashov.byethost16.com/books.html#09
Има я и на английски  "Russian History Viewed through Distorted Mirrors"  http://www.levashov.info/English/books-eng.html#09
« Последна редакция: 24-04-2013, 10:01:17 от Liubo1 »
Активен

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318

Danivox, интересна гледна точка, защо не вземеш да споделиш нещо за себе си, ти как се храниш, какво мислиш за педофилията и хомосексуалзма , но по-конкретно. какви са ти наблюденията за вегетарианците и веганите?
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Аз си мисля, че даже ще е по-добре бащите да са  4 или даже 7. / Например цял борд на директорите в някоя корпорация../  Нали ще са бизнесмени - заедно ще са доста състоятелни а и с позиции в обществото. :surpris_23:
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

vanko57

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 77
  • 123456789

Здравейте бандюги, как я карате.

Промиването на мозъци - особено на невръстни и малолетни, е в пълна сила.

Ако искате да се запознаете с една от версийте, които готвят за по-голяма част от населението на земята, прочетете ТОВА.

Макар да е "научна фантастика" писана 32-ра година, сегашния прочит и поглед показват че това е напълно вероятно бъдеще!!! При това добре планирано.

Но НЕ ЗА ВСИЧКИ.
Активен
Мъдростта не е медал, който да сложиш на ревера, Тя е Проява на Самосъзнанието което си придобил !

Интелигентността не трябва да бъде самоцел - тя е средство за нашето развитие

Човек започва да става съзнателен, когато разбере смисъла на "безсмислените" неща в живота !

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2013/05/16/chumata-na-demokraciiata-zabi-nokti-v-decata.1110817
попрочетете , става интересно постепенно.. :)
« Последна редакция: 28-05-2013, 20:25:36 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

salvaje

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 303

Това ми напомня за Прекрасният Нов Свят.  ;D
Активен
Now I lay me down to sleep
I pray the raw will make me freak

Роми

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 155

Само какви любящи роднини. И каква мила грижа в лицето на държавата. Кой да предполага, че децата в тези страни са обект на толкова изтънчена "институционална любов"...

__________________________________________________

А сега сериозно.

Легитимирането на сексуални безчинства с деца е взривоопасна практика, струва ми се - не просто от социална, а от планетарна гледна точка...

Извращаването на нравите и насърчаването на системни злоупотреби с репродуктивните сили води до тежки антропологични мутации. По този начин "кукловодите" произвеждат аморфни маси от лесно контролируеми и безволеви индивиди със замъглено от хронична похот съзнание, без обаче да си дават сметка за планетарните последици от тези мутации...

Доколкото жизнените сили на планетата и репродуктивните сили у човека имат общи корени, дотолкова тяхното системно изчерпване може да отключи защитни реакции на планетарния организъм с разрушителни последствия...

Кратък намек за тези неща бе направен в контекста на друга тема: http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7015.0

Активен

analizator

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 94

как е възможно педофилията да я смятат за нормално нещо. Тоест тези хора ги смятат за психично здрави, а хората които се съвкупляват с животни ги мислят за психично болни. Кой поставя тези ДИАГНОЗИ нормален човек или педофил човек
Активен
Първият признак на състаряването е да мислиш повече за миналото отколкото за бъдещето! Децата мислят за бъдещето!
"Анализатор"

Пипи80

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

Привет, потресена съм от нещата, които прочетох напоследък по темата... :(
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2013/05/16/chumata-na-demokraciiata-zabi-nokti-v-decata.1110817
Точно този линк бях публикувала във фейса в една група за без насилие,имаше полемики, чуденки и накрая постът ми се изтри, а на въпросът ми защо нямаше отговор...
Ето още два линка по темата:http://bolgari.net/norvegiia__2_:_izvyrshva_se_dyrzhaven_pogrom_nad_semeistvoto-gl-1341.html и този http://www.hristiqni.com/novini/1523-evropa-koito-othvarlyat-i-ne-priemat-seksa-mezhdu-detza-i-roditeli-shte-badat-nakazvani-po-sadeben-pat.
Мнението ми е, че това, че ми е трудно да повярвам а какво остава да приема не означава, че не е истина!
Предпочитам обаче да знам какво се случва.  :(
Активен

analizator

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 94

Както се вижда заради обединяването на европа тези закони сигурно ще ги наложат и на България. Подложено на анализ има начин да се приборим с това. Възмущението и излизането по улиците е грешно. Истината е да се организира и приложи тактика която и те ползват. А имено издигане високо в структурите на власта така че тези психично болни хора никога няма да могат да си прокарат техните болни закони :pensif_29:
Активен
Първият признак на състаряването е да мислиш повече за миналото отколкото за бъдещето! Децата мислят за бъдещето!
"Анализатор"

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318

Анализатор ти явно си доста наивен , високо във властта няма случайни хора. Всички изпълнители са с дълги досиета  възможност за манипулиране. Най-добрият начин е пребиване с камъни на всички политици , които прокарват лоши за хората закони.
Активен

analizator

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 94

Привет Титан по твоето предложение могат да се спечелят битки но не и цялата война. Най добра е комбинацията между моето предложение и твоето предложение :)
Активен
Първият признак на състаряването е да мислиш повече за миналото отколкото за бъдещето! Децата мислят за бъдещето!
"Анализатор"

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318

Когато се пребият точните хора (откъсването на главата на змията)  тогава много по-лесно ще може да да се завземе властта :) Проблемът евентуално може да дойде от чужда намеса. Затова най-добре е да има няколко бомби , ново поколение , разположени на определени места в страната агресор и при всеки опит за намеса в суверенитета на държавата ни да се взривява по една. Докато разберат какво става ...ехееееййй :) Ето ти го сценарият за филмовата продукция :)
« Последна редакция: 03-06-2013, 12:08:20 от titan »
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Спокойно, идва нов потрес ... Нещо много често взе да ни се случва , вие как мислите ?


http://www.naturalnews.com/040744_euthanasia_children_mercy_killings.html#ixzz2W5WTD4Ri
http://www.ibtimes.com/belgian-parliament-posed-approve-child-euthanasia-law-1301825
В кратце:
"В Белгия е внесен законопроект, чрез който парламентът ще позволи на децата да решат за себе си дали да бъдат евтаназирани ("убити") от медицински персонал. В момента, белгийското законодателство ограничава евтаназията на лица на 18 и повече години, но с появата на деца с аутизъм, благодарение на биопестициди, ГМО и ваксини, нациите все повече се опитват да разберат какво да правят с всички тези деца, които са трайно повредени от медицински и биотехнологични производства. Отговорът, разбира се, е просто да ги убие. Трудно е да се убиват деца Съгласно действащото законодателство, без да бъдат обвинени в убийство. Така че това предложение за нов закон ще позволи на лекарите да решат дали децата на всяка възраст (да, дори и пет-годишен) може чрез собствено "съгласие" да се евтаназират, без съгласието на родителите. "
« Последна редакция: 13-06-2013, 12:50:36 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

милена

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14

До скоро си мислех, че само в някои страни илюминатите си правят експерименти - като Северна Кореа, повечето страни от Африка (децата са ми болно място и затова имам мнение по-скора за тези страни), също и със САЩ, за България - със сигурност. Сега прочетох за скандинавските страни и ми стана страшно, но някак си не се изненадах. Според мен, във всяка страна се прави експеримент в зависимост от гените (наследените традиции) на хората. За България се има впредвид, че сме търпелив народ, но не трябва да е крайно, защото българите са "луди" - от хилядолетия те са се били винаги с по-многобройни армии, били са се с враг в съотношение с 1:10 и са побеждавали. Затова с нас трябва експеримента да не е толкова краен. Постепенно да ни разрушат традициите и после - както в Норвегия... И тогава, ако си се излъгал да отидеш в друга страна - няма къде и да се върнеш...
Активен

hdeshev

  • Христо Дeшeв
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 845
  • Един ученик на пътя...
    • може би блог

Хоп, ето ви ги и опитите за легализиране на кръвосмешението.

Цитат
Депутатката Моника Грьон Шведския от парламент социал-демократическата партия смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път

Цитат
В Скандинавия пък в програмна статия на неолибералите се предвижда закон за борба срещу инцестофобите.

Инцестофобия ли!  :surpris_22: :surpris_22:
Активен
Time waits for no slave!
-- Napalm Death

Liubo1

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 56

 Видео с български субтитри "Цивилизованият свят и Европейските ценности и норми днес"




http://www.youtube.com/watch?v=Z4fV2UgDNg8

Надявам се, че след прегледа на видеото все повече хора ще се запитат, това ли е този Цивилизован свят, към койте се стремим? Това ли имаме предвид, когато говорим за Европейски ценности и норми, или нашите представи за тях не съвпадат с действителност?
Колкото и да не ни се иска, но заради собствена безопасност и за безопасността на децата ни, трябва да можем да погледнем да погледнем истината в очите.
« Последна редакция: 16-07-2013, 15:58:52 от Liubo1 »
Активен
 

Страницата е създадена за 0.114 секунди с 23 запитвания.