Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: помогнете ми да оздравея  (Прочетена 10608 пъти)

Spanaka

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 152
Re:помогнете ми да оздравея
« Отговор #20 -: 27-03-2013, 10:36:26 »

При липса на плодчета пролетната умора ще те тресне с пълна сила, за това – зелени моно сокчета (не ги смесвай за да разбираш кой зеленчук ти дразни колита и кой – не). Съвсем скоро ще имаме изобилие от пресни зеленолистни. Виж как ще ти се отразят по тъмните. Пробвай един ден на вода в седмицата и след това ден-два на смутита...месцето го поспри за малко...избягвай хидрогенираните мазнини...не смесвай сложните храни...за вафлите, шоколадите и бонбоните мисля, че няма нужда да споменавам...
 
Използвай момента, че си безработна за да работиш върху себе си
Чети много из форума...така ще се надъхаш
Активен
Моралът в поведението, започва с морал в храненето!

shofilev

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 376
Re:помогнете ми да оздравея
« Отговор #21 -: 27-03-2013, 19:12:16 »

Sofilev,благодаря за загриженоста,но прочетох за билката и разбрах че е за разтройство,а аз нямам такова.Аз съм с постоянен запек.А за рецептата с яйцата немога да спазвам,защото съм алергична и въобще не ги консумирам.Ще опитам това с маслините,те поне ще ми разхлабват.Колита с който се сдобих преди 19 год.е от дизентерия.Много е трудно това заболяване,защото ти ограничава до минимум храните които ти се разрешават.А иначе имам вълчи апетит,но се налага все да се сдържам,защото после ми е зле.
bogesvetlina, имай предвид, че рецептата с огничето е приложена при пациент с тежък колит и е дала много добър резултат. Щом си със запек, трябва да вземеш мерки, ако прилагаш огниче и подъбиче, защото и двете запичат. Но мисля, че можеш да пробваш да я приложиш с това условие за запека.
Активен

com_pot

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 310
Re:помогнете ми да оздравея
« Отговор #22 -: 31-03-2013, 00:15:26 »

Здравей,

много ми е мъчно за теб и за нещата, които описваш, че те мъчат. Млада жена си, в разцвета на силите си. Мисля, че трябва да вземеш и да го пребориш това нещо! Ти си по-силна, сигурна съм!

Това потене, безсъние и умора ми бият на хормонални проблеми. Знам, че са скъпи изследванията, но сигурно има начин да се направят, за да видиш кое не е на ред и да почнеш да пиеш хапчета за регулиране на хормоните. Не знам от къде си, но потърси помощ в София. Ако разчиташ на провинциални доктори ... при всичките ми уважения, ама ... в София останаха специалистите.

Много е важно също да си почистиш тялото. Имаш ли сокоизтисквачка? Ако не - виж в Продавалник - там има и втори употреби за 10-тина лева.

Казваш, че си безработна ... те продуктите за изтискване също пари струват ... за твой късмет вече е пролет и скоро ще е пълно със зеленолистни особено.

Знам, че гладуването е страшно, но трябва да си намериш някакъв вариант, при който ядеш минимални количества храни и то само сурови. Забрави за известно време за готвени неща.

Този колит, който толкова те притеснява, може би е дисбактериоза от антибиотиците. Дай шанс на полезните бактерии в теб да надвият лошите.

Не се страхувай, че може да ти стане зле от гладуването и прочистването на сокове. Това са очистителни реакции, които минават.

Ще се справиш, ей! Сигурна съм!
Активен

analizator

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 94
Re:помогнете ми да оздравея
« Отговор #23 -: 31-03-2013, 07:14:55 »

Привет Bogesvetlina споделяш с нас че имаш ужасен колит. Поинтересувай се от билката блатен аир. Навремето я пиех преди изпити заради ефекта и върху мен да подобрява паметта. :) А другият и ефект беше много добро и редовно ходене в тоалетната.  http://bilki.bg/page/1441/blaten-air-bilkata-galistomahche.html  :Content_22:
Активен
Първият признак на състаряването е да мислиш повече за миналото отколкото за бъдещето! Децата мислят за бъдещето!
"Анализатор"
 

Страницата е създадена за 0.068 секунди с 22 запитвания.