Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: яаааааа?!  (Прочетена 1277 пъти)

don Pozo

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
яаааааа?!
« -: 29-05-2012, 19:02:49 »

Вегетарианците по света изпаднаха в шок, когато разбраха, че Световната здравна организация ги е обявила за хора с психични проблеми.

Представителите на движението за хуманизъм и здравословен начин на живот се оказаха в списъка на пациентите, които според експертите се нуждаят от спешна психиатрична помощ. Авторитетни специалисти от организацията проведоха наскоро семинар, на който обявиха разширения списък на заболяванията, с които трябва да се борят психиатрите.

Списъкът беше попълнен с вегетарианството и суровоядството, които попаднаха в компанията на други здравословни проблеми под определението „разстройство на навиците и наклонностите”. Привържениците на безмесната диета бяха обявени за невменяеми неслучайно. Повод стана неотдавнашен инцидент в испанския град Малага, където местно семейство докара децата си до кома, забранявайки им да ядат месо, както и всякакви продукти, подложени на термична обработка.
Активен

shofilev

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 376
Re:яаааааа?!
« Отговор #1 -: 29-05-2012, 22:13:33 »

Не е за учудване. Няма как да ти го забранят, затова ще те обявят за луд.
Ето колко е интересно - в САЩ отказваш химиотерапия на онкоболното си дете и отиваш в затвора. Естествено няма как да докажеш, че тази терапия е по-вероятно бързо да го убие, вместо да му помогне - официалната версия е друга и ти лесно ставаш уязвим като престъпник. Със здравословното хранене няма как да стане, но поне пък можем да внушим на хората, че ако го правят, значи не са добре с главите (разбира се може да се приложи за доказателство някой изолираш случай или да се изфабрикува подобна манипулация).
Погледнато по-глобално какво се вижда - задължителна терапия с пагубни последствия в много случаи, неизбежно необходима като следствие от други "придобивки" на съвременното общество , с нищо не си стимулиран да поддържаш добро здраве и дори в общия случай нямаш представа какво реално е това, правят се явни опити за тотално унищожаване на семейните устои (Закона за детето) и т.н. Но ако все пак ти някак успееш да се отърсиш от всичко това (добре разбираш кой какво цели) или просто нямаш деца, то и за теб сме помислили - малко ще те облъчим, ще пообъркаме съзнанието ти или просто ще ти докараме куп сериозни здравословни проблеми, пък да видим после как ще се оправяш (ако въобще си спомниш кой си и за какво се бориш). :(
Днес говорих с колеги за HAARP и вероятността да има общо със земетресенията от последните седмици, показах им клип - повечето ми заявиха, че не вярват в конспирации и че това просто няма как да е вярно, защото не може да е вярно (съкрушителен аргумент!). За пореден път си дадох сметка, че колкото и явни да стават нещата, манипулацията вече е свършила работа - щом нещо официално е казано, значи е така и не може да има съмнение. Всички властимащи явно преливат от човеколюбие и то навсякъде по света, а най-много и преди всичко в САЩ. tooth Там обичат да спазват почтеността и твърдо уважават неприкосновеността на другите държави, борят се за ненамеса във вътрешните им работи и насърчават родолюбивите им правителства.
Както се казва, щеше да е смешно, ако не беше тъжно!
Активен

somelier

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 106
  • Във Виното е Истината
Re:яаааааа?!
« Отговор #2 -: 29-05-2012, 23:23:00 »

Световната здравна организация дали знае за тази новина ?  Освен това имаше някъде из форума статия за онова заболяване по "ПОЛЕЗНИ"  храни и вещества.   
Активен
 

Страницата е създадена за 0.089 секунди с 23 запитвания.