Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Представяне на възможностите 29.05.2012 - Варна  (Прочетена 1747 пъти)

Kaloyan

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

Здравейте приятели!
Както заглавието казва на 29.05.2012 във Варна в хотел "Голдън Тюлип" ще се проведе Представяне на възможностите с Форевър Ливинг Продъктс (световен лидер в отглеждането, преработката и разпространението на продукти ОТ Алое Вера). Тази тема я поствам по две причини - защото има хора от форума които ползват продуктите и са доволни от тях и второ с цел информация, защото най-важното в наши дни е човек да разполага с точната информация.
      Много важно е да уточня, че това представяне е единствено с цел информация, нищо повече. Входът е абсолютно безплатен и всеки който желае да разбере за какво става въпрос, за малко повече от час, е добре дошъл. Единствената ми молба е който има желание да чуе за какво става въпрос нека ми пише - или тук във форума или на скайп - kinder_r или на e-mdil - kaloian.traikov@gmail.com за да можем да се разберем допълнително тъй като аз ще идвам от София. http://www.flp.bg/bg/dl/POKANA_05_2012.pdf  :)
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Ако мога да помоля, когато се пуска някоя тема, нека  да се озаглавява така , че  да става ясно от самото заглавие  за какво  е темата!  За да може човек да си прецени дали има интерес да я чете или да си вложи минутките в друг материал, който му е по-интересен.    
   В противен случай ( както е тук)  темата е без заглавие :) .. и се разчита на вроденото любопитство -   да надзърнеш за да видиш..    (Представяме си и ако  останалите теми   имаха подобни заглавия.. :) )  

Има такъв  рекламен  мурафет - нарочно  се покрива (или завоалирва)  акцента, за да те накарат да прочетеш текста, който иначе може и да подминеш..  :)
Не казвам, че тук това е целта , но  след като  отворих линка , стана ясно ,  че пълното заглавие на семинара е " Представяне на БИЗНЕС възможностите" .    (Неволното) изпускане на думичката "бизнес"  води до въвеждане в заблуждение  на хората , които ще посетят семинара. Те може да си мечтаят, че ще се говори за алоето , но самото заглавие  навява  впечатление (което впоследствие ще се стабилизира :) ) , че акцентът ще е по-скоро дистрибуция.. :)  

« Последна редакция: 26-05-2012, 10:04:45 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))
 

Страницата е създадена за 0.078 секунди с 21 запитвания.