Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПречистване на духа и тялотоЗдравеТема: ТОДИКАМП. Въпроси, мнения, отзиви за методиката.
Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: ТОДИКАМП. Въпроси, мнения, отзиви за методиката.  (Прочетена 171617 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
emo75
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 222WWW
« Отговор #180 -: 06-04-2013, 06:46:35 »

И аз имах подобни бодежи, но го отдавах на грипния вирус. Те бяха в първите дни. Сега вече съм излекуван  и нищо ми няма.

Бате Бино, вероятно не съм се изразил достатъчно ясно - някъде да съм спорил по въпроса дали гъбичките и вирусите причиняват възпаление или инфекция?! Просто казвам, че от две преразказани изречения не можем да правим извод за въпросната теория. Ами, ако преразказвачът е пълен лаик, и е казал верни неща, но ги  е тавтологизирал и безсмисбено противопоставил по смисъл, това не означава, че "теорията" е грешна. Погрешен е силогизмът "инфекциозен" или "вирусен"  и "гъбичен". Но това "или" може да се тълкува и като "и", тоест допълнение. И т.н.

Както и да е. Разбрах какво имаш предвид.

А що се отнася до таблиците... В бившия СССР си е имало трески за дялане - идеологически напъни, диалектически материализъм и прочие партийни идиотии, но не можем да заподозрем "дългата ръка на фармакологичната мафия", просто защото в онзи строй печалбата е била на последно място. Напривих си труда за "АСД"-то. То си е тествано сериозно. След падането на Сталин и Берия, минава в "трета глуха", но никой не го забранява, просто производството продължава под формата на "ветеринарно" лекарство
« Последна редакция: 06-04-2013, 07:07:39 от emo75 » Активен
emo75
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 222WWW
« Отговор #181 -: 06-04-2013, 07:09:53 »

Същото важи и за куп други "странни" открития и явления: макар и неудобни по абстрактни причини на идеологемите, те са приемани, при условие, че са в основата на лечението на някой безнадеждно болен висш партиен другар. Затова предположих, че  е напълно възможно и ТОДИКАМП да са тествали от чист научен ентусиазъм - я с кокошки, я с хора.
Че в онези времена ентусиасти са подлагали на глад цели колхози  носички, за да снасят повече Grin , та какво остава за един препарат...
« Последна редакция: 06-04-2013, 07:13:00 от emo75 » Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3975


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #182 -: 06-04-2013, 14:43:40 »

Емо, не си достатъчно запознат със ситуацията в СССР, приятелю.Почети повечко и ще имаш друго мнение Smiley  Там за фармафия наистина не може да се говори , но като цяло евтините и ефикасни методики имат същата съдба както и на запад..   Официално не се толерират!  И Тодикамп ( изобретение на доцент по география)  и АСД-2 ( изобретено от ветеринар - А.Дорогов ) и пробиотиците ( Стелкор и Ветом) и йонизаторите на Чижевски,  и методът на д-р Капустин, и лекарството Гравидан на д-р Замков, и методиките на Микулин, на Амосов, на Болотов, на Бритов, на Боголюбов, на Шевченко, на Тищенко, на Арбузов, на Завирюхи, на Т.Свищева, Ал. Залманов, на д-р Нерезов, проф Карданов, и .. и безчет още други знайни и незнайни.

 Конкертно за Тодикамп: споменал съм в голямата тема , изследвания има , но до тях лесно не може да се стигне.. нерешителен
Щом и вие сте съпричастни и жадувате за научна информация , това може само да ме радва , защото е възможно да помогнете в издирването й  ухилен
Ето например това научно изследване:
 ( Изнамерете го , ще го четем)
медицинска книга от петима автора „Эхинококкоз органов грудной полости: Монография” (Мед., М., 2002; Н.В.Чебышев, А.В.Стреляева, А.Г.Маленков и др.). http://www.03portal.kz/index.php?option=com_content&task=view&id=19663&Itemid=144
В нея са представени данни от фундаментални  изследования върху ехинокока- най-страшният от всички паразити,  включени са резултатите от експериментални  и клинични изследвания от автори и учени от две поколения. В нея се прави извод, че Тодикамп е единственият препарат, който реално унищожава ехинокока, като е  ефективен също при ламблии, аскариди и др. паразити. Засегнати са също и всички аспекти на неговата безопасност, както и другите му фармакологични свойства.    


Ето още една следа: проф. дмн Каримов от института "Павлов" в Ташкент  дълги години е изследвал Тодикамп!
Аз го търся, търсете го и вие и ще четем и анализираме заедно .
« Последна редакция: 06-04-2013, 14:47:31 от бате Бино » Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
emo75
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 222WWW
« Отговор #183 -: 06-04-2013, 20:09:57 »

Не претендирам да съм запознат в детайли, бате Бино, но е факт, че въпреки преследванията - в бившия соц-блок са възможни лечители като Димков, че и книги им издават, макар и с много препятствия и трудности. Да си спомним за Ванга и Слава Севрюкова - те хем са преследвани от някои органи на властта, хем - закриляни от други. Някои от тези "странници"  са завършили жизнения си път в Гулаг, а други са станали любимци на силните на деня. Същото важи и за знайните  и незнайни изобретатели, лекари и т.н, автори на активатори на жива и мъртва вода, препарати, лечебни техники, хипнотизатори от типа на Волф Месинг и т.н. Те естествено няма как да са на всеобща почит, но благодарение на застъпничеството на издигнати в йерархията партийни функционери, получават все пак някаква възможност за работа и дейност. Само ти предлагам да направим съпоставка какво се случва с Вилхем Райх и неговия органон по същото време в иначе демократичните САЩ.
Тъй че - да, имали са много трудности и препятсвия, но дейността им далеч не е била забранена. В авторитарно-тоталитарната политическа система е важно да имаш силен гръб в лицето на някой бивш партизанин, активен борец или член на политбюро. А резервите към този тип търсения се обясняват както с изкривения идеологически кръгозор на марксизма-ленинизма в онзи му вариант /всичко е само материя, другото е шарлатанство и средновековни фокуси/, така със стремежа на индустриалната наука да обяснява всичко със самата себе си - този стремеж е типичен и за индустиралните общества отвъд желязната завеса, там също на почит са предимно наукообразни атеисти, поне до появата на квантовата физика и Юнг.
« Последна редакция: 06-04-2013, 20:18:40 от emo75 » Активен
shofilev
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 376


« Отговор #184 -: 18-06-2013, 23:03:00 »

Темата, гледам, е позамряла, та реших да я актуализирам. Smiley

Преди около месец се видяхме с бате Бино и не поп повод на какво му казах, че предната вечер са ме хапали комари и много неприятно ме сърби. Той ми каза, че тодикамп в такива случаи действа безотказно. След като се прибрах бях забравил, но тази вечер отново станах чертва на тази напаст и се сетих за тодикамп. Докато да се прибера вкъщи ръката чак ми се зачерви и поду - както от ухапването, така и от интензивното чесане. Веднага се намазах с тодикамп и съвършено забравих, че нещо ме е хапало - в момента (три часа по-късно) нямам нито сърбежи, нито зачервяване, нито подуване - само две малки следи от ухапването, които се много бледи. Може би много по-рано се е проявил резултатът, но аз наистина забравих, че съм имал такъв проблем и не съм обърнал внимание кога е настъпил.
Потвърждавам ефекта при ухапване от комари. (Като отида на село, ще го тествам и за ухапване от бълхи Smiley)
Активен
mem
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


« Отговор #185 -: 01-08-2013, 04:27:29 »

Zdraveite i ot men,

Bate Bino,  mplia za malko informcia i savet - pomaga li Todikamp pri problem s vencite;  pri opleshiviavane.
giveia v Amerika -  kak i ot kade moga da go zakupia.

blagodaria predvaritelno
izvinenia za latinskitw bukvi
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3975


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #186 -: 01-08-2013, 09:30:36 »

Здрасти, Мем. Точно казано - да, "помага при проблем с венците". Дали ще ликвидира проблема обаче, не мога да кажа.( Дали и доколко ще го задържи - също)  Чела си Малахов ( а и не само него:) , знаеш, че това е много особена и трудна за изцеление болест.
Само че аз не се наемам да изпращам точно в тази страна, ( твърде демократична е Smiley )  така че или се обърни към някой от колегите Smiley - http://todikamp.ru/node/35 , или чрез "лично предаване" посредством някой твой познат, който не се страхува да бъде класифициран като "терорист", в случай, че бъде заловен.
А от там да си купиш какъвто и да е истински цяр.. това е достойно за  Коледно пожелание... парти, , не случайно си имат поговорка - "излекуван пациент- изгубен клиент"  ухилен ( Лично Андрей Тодика ми я каза, той издържа там цели 17 години)  

ОПЛЕШИВЯВАНЕТО - трябва да се установи , дали  е патологично ( тогава Тодикамп - да!) или просто човекът е тип "ПИТА".  Чела си Малахов, (а и самият той е плешив от много млад) , знаеш, че при "пита" ( при мъжете) много рано настъпва или оплешивяване ( като принц Уйлям  да кажем) или побеляване. Тогава няма смисъл от никакви цярове.(тъкмо ,  спираш да  го мислиш Smiley )
« Последна редакция: 01-08-2013, 09:32:58 от бате Бино » Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
mem
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


« Отговор #187 -: 04-08-2013, 17:58:11 »

 bate Bino, blagodaria za barzia i tochen otgovor.

shte se vazpolzvam ot dadenia mi adres.

blagodaria
Активен
tania_si
Young
*
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 47« Отговор #188 -: 04-09-2013, 20:42:45 »

Здравейте,
Искам и аз да споделя опит за действието на Тодикамп. Става дума за мой познат, който е болен от рак на хранопровода, минал през операция и последващи разсейки, измъчил се е доста, станал е кожа и кости и в доста късен етап от болестта му разбрах за него и му казах за Тодикамп. Той започна почти веднага. За месец и половина човека се вдигнал на крака, не сме се срещали, но хората ми казват че изглеждал много по-добре от преди, сивият цвят на лицето е сменен с по-свеж и изглеждал по-жизнен, вече карал колата си  и даже копаел в градинката, което допреди е било абсурд. Дотогава е бил почти само на легло и нямал сила да става и излиза; не искал да се вижда и чува с никой, дори с децата си. Храни се с тръба, заради операцията, и е повръщал всеки път когато с е храни, сега казва, че вече не повръща и започнал да качва килограми.  Лекарите му давали живот най-много до Нова година (2013). Да не казвам голяма дума, но мисля, че ще живее още доста нови години...  слънце слънце За съжаление, храненето с тръба ще му остане...
Иначе аз лично го ползвам отдавна, главно за настинки, пъпки по лицето,  гъбички по краката и ноктите; болежки тук и там с ясен и неясен произход и съм доволна. Пресичам настинка още в началото (пиене и мазане на гърлото). През изминалата зима и лято имаше какви ли не вируси, всичките ми познати и приятели ги изредиха, аз се учудих, че мен ме подминаха (обикновено всичко прихващам). Единствено това, за което не ми помогна (даже се влоших), но това си е мое мнение – беше скорошно възпаление на ухото и капах вътре като се надявах да ми мине, нооо ...беше голяма грешка – такава болка изпитах, че едва се сдържах да не отида до бърза помощ. За този ми проблем не беше подходящ Тодикамп, тук помогна сухия глад. ..
Това е за мен в общи линии, благодарности на Бате Бино  слънце   и бъдете здрави пеперуди
Активен
eleonorad
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 83« Отговор #189 -: 06-09-2013, 10:39:01 »

Здравейте!

Девети ден с Тодикамп Smiley.Пия го по схема за укрепване на имунната система и правя компреси за счупен лакът.Още с първия компрес имаше значително облекчаване на болките в ръката,а там където имам само травма,без счупване/при падане счупих лакътя,а болки имам в цялата ръка/ след 2-3 компрес болката мина почти изцяло.От вътрешния прием забелязах,че още след първите капки лицето и устните ми станаха розови и свежи.Засега е това. Smiley.Продължавам...
Активен
Philippa
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2


« Отговор #190 -: 12-09-2013, 08:25:19 »

Здравейте!

Приемате ли новаци?  Smiley
Втори ден пия и мажа Тодикамп, чудя се защо още няма ефект? Grin
Сега сериозно, надявам се с него да подобря значително псориазис, който ми се появи преди почти 6г след раждане.
Не мога да скрия, че ми е неприятен, това уригване на газ ме съсипва, но въпреки това вярвам Smiley
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3975


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #191 -: 12-09-2013, 10:08:22 »

 Уригването само по себе си е признак на лошо храносмилане.   намигам Когато бъде преодоляно , няма да има и "уригване на Тодикамп"  ухилен  А докато го има уригването, то дали ще е на чесън , на пушена хамсия или на Тодикамп.. няма голяма разлика  май ухилен
А иначе препаратът не предизвиква оригване!
 Дали и него ще може да оправи... е, те станаха вече много неща за оправяне  за два дни Grin
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Philippa
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2


« Отговор #192 -: 12-09-2013, 14:40:51 »

Не, не, съвсем възлагам заслугите на Тодикамп за това "неразположение", защото никога преди не съм имала позиви за нещо подобно.
Както и да е, преживявам го стоически намигам
Въпрос:когато се достигне макс брой капки, от там на сетне до кога се пие?
Активен
emo75
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 222WWW
« Отговор #193 -: 02-10-2013, 15:14:28 »

За пореден път се убеждавам, че тодикампът е изключително ефикасен при симптоми на грип или подобен тип инфекции.  Септемврийският вирус, за който са характерни висока температура, стомашно-чревни неразположения и хрема, го смазах за 2 дни с обилно мазане с тодикамп и приемане вътрешно. Практически,  справих се с инфекцията на  крак, без да се налага да си вземам болнични. За сравнение, мои познати се бориха с традиционните медицински рецепти почти седмица.
Активен
hdeshev
Христо Дeшeв
Global Moderator
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 842


Един ученик на пътя...


WWW
« Отговор #194 -: 02-10-2013, 16:17:45 »

И аз лепнах някаква настинка с досадна кашлица (човек да не заспи в колата на климатика, ей!) и я влачих 2 седмици докато се сетя за тодикампа. 2 дни пиене даже без мазане я очистиха.
Активен

Time waits for no slave!
-- Napalm Death
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3975


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #195 -: 02-10-2013, 16:35:05 »

Благодаря , че споделяте!
Аз обаче нещо съм обезпокоен..Не знам дали е от кемтрейлите или заради неолибералният капитализъм ,обаче не помня толкоз народ ( вкл. и аз) така масово да се натръшка през летен сезон.  нерешителен
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1122


« Отговор #196 -: 02-10-2013, 22:47:53 »

от кемовете е,  много хора   са болни.
няма как да е нормално това.
Активен
eleonorad
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 83« Отговор #197 -: 03-10-2013, 17:17:27 »

Още една похвала за Тодикамп!

Онзи ден стоях на студен вятър с мокра глава-надуха ме,после ме заболя главата и до вечерта бях със зверско главоболие - стягаше ме като в менгеме...С минимално количество Тодикамп се масажирах зад ушите,челото и скалпа - след има-няма две три минути ме отпусна,а след малко болката изчезна напълно! Smiley
Активен
emo75
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 222WWW
« Отговор #198 -: 04-10-2013, 10:38:23 »

Бате Бино, преди време беше тръгнал да издирваш хора, които са се излекували от тежки заболявания с газ /или тодикамп/... Има ли някакъв напредък? Ще ми е интересно да споделиш.
Активен
ribkata
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 309« Отговор #199 -: 05-10-2013, 14:31:13 »

Здравейте хубави хора  flowers2
доста време не съм писала затова първо поздравявам всички!
И голямо благодаря на бате Бино за съдействието по доставката на Тодик в Италия, както и за богатата  информация тук.
Конкретно по темата, тук за момента има 2ма които пробват тази бомба вътрешно, питам по опитните дали са усетили подобни ефекти като сънливост, световъртеж, замайване все едно си на втора чаша вино  Grin,
те не лекуват нищо, експериментираме.
един от двамата е веган, и двамата имат активен спорт, и след първата седмица твърдят че са подобрили личните постижения на кросфит. Да прибавя че мириса и вкуса не са проблем, даже май са ентусиасти.
аз взех препарата за познат, който има сериозни проблеми, но неговият хомеопат все още не е решил как и дали може да комбинира с това което взима (соматостатин и други от антираковото лечение на ДиБела)
Активен
Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   Нагоре
Изпечатай
Форум Земя назаемПречистване на духа и тялотоЗдравеТема: ТОДИКАМП. Въпроси, мнения, отзиви за методиката.
Отиди на: