Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Клизма с кафе преди пречистване  (Прочетена 39915 пъти)

malade

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 131

Съжелявам за новата тема, но ми се стори доста интересна и полезна тази клизма. Превода е с гугъл  ;D, видя ми се доста дълго да го превеждам, пък и долу горе се разбира за какво става дума.

В последната част на дебелото черво, преди достигане ректума, с "S" форма е сигмоида. По време на акане когато се стигне до тази част на дебелото черво, повечето хранителни вещества се абсорбират обратно в кръвния поток. Тъй като изпражненията съдържат продукти на гниене в този момент, съществува специална кръвоносна система между  сигмоида и черния дроб. Има пряка комуникация на вените, наречена ентерохепаталното кръвообращение. Били ли сте някога прилошало точно преди да има движение на червата, когато изпражненията материал току-що се премества в ректума за отстраняване? Веднага след като материалът се евакуира, вече не се чувстват болни. Това се дължи на токсични качеството на материала и ентерохепатална циркулация в игра. Поради това, че е важно да се евакуират, когато имате желанието. Ректума обикновено следва да бъдат празни.

Този кръвоносната система дава възможност на токсини, да бъдат изпратени директно до черния дроб за детоксикация, а не тяхното разпространение в останалата част на тялото и на всички жизненоважни органи, включително мозъка. Тази система на вените носи ректални / sigmoid токсините директно към черния дроб за детоксикация.

Когато се използва, кафе клизма на кофеина от кафето се абсорбира преференциално в тази система и отива директно към черния дроб, където се превръща в много силен detoxicant. Той причинява на черния дроб да произвежда повече жлъчка (което съдържа преработени токсини) и се движи жлъчка към тънкото черво за отстраняване. Това изглежда да освободи черния дроб да обработва повече входящи токсични материали, които са натрупани в органите, тъканите и кръвта. Кафето не излиза в системното кръвообращение, освен ако процедурата, клизма се извършва неправилно.

Кафето съдържа някои алкалоиди, които също стимулират производството на глутатион-S-трансфераза, ензим, който се използва от черния дроб за да Detox, управлявани пътища. Тя е от основно значение при формирането на повече глутатион, един от основните химикали, конюгация, позволява на токсините, да се елиминира чрез жлъчката в тънкото черво. Така че, с други думи, кафе клизма ускорява процеса на детоксикация и намалява броят на висящите все още не е на пречистените вещества. Ще се нуждаете от следните материали:

 

Чанта клизма или кофа, за предпочитане един от прозрачна пластмаса, която можете да виждате през

А голям пот от неръждаема стомана готвене

Биологичното кафе напълно кофеин, капе мелене на кафе

Източник на незамърсена вода. Хлорирана вода трябва да се вари за 10 минути

 

Видите чрез клизма торба / кофа е за предпочитане, но старомоден вид, че удвоява като бутилка с топла вода може да се използва, въпреки че е трудно да се каже колко се използва при всяко преминаване. Не използвайте всяка чанта, със силна миризма.

 

Процедура

Сложи малко над 1 литър чиста вода в тенджера и да доведе до възпаление. Добавете 2 плоски супени лъжици кафе (или количество кафе, което е било предписано лично на Вас). Нека да продължава да се вари в продължение на пет минути, след това включете печката, оставяйки тигана на гореща горелка.

Оставете да изстине много удобни, хладка температура. Тествайте с пръста си. Тя трябва да бъде същата температура като бутилка на бебето. По-безопасно е да има твърде студено, отколкото твърде топло, никога не използвайте гореща или пара; телесна температура е добро.

На следващо място, да носите със себе си тенджера или гърне и да стара кърпа на пода (или на леглото, ако сте внимателни и да знаят, че не ще се прелее - парче пластмаса за безопасност, може да се поставя под кърпа). Ако не използвате стара кърпа, скоро ще има много стари кърпи, тъй кафе петна постоянно. Използвайте друг куп кърпи, ако искате, като възглавницата и вземете със себе си някои подходящо релаксираща литература. Сипете кафе от тигана в кофа клизма, без получаване на утайка от кафе в чашата. Може да предпочетете да се използва междинна контейнер с излее чучур, когато става от тигана към кофата за клизма. Да не се използва филтърна хартия за опъване на основание. Сложете чантата си клизма в мивката с катетъра прикрепени затворена.

Налейте кафето в чантата клизма. Разхлабете скобите, за да се даде възможност на кафе, за да свършат до края на върха на катетъра и отново стяга чантата, когато е била отстранена от тръби клизма целия въздух.

Използвайте закачалка палто, да се мотае клизма чанта най-малко два метра над пода; копчето врата или багажник кърпа. Кофата може да почива на един стол, рафт или да се проведе. Не затваряйте високо, като на душ глава, защото ще бъде прекалено силен и маркуча няма да достигне. Тя трябва да тече много внимателно в ректума и дисталния sigmoid дебелото черво само. Това не е висока клизма или дебелото черво. Възможността да вървят добре в дебелото черво може да въведе кофеина в общото кръвообращение, като че ли са го приема през устата.

Легнете на пода по гръб или на дясната страна и внимателно поставете катетър. Ако имате нужда от смазване, хранителна растително масло, като зехтин, витамин Е, капсули, или KY желе трябва да се оправи, освен ако не са химически чувствителни. По принцип е добра идея да се избегне на петролни продукти.

Внимателно поставете тръба в ректума няколко сантиметра и след това отпуснете скобата и нека първата 1/2 на литър (максимум) 2 чаши кафе поток. Закрепването на тръби, веднага след като там е най-малката сума на дискомфорт или пълнота. Не променяйте позиции или използвайте наклон борда, за да предизвика клизма, за да влезе в дебелото черво, това поражение целите на този вид на клизма.

Опитайте се да се запази клизма за минимум от 12 или повече минути. Понякога ще има незабавно спешно да се отърве от него и това е добре. Той помага за почистване на изпражненията на дебелото черво, така че следващия път около вас може да побере повече от клизма, по-дълъг. Никога не насилвайте себе си да го запази, ако чувствате, че не можеш. Когато сте закрепва тръбичката, премахване на върха на катетъра и да се анулира, когато трябва да. Най-добре е да я държи за най-малко 12 минути всеки път. След като сте изпразват червата, продължете с останалата 1/2 литър и също така, че за най-малко 12 минути, ако е в състояние, тогава невалидни.

Целта е да има две клизми, не повече от 1/2 литър (2 чаши), че вие ​​сте в състояние да се проведе от 12 до 15 минути. Обикновено 2 или 3 пъти ще използва всички на клизма, но това не е вашата цел. Да бъдеш в състояние да я държи в продължение на 12 до 15 минути. Когато приключите с вашата сесия, изплакнете торбичката и го затворете, за да изсъхне. Периодично тече вряла вода, пероксид, или друго подобно антимикробен агент чрез празна торба, за да се ограничи разпространението на мухъл, когато не се използва.

Ако смятате, кабелна или хипер, или имате сърцебиене или неравномерен пулс, след едно кафе клизма, трябва да се намали количеството кафе, обикновено наполовина в продължение на няколко дни или седмици. Или да има предвид, че наистина е необходимо органично кафе. Уверете се, че източникът на водата е добър чист без химикали пролетта, добре, или филтрирана вода.

Понякога ще чувате или се чувстват една шприцване и изпразване на жлъчния мехур. Това се случва по силата на правото гръдния кош, а понякога и по-тясно към средната линия. Ако след една седмица на ежедневни клизми, никога не са се чувствали или чул освобождаване на жлъчния мехур, трябва да помислите кафето по-силен, в 1/2 супена лъжица нарастване на литър, не по-дълъг от 2 супена лъжица на чаша. Алтернативно, може да се наложи малко по-голям обем, като 3 чаши в даден момент. Понякога, 3 клизми (2 чаши или по-малко всяка), а от два на сесия са по-полезни за някои.

Винаги прекратяване на клизми, ако има всяка нежелана реакция, каквато и да го обсъдите с лекар при следващата си среща. Ако откриете на клизма полезно, не го използвате повече от веднъж на ден за продължителен период от време без лекарско наблюдение. Използвайте го, колкото е необходимо, може би няколко дни подред, но по-често няколко пъти в седмицата.

Оригинала е тук http://www.coffee-enema.ca/coffeeenemaprocedure.htm

Като опция за пречистването също прочетох че е хубаво да се изпие една чаша вино мерло, упс половин чаша  tooth
Активен

malade

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 131
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #1 -: 09-03-2012, 01:32:54 »

Това което научих от предния текст беше, че тези придърпвания в областа на черния дроб били когато жлъчката се ''изпразвала''. Ето тука един агент, който прави пречистването с клизма от кафе и пие червено мерло Якоб, подобно на нашето е по принцип, но добавя тия 2 неща, пак превод с гугъл  ;D



Чернодробно / флъш на жлъчния мехур

Показания за необходимостта да се направи на черния дроб / жлъчния мехур Flush включват леки цветни изпражнения или табуретка с различни цветове, гадене след хранене, оригване, подуване на корема, лошо храносмилане, хронични редки изпражнения или диария, болка / дискомфорт от дясната страна под гръдния кош 2 "от център и / или между плешките, и напрегната и нежни горната част на раменните мускули на гърба.

 

Ще е необходимо следното:

    Органични, цели ябълков сок - 1 галон
    Фосфорна киселина - Ultra PPI от антибиотици

   или от друга компания.

    Бета TCP от антибиотик (Определение от мен)

   или L-таурин (100 мг) и червени таблетки цвекло.

    Английска сол
    Грейпфрут
    Маслиново масло (студена преса, екстра върджин) или бадемово масло
    (Opt.) Emer'gen-C (витамин / минерал напитка)
    (Opt.) Органични кафе на зърна и кафемелачка
    (Opt.) Enema чанта или бутилка с топла вода с клизма закрепване
    (Opt.) Якова Creek Мерло (червено вино)

 

Това флъш ще бъде в продължение на 3 дни с 4-ти ден за почивка.

 

Ден 1 & 2

1. Пийте 1 QT. на органичен ябълков сок, 1 супена лъжица. на фосфорна киселина (Ultra PPI) се добавя към сок. SIP върху това през целия ден. Използвайте сламка, защото киселина може да смекчи вашите зъби. Фосфорна киселина разтваря калций покритие, около камъните, което ги прави меки и лесно да премине.

2. Вземете 2 Beta на TCP таблетки три пъти дневно 30 минути преди всяко хранене, ако хранене или 2 таблетки с червено цвекло и 2 L-таурин (100 мг).

3. Яжте ниско или никакво съдържание на мазнини леки ястия. (Риба, леко задушени или сурови зеленчуци, салата и плодове)

 

Ден 3

1. Следвайте ден 1 и 2 на протокола, но се опитват да постят през целия ден. Ако не можете бързо, ядат само плодове и / или зеленчуци. Да не се яде след 14:00. Без мазнини!

2. Подгответе флъш Epsom соли на дебелото черво и хлад. (3 супени лъжици английска сол в 3 чаши ябълков сок)

3. В 6 ч., изпийте 1 чаша английска сол промиване на дебелото черво.

4. В 8 часа, изпийте 1 чаша английска сол промиване на дебелото черво. Вие ще имате диария след английска сол промиване на дебелото черво. Това е наред.

5. По желание: 21:00, пие 1/2 чаша Creek Мерло Яков, за да се отпуснете и да се разширяват жлъчните канали.

6. По желание: 21:00, направете една клизма кафе. Това стимулира черния дроб да се отърват от съдържанието му.

7. В 10 ч. се пие 4 унция. (1/2 C.) зехтин или бадемово масло, заедно със сок от грейпфрут малка. Съхранявайте сок и масло в отделни чаши после със сламка в двете чаши и изпивам две питиета заедно (ограничаване на сок от грейпфрут, слама, за да го пиете по-бавно след това маслото). Оставете малко сок в края, за да получите вкус на масло от устата си. Може да суче на мента, за намаляване на вкус и да се успокои гадене, които могат да възникнат.

8. Легнете на дясната си страна с коленете си спря близо до гърдите си за най-малко 30 минути - не изневерява на време. Най-добре е да отидете право на легло за нощ. Ако имате много дискомфорт и страдание, може да се минава много голям камък. То е полезно да се пие 1/2-1 чаша на Крийк Мерло Яков и направи клизма кафе най-малко 2 часа след изпиването на маслото.

Ден 4

1. Първото нещо, изпийте 1 чаша Epsom промиване на дебелото черво сол или ако трябва да ходят на работа, да вземе добавка влакна.

2. Почиват и се хранят с лека ръка на останалата част от деня.

3. Пийте 1 пакетче Emer'gen-C ™ или да вземе мулти-витамини, ако се почувствате отпаднали и се измива.

 

Може да се повдига ми се. Дълбокото дишане ще ви помогне да премине. Вие може също така да вземат 1-2 супени лъжици. течност бентонит глина (# 16) от ВИТ-RA-TOX или Sonie.

 

Ако получите стотици меки зелени камъни, тогава един ден ДРОБ / GALLBALDDER, отмивайте в рамките на 2-4 седмици. Можете да го направите по-рано, ако в беда с mid-back/abdominal болка или дискомфорт. Повторете за един ден, промиване на всеки 2-12 седмици, докато не получи по-малко от 50 камъка. Това е съобщено, че някои хора не са имали резултати. Това не означава, че оцветяване, което не е било ефективно. Повторете 3-дневен флъш отново в рамките на 2-4 седмици. Препоръчва се направи 3-дневна чернодробни / Flush жлъчния мехур два пъти годишно.

Оригинала тук http://www.healthyjourney.org/Liver-Gallbladder.htm
Активен

Sha

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #2 -: 27-12-2014, 09:08:54 »

Регистрирам се тук, защото чух за този вид клизма от познати, но те на свой ред на са я пробвали.
Интересувам се, има ли сред вас някой с повече информация по този въпрос?
Какво трябва да бъде кафето .. марката дали има значение?
Активен

Тихия

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 740
  • Болката е неизбежна. Страданието - по желание.
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #3 -: 27-12-2014, 09:26:36 »

Почвай направо с урина. Много по-добри резултати ще постигнеш.
Активен
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.

Sha

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #4 -: 27-12-2014, 11:52:35 »

Почвай направо с урина. Много по-добри резултати ще постигнеш.

Тихий, това хипотетично изказване ли е или базирано на дългогодишен опит?
Ако е последното, би ли споделил какви бяха разликите между двата варианта при теб?

Активен

Vov

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1102
  • Познай себе си.
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #5 -: 27-12-2014, 16:05:55 »

Почвай направо с урина. Много по-добри резултати ще постигнеш.

Тихий, това хипотетично изказване ли е или базирано на дългогодишен опит?
Ако е последното, би ли споделил какви бяха разликите между двата варианта при теб?

Ша, просто с урина, а хиляди пъти повече - с обикновена топличка/хладка вода, са правени безброй клизми, столетия наред, все с положително въздействие.
А кафето - 'ми ако е било торено,... марка, модел, варене... и пр. и пр.

Щом искаме да почистваме тялото, то значи е замърсено - с различни неща и в различан степен при различни наследствени обременености.. включително и черния дроб. Е, аз не искам в никой случай да претоварвам черния дроб, който и без това е много силно напрегнат при всяко прочистване.

Ако говорим за клизма преди и по време на въздържане от храна, не бихме искали да въвеждаме каквито и да са чужди вещества в тялото...
« Последна редакция: 27-12-2014, 16:20:50 от Vov »
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

grow

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #6 -: 27-12-2014, 18:04:47 »


биг sha или лил sha?

   За клизма с кафе преди прочистване ли става въпрос или за прочистване с клизма само?
Кафето е абразивно, не е ли?, иначе ако ще хабиш кафе за тая процедура, вземи най-много нова бразилия и без друго за пиене не е гот :)
     Иначе собствената урина е най-подходяща, можеш да правиш и повече процедури ако желаеш, водата от друга страна може дори в някои случаи да наруши бактериалната среда в червата, а съм сигурен че това няма да ти се хареса.

Активен
If you are,you breathe,If you breathe,you talk,If you talk,you ask,If you ask,you think,If you think,you search,If you search,you experience,If you experience,you learn,If you learn,you grow,If you grow,you wish,If you wish,you find,If you find, you doubt,If you doubt,you question,If you question..

Sha

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #7 -: 28-12-2014, 14:57:25 »

Благодаря Ви за вниманието, Вов.
Запозната съм с урино-терапиите, но идеята за тях не ми се струва много гот в момента.
За мен психическата нагласа е от изключително значение, ако разбирате за какво Ви говоря.
Чух за кафето, прочетох малко, хареса ми прочетеното и затова се запътих и да поговорим за него.
Аз не пия алкохол по принцип и най-много по чашка кафе на ден.
Като говорим за черен дроб, дори си мисля че моят мързелува напоследък и ми си иска малко да го "стресна", както и да събудя метаболизма си, чрез този метод.

Гроу, за клизми преди прочистване става дума.

Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #8 -: 28-12-2014, 15:48:54 »

Добре, какво е всъщност същинското прочистване, след като клизмите не са част от него?  :surpris_23:
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

grow

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #9 -: 28-12-2014, 16:31:26 »


Черния ти дроб мързелува по празниците? - брей , това звучи изрядно :)

   Ако питаш за клизма преди "чернодробно" чистене, някои ползват магнезиев сулфат, по важно е очистването на червата след самото чернодробно, за да не останат конкременти които да се абсорбират обратно.

Щом искаш да стресираш с цел прогрес виж тази тема
    Недей се наглася много психически, че никога няма да е достатъчно, но е добре да ти мине веднъж дваж филма като идея за какво иде реч.
  За урината не се съмнявай, както е добре да увериш себеси и тези около теб че е напълно нормална самата процедура.
Активен
If you are,you breathe,If you breathe,you talk,If you talk,you ask,If you ask,you think,If you think,you search,If you search,you experience,If you experience,you learn,If you learn,you grow,If you grow,you wish,If you wish,you find,If you find, you doubt,If you doubt,you question,If you question..

Sha

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #10 -: 28-12-2014, 20:18:57 »

Гроу, голяма си работа да знаеш!
Благодаря!
Активен

benato

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #11 -: 30-12-2014, 09:53:22 »

Кафето,което се ползва за клизми е специално за клизми.  Ето тук може да разгледате за кафените клизми.
http://www.drlwilson.com/ARTICLES/COFFEE%20ENEMA.HTM#
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Sha

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #12 -: 30-12-2014, 11:46:09 »

Ето за това говорим :)
Нямате идея колко съм Ви благодарна, Бен!
Весело посрещане на новата година Ви пожелавам! 
Благодаря Ви!
:flowers2:
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #13 -: 30-12-2014, 11:54:46 »

Прекрасно, но май ще е само с поръчка от чужбина? Някой ако го намери в БГ, да споделя.
Вероятно затова не се е получавало при мен,   :-\ , пробвал съм  няколко пъти - ни със зелено , ни с печено не успях да го задържа повече от 5-6 мин.   
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

zinaida

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 200
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #14 -: 30-12-2014, 17:41:56 »

И аз така, хем беше био кафе за 15-та лв едно мънико пакетче. Хубаво е да се самоуспокоя , че проблема не е само в мен  ;D
Активен

DeNiro

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 649
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #15 -: 30-12-2014, 18:36:53 »

Няма ли опасност клизмите да увредят чревната екосистема? Няма ли опасност да доведат до дисбактериоза например? Просто не съм на "ти" с въпроса, затова питам.
Активен

Тихия

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 740
  • Болката е неизбежна. Страданието - по желание.
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #16 -: 30-12-2014, 20:48:35 »

Клизми не се правят ей така, за разнообразие. Ако сте например изявена вата доша, правенето на водни клизми е самоубийствено. Изсушава допълнително дебелото ви черво. Не прилагайте чуждия опит автоматично.
Активен
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #17 -: 30-12-2014, 22:36:37 »

ДеНиро, да, така твърдят докторите..
 Направил съм стотици клизми без никога никаква дисбактериоза да получа!!
Първата и единствената, при това - кошмарна дисбактериоза!, получих когато реших да послушам доктор! При това -  шеф на гастроотделение в реномирана Столична болница  ;) ) ..- да си изчистя червото с  немски  фарм. препарат ( ендофалк) преди колоноскопия. ( вместо с няколко клизми и 1-2 дни глад)  От уважение към него му се доверих и го изпих без много да мисля, изневерявайки на принципа си "Вярвай в Аллах, но си връзвай камилата" :)
За което бях награден с рязко влошаване на храносмилането. Вече 10 месеца минаха и още не мога да се оправя! Изхожданията ми продължават да бъдат в някакви странни цветове.
Силно се надявам това да ми е последното участие като главен герой във филма "От глупав по-глупав" .  
 
« Последна редакция: 30-12-2014, 22:40:35 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

DeNiro

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 649
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #18 -: 31-12-2014, 15:52:40 »

ДеНиро, да, така твърдят докторите..
 Направил съм стотици клизми без никога никаква дисбактериоза да получа!!
Първата и единствената, при това - кошмарна дисбактериоза!, получих когато реших да послушам доктор! При това -  шеф на гастроотделение в реномирана Столична болница  ;) ) ..- да си изчистя червото с  немски  фарм. препарат ( ендофалк) преди колоноскопия. ( вместо с няколко клизми и 1-2 дни глад)  От уважение към него му се доверих и го изпих без много да мисля, изневерявайки на принципа си "Вярвай в Аллах, но си връзвай камилата" :)
За което бях награден с рязко влошаване на храносмилането. Вече 10 месеца минаха и още не мога да се оправя! Изхожданията ми продължават да бъдат в някакви странни цветове.
Силно се надявам това да ми е последното участие като главен герой във филма "От глупав по-глупав" .  
 
И сега накъде? Пробва ли пробиотинчо лечение? Какво възнамеряваш да правиш?(ако ти се споделя)
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Клизма с кафе преди пречистване
« Отговор #19 -: 31-12-2014, 16:33:48 »

Естествено, че пробвах , при това много по-мощни въздействия от пробиотиците.   ( При дисбактериоза има един съществен момент, който се пропуска от народа ;) - преди да се пият пробиотици, трябва да се потисне първо патогенната флора и чак тогава да се заселва с бактерии )  В качеството на такива "потисници" употребих:  специалният пробиотик Стелкор , (2-3 кутийки),  концентрат на чесън "Натанал"(10 шишета), мощна комбинация от билки  ( червено подъбиче + огниче, 2 месеца) , сутрин на гладно и вечер преди сън също чесън (суров) продължавам го и сега, 4 ампули от препарата Секстафаг (  яко руско аптечно лекарство с-у патогени, равно по сила, но действащо на съвсем друг принцип от антибиотиците, с нула странични ефекти ), и разбира се АСД-2.  ( От него съм най-доволен)
За дооправянето смятам да заложа на нашия стар другар - гладът.  :surpris_23:
« Последна редакция: 31-12-2014, 16:37:12 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))
 

Страницата е създадена за 0.131 секунди с 23 запитвания.