Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: ТАЙНИТЕ НА ЖИЗНЕНАТА СИЛА  (Прочетена 1680 пъти)

Миоджералвомбо

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 484
    • блог за сериозни хора

ЗАПАЗВАНЕ НА ЖИЗНЕНАТА СИЛА

/искам да поднеса извинения от името на автора на онези, които изпитат притеснение или някаква друго негативно усещане ,четейки долните редове.Запазил съм автентичния език  на статията,за който ясно съзнавам, че на места е доста пиперлив.Но от уважение към презумцията за авторско право, както и към автора който познавам лично,съм запазил оригиналния текст/



"Има само по един начин за запазване на жизнената сила-съответно един за мъжете и един за жените..
За мъжа:
Докато мъжа губи спермата си по време на секс или по какъвто и да било друг повод или време -той е обречен на старост, смърт, болести на вътрешните органи и въобще, на спадане на жизнения тонус, на оглупяване, на старческа дименция, като цяло това е пътя към неговата смърт-физическа и душевна.
За жената:
За жената има два еднакво важни фактора, от които се влияе жизнената и сила. Единия е съществуването на ежемесечен цикъл, другия е природата на женското съзнание, която изисква като необходимост за конфорт и жизненост на жената -външен елемент-мъж, като физически обект. Жената губи жизнената си енергия, заедно с кръвта всеки месец. Другия фактор е, че ще не ще, жената копира съзнанието на мъжа.
Ако има контакт с глупав, невъздържан и невеж мъж като цяло, тогава нейното съзнание и ще се превърне в такова без да иска и без да усети това. Когато мъжа е невежа, жената също е невежа и това е именно причината да загуби жизнената сила. Много жени усещат това и скоро махат мъжа, които при интимен контакт предава своята глупост на жената. Дори умна жена, става тъпа, когато прави секс с тъп мъж.Така че, единия фактор е преодолим донякъде както е известно това на жените - сменя се мъжа и толкова. Другия фактор обаче- съществуването на мензиса е неизвестен. Точно той е именно причина за старостта и слабостта, след време. Съществуват начини, техники древни йогистки, при които една зряла жена, достатъчно съзнателна, спира мнеструалния си цикъл и по този начин, енергията необходима за узряване на яйцеклетката остава в нейнот тяло, не се губи. Има такава техника! А що се отнася до това, когато прекъсне връзката с глупав и невеж мъж, как да изтрие от съзнанието спомена за него и респективно плодовете на неговото съзнание, копирани в нейното-също има начини-два. Единия е естествен, но много, много рядко срещан, другия е с помощта на също една техника наа йогите, практикувана от самата жена-една дихателна техника.
Искам да кажа следното сега:Тези мои твърдения са много различни не само от общоприетите в обществото, но и може би са трудни за възприемане от така наречения обикновен човешки ум. Затова, нека ако някои иска да узнае подробностите на техниките да се запита защо го иска. Според мен, човек трябва да е убеден за себе си дали нещо е правилно или не. Ако смята, че е правилно, да тъсри методите, начините техниките. Ако смята че е неправилно, но пита от нездраво любопитство, тогава той ще се сблъска с недоволството, своето собствено, като научи как са нещата. Защото човек или търси истината независимо от своите умствени нагласи, или тъсри истината, но само онази нейна част, която е приятна на тези негови умствено нагласи, т.е. не влиза в умствен конфликт с досега съществуващите му убеждения.Това ми е думата, така че нека всеки сам да си направи сметката за себе си.
За мъжа:
Спермата съдържа освна материя извлечена от най - финната част на костите и кръвта и един елемент – които не е материя. Дух-духа на мъжа, когато се пилее за секс, мъжа става чалнат с времето, идиот, става стар, вдървени кости и болестите се раждат изневиделица. В момента на оргазма за мъжа - Спящата сила Кундалини тръгва рязко нагоре по гръбначния стълб. В зависимост дали централния канал на движение на тази сила е отпушен или не, тази насочена сила, или достига върха на главата или се откланя в някое направление из тялото. Ако се отклони, тогава силата - змия кълве някои орган на мъжа, точно както змията кълве жертвата си. Кундалини е навита в човека на три ката и половина точно там където е неговата простата. Сексуалната възбуда е в същност възбудата на змията – тайната сила на мъжа. Понеже устата и е надолу насочена затова и първата реакция на мъжа е ерекцията. Какво става - мъжа прави секс, има ерекция, змията се е раздвижила. Мъжа се изпразва и точно в този момент силата тръгва нагоре. Самото изпразване обаче е вече следствие, а не причина. То е следстсвие на запушените нервни финни канали на мъжа. Защо? Защото, ако те са отпушени, мъжа ще има едно друго мислене, друго съзнание, той ще знае, че в секса не се влиза бегом ,не се прави секс за удоволствие. Мъжа ще знае ,че секса е изпитание за неговия дух и това дали ще успее да различи пътя към силата. При мъжа с чисти нервно канали/нади/мисленето е друго, той има разбирането кое е правилно за тялото и кое не и действа според това. Това ние не срещаме в обществото. Мъжете знаят и мислят, че е правилно и естествено да лягат с една жена заради свой собствен кеф, евентуално и заради неин такъв. Това разбиране убива! То ги води към собствената им смърт, първо духом, после и физически. Така, че който има тези разбирания - неговата съдба е ясна, но не само това, той ще направи нещестна всяка жена, с която прави секс. Просто ще разпострани своята простототия точно така, както се разпостраняват и болестите - от един на дру. Разбира се това мнение не се споделя, защото, ако се споделяше, нямаше да работят толкова много печеливши индустрии...Навсякъде в света на хората се шири невежото съзнание и мъжа бива хипнотизиран да мисли, че така трябва ...просто мъжете стават жертви на внушениея, защото им лиспва самостойно мислене и анализ на собствените им дела...
За жената:
Казах, че единия фактор е мъжа. Първо ще разгледам този фактор. Ако една жена е разбрала че мъжа, с които прави секс е мухльо, то остава и само едно, да го разкара.Това дотук добре,работата става сложна от факта че ако го разкара, какво ще сложи на негово място - може би един от другите мухльовци, на чиито приказки, обяснения и кекави дейности се е нагледала? Това е лоша алтернатива!Та нали, ако смени един с друг, но със същотото съдържание като съзнание, макар и с друга форма. Какво ще се промени? Нищо, защото по време на секса, ние не участваме с формата си, а със нашето съдържание. Формата е само отначало, до като започне секса, за една възбуда сексуална. След това обаче, формата на партньора изчезва и ние заповаме да долавяме неговото съдържание. В момента на оргазъм, на което не са способни дори всички жени, а една част само,какво става. Жената възприема качествата на мъжа, а той неините. Това става понеже канала Сушумна се отваря точно в този момент. Става сливане на карма, между двамата. Ако жена прави секс с тъп мъж и има глупостта да го обича и да достига оргазми с него, то след това на нея ще и се случат точни неговите лоши кармични последствия, докато той ще вземе нейните добри такива!
Става сливи за смет. Ей това става. Ако жената е будна ще разбере, че нещата не са наред и трягва да маха калпавия си мъж, за да не му плаща тя кармичните сметки. Работат е лоша, защото ако се набълбука с някои друг уж по добър, то нещата може и да не са такива, както изглеждат на външен вид в началото. Обикновенно става така, сменя се един с друг с други слаби страни и нещата се преливат от пусто в празно. Обаче, докато разбере това именно, жената е станала на 40 или 50 г....

Твърде късно, за да търси нещо по свястно. В края на карищата става една манджа с грозде от съзнието на жената, смесвайки спомена и представите си всякакви мъже в него. Ако има деца от някой мъж, жената може да си помисли, че той е по - добър от другите.Но често, твърде често това е заблуда. Просто децата задействат инстинктите, но не я правят наистина такава, че да си запази младостта и силата. Идеята, че смисъла на живота е в създаване и отглеждане на деца, прави хората само стари, нервни и грозни, а също слаби, кекави и болни, в крайна сметка ги прави отвратителни и противни....Деца--да, но като начин да се помогне на душата на едно същество да се прояви на този свят правилно, това да. Но жената тръгне ли да мисли че децата са и живота - свършила е...това е тежка заблуда, чиято причина се крие в мъжа, от когото са децата, най- често. А ако жената така е мислела винаги, значи сама е наказана от природата. Защото не знае, че децата са само едно от нещата, през които трябва да мине, по пътя към запазване на силата и енергийната структура на собствената си душа.

При положение, че е разбрала дотук нещата и не иска да се цапа с кой да идиот, само и само защото няма кой да и прави компания в живота, това е много добър знак. Знак, че имаме една будна жена, която знае какво иска и търси!
Казах че има два метода. Единия е - ако съдбата на такава жена е отредила да се срещне с мъж, които да е надскочил всички рамки на досегашните такива. Мъж, които да не е невежа относно тайните на секса и кое какво е в същност. Мъж, които вижда нещата ясно в тяхната истинска същина. Ако има късмета да срещне такъв и да му се отдаде, то в момента на нейните оргазми, целия спомен от по- предните кретени ще се стопи като мартенски сняг на слънце! Постепенно жената ще може, ще има възможност да научи, как да пази силата си. Остава въпроса дали ще я използва.Знанието ще се предаде от мъжа на нея. Защото преди това, изобщо не може и дума да става за подобна възможност-жената се е лутала, мъчила и страдала, защото си е блъскала напразно главата в стената на тъпотията обладаваща съзнанието на всички онези мъже, с които е правила секс. Това е първия вариант, макар и много рядко срещан ...но все пак го има.

Сега ще опиша техниката, с помощта на която една жена може да махне от съзнанието си идеята за последния си сексуален парньор, именно, който е причина да и се случват лоши неща, дори след като е прекъснала връзката си с него. Ако не и се чакат 7 години, в които не бива да прави секс, нито да мастурбира с орагзъм, за да изчисти влиянията на последния мухльо..ето техниката:
Тя е стара йогистка, макар че ако питатете така наречените йоги за нея, изобощо нищо няма да кажат или ще кажат, че това не е йога, а нещо друго...Истината е, че има много стари техники, които не се пишат, затова и не се знаят...но това е така нарочно...какво би станало, ако всеки сульо и пульо, с най- различни разбирания и мизерии в ума си и цели, реши да има силата на йогите...разбирате сами...
Намирате една пещера, така че входа да не сочи на север, но на другаде, малка дупка в някоя скала или хралупата на някое дърво също може. Но трябва дървото да е живо, а не просто дупка в мъртъв пън. Сядате вътре с кръстосани крака по турски. Гърба да е изправен, очите затворени, а ръцете спокоино на скута, но не сплетениа една върху друга, пръстите да не са преплетени, а поставени длани една върху друга. Които крак е под другия-тази ръка да е под другата...след това със затворени очи се прехвърляте точно във времето в което сте били с онзи които желаете да махнете от себе си като влияние. Спомнете си картини, стремете се да са колкото може по - ясни и живи, макар да не ви е по сърце това. Точно в този момент правете това с глава и с дишане:
Вдишване нормално с глава изправена, напред и затворени очи, издишване, но рязко, не силно, само по рязко, при което главата да отива на дясно докрай.
Докадето може да стигне в посока на дясно, така че да сочи над дясното ви рамо. Трябва да създадете един ритъм вдишване с права глава, издишване след това и главата се върти надясно. Главата се извърта рязко, дори издишането да не е приключило-нещо като тръсване на главата да стане,,не навеждайте главата надолу,нито настрани,движи се само в една равнина-право –надясно,после се връща обратно и започва вдишването.
Дишайте по този начин на такова място, така седнали и вузиализирайте картините с този, койото искате да разкарате .Правете го когато искате когато ви е кеф за това, но не и когато има светкавици и гръмотевици, нито когато е много топло. Може на студ, но не и в топло време. Правете го с докато ви омръзне. Има едно много приятно усещане, които го практуква ще го усети. Вие ще започнете да усещате как с всяко едно издишване силата на влиянаие на дадения обект намалява. Колкото повече го правите, толкова повече ще искате да дишате така. За около месец два или три тази практика ще прекъсне последиците като усещане,като влияние и като замърсеност на вашите флуидни тела. Има едно усещане за лекота на физическото тяло, което няма да сбъркате и това е признака, че скоро идеята за този мъж, който изтривате, ще е не повече от дупка в морето или куха дума от автобиографията ви.Защото света е чувство.и ние сме това, което чувстваме, а ума и мисленето са само негови бледи сенки ...
 
източник:
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2011/10/blog-post_533.html
Активен
Трудно се намира черна котка в тъмна стая особено, ако и нея я няма вътре. Поздрави от Палма де Майорка
 

Страницата е създадена за 0.083 секунди с 24 запитвания.