Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Електро-магнитно излъчване от уредите - експеримент.  (Прочетена 19333 пъти)

mariiina

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464

 :kisss:Това, за което говорят Манек, П.Дънов  ,е не само видимото, а и НЕВИДИМОТО
/все още и за нас/ ...то си съществува, тече и ни облива, непрекъснато, НО, ако го  о-съ-знаем и му се доверим, ТО ни държи будни за  правилното протичане на процесите, не само на материален , НО  и на ДУХОВЕН ПЛАН!!!Така, че и на Северния полюс да идеш, и слънцето директо да не видиш, АКО се държиш в непрекъсната връзка с течащия процес-наречен живот/Бог/ ще си чистичка, дори по-вече от всички прочистващи процедури на които се подлагаме съзнателно!!!
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

Angie

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839

Бабо, това, което казваш е много хубаво и е така. Но нали ти самата постоянно се сблъскваш с хора, който са много далеч от този начин на разсъждение?! Трябва от някъде по-разбираемо да се предложи материал за размисъл, според мен. Хубаво е, че повдигаш другия край на завесата (броя на четящите форума се увеличава и със сигурност не по всички въпроси има единомислие).
А между другото те и енергиите са невидими за нашето око..
Както и да е, не знам дали ти пишеш тези неща за да ми кажеш нещо на мен, или просто за да предоставиш един друг поглед върху темата, за което моите поздравления. Ако е за първото, ще те успокоя да не ме мислиш, но ти благодаря, че ми напомни..напоследък май много взех да чета за елементарни здравословни наивци, което (четене), никога не ми е било необходимо..
Активен

mariiina

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464

 :kisss:Аз, дете си бая на бълхите...пък кой чул, чул, кой чел, чел....А ми се иска и да не се стресирате от всичко ново и непознато което ни залива!Нека първо да го осмислим, премислим, пък после да вземаме решения!!!Живота ще ни залива  с все нови и нови предизвикателства, нека ги приемем спокойно, разумно, помагайки си един на друг.Кой колкото и с каквото може, умее, знае...
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

Angie

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839

Бай, бабо, бай. Ние бабите се правим че не ги слушаме, ама всъщност много добре ги чуваме :)
Активен

Petko

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook

Да разбирам ли, че ако по 5 минути на ден гледам слънцето, колкото и да съм се облъчила, всичко ще ми мине? Би било чудесно, само че имам 1 проблем- отивам за 1 месец в Англия, а там както знаеш, хората обикновенно си говорят за времето, защото рядко е хубаво и слънцето рядко се вижда. После- слънцето има УВА и УВБ лъчи. Доколкото съм запозната, само единия вид ни дава витамин Д, и това става най-добре по обед, а не с гледане на слънцето на изгрев. Може и да не съм разбрала правилно.
И още един въпрос имам- за Земята. Ако офиса ни или спалнята ни е на лошо място- да речем има негативни вълни, или подпочвени води или сме на пресечна точка на едни линии..как ли се казваха...имаше една мрежа на някой си (ще потърся и ще уточня), което е доста лошо място, и прекарваме по 7-8 часа на това място, пак ли 5 минути слънце ще са достатъчни? Тоест кое ни влияе повече в случая- Земята или Слънцето?
Това, което искам да кажа е не, че не съм съгласна за Слънцето- напротив. Но това не значи, че трябва ежедневно ние да си празним и пълним батерийката, защото ако отиваме постоянно от минус на плюс и пак на минус и пак на плюс, батерийката ни ще се изтощи много по-бързо. Причината да повдигна въпроса е как да намалим  вредните неща, на които сме изложени, а не да разчитаме само на 5те минути слънце или на лятната отпуска!

Подробни отговори на повечето от твоите въпроси тук -
http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=349&lang=bg
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди


“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Angie

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839

Благодаря, Петко! Мен ме интересуваше някой да спорели свой опит и наблюдения...
Активен

Вери

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна

Абе Вери, одеве се чудех, ти не спиш ли? Кое време е при теб, не е ли 5-6 часа сутринта?!  :bleh
Беше 5ч като писах. Тази седмица сме с 6 часа разлика. Понякога се случва да не лягам. Понякога си лягам в 21-22ч и ставам към 4ч. :)
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Не питате бате Бино  и той не казва ,не вижда новата тема.
Споделям това ,което знам. Който знае още - да допълва.

1. Измерването на радиацията вече може да се прави и не само с котка или котарак. Има си уреди ,които измерват с огромна точност какво излиза като радиация от телевизора, от безжичния тел, от клозета и т.н.  Има няколко сайта ,където гъмжи от спецове ,даже съм чел да си разказват кой какво измерил.

2. Мобилните телефони – дупе да е яко на този,който не използва хендсфрии( слушалчица)  Аз имам два – единият винаги е с жичката, другия е с добър говорител и винаги говоря от разстояние поне 25 см.  Тепърва ще почне да се шуми, докато един ден след достатъчно уяждане и достатъчно на брой съдебни процеси , оператирите ще бъдат принудени да си признаят ,че все пак, телефоните и антените са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО вредни и канцерогенни . Както това с огромно закъснение се случи с цигарите ,солариумите и др.  В чужбина има много съдебни процеси . Имам огромно количество литература по въпроса във файл, някой ако иска – веднага пращам. От някъде ме надуши някакъв борец срещу антените в САЩ , г-н Фитдзжералд и ме засипа с разни изследвания и публикации.( Между другото има и цяла електронна книга, той е авторът-плащаш и ще ти я пратят във файл.  Аз нямам кредитна карта иначе бих я купил, макар и на английски. )Той следи нещата изкъсо,пратил ми е поне 25 писма. В САЩ имат също огромни проблеми .Играят си на криеница – едните гледат да маскират излъчвателите ,  другите  гледат да ги разпознаят и да докладват за тях ,ако не отговарят на изискванията. Те почти никога не отговарят.
Какво е важно на практика : ПРи набиране телефонът търси клетката и излъчва най-силно. Да се държи далеч от главата. После като се появи човекът отсреща – може по-близко до ухото.
  На същия принцип – ако има избор , например вътрешна стая или външна с прозорец, избира се да се застане до прозореца .Така телефонът излъчва най-слабо. ( колкото е по-лоша връзката с най-близката клетка-антена, толкова телефона се напряга за да направи качествено връзка и съответно-излъчва повече.  По селата ,дето клетките са по-нарядко – дупе да е яко – телефонът е на пълна мощност и пържи славно.
Излъчването на телефона се променя в нелинейна зависимост с отдалечаването му от главата. Тоест – ако го отдалечиш на 9см от ухото си а не на  3 см,  излъчването не се намалява 3 пъти , а много повече. Затова , ако може ,да се раздалечи от ухото. Принципът – колкото повече –толкова по-добре. Аз лично точно така си избирах грозния телефон,само заради това преимущество. ( Nokia N93,който е с габаритите на малка ютия ,но на спиикърфон се чува супер и от 1 метър)
Вероятно сте запознати и с параметъра -SAR -  всеки модел има различно ниво на излъчване.  от 0.25 до 2.00 ( което е максимума)  Така всеки може да си подбере модела И по този показател.

3. Слушалки( хендсфрии)  –жични – вършат работа. Някъде ще прочетете ,че с тях било още по-вредно ,защото провеждали радиацията по жичката. Не е вярно.( Питах за това специално моя приятел учения-изобретател от Киев)
  Безжични хендсфрии- по-кофти от жичните ,излъчват наистина,  но във всички случаи с много по-слабо  ,в сравнение с мобилния до ухото. ( блутутът хваща сигнала до 10м. , телефона -до километри)

4.”Разработките” , които вършели работа – да намалят излъчването. Питах и за тях специално същия човек,физика, защото аз самият съм си закупил 2 броя,при това доста над 20лв.,  понеже ме убедиха едни хора,че помагали.. (  единици са хората ,които изобщо имат компетентността да преценят дали и до колко този уред върши работа)  Хората не са виновни,че нямат компетентността да преценят това, а само силното желание да помогнат. Но физикът освен с желание може да помегне и с компетентност. Може да го питате лично по тел. защо не вършат работа. Ако имате късмет ,може да ви отдели половин час за това.

5. Безжичният тел. в къщи , една малка корекция на Анджи – не е най-опасния уред. Микровълновата печка и безжичния интернет са по-опасни. Микровълновата - освен директно, също и чрез влошаване качествата на храната,която топли.  Два са параметрите – честота и сила на излъчване. В тоя смисъл, безж. Интернет действа не като безж. телефон, а почти като мобилен телефон.
 Телевизорът излъчва много малко,при това на не повече от метър. Сега вече с плазмите и ЛСД-тата излъчването може и съвсем да го няма. (работят на съвсем друг принцип)Така че той поне не е фактор

6. Антените на операторите – за тях е писано в нета- излъчват здраво ,ако са на по-малко от 300 м. Това което не пишат ,е как може да се предпазим от тях у дома. Може, особено ,ако няма прозорец на съответната стена ,към която „грее”  антената.  Опъва се рабицова мрежа ,която се заземява. Цели се да се постигне "Фарадеев кафез" . Това е. Подробности –друг път,че сега ми се спи. А и трябва да питам за детайли физика.  Ето част от стряскаща статия:  14 die of cancer in seven years living next to phone mast with highest radiation levels in UK
By Rebecca Camber
Fourteen people living within a mile of a mobile phone mast that emits one of the highest levels of radiation in the country have died of cancer.
Four of the deaths have been in a cul-de-sac yards from the site.
A further 20 residents have developed tumors in the last seven years, although they have survived......


7.Пломбите живачните –/   между другото , пише ,че само хишните океански риби задържат живак в себе си - риба тон,акула,риба меч, също и миди. /
      Петко питаше какво правя, когато знам толкова много, нали Петко? :)    Правя това: Когато прочетох в една книга  ( „ Какво не ви казват докторите” ) статия за живака от пломбите и какво той причинява ,  още недопрочел последното изречение , се обадих на стоматоложката , да си  освободи  една дузина часове за следващите месеци,защото ще сменяме 11 пломби+ една коронка.  Смених ги до една,мамка им. Къде натъпкахме злато ,къде пластмаса,къде дърво... но живак не остана. (Сега ,за златото някои като Хулда Кларк казват,че също било отровно накак си, може и така да е ,но аз се ръководих от друго. Някъде бях чел,(При Малахов май) че шаманите в Африка  ,когато разваляли магии и гонели духове,се окичвали с много златни украшения, защото те не допускали  обратното настаняване на разните там бесове и др. енергетични същности. Малахов казва – метали с цвят на слънцето вършели такава работа- отблъскват разни негативни домогвания до астрала.  Затова викам си ,  щом е така , в пломбите, поне докато съм жив,  златото е на сигурно, да стои и да пъди оттам.
 / Златна пломба се прави много трудоемко и скъпо, понеже металът не могат да ти го излеят направо в зъба и там той да се втвърди, защото ще нададеш боен вик,който ще чуят  чак в Босфора, затова се взима мярка от лекаря, по която после зъботехникът прави златната пломба, плащаш, после се връщаш при стоматолога,който я залепва със   C200 или друго специално лепило за зъба. Често тя не пасва добре и се налага пак да ходиш до зъботехника.  Една от пломбите стана на третия път.  /
Както казва Ганю : „Имал си бол пари , дал си „  :)
 Но аз смятам, че е по-хубаво да имам пари и да нямам живачни пломби, отколкото обратното :)
« Последна редакция: 28-10-2009, 10:44:40 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

beelee

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 690
  • fantomiss

Не знам как ще ви прозвучи, но има места в София, където излъчването е толкова силно, че го чувам...Слухът ми е доста чувствителен и трениран, отделно и с храненето - съвсем. Има едни такива високи честоти, които са толкова високи че са на границата на чуваемост, по-скоро се чува промяната на излъчването, отколкото някакъв звук. За справка, около и вътре в Централна гара. Също така чувах новите уреди за таксуване на карти и билети в транспорта. Имам приятел в СКГТ, който отговаря за имплементирането им и му казах. Той ме гледаше много стреснато, но аз знам какво съм чула!

Друго нещо - преди си носех телефона в предния десен джоб на дънките и получих болки в яйчника. Не знам дали това е била причината, но просто няма каква друга да е...
Активен
Не всички са на мястото си в този форум...

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

С голяма вероятност ,Беелее. За мъжете пише,че може да причини безплодие ,ако се носи в джоб.
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

benato

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato

Остана да благодарим за полезната информация :Confus_34: :flowers2:
Бино,да не си агент на златарската гилдия :Content_4 - emotloader: Аз пък си продадох всичко златно,дразнеше ме и гривната и пръстена. :surpris_23:
За съжаление,не можем да се опазим от всичко,но поне да минимизираме риска ;) Когато прочетох Хулда Кларк,реших ,че ако трябва да правим секс с жената,трябва да си поръчам презерватив,който да ме покрива целия,от главата до краката :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: От всякъде те дебнат микроби,червеи,гъби,токсични метали,сега и тези радиации.... Човек с по слаба психика,може да получи невроза  :Confus_3:
Нали знаете ,че не трябва да се готви в метални съдове и приборите с които ядем-алпаката, са вредни? Особенно за мъжете. Мазнините поемат най-много метал. Аз преди си купувах зехтин в метални туби,но спрях :surpris_23:
Тази тема е много дълга :fun_096: ;)
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Angie

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839

 :Content_4 - emotloader: той и баща ми ми каза, че ако имам представа колко микроби имаме по устните си, никога няма да се целувам...ама късно се сети да ми го каже :))
А това, което писах за слушалките, го извадих от сайта на Др. Меркола, слагам линка и защото има интересни снимчици на как изглежда мозъка след телефонен разговор (трябва да се превърти надолу за информация за слушалките, обяснява защо обикновенните слушалки не вършат добра работа) : http://products.mercola.com/blue-tube-headset/ Според тебе, бате Бино няма нужда от такова, щото обикновенните вършат работа, но все пак можеш да хвърлиш едно око на тоз чиляк, ако искаш, просто за инфо. А мен ме е яд, че стария ми Самсунг с външна антена нещо май се повреди.
За съдовете за готвене, за тефлона знам, че изпуска карцерогенни газове при нагряване, особено опасно за бременни.
Пломбите и аз мисля да си ги сменя...
А иначе си има хора с психични проблеми свързани с чистотата... Ма ние не сме от тях, нали  :Confus_3:
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Пак здравейте. Писах някъде за мнението си за Кларк,нали? Ааа, в сайта ,в темата за паразитите.  Човек се учи цял живот, на нея може би и предстои също да разбере ,че не всичко е материя. Все едно четеш Пастьор - "имаш бактерий- имаш проблем. Удари бактерия с чук и го убий- проблемът ти е решен"     "прозрението " му пасва на целите на официалната медицина , затова е прието. Докато на другия му "конкурент" - д-р Луи Бежан- не е прието за вярно. Защо? Защото казва : "  Бацилът е следствие , а не прич
ина. Той се размножово и палува ,когато има благоприятните условия за това , в нашето тяло."   Когато ги няма - той бива сразен овреме от имунната система.  А тези "благоприятни условия"  вече да се разнищят - трябва още много умуване и изследване, което хич не е изгодно за някои и което в крайна степен ще доведе до това, за което ние тук говорим - до профилактика и засилване на имунната с-ма. Дори би било  точно казано - да не й се пречи тя да остане силна . Такава ,каквато й е заложено до бъде.
Един показателен пример. Ако отидеш на доктор и имаш язва , докторът те пита дали имаш Хеликобактер Пилори.Защото той бил причинителят.  Ти обикновено не знаеш,затова ти пускат изследвания. Ако се окаже ,че имаш , ти казват да пиеш един месец антибиотици за да трепеш бактерия-причинител.  Добре, утрепеш  го този омразен бактерий и заживяваш щастливо поне без язва.  Само че след една година се проверяваш  ,-  той  бактерият пак кацнал.  Пак ли ще пиеш антибиотик?  И това до безкрай?  
А е известно ,че до 80 % от хората в третия свят си живеят кротко с този бактерий и нямат язва.  Е, дали наистина САМО в бактерия е причината?
Когато зададеш този въпрос на лекуващия дипломиран, ерудиран, многоуважаван специалист  , той ти изсъсква нещо , след което дълго време оставаш насаме със желанието си да пускаш от високо  върху него тежки предмети.. :)  

Има друго нещо интересно, което изумувах сега. Не знам дали съм прав, но логиката ми е следната.  Ако все пак се съпоставят от една страна вредните въздействия на химични елементи и др. изкуствени замърсители   и от друга -армиите бацили и паразити , според мен за имунната система много по-трудно би било да се справи  с първите. Защото те се явяват еволюционно непознати за нея. Живак,берилий,тефлон, и т.н. отрови ..  до скоро не са били в тесен контакт с човешкия организъм  и имуннната система не е имала необходимото време да се напасне към тях и да намери верния имунен отговор. За нея те са стресов фактор.  
Докато разни трихомони и гъбички - те са съществували на земята още преди появата на самата земя. :)    Те са си "свои " от памти века !   Верно ,някои от тях -чума ,грипен вирус --могат да бъдат супер смъртоносни, но вероятно още не е намерено простичкото природно лекарство срещу тях. Вероятно в някое племе то съществува , ама и да го намери някой , как ще го внедрят ,като  няма да има начин да  се продадат 2.5 милиарда ваксини само за свинския грип...
 ( Ето например ,както казва Неумивакин, четирима бандюги през средните векове не ги хващала чумата   ,макар да крадяли само от заразени домове, защото си правили някаква чеснова настойка..)  

Бенато ,никога не съм имал никакво златно окрашение !  Дори на абитуриентския си бал бях с пръстен от пластелин.  Само веднъж през 92-ра ,когато работех като пиколо към Шведа , един английски хомосексуален гражданин с наднормено тегло и  болен крак толкова ме хареса ,че ми подари малък златен пръстен -14 карата.  Просто така -от обич, а не за да ме склони към нещо.. :)     Аз обаче взех, че се похвалих на майка ми  и тя ми каза веднага да го махам,защото носел посланията на собственика, тоест и аз трябва да се готвя за педераст . ( да не ме чуе Вего Джихад само )  . Аз реших ,че само за едни 14 карата  не си струва да рискувам ( макар,че като такъв положително биха ме поканили във висшето общество или поне в парламента)  и го продадох още следващата седмица . Това беше единственият ми незавиден контакт със златно украшение.

 А  другите златни неща по мен -те са по-особенни , тях детектор не ги лови :)  
« Последна редакция: 28-10-2009, 15:51:09 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Анджи ,знам го това устройство хендсфрий .  Електрическата връзка преминава в механична ,посредством въздушното пространство в което се разпространява звука. (Тръбичката)  Скъпо е , не че няма нужда от него.  При това за повечето телефони трябва преходник, което дразни. Аз щях да си го поръчвам даже. Но просто впечатленията ми от запознанството ми с тоя учен -физик-изобретател  са толкова силни , че му вярвам безрезервно.  Нали бях пратил някъде линк за него?  Погледни го ,няма да съжаляваш.  

Това американското изобретение е със сигурност най-безопасния начин. Ако някой ми подари такова - ще го употребявам с радост.( просто нямаш контакт с излъчваща повърхност)    Но и обикновената жичка вероятно е пренебрежимо малко вредна, затова и се отказах,все пак докато дойде до тук то ще струва 150 лв.   А като си сменя телефона ,ще трябва да сменям и него , ако новия е с друга букса. Освен това , всички жички са много уязвими на прегъване -в сектора между жичката и щепселчето в която тя влиза почти винаги се прекъсва вътре самата жичка .С една дума - не се знае колко ще издържи. Понеже от няколко години говоря по този начин , дори оригиналните жички,дето съм купувал, понякога издържат само 2 месеца.  Имат съществено слабо място в това прегъване. Точно както и телефоните миди -на сгъвката между двете части.
  
« Последна редакция: 28-10-2009, 15:48:39 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Angie

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839

Бате Бино, ти за този Рем Свирский ли говориш? Аз за гъбите четох статията му, и за камерата..
Нали като казваш хендсфрий и "американско изобретение" имаш предвид едно и също? В момента гледам е намалено на 29 долара, което не ми се вижда много, в сравнение с цената, на която продават слушалките за iPod в Словения. А най-вече че бих си го поискала продарък за рождения ден от родителите на приятеля ми, те са в Щатите.
Ти в предишния пост си писал за този г-н Фитцжералд. Не че си нямам друга работа, но  интересно, ако искаш прати нещо от материалите! А за поръчването на книга, аз също нямам кредитна карта и не ми трябва, защото ДСК имат виртуална Виза карта, в която си прехвърлям колкото пари ми трябват и си плащам през интернет само с нея. При него само и изключително с кредитни ли става?
« Последна редакция: 28-10-2009, 16:11:28 от Angie »
Активен

benato

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato


Цитат
тя ми каза веднага да го махам,защото носел посланията на собственика, тоест и аз трябва да се готвя за педераст .
Бино,много се смях :Content_4 - emotloader:
За паразитите съм съгласен,че трябва да им се подготви почва,но нищо не пречи да си правим пречиствания.Това лято събрахме зелени орехчета и направихме тинктурата,само да не я намери баща ми ,че ще се изпари за нула време :whistling2 - emotloader: :laugh:
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист

Страем се. И при паразитите и при постовете. :)
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))
 

Страницата е създадена за 0.088 секунди с 24 запитвания.