Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Продавам Кордицепс  (Прочетена 3828 пъти)

ФУНГО

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18
Продавам Кордицепс
« -: 23-01-2012, 18:26:31 »

Продавам Кордицепс на прах.  Наскоро се върнах от USA и донесох 1,3Кг Кордицепс "ДонгчонгКсиакао" , производство на Алоха Медикалс.  Цената на която го взех е 500 долара.  Честно казано нямам представа дали правят проблеми по летищата, не ми провериха багажа и не са ми създавали грижи относно специален митнически режим.
Смятам да си оставя половин килограм за ежедневни нужди но останалото е желателно да се продаде докато е прясно.  Не е добра идея да се прекалява с гъбата.  Вземам по 2грама на ден.

Цена за 100 грама -50 лв
В Стара Загора съм, мога да изпратя с Еконт.  След като свърши нова заявка чак догодина.

Малко копиран текст от интернет да опише продукта и мои наблюдения.   Осезаемо влияе на самолети, подобрява дишането, особено липса на задъхване при изкачване на стълби.  Упоритата ми астма я притъпява успешно. Вкуса е гъбен, горчив, натрапчив. Цвят тъмно кафяв.

Клиничните наблюдения на китайски медици от много векове са позволили класифицирането на широкия спектър на действие на Кордицепса: като много ефикасно средство за имунно регулиране - със силни адаптивни качества той може да повиши слабия имунитет и да понижи силния (имуномодулатор), като естествен антибиотик осъществява бактериостатично действие върху около 10 патогенни бактерии, вкл. пнемококи, стрептококи, стафилококи; има антивъзпалително действие, въздействие аналогично на хормоните, постигайки висока ефективност. В това си качество кордицепсът не отстъпва дори надминава ефекта от хидрокортизона; осъществява постоянно и продължително разширяване на кръвоносните съдове, подобрявайки значително кръвоснабдяването на сърдечния мускул и други органи. Предотвратява тромбогенезата, като се взема и профилактично и лекува тежки болести, каквито са инфаркт на миокарда, сърдечна исхемия, стенокардия (ангина пекторис), чернодробни и бъбречни болести; той е антиоксидант, повишава стабилността и резистентността на организма при недостиг на кислород, повишава функционалните способности на организма; понижава нивото на липидите в кръвта, вкл. холестерола, регулира равновесието между калция и фосфора в кръвта; активно елиминира от организма токсичните субстанции, вкл. и тези от медикаменти; подобрява функциите на черния дроб, бъбреците, белите дробове и обмяната на веществата във всички органи; регулира броя на тромбоцитите в кръвта; има антиканцерогенно действие, дължащо се на подобреното състояние на засегнатия орган и по същия начин стимулира левкоцитите, които предотвратяват усложненията от радиотерапията; има всеизвестен ефект при лекуване на заболявания на дихателните органи (бронхит, пневмония, бронхиална астма, белодробен емфизем, туберкулоза и др., кашлица, слабост, задух, неразположение, усложнения от белодробни увреди и др.).

болести на бъбреците: Кордицепс подобрява обмяната на веществата в бъбреците, динамиката на клетките, подобрява и рестабилизира патологични и медикаментозни травми на бъбречните канали. Успокоява силните болки в краката и кръстта.

Кордицепс засилва циркулацията на кръвта в коронарните съдове, регулира съотношението между калция и фосфора в кръвта, намалява риска от коронарна склероза, сърдечна исхемия, стенокардия (ангина пекторис), инфаркт на миокарда и от образуването на тромби в стените на кръвоносните съдове.



Продуктът е подходящ при:

- лечение и профилактика на злокачествени тумори на различни органи, вкл. и в напреднал стадий на болестта, действа за подобряване функциите на органа и ликвидиране главното огнище на тумора. В случай на злокачествени мозъчни тумори Кордицепс дава стабилни и положителни резултати. Кордицепс спомога за унищожаване главното огнище на злокачествените болести, за продължаване функционирането на този орган, като подобрява общото състояние. Кордицепс засилва активността на левкоцитите. За болни със злокачествен тумор в мозъка той е идеално средство за лечение;

- засилване на имунитета;

- лечението  и профилактиката на сърдечносъдови заболявания - сърдечна исхемия, стенокардия (ангина пекторис), инфаркт на миокарда;

- при лечението на чернодробни болести: хепатит, при профилактика на чернодробна цироза /благодарение на подобрената съдова циркулация, подобрява обмяната на веществата в чернодробните клетки/;

- болести на кръвта и кръвотворните органи: болест на Верлхоф. левкоми - стабилизира процеса и предотвратява преминаването в злокачествена форма;

- при токсични увреди. Упражнява антитоксично действие;

- отстраняване на токсините в организма, в т.ч. и чревните.

В заключение: има профилактичен и оздравителен ефект практически при всякакви бактериални, вирусни или онкологични заболявания.
Активен

ФУНГО

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18
Re:Продавам Кордицепс
« Отговор #1 -: 25-01-2012, 18:56:45 »

Малко да ъбгрейдна, предвид нулевия интерес тук.
Купиха 500 грама, свободни са още само 300 грама.
Ако сте фенове на евтиното царевично нишесте с аромати, такова може да си вземете от всяка бакалия на всеки ъгъл.  Истински гъби не може да се вземат от никъде освен от ферма, а такава в Европа няма. Изкупната цена в пункта в Бутан е 40$/gr.  Това е причината да се култивира във ферми. Естествените находища са на студено и труднодостъпно място.   За смехотворна цена от 15 лв за 90 капсули, или 5 лв за 10 флакона с 5-6 екстри вътре не може да очаквате да има гъба вътре.


В предния пост копирах малко текст от интернет за да загатне какво е Кордицепс но не съм се задълбочавал да обяснявам какво е хранителна добавка и как тя отговаря на действителния си състав. Нямам  цели да правя реклама на продукт за лична консумация.
Ако на някой не му харесва обявата ми може да я затрие.  Може да се сметне за натрапване в този кът на суровоядци и вегетарианци.  Може би правилния тначин е да се раздаде мостра по 5 грама на желаещите придружена с други мостри от  измамните капсули. При сравнение веднага ще ви стане ясно какво ви продават капсуловано.  Продукта отговаря на духа на сайта. Суров  е и е вегетариански, Алоха отглеждат гъбите върху разтвор от сорго и мидени черупки.  Но капсулите с етикет Алоха Медикалс  са много различни от мицела взет от фермата.  Той се предлага само на едро и се разрежда от 20 до 100 пъти с царевично нишесте и други пълнежи за да стигне красиво опакован на рафта на някой здравословен магазин.
Избирайки продукта съм преценил възможно най-достъпното съотношение ЦЕНА/Качество.
Днес изпратих 500 грама в клуба за борба с рака.  Утре като го получат и опитат максимум до 3-4 дни ще искат с килограмите  но няма от къде.
Активен

mariiina

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
Re:Продавам Кордицепс
« Отговор #2 -: 26-01-2012, 09:38:18 »

 :kisss:А, това нящо може ли да расте в моята градинка...щото ако не може, значи не става за ядене... tooth
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Продавам Кордицепс
« Отговор #3 -: 26-01-2012, 11:07:26 »

Ами Фунго , хората не са въодушевени  вероятно заради това , че не им се струва логично  страна , която още преди 90 години ликвидира работеща научна методика за ЕВТИНО лечение на рака ,(и се погрижи да изтрие всяка информация  за това ) сега да рекламира продукт със същото действие.. Нелепо е , нали се сещаш :) 
(Между другото това не се е случвало само веднъж.. :) )
Ако не си запознат, прочети трагичната история на д-р Райф.
Ето първата страница от нета , след въвеждане на "д-р Райф". :
http://zepir.com/bg/pages/index/id/10/Istoriia-koj-e-d-r-Rajf.html

В клуба за борба с рака  също не са вчерашни.. Не случайно имат 7 теми за лекуване на рака с газ.  :Appetit_4: :Appetit_4:
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

ФУНГО

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18
Re:Продавам Кордицепс
« Отговор #4 -: 27-01-2012, 23:17:22 »

Взеха го всичкия и свърши.

Здравей Бино. Прочетох от страничките по горе.  Четовото е супер находка .  Мерси!
А за моите асматични проблеми има ли лесни оздравителни практики. За сега гъбата в големи дози помага а флаконите с кортизон само за спешен случай, много дебелея от тях.
 
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Продавам Кордицепс
« Отговор #5 -: 28-01-2012, 00:10:03 »

Разгеле , вече няма да го мислиш тоя кордицепс :)
И ти ли си по лесните методики..:)  То всички сме по тях, ама ако само те помагаха , нямаше да има "трудни методики" :)
Ами Фунго, тук в този форум почти всички  ще ти кажат, че средствата , на които си заложил, са временни и кардинално не могат да ти решат проблема.
Постави си въпроса ако искаш в отделна тема ( ако няма такава де. първо провери)
Но веднага се сещам за една дама тук, която изтръгна от корен дългогодишна тежка астма. От години вече е забравила. Даже изкачва многохилядници върхове.  Веднага ще попиташ - как? Ами доста прозаична методика - с бягане. Обикновен треньор по бягане я оправи. Освен, че е в отлично здраве , така бяга ,че  не е истина  ..аз не мога да й се опра на малкия пръст , при това тя е на 47. ( понеже виждам,че го е написала в профила си , затова го споменавам . иначе не бих, може и да не й е удобно)
 Та ти си прецени дали това е лесно или не е :)

(там в клуба , където продаде илача, някой е пуснал доста силна статия за рака, която си важи и не само за него.. :
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat=16&Board=rak&Number=1948535893&page=&view=&sb=&part=&vc=1
шестия пост )
« Последна редакция: 28-01-2012, 00:14:42 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

malina

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 267
Re:Продавам Кордицепс
« Отговор #6 -: 28-01-2012, 13:56:07 »

ГЛАААААД! ГЛАД!
И хвърли тоя Урбазон! Прочети "Гладуването може да спаси живота ви"Х.Шелтън-първите пет страници ти стигат-има я в спиралата
« Последна редакция: 28-01-2012, 14:04:55 от malina »
Активен
 

Страницата е създадена за 0.08 секунди с 22 запитвания.