Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Помощ!!!!  (Прочетена 12991 пъти)

mnogoznaika

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19
Re:Помощ!!!!
« Отговор #20 -: 09-03-2012, 12:08:58 »

Здравей mushunka, какво се случва при теб? Имаш ли положителни новини?!
Активен

барбаронка

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 82
    • Най-красивото място- вкъщи
Re:Помощ!!!!
« Отговор #21 -: 09-03-2012, 23:20:06 »

Привет,mushunka,
Хубаво е, че правиш ММС-а, аз в момента изчитам сайта на Светльо и ще му пиша съвсем скоро ;)
Да те поздравя за това което си направила,адмирации :Content_14: Майка ми беше дълги години на кортизоново лечение, също заради кожно, автоимунно заболяване, пак нелечимо :Confus_3: :Confus_3: :Confus_3:. Само дето майка ми се излекува, с глад!
Аз имам същия проблем с кондиломите. Ще се опитам накратко да ти разкажа какво се случи, дано да е полезно.
Есента след 3 курса на антибиотик, заради възпаления на мъдреци реших да мина на 100% сурова храна ( от доста време съм вегетарианка, хапвах обаче доста готвено повече от 50%,много рядко ям млечни и съм правила няколко плодово-чаени режима) Целта ми да мина на сурово беше да направя прочистване на ДЧ и ДЧ, но около 2 седмици се появиха кондиломите. Гинеколожката ми предписа кондилин-съответно се махнаха... Предписа ми и имуностимуланти. Аз реших да взема нещата в свой ръце, пиех клеева тинктура, пчелен прашец, сребърна вода, зелена хума,Хималая, имаше и други неща, като схемата си я съставих сама, хранех се по същия си начин 50% сурово, разделно, малко млечни 2 пъти в месеца. Това го правих за около 1 месец. Почувствах се много добре и пак минах на 100% сурово и те се появиха отново. После пак същото упражнение с препарата и се махнаха. Реших, че ще отида при хомеопат, имам лечение, по негова препоръка, което е доста дълго да обяснявам, но си го спазвам от януари,когато го посетих.След това реших, че ще гладувам, защото вече се изнервих.  :Confus_3: Освен това ми откриха и проблем на шииката причинен пак от ХПВ вируса.Но всички само ми мрънкаха да не гладувам на вода аз съм 167 и 51 кг(само дето мазнините са ми доста под нормата и затова), аз бях уверена, че трябва да гладувам на вода, но някакси ме спънаха, незнам защо ги послушах. Направих 16 дни на плодове, чай и мед, проблема на шийката не се повлия, но се появиха нови кондиломи. Преди гладуването правих клизми 2 седмици-първата седмица всеки ден с солена вода и прясна урина, втората седмица през ден с урина 1/2, по време на гладуването хидроколон.
След това се наложи  екстрите да ми ги премахнат с лазер. Малко преди това направих 1 ден на вода и 2 на сокове, като кондиломите бяха се смалили много( само за 1 ден), което стана и при плодовия решим със старите, но пък се сдобих с нови. Така...сега опитвам се да направя изводи и да реша какво да правя, много упорити излязоха тези брадавици.  :surpris_22: Последния път ми ги премахнаха с лазер и малко след това, около ден се появи един нов. В момента съм отново на сурово 100%, но нямам нови .Другата седмица ще направя чернодробното пречистване и искам да направя ММС, като вече споменах. Смятам тази брадавица, която имам да я премахна отново с лазер, просто защото това е единственото, което подейства при мен. Целия проблем започна октомври, съветвала съм се с 7 гинеколози, традиционната медицина е безпомощна в случая( и не само)
Откакто започнаха проблемите ми изчетох много за това, незнам защо всеки път като минех на сурово или гладувах се появяваха нови, противно на всичките ми очаквания, въпреки това, този факт няма да ме откаже, защото не смятам, че има друг път да я махна тази вирусна инфекция. Ти си написала, че твоите също са се появили след гладуване, явно незнам достатъчно, за да си обясня факта защо се получава така, да не е очистителна реакция на организма, които се опитва да се избави от вируса. Наистина незнам, аз обаче имам чувството, че се преборих някакси. Организмът ми още е много задръстен, имам ужасно много слуз, изплювам по 5-6 топки на ден. Правя и прочистването с шарлан 10 дни и после 10 почивам, правя си и джала нети почти през ден, но слузта си излиза. От както започнах да взимам и билките още по-интензивно. Имам нужда от сериозен-воден или сух глад. Само че, се възпирам в момента, т.к загубих доста кръв, поркай манипулациите и съм 49 кг в момента( не съм малко де, в норма съм си). Моят план е- правя поне 3 чернодробни, ако се налага и повече, да си продължа на сурово меню и билките, естествено и всички природни имуностимуланти и напролет май месец да направя едно дълго гладуване поне 20 дни на вода или по-късо сухо. Незнам, аз наистина съжалявам, че не гладувах на вода, сега февруари, но може би пък е за добро така или иначе нямам опит с водно гладуване, все съм правила плодове/чай мед или житуване. Така до май ще мога да набера малко опит, ще правя кратки за да заякна и ще трябва да се справя!!!
Дано съм ти била полезна с моя опит- "не питай старило, питай патило" :pensif_29:. Желая ти много успех с лечението и пиши, защото аз до сега срещам 1ви съмишленик по хранене с този проблем.
Активен
"Най- необходимото познание е да се научиш да забравяш ненужното."Антистен

tindi4ka

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 32
Re:Помощ!!!!
« Отговор #22 -: 10-03-2012, 12:16:58 »

Здравейте,

Колко хубаво, че тук се споделя за най-различни проблеми.
Аз също имах проблеми с г.брадавици преди време и ги реших по много лесен, но малко болезнен и бавен начин. 3 пъти на ден миене с разтвор на сода бикарбонат и лайка. След една две седмици гадовете спряха да болят и започнаха да се втвърдяват, накрая след около месец-месец и половина сами паднаха и не се я появиха повече.
Активен
Happiness is only real when shared!

черен гарван

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
Re:Помощ!!!!
« Отговор #23 -: 14-03-2012, 12:22:41 »

аз не знам дали имам брадавици... обаче четох някъде из малахов, че може да се направят уринени компреси или нещо такова... поразрови се и виж как беше :)
Активен
"няма грешки, има само уроци"

барбаронка

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 82
    • Най-красивото място- вкъщи
Re:Помощ!!!!
« Отговор #24 -: 14-03-2012, 13:57:21 »

Здравейте,
Благодаря за предложенията и на двама ви  :love_006 - emotloader: Проблемът с тези брававици, не са самите те, а вирусната инфекция, която ги причинява...Ще се мъча нея да я премахна и брадавиците би следвало сами да се махнат. Предполагам това е станало и при теб, tindi4ka, имунитета им е видял сметката. Дано и моя да заработи скоро вече
Активен
"Най- необходимото познание е да се научиш да забравяш ненужното."Антистен

don Pozo

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
Re:Помощ!!!!
« Отговор #25 -: 18-03-2012, 16:05:18 »

mushunka, тия проблеми вероятно си ги решила. За немския обаче ме интересува до къде стигна .
Ако си учила в училище английски да знаеш, че немския е труден.Това Гьоте институт не ти дава гаранция, че ще проговориш на немски.Освен това там имат такива наречия, че книжовния език няма нищо общо. Немски се говори в Дрезден. Ясно ти си млада и ще ти бъде по-лесно.Медицината се практикува по учебник. Яко бачкане и малко пари.Тук мазните курбани получават много повече.
Заплатите се докарват с дежурства.Там не са 12, а 24 часови. Яде се сухоежбина, няма регламентирана почивка.
Активен

don Pozo

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
Re:Помощ!!!!
« Отговор #26 -: 19-03-2012, 07:51:31 »

mushunka, Здравей. Свържи се с мен на jenpan@mail.bg и не забравяй НА КИРИЛИЦА.Донът е препатил всичко.Само не е раждал.Да не занимаваме форума с частни въпроси.
Активен

mushunka

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
Re:Помощ!!!!
« Отговор #27 -: 26-03-2012, 15:53:25 »

Здравейте,исках да си дам време,за да видя резултати!Е какво направих до сега-едно 14 дневно гладуване с 14 дни захранване,от което кондиломите се увеличиха!!!Или е очистителна реакция или имунитетът още повече е спаднал,но имаше и голям стрес за мен -мисля че е опредлеящ и за кондиломи и за херпеси!На ехография образованието,което имам на десен яйчник е от 8 на 7 в момента е 6.4 на 4.5,определено има намаление!Пия водорасли,пробиотици,суперантиоксидант и ЕМК.Мога да кажа,че се почувствах мн добре от тях:)Спортувам събота и неделя по 3 часа танци и през седмицата- вторник и четвъртък тичане- по 3 км.Нооо чесно казано почнах да се обърквам:((((От една страна ако е дермоидна киста,се счита че няма обратимост,освен това е близко до пикочния мехур -може да възникнат сраствания,а това би ми създало после повече проблеми.Започнах да си мисля,дали не е по разумно да направя лапароскопия да се огледат нещата отвътре и ако има проблем да се махне на време,да не стане по зле като протаквам във времето,има го и този момент:((
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Помощ!!!!
« Отговор #28 -: 26-03-2012, 21:22:36 »

  Мушунка, това От една страна ако е дермоидна киста, се счита че няма обратимост, е заключение на "научно" мислещо докторче , нали?  Не ги взимай винаги насериозно, нали знаеш, че ако нещо не могат да го излекуват с лекарства, казват - "НЕ СЕ ЛЕКУВА" :)  И ако им разкажеш, че някой някъде го е излекувал с друго, отговарят - "Не е възможно" или "диагнозата е била грешна " :)
Хората злокачествен тумор успяват да преборят, че киста ли няма ..
   Освен това , не забравяй- всяка хирургична итервенция носи рискове!  Нека да ти дам примери от най-близкото ми обкръжение .
- На мен в 10ти клас ми направиха нищо и никаква пункция , защото съм бил имал синозит. Някакъв мазен младок в Разград успя да ме излъже и ми наръга една игла в носа, голяма като отверка. ( Каза  че щял да ме излекува от синузит само за половин час) След една седмица получих силен кръвоизлив и се наложи да лежа една седмица в болницата, защото не можеха да ми спрат кръвта. Там имаше хора с по 17 пункции, за техните носове не знам..
     От тогава са минали вече 25г, но като легна да спя, през тази "злополучната" ноздра мога да дишам само на 25%. Нещо я кара да се запушва. А 10 години след самата процедура ме болеше носът и като се навеждах, ми туптеше максиларния синус.
- На майка ми се наложи операция заради счупена ръка - съвсем  рутинна процедура.. Майка ми е доцент, позната е добре с колегата доцент, извършващ операцията ( ректор на Медицинския във Варна!) .  Тоя серсемин да забрави турникета стегнат  цели 3 часа! ( с турникет се стяга ръката, за да се спре притока на кръв по време на операцията. Всеки  двойкаджия студнет знае, че турникет се държи максимум час, иначе без кръв може да ти отиде крайника..)  
В резултат ръката й беше парализирана няколко месеца, ( да оставим че шевът беше такъв, че сякаш е шил гайда) едвам я раздвижиха и в момента няма чувствителност в един сектор на ръката.
- На мой приятел след операция от варикоцеле , поне 10 години след това го боля.Повече от самото варикоцеле :) Освен това му предрекоха, че нямало да може да има деца, но той на инат направи цели две, за да им докаже , че не разбират :)  
- На другия ми приятел  десният му показалец така го зашиха във военната болница , че после цялата му военна служба мина доста по-леко , защото той, (когато имаше някаква работа за свършване ) веднага го показваше на командирите и те, дори и най-строгите от тях,  само като го видеха, омекваха  и го освобождавах и от  най-леката работа :)
- А на същия този приятел - баща му, навремето като са го оперирали от язва, докторът го зашил с останал пакет марля в корема..

Искаш ли още случаи да ти разкажа?  :) :)
« Последна редакция: 26-03-2012, 21:33:19 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

neli1111

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
Re:Помощ!!!!
« Отговор #29 -: 19-01-2013, 23:42:43 »

Ако не се лъжа, на английски са genital warts и се предават по полов път. Намерих инфо в уикипедия ( :fun_096: :fun_096: :fun_096: Предупреждавам, има брутални снимки - може да не искате да ги гледате в офиса пред шефа).

Особено ми хареса намекът в статията, че ако си боцнеш Gardasil ваксинката на Merck и си предпазен от този проблем. Точно тази ваксина, която сега я разнасят по целия интернет, че причинявала какви ли не увреждания.
Въпросните брадавици от уикепедия са причинени от папилома вирус.Силно заразни и много опасни.Изобщо не е шега работа.
Активен

edena

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
Re:Помощ!!!!
« Отговор #30 -: 19-04-2013, 20:41:09 »

Четох доста във форума, но не намирам нищо за гладуване след прекаран инфаркт. По принцип знам че е полезно за сърцето и кръвното, но в подобно деликатно състояние и при прием на лекарства, нещата са сложни. Става въпрос за 56-годишен мъж, иначе в добро физическо състояние. Ще съм благодарна ако някой сподели опит или мнение.
Активен

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
Re:Помощ!!!!
« Отговор #31 -: 20-04-2013, 00:24:54 »

Това с лекарствата е сложно , затова никой няма да се наеме а ти даде съвет. По -добре е докато е на лекарства да яде само прясна сурова храна и никаква друга, кълнове и сокове- фрешове , да не купиш в кутия, че има и такива идиоти.
Активен

Тихия

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 740
  • Болката е неизбежна. Страданието - по желание.
Re:Помощ!!!!
« Отговор #32 -: 20-04-2013, 09:17:35 »

Мила Едена, няма специфичен начин на хранене след инфаркт, инсулт или заушка, например. Даваш на физическото си тяло сурова, непреработена храна, колкото е възможно. В този форум е писано стотици пъти, че нашите тела са уникално творение и ако не им пречим, тровейки ги ежедневно на физическо и духовно ниво, те знаят какво да правят при всяко отклонение, което ние наричаме незаслужено болест. Болести в този смисъл няма. Има сигнали, че сме се отклонили от хармоничното ни развитие.
Активен
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.
 

Страницата е създадена за 0.093 секунди с 22 запитвания.