Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: А някога много отдавна прочетох това !!!  (Прочетена 7153 пъти)

Ortodoksalen_Anorektik

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 666
  • бивш Ортодоксален Аноректик
    • http://sites.google.com/site/mahaviratrans/

Написаното по долу е копирано от мнение на жена от някакъв форум. Не знам коя е тя нито кой е форума, но всичко което е казала все едно аз съм го писал.

Може да бъде ръководна сентенция на новоизлюпилите се фалшивци, философи подвизаващи се из форума.  Нека им припомним от къде Изгряват кучетата. ..

========================================

Но принципно съм на мнение,че писането по форуми си е в пълна степен загуба на време и енергия.Зад компа всеки е много велик и надъхан.

Според мен е излишно да се трупат нерви и отрицателна енергия,когато в крайна сметка монетата си има 2 страни,но всеки е свикнал да смята,че все другите са му криви и виновни.Случайно да сте се замислили над начина ви на комуникация и изразяване с другите хора?Вегетарианците били по-интелигентни,по-уравновесени,по-не знам си какви.От известно време забелязвам,че се е сформирала една достопочтенна групичка от хрисими и извисени души,пишещи редовно тук.Не знам да има нещо по-противно от лицемерието и фалша,а някои от мненията в този форум говорят досттъчно за пишещия и без да са нужни задълбочени познания по психология.
Станали вегетарианци от не знам си колко години и вече се имат за нещо повече от другите същества на планетата,месоядните били такива,били онакива,та чак и животните взеха да правят вегетарианци с малоумното обяснение,че така им се помага да се чистят кармично...
Направо да ти писне да четеш папагалски,наизустени цитирания на еди кой си "учител",филисоф и т.н,което идва да покаже,че човек и над 40-те да е,това не му пречи да си прати мозъка в доживота ваканция и да цикли с изсмукани от пръстите теории на поредния "учител",гуру и прочее.Да тръгне да се говори за карма,прераждане,духовни водачи и т.н може само човек,който се занимава с тези неща,имал е Опит извън тялото и т.н практически умения.Много е лесно да се смяташ за разбиращ,като си изчел 5 тона книги,само че по-важното е кога си живял и си натрупал личен опит от това,т.е-Мъдрост.
И всичките тези неща са дразнещи не само за мен като вегетарианец (веган от известно време насам),направо не знам как точно очаквате месоядните или други хора да не ви дискриминират и да ви гледат с лошо око,защото на никой не му е приятно някой да се смята за супер велик,еволюирал и извисен,а другите са утайки и заблудени.На всеки му идва времето,когато е готов.Това не значи,че е по-долно качество човек или животно,защото се храни по различен начин.
Наистина,обърнете внимание какво ви е отношението към останалия свят,пък тогава се оплаквайте кой не ви разбира,дискриминира,обижда,подценява и прочее сълзливи оплаквания.
Всяка по-голяма група,общество и т.н кара присъединилия се към тях индивид да се чувства специален.Жалко е,че човек хаби толкова енергия в това да иска да бъде специален,по-напреднал,по-богоугоден ако щете.Самозабравата и загубата на баланс са си доста подхлъзващи подводни камъни,а в някои от пишещите съм забелязала,че не знаят къде се намират и ако им се даде възможност да създадат нов световен ред,само привидната смиреност ще прикрие жаждата за едва ли не тотален геноцид над животни и хора,които се хранят по-различно от тях.
Направо жалка картинка.Някои със сигурност са станали вегетарианци,понеже някой някъде прочел,че е важно за духовното развитие,а не заради самите животни.Според мен,човек трябва да е честен най-напред пред себе си защо прави нещо,пък тогава да плямпа пред другите колко е напред с материала.
Колко от потребителите тук,които тръбят наляво и надясно,че са се заели да спасяват домашните си любимци от "кармично утежняване" го правят с чисто сърце,или от страх и неудобство какво ще каже съседката им Пенка по въпроса " Ааа,ти се имаш за еко-веге,пък даваш мръвки на котката си!".Много неудобно наистина.И за да спасим не душата на въпросната котка,а собственото си ограничено его,от другия ден котката минава на марули,щото някъде прочетох,че тигрите пасяли трева някъде си.Не е нужно да имаш кой знае какви познания по биология,за да знаеш,че всички хищници в природата пасат треви,заради коликите,които имат,поради еднообразието в хранителния им режим.Това е генетична памет за съответния билогичен вид и няма нищо общо с духовния напредък на животното.Домашни животни,които се хранят като стопаните си,го правят от любов и привързаност,което е трогателно,но не може да се съди по тях за всички други животни.
И въобще,чудя се в коя посока са тръгнали някои от вас,защото не изглежда да е напред.

Епигенетика, УФО, Конспирации всякаква скука, Джихада докато влезе и му се додрайфа от фалшиви неща.  Супер напредналите философи какво правят из форума?  Сигурно са си взели лаптопа в пещерата в Непал и през почивките на медитация чатят?   Шевчето липсва отдавна, може да е хванал пътя за Индия да се зарази с Хепатит, канадската суровоядка не се вясва никаква, сигурно е заета да си лекува щетите от веганството ?!   
Аз съм си все така същия натурален и на моменти брутален но никога фалшив. 
Нека двамата напреднали в този форум ме извинят че ги слагам в общия кюп на скучаещите чатери.  То се вижда с просто око, прозира през буквите дори да са написани с много правописни грешки и  на един дъх.


Активен
Шивамбукалпа експерт.!
Кундалини Дестилатор, раджнишар дегустатор
जो मुझे पसंद नहीं करता है बकवास करने के लिए मुँह
Канадска ливада
---
Пловдивска ливада [/u

zigzag

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 237
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #1 -: 26-07-2011, 22:20:36 »

Отричащи и подкрепящи,любещи и мразещи,водачи и последователи,хвалещи и хулещи... ,всички вървят по един същи път,защото не могат един без друг.Най-накрая се озовават на едно и също място.В самозабрава и захлас пътят сам ще ти разкрие свойта прелест.
Активен

Радо

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #2 -: 27-07-2011, 06:46:39 »

А нещо за (анонимно) четящите форуми?  :whistling2 - emotloader:
Активен

Ros

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 614
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #3 -: 27-07-2011, 07:30:37 »

Отричащи и подкрепящи,любещи и мразещи,водачи и последователи,хвалещи и хулещи... ,всички вървят по един същи път,защото не могат един без друг.Най-накрая се озовават на едно и също място.В самозабрава и захлас пътят сам ще ти разкрие свойта прелест.

Толкова добре казано, че няма нужда да добавям нещо!

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #4 -: 27-07-2011, 08:12:52 »

Аз не виждам някакви извисени послания от разсъжденията на сърдитата вегетарианка. Разбирам само ,че НЕЩО я дразни. Защото то  не е такова , каквото тя би искала да бъде. (Ами и аз  ако се разходя из града за един ден и поговоря с тоз-оня ,мога да напиша тритомник за нещата , които ме дразнят  :) ) И всеки би могъл , нали  ?

Нека да илюстрираме по-понятно:
Ако отидеш някъде , може  рязко да ти се наложи да ползваш тоалетна. Намираш къде са тоалетните. Влизаш, обаче нещо много намирисва там. Какво правиш? Оглеждаш се за друга по-чиста и влизаш в нея. Но ако няма? Имаш два варианта - или да измиеш миризливата ,или да се напънеш да изтраеш там няколко минути и да си ходиш. Познавам хора , които точно затова никога не посещават обществени тоалетни. В къщи в тяхната! Защото няма как да измият чуждите...
Изводът е понятен, надявам се :)

В този свят малко от нещата и хората! са такива, за каквито се представят , за каквито се рекламират. Всеки се има за повече. От клошаря до министър-председателя :). Но..
"Това е положението , Минке" - казал съпругът , когато се оказало ,че гащите му наопаки , когато се върнал вкъщи вечерта :)  
Но има избор - или постоянно да се дразниш от нещо ( като се навърташ обаче регулярно около него, за да му припомняш, че то те дразни и защо те дразни )  
или да го подминеш и да отидеш до твоя си рай, но по-бързичко ,докато не те е издразнил с нещо и той ... :)
« Последна редакция: 27-07-2011, 08:17:54 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Ros

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 614
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #5 -: 27-07-2011, 09:30:38 »

.......................В самозабрава и захлас пътят сам ще ти разкрие свойта прелест.

Според мен е така:
Бъди в настоящето, вярвай и обичай себе си /бъди достатъчно егоист  и околните се чувсват обичани и обичащи/ ,така пътят сам ще ти разкрие своята прелест!
Важи само , ако си намерил СЕБЕ СИ/както сме създадени от Природата , Бог или както ви харесва!
« Последна редакция: 27-07-2011, 09:52:37 от Ros »
Активен

Ros

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 614
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #6 -: 27-07-2011, 10:10:00 »

Извинете ме, че не се корегирах за допустимото време!  :-[
   *вместо чувсват - чувстват
   *премахвам думата "намерил", защото може би не всеки е "загубвал"  СЕБЕ СИ
« Последна редакция: 27-07-2011, 10:13:26 от Ros »
Активен

Ortodoksalen_Anorektik

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 666
  • бивш Ортодоксален Аноректик
    • http://sites.google.com/site/mahaviratrans/
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #7 -: 02-08-2011, 08:05:03 »

Цитат от КалинТерзиев,  не ми се пишеше същото...COPY /PASTE
- към кой  е адресирано личи от километри. Нека само открие себе си и прецени дали е така и защо е така.  Може би времето е  в излишък .
 
Казах си тази сутрин: Ако писателят е ананкастен, той никога не ще напише каквото и да било – честно и ясно. Може да напише някои отвлечени и неопределени неща... Но първо да обясня какво означава „ананкастен”. Това е термин от психиатрията и означава крайна скрупульозност, склонност към прекалено обмисляне на всяко събитие или собствено действие от всичките му възможни страни и последваща от това крайна нерешителност. Ананкастният обмисля с часове дори ходенето до тоалетната. Или написването на един текст.

И така. Писателят не трябва да е ананкастен. Напротив – струва ми се – колкото по-импулсивен е, толкова повече дълбоки и истински неща ще изхвърчат изпод перото или клавиатурата на лаптопа му. Ако Паисий Хилендарски беше ананкастен, той досега щеше да обмисля и да се колебае дали да използва тези ужасно груби думи в началото на "История славянобългарска". О, неразумни юроде наистина звучи прекалено стряскащо и политически некоректно. И ако Паисий беше ананкастен, той би се отказал от тоя израз и все още би търсил някой по-мек и загладен.

И ето – тази сутрин аз помислих да пиша за това: Защо се дави българинът? Но после си казах, че това е прекалено грубо и немилостиво. Че е неетично по отношение на удавилите се, на техните роднини и познати. И изпаднах в ананкастно предъвкване на съмнения...

Но всъщност – аз не съм ананкастен човек! Поне се опитвам да не бъда. В България ананкастни са образованите, възпитаните, цивилизованите и интелигентите – те вечно се суетят, съмняват и нерешително се туткат, докато неразумните юроди пъргаво и по най-естествен начин лапат и респективно – дрискат – по лицето на иначе приятната ни страна. И странно – това се знае открай време. Но – проклета ананкастност... Колко рядко се случва един от тия – образованите и просветени хора – да се отърве от ананкастността си и да изкрещи: Ох, мамка ви, изроди такива... О, неразумни юроди!

« Последна редакция: 02-08-2011, 08:10:53 от Ortodoksalen_Anorektik »
Активен
Шивамбукалпа експерт.!
Кундалини Дестилатор, раджнишар дегустатор
जो मुझे पसंद नहीं करता है बकवास करने के लिए मुँह
Канадска ливада
---
Пловдивска ливада [/u

Ros

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 614
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #8 -: 02-08-2011, 08:32:18 »

Цитат от КалинТерзиев,  не ми се пишеше същото...COPY /PASTE
- към кой  е адресирано личи от километри. Нека само открие себе си и прецени дали е така и защо е така.  Може би времето е  в излишък .
 
Казах си тази сутрин: Ако писателят е ананкастен, той никога не ще напише каквото и да било – честно и ясно. Може да напише някои отвлечени и неопределени неща... Но първо да обясня какво означава „ананкастен”. Това е термин от психиатрията и означава крайна скрупульозност, склонност към прекалено обмисляне на всяко събитие или собствено действие от всичките му възможни страни и последваща от това крайна нерешителност. Ананкастният обмисля с часове дори ходенето до тоалетната. Или написването на един текст.

Орто, напълно съм съгласна с теб!Най-общо казано, причината за такава нерешителност се крие в първите 7год.от живота на такива хора! ^-^
Промени от този период се правят най-трудно.Не е достатъчно само да осъзнаваш нещо, за да го промениш.
Орто, благодаря ти!Твоята публикация ще ми е от полза!
« Последна редакция: 02-08-2011, 08:47:54 от Ros »
Активен

Veso

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 246
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #9 -: 02-08-2011, 14:05:56 »

Аз само да уточня някой работи относно по-горния цитат на неизвестната жена. Защото ако има някой друг човек на земята освен нея, който да знае какво точно е имала предвид, то това съм аз. И не защото много ги разбирам нещата , ами защото това е съпругата ми :D. Каква изненада, нали ? :)

Постеван така този пост, няма как да се разбере точно и недвусмислено, но той беше породен от присъствието на едни хора (за съжаление най-активните), в един друг форум, които се опитваха да свръхморализират, упрекват, осъждат, и дори обиждат хората хранейки се с месо. Ок, но такива са и нашите родители, баби и дядовци и мисля, че не е редно да ги съдим. Та, въпросният пост си беше много на място, и насочен определени хора (те си знаят кои са) и в никакъв случай не е имала за цел да генерализира и слага общ знаменател.

бате Бино прав си, беше се подразнила, но малко след този пост спря да пише изобщо във форуми.
Активен

Ros

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 614
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #10 -: 02-08-2011, 14:55:42 »


Орто, напълно съм съгласна с теб!Най-общо казано, причината за такава нерешителност се крие в първите 7год.от живота на такива хора! ^-^
Промени от този период се правят най-трудно.Не е достатъчно само да осъзнаваш нещо, за да го промениш.
Орто, благодаря ти!Твоята публикация ще ми е от полза!

Нека да се уточня, че тук не визирам жената, чийто пост е поместен в началото на тази тема, защото не я познавам .Не ми и минава през ума, че някой друг освен нея може да знае какво е имала предвид.
Щом се получават такива недоразумения ,аз също се замислям дали и какво да се пише при този вид комуникация/чрез интернет/.
« Последна редакция: 02-08-2011, 15:06:10 от Ros »
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #11 -: 02-08-2011, 16:50:58 »

 Даа, каква приятна изненада :)
Разбира се , Веско ,всеки има право да се разсърди.  И тогава наистина е "по-добре навън , отколкото навътре" ( Както казал Шрек  :) )

Причините за много нелепи полемики  (и тук) са ясни като боб. В основата си е чистата човешка завист, драги мои ! Както е казал Шекспир - "където пее славей , наблизо има и змия "  :)
Ако няма добри постове - защо няма добри постове.
Ако някой почва да пуска добри постове и аудиторията е доволна,  все се намира друг някой , който да почне да чопли и анализирва защо всъщност се пишели такива добри постове.. - заради комплекси, да си "напомпел самочувствието ", заради еди какво си..
Но за самия пост нищо не казва, съгласен е и няма аргументи против.. :)
ЗАВИСТ! Първата от Божиите заповеди - "НЕ ЗАВИЖДАЙ"
Когато не може да е като теб, вместо да се радва чистосърдечно , че все пак има възможност да консумира един качествен продукт, той гледа да ти напакости, да ти изнамери някоя намирисваща ризица, само и само да мацне върху ти..

Ще предложа да се приеме нещо, което на много места е рутина: Явлението "флейминг" да не се допуска и тук! Това е когато дискусията се премести от темата към личността. Когато няма аргументи "против", се напада личността..
(Навремето се беше завъртял при нас и Иван Петърнишки , което си е чест, и затова си отиде - защото го емнаха на тема "личност" , без аргументи по дискусията, защото него лесно не можеш го надспори, не е прост :) ..)

Аз лично почвам да трия всеки флейминг. Влизаш, четеш темата , ако имаш аргументи - моля, заповядайте. Ако нямаш - не ти влиза в работата кой защо е писал  това, което е написал.  Написал го е , защото е искал да бъде чут.
Даже спамът  не е така лош, както флейминга.
Има няколко сред нас ,дето са типични "флеймъри" , предлагам  да почват още отсега да си търсят по-подходящо място, защото тук вече няма да бъдат достатъчно задоволени .. :)
« Последна редакция: 02-08-2011, 16:57:02 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Veso

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 246
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #12 -: 02-08-2011, 17:46:17 »

Аз подкрепям идеята за флейминга с две ръце. Определено това е недопустимо поведение и трябва да се потушава още в зарадиш.
Активен

triedin

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 41
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #13 -: 02-08-2011, 18:49:35 »

   Какво тук значи някакъв си ник?  ;)
   И защо някой на някого трябва да се сърди?И откъде всъщност идва обидата?От пустото его.От гордостта.А не беше ли гордостта най-големия грях?Ха сега ми кажете,кой е по-лошо.Да си завистлив или горделив.
   Флеймъри,спамери,тролове...като в холивудски филм.Всъщност и те също искат да бъдат чути.Просто не влизаш в полемика с тях,ако не смяташ за необходимо.Но да се сърдиш на един ник е меко казано тъпо.Защо не се сърдиш на лаещото те куче.Същото е.
   Какво е триедин/дори с малка буква съм го написал,а Вие се обръщате към мен с голяма  :) / Аз не съм триедин,не съм дори и Ивайло.Аз съм си Аз.Комшията и той може да се казва така.Ха сега на кого всъщност се сърдим?Май всичко е в нас.Или няма да ни достига достойнство и ще си търсим винаги виновен,или ще се мислим за непогрешими и всяко различно мнение ще ни кара да се обиждаме.Не е нормално това.Освен липса на елементарна емоционална интелигентност,е липса и на връзка с действителността.Ако тук някой се разсърди на някакъв виртуален триедин,на улицата като ме види трябва да ме остави без зъби ли?
   p.s.Бате Бино не мисля,че Петърнишки си е отишъл защото се е обидил като личност.Ако е така,то по-добре да спре да изследва човешката психика.
Активен

Ros

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 614
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #14 -: 02-08-2011, 19:19:40 »

Цитат от КалинТерзиев,  не ми се пишеше същото...COPY /PASTE
- към кой  е адресирано личи от километри. Нека само открие себе си и прецени дали е така и защо е така.  Може би времето е  в излишък .
 
Казах си тази сутрин: Ако писателят е ананкастен, той никога не ще напише каквото и да било – честно и ясно. Може да напише някои отвлечени и неопределени неща... Но първо да обясня какво означава „ананкастен”. Това е термин от психиатрията и означава крайна скрупульозност, склонност към прекалено обмисляне на всяко събитие или собствено действие от всичките му възможни страни и последваща от това крайна нерешителност. Ананкастният обмисля с часове дори ходенето до тоалетната. Или написването на един текст.

Орто, напълно съм съгласна с теб!Най-общо казано, причината за такава нерешителност се крие в първите 7год.от живота на такива хора! ^-^
Промени от този период се правят най-трудно.Не е достатъчно само да осъзнаваш нещо, за да го промениш.
Орто, благодаря ти!Твоята публикация ще ми е от полза!

Тази част от поста на Орто/маркираната/ ме покрива едно към едно.Мислех, че няма как да се изтълкува по друг начин.Няма никаква логика да е друго.За това и му благодаря, че ми показва къде греша.За мен това е ценно!
Та, ВИЗИРАМ СЕБЕ СИ!
« Последна редакция: 02-08-2011, 19:22:32 от Ros »
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #15 -: 03-08-2011, 08:34:15 »

триедин ( много внимавах за главната буква :) ) , след като стана въпрос, ето тук впечатленията на Петърнишки, (ivangp)  неговото мнение ( по флейминга) е доста близко с моето.
 http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=222.msg2226#msg2226
Ето какво забелязвам аз:
Първо - както виждате не се крия кой съм и заставам зад това което мисля.
Второ - никого тук, нито в моя форум не съм обидил лично. Т.е. не съм писал ти се саморекламираш, ти си тъп, ти си това или онова.
Дискутирам идеи, не отделни личности за разлика от вас, които в същия момент тръбите, че сте толерантни, всъщност се оказва, че изобщо не сте. Толерантни сте само към тези които мислят като вас.
Дадох линк към сайта си и то само към темата за храненето защото ме попитаха какво ми е мнението за храненето.
Не съм се намесил с цел самореклама. Но явно поради невъзможността ви да противоречите на идеите/тезите които излагам вие предпочитате да атакувате личността.
Плюс това четете повърхностно и се хващате за отделни твърдения без да вниквате в смисъла и посланието на цялото.

Зададох няколко трудни и неудобни въпроса, никой не отговори на въпросите ми безпристрастно, а започнахте да ме атакувате.
« Последна редакция: 03-08-2011, 08:40:36 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Ros

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 614
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #16 -: 03-08-2011, 11:32:15 »

Бате Бино, ще бъда кратка в отговора си относно публикацията ти от вчера /« Отговор #11 -: Вчера в 17:50:58 »/.За целта ще ползвам твой цитат, а именно:

" Когато другите се съгласяват с мен, тогава усещам ,че не съм прав " 

Бате Бино, прав си!

/Можеш да считаш и тази  публикация за поредната нелепа полемика - изборът си е твой!/

« Последна редакция: 03-08-2011, 11:42:27 от Ros »
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #17 -: 03-08-2011, 13:19:07 »

Нещо не се разбира какво точно искаш да кажеш, Роси. Ще трябва явно да си го поправя на "някои от другите"  :)
Те така или иначе не са на едно мнение, значи не могат да минат под общ знаменател :)
Ясно е ,че едва ли има човек , дето всички да му харесват всичко  и да са съгласни по всички точки. Лошото обаче ,е да си безличен . Тогава нито те харесват , нито не те харесват , просто те няма .. :)
(Разсъждавам си и аз, тя темата така и тръгна от началото - наникъде. :)
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Ros

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 614
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #18 -: 03-08-2011, 13:44:37 »

Бати Бино, ти си умен човек, образован, интелигентен, чувствителен,достоен  мислещ човек/мое мнение на база комуникацията ни във форума/ и вярвам, че все някога ще ме разбереш.
Извинявай, но по-тихо от това/  Отговор #16 -: Днес в 12:32:15 »/ не бива!  ^-^
« Последна редакция: 03-08-2011, 13:51:49 от Ros »
Активен

hdeshev

  • Христо Дeшeв
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 845
  • Един ученик на пътя...
    • може би блог
Re:А някога много отдавна прочетох това !!!
« Отговор #19 -: 03-08-2011, 14:25:05 »

Аз подкрепям идеята за флейминга с две ръце. Определено това е недопустимо поведение и трябва да се потушава още в зарадиш.

Съгласен.
Активен
Time waits for no slave!
-- Napalm Death
 

Страницата е създадена за 0.127 секунди с 23 запитвания.