Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: 1-ви опит!  (Прочетена 1658 пъти)

Дичи

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
1-ви опит!
« -: 28-06-2011, 12:39:29 »

    Здравейте!

   Използвам момента за да БЛАГОДАРЯ за сетен път на всички създатели на сайта и всички който пишат в него!
Когато човек вярва в себе си и има воля за промяна, много малко са причините който могат да го разколебаят! Но, това е само 1-вата стъпка за мен, те първа предстоят и други подобни пречистваня на който ще се подложа...
 Искам да Ви споделя, че от самото начало при мен нямаше никакво съмнение относно крайния резултат, защото аргументите и примерите Ви бяха не само показателни, но и видни.
Важно е да се знае, че дисциплината ми беше водеща в това начинание и изпълних процедурата в наи-малки детайли без компромиси. Имах/м проблеми с разхлабителните явно организма ми бързо привикна към разхлабителните /чай сена и рициновото масло не дейстаха след 2-рия път/ и занапред ще трябва да търся алтернативи. Сега се чувствам олекнал с около /от 20 до 40 броя с размери от 3 до 12 мм/  само билирубинови зелени камъчета, шлака и дуги отлагания, но има още и ги усещам. Те първа ще си направя ехография за да разбера дали съм се отървал от "метеорита" в жлъчката.
През другия месец отново ще чистя ЧД, а в последсвтвие и останалите си органи и така докато ми стане практика.
Сега искам да си махна паразитите и си набрах "зелени орехчета", но проблема е че са малко по- големи от показаните в сайта и трябва да разбера има ли промяна в дозировката при тези обстоятелства /ще питам Вас опитните разбира се/?
След като вече съм част от "РАЯ" и чета, мислите ми са насочени в посока последващи прочиствания
/на лимфата, на бъбреците и т.н./
 След тази криза през март месец научих много съществени неща, за здравословния начин на живот, за комерсиалното в медицината, за подкрепата на истинските и близки хора, изобщо все важни изводи в живота.
 Паралелно докато аз си правих процедурата, мой колега оперативно си премахна жлъчката, защото нямало друг начин за облекчаване на състоянието му!
Това ме провокира да мисля за всички след мен, който стоят пред кабинетите им и няма да стигнат до този сайт, и ще се поддадат на подобна интервенция.
Решил съм в бъдеще време /през 2012г./ да изненадам JP-то, спеца по вътрешни болести и гастроентереолога, защото и тримата бяха единодушни в решението си още през май да ме "осакатят"!
Аз съм позитивно настроен човек и не смятам да се връщам назад във времето, но тези "ЕТ"-та имам какво да ги попитам - Интересно е, какво ще ми отговорят?   

Пожелавам Ви много щастливи изживявания през летните дни и нощи!
Бъдете живи и здрави... 
Активен

Diego de la Vege

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348
Re:1-ви опит!
« Отговор #1 -: 28-06-2011, 13:07:28 »

Продължавай смело и отговорно и никаква сена и разхлабителни чайчета, казано е английска сол, такива процедури не са майтап работа и следва да ги изпълняваме коректно от А до Я! В момента чета една книжка: "Сухое голодание" на Олег Виноградов, който казва:

"... трябва да се извършат не по-малко от четири такива очиствания, по едино за всеки сегмент на черния дроб. От един път, целия черния дроб не може да се изчисти, така е устроен. Всяко следващо прочистване трябва да се извършва не по-рано от три седмици след края на предходното ..."

Активен

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:1-ви опит!
« Отговор #2 -: 28-06-2011, 15:07:49 »

браво, поздравления, следващия месец пак  :Content_14:
Тъй като и аз съм с болна жлъчка мога да ти дам един съвет. Най-голямата отрова за жлъчката са лошите мисли, агресията , навика да съдим хората...давай повече любов и избягвай да критикуваш околните    :love_007: :fluretaa:
Активен
 

Страницата е създадена за 0.062 секунди с 21 запитвания.