Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: пречистване след хепатит А?  (Прочетена 1487 пъти)

gelia

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

  Здравейте. Да кажа първо благодаря на всички, които са споделили мнения и опит в сайта.
 Миналата година някъде март месец попаднах на сайта и се заитригувах от пречистването на черния дроб. Още повече, че майка ми преди години няколкократно го беше правила / по книгите на Малохов, ако не се лъжа/ та бях запозната с резултата на живо. Спомням си бурканчето в камъни, които беше събрала:). Та амбицирах се аз, ходих на ехограф да проверя дали всичко е наред. Минах седмица и малко на сурови  и прости храни. Пих сок от ябълка и червено цвекло. Правих няколко клизми. Направих си прочистването, но не излязоха грам камъни, само бели парцали/ най-вероятно холестерол/ и слуз. Въпреки това изпитах чувството на чистота:) и се събудих в 6:30 сама, което въобще не е характерно за мен. Исках да повторя отново след 2-3 седмици, но... се оказа, че съм бременна и нямаше как. Даже малко се притесних, че съм била бременна и в момента на пречистването  :-[, но реших да родя. :)
Бременността мина много леко, до момента на раждането когато се оказа, че съм болна от хепатит А. Последваха редица неприятности, но това не е тема на разговора...
  Въпросът ми е след като декември миналата година съм изкарала хепатит А, все още съм на диета - без пържено и мазно, което принципно избягвам, без шоколад, никакво газирано, никакъв алкохол, никакви подправки, без грах, фасул, патладжани, смокини, яйца,  дреболии и един куп други неща :) поне до юни /т.е 6 месеца/ дали бих могла да си пречистя дроба пак юни? Принципно показателите ASAT, ALAТ и билирубинът мисе бяха нормализирали на първия месец, но и сега като хапна нещо малко "по-непозволено" и дроба ме наболява.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.096 секунди с 24 запитвания.