Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: ММС вече и в България!  (Прочетена 183430 пъти)

Svetlio

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
ММС вече и в България!
« -: 26-04-2011, 12:28:39 »



Здравейте приятели!
Зная, че понякога моите коментари по темите са доста противоречиви, странни и дори глупави понякога, но от друга страна, имам няколко сериозни мои открития с които се гордея и те определено имат много голямо влияние върху живота ми.
Едно от тях е ММС. Всъщност, толкова съм впечатлен, че реших да превърна разпространяването на информацията за него, в своя кауза, на пук на зомбита отричащи истината и твърдящи, че ММС е индустриална белина. За тях съм подготвил специални материали, оборващи лъжите на FDA. Безспорно това е една терористична организация, обслужваща само, единствено и изцяло интересите на фармацевтичната мафия, отговорна за ненавременната смърт на милиони хора по света, всяка година! Разбира се, не и без помощта на самите хора! Единственото с което разполагат противниците на ММС, е хвърчащото листче с предупреждение на FDA. Удобно пропускат да отбележат (вероятно защото няма как да отговорят смисленно), че FDA е резрешила употребата на Хлорен Диоксид за пречистване на вода и за дезинфекция на храни! Дезинфекцират месни продукти, за да премахнат смъртоностни зарази, като Е-коли например! За лечение на хора, за пръв път е бил използван в Германия през 1926г. от д-р Уилиам Кох. В САЩ се използва от 1930г. С него почистваха и антракса през 2001г.

Без съмнение, различните видове медицина като гладолечението, различните видове пречиствания, както и суровоядството само по себе си, са прекрасни лечебни методи, но не винаги е възможно да се правят. Особенно за хора като майка ми, която не я виждам нито да гладува, нито да прави чернодробни причиствания или клизми, камо ли пък, да се заеме с образни упражнения, както в системата на Норбеков или пак да ходи на йога. За тях, както и за 8 годишното момиченце болно от диабет, а и за много други, съм убеден че ММС е най-доброто решение, както за пълно излекуване, така и за профилактика след това! Ако се разболеем когато сме на почивка, пътубаме или просто сме много натоварени, ММС е идеалният вариант. Това особенно важи, когато имаме спешен случай! Тогава ММС, може да спаси живот!

Сега малко за ММС.

ММС е натриев хлорит, който при активация с киселина(лимонтузу, лимон, оцет) образува Хлорен Доиксид.
Той е най-мощният убиец на патогени познат на човечеството. Хлор диоксида, разрушава анаеробните и аеробните микроорганизми, включително бактерии, гъби, плесени, ферменти и паразити, които са болестотворни организми. Той е по-слаб окислител от кослорода и не може да окислява здрави телесни клетки, но притежава много по-голям капацитет за окисляване от него! Това е една от причините да е толкова ефективен.

Има доказателства, че той помага при образуването на миелопероксидаза - химикал, използван от тялото за производство на хипохлорна киселина, която след това бива използвана от имунната система за убиване на патогени, клетки-убийци и други неща. Хлор диоксидът е единственият известен химикал, който притежава тези качества и който може да прави такива неща в тялото, без да причинява странични ефекти. ММС действа като компресор на имунната система!

Чрез използването на Хлорен Диоксид, имунната система е в състояние да се справи успешно с болести като -  Малария, Артрит, Хепарит - А,Б,Ц ; Херпес, Алергии, Хив, Спин, Рак - включително Левкемия, Астма, Артериосклероза, Диабет,  Амиотрофична латерална склероза, Болестта на Лайм, Грип, Очни заболявания, Гъбички, Възпаления, Синузит, Подагра, Пречистване от Паразити, Ухапвания от насекоми, Изгаряния, Всевъзможни кожни заболявания и много много още! Това са само малка част!

*MMS пречи и на формирането на специални протеини на вирусите и така причинява разрушаването им. Унищожаването на болестотворните организми обикновено продължава между 4 часа и 4 седмици, но често става за по-малко от седмица. Това важи за всички форми на инфекция и на други микроорганизми, както и за болести на кръвта, като левкемията. В допълнение, тя разрушава отрови, възникнали в резултат на болестта!
*MMS окислява и тежките метали в тялото. Когато един тежък метал е окислен, той бива неутрализиран и просто изхвърлян от тялото.
*Хлорният Доиксид е изключително ефективен и при хранително отравяне. Той може да окисли повечето хранителни отрови, откривани в ресторантите или в хладилника, след като храната е престояла там дълго време. Трябва да бъдат приемани няколко дози, когато усещаме ефекта от хранително отравяне!
*Отровите произвеждани при изгаряния на кожата, особено от трета степен, биват неутрализирани, когато са покрити веднага (или даже след часове) с MMS.
*Болшинството отрови от змии и други отровни животни биват окислявани след приемането на достатъчни количества MMS! Прилага се и при ухапвания от всякакви насекоми.
*Много важно е да се отбележи, че ММС се прилага и при животни, често страдащи от същите болести, като тези на стопаните си! Прилага се подходящият протокол, съобразен с килограмите на хайванчето :love_007:, за да се изчисли подходящата дозировка.
*Хлорният Диоксид е един от най-ефекивните методи за дезинфекциране на въздуха, както и за премахване на мухъла с помещенията.
*Можем спокойно да дезинфекцираме плодовете и зеленчуците с ММС, за да сме сигурни, че няма да внесем в организма си чрез тях, всевъзможни паразити, плесени и гъбички! В много случаи, дори не е нужно хлор диоксидът да бъде измиван от зеленчуците, които са били стерилизирани, тъй като той скоро се превръща в готварска сол, но не достатъчно, за да направи зеленчуците солени на вкус.

Горещо ви препоръчвам да прочетете книгата за ММС. В нея подробно се разказва историята на откриването и разработването на ММС, както и всичко което е необходимо да се знае. Прегледайте статиите, които се надявам с времето да стават все повече. Прочетете и протоколите. В тях също има много ценна информация!

Тъй като не мога да чакам повече да ми тръгне домейна който закупих, можете да прегледате информацията на адрес - http://mmsbulgaria.blogspot.com/
След това, ще е на адрес - www.mmsbulgaria.com

Надявам се да съм провокирал интересът ви! Аз съм първият в България, който се заема да разпространява ММС, с всички предимства и недостатъци от тази си дейност. До няколко дни пристига първата ми доставка, която е вече на половина поръчана от приятели. Тук за цени няма да говоря, за това, ако желаете ММС пишете ми на "лични" или на  info.mmsbulgaria@gmail.com
За сега, не мога да си позволя цени като в САЩ, но ще има малка отстъпка само за съфорумници, включваща и по-новичките, разбира се!

Дано, да се получи една чудесна дискусия, която да е полезна на всички!
Активен

Diego de la Vege

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #1 -: 26-04-2011, 14:34:47 »

Доста интересно, дръпнах си книгата и започвам да чета по диагонал.

... обаче:


... За тях съм подготвил специални материали, оборващи лъжите на FDA. Безспорно това е една терористична организация, обслужваща само, единствено и изцяло интересите на фармацевтичната мафия, отговорна за ненавременната смърт на милиони хора по света, всяка година! Разбира се, не и без помощта на самите хора! Единственото с което разполагат противниците на ММС, е хвърчащото листче с предупреждение на FDA. ...

Ако аз бях от лекарствено-лекарската мафия и имах желание да изтровя "неверниците", бих постъпил по точно този начин! Нали разбираш, ако започна да хваля една отрова, неверниците няма да се хванат (щото не ми вярват), обаче с "хвърчащото листче с предупреждение", ще ми се хванат на въдицата ...
Понеже доста откачени "алтернативни методи на лечение" съм чел, при това точно от хора плюещи лекарствената мафия, понякога се питам дали точно тя не пуска такива партенки, за да изгубят хората вяра във всичко що не е "официална медицина"!

... искам да кажа, че аз лично подлагам на съмнение всичко, докато не се убедя (поне на 70-80%) в неговата полза. Това за ММС-а ми вдъхва доверие засега.

Ами ти, имаш ли опит с това чудо?
Активен

Veso

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 246
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #2 -: 26-04-2011, 14:45:38 »

Ами ние как да повярваме сега на това, което си писал, след като продаваш продукта ? Аз като човек, който не те познава, как да съм сигурен, че желанието ти да убедиш аудиторията в истинността на продукта, не е по-голямо от това да представиш информацията обективно.
Това, което аз имам като информация е отново сериозно противоречиви мнения. Основният проблем на продукта е, че няма досега (или поне аз незнам за съществуването) на направено независимо изследване, което да включва контролна група участници за плацебо ефект. Иначе това, че FDA го подтиска вече започва да става клише. Стотици уебсайтове го продават - явно не е чак толкова подтиснат продукта.
Хората споделят и положителни ефекти и никакви ефекти и отрицателни ефекти.
Аз честно казано нямам становище по въпроса.
Активен

mariiina

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #3 -: 26-04-2011, 15:31:20 »

 :kisss::Аз пък за пореден за 10-ти, за 100-тен за хиляден път пък ви казвам...марш навън ,сред природта, сред водата, тревата, гората...за да станете силни, калени ,устойчиви на всииииичко!!!Нищо нема да ви лови!!!А пък за тези ,които вече са уловени...ще им помогне, ще им покаже пътя за изправяне...еее, няма да стане като с хапчето за няколко дни, но пък и няма болестта да рецидивира ..след няколко дни!!!
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #4 -: 26-04-2011, 15:48:51 »

Светльо, не е хубаво да се самоиронизираш, някой ще вземе да  ти се върже :)

Веско, недоверието ти е забележително :)  По принцип си прав, да. Обаче я ми кажи дали за всичко, което слагаш в устата  си изчиташ всичките контролирани "независими" изследвания? И дали познаваш ДОБРЕ и ЛИЧНО всички производители или търговци ,(за да им повярваш)  от които така или иначе пазаруваш ? 
И дали въобще има по света продукт , за който да има само положителни мнения? Ами ти дай на половината хора да ядат сурово зеле и ще изреват на умряло, че "никак не им действа добре" . (Как да им действа като имат колит. :)  ) 

В един момент просто трябва да се доверим. Няма как да проверяваш и лекаря си , и адвоката си , и счетоводителя си , и механика , и строителя си, и жена си..  ! :)  ...  А проблем голям може да ти създаде   всеки един от тях. ( помисли и ще видиш, че е така)

И лошото е че ти наистина не казваш нищо лошо за самия продукт ( а и не би могъл защото не го познаваш изобщо) обаче  постът ти звучи песимистично и обезкуражаващо , хората ще кажат " Щом умно момче като Веско нещо е скептичен, значи ясно.. " 
 А не бива , не е хубаво така.
 Светльо има достатъчно постове , от които може да стане ясно що за човек е  и без да го познаваш лично. Ако има или излезе нещо не наред с този продукт , Светльо е последният човек който ще скрие това от аудиторията.

Рискове има от всяко стръкче, и от всяко хапченце. Миналата година един сладур -бате Васко( той е на 65 някъде) без малко да умре за няколко минути. Трябваше да доживее до 65 за да разбере че е алергичен към... аспирин. Оказа се , че никога не е приемал точно пък аспирин. Едва го спасиха. 

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Svetlio

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #5 -: 26-04-2011, 16:07:26 »

Явно се налага да доуточня някои неща, но така е и редно!

За съмнението - без съмнение трябва да го има! Но когато човек прочете книгата и протоколите, гледа видеата(съжалявам че не са преведени) и осмисли цялата картинка, тогава съмненията му, ще се разсеят, точно както и моите!

Знам едно, ММС работи и това е най-силният ми аргумент! За съжаление, за да разберете, трябва да опитате! И направите ли го, ще знаете че е така и никой няма да може да ви убеди,че това е белина!

За зомбитата - в този форум много рядко се мяркат. Наричам ги така, не защото имат мнение различно от моето, а защото с тези хора не е възможно по какъвто и да е начин да се води диалог, спор или дори караница! Те просто отказват да приемат каквото и да е! Наскоро ми се наложи да споря с един такъв субект и разбрах, че е пълна загуба на време. Не може ти да вадиш документ от FDA, за разрешеие за ползване на Хлорен Диоксид, да прилагаш изследване(двойно сляпо и т.н.), да задаваш съвсем логични въпроси, чрез които да се разнищи противиречието и всичко с което ти се излиза насреща, е вмирисаното предупреждение, не една безкрайно дискредитирана и престъпна агенция!

Сега за противоречието което се получава с продаждата на ММС и неговото преследване:
FDA е забранила продукта ММС, но не и Хлорният Диоксид! Това е така, защото те не разполагат с еквивалент на толкова мощен, високоселективен и в същото време безвреден убиец на всевъзможни патогени с който да го заменят. А месото в САЩ, както знаете е доста заразено и не го ли дезинфекцират, ще си имат големи неприятности с Е-коли и всевъзможни вируси и бактерии!
В същото време забранвват ММС, за да не се лекуват хората с него! В САЩ обаче си правят частни здравни клубове и така си го получават! Освен това, е разрешено използването на Хлорен Диоксид, за пречистване на вода! Него няма как да го забранят! ;D

Весо, има изследване правено още през 1982г. Двойно сляпо с контролна група и т.н. Това че е проведено преди много години, не обезсилва резултатите!
http://mmsbulgaria.blogspot.com/2011/04/blog-post_6469.html

Бабо Марийке, стига с тая поляна. Тук говорим за сериозни неща! Пробвай да излекуваш Хипатит Ц на поляната. Ако имаш какво да кажеш по темата, заповядай, ако не, тогава просто чети! Моля!
Активен

Svetlio

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #6 -: 26-04-2011, 16:53:03 »

Бате Бино, ще се поправя  :D Позволих си самоиронията, защото все пак тук сме си близки, но не отчетох че това ще се чете и от хора които не ме познават, но здраве да е!

Само да добавя, че е ММС не е поредната хранителна добавка и не дава нищо на хранително на организма ни! ММС е просто пречиствател на вода! Пречиствайки водата в тялото ни от всевъзможни вируси, бактерии, гъбички, глисти и т.н., като същевременно подпомага производството на хипохлорна киселина, той осигурява на имунната система поле за действие и я подсилва за да може да надвие болестите! Това е! Толкова е просто!

Сплашват хората, за да стоят далеч от ММС, защото веднъж разбрали за лечебните качества на Хлорният Диоксид, те никога повече няма да се върнат в аптеката! :police: И това е просто! ;D
Активен

vesselin777

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 364
  • what noone knows - nobody sees
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #7 -: 26-04-2011, 16:56:09 »

 Светльо, от постовете ти тук и на мен ми става ясно що за човек си. Определено ми е много кеф да чета мнения на хора с алтернативно мислене като твоето. Продължавай в същия дух, дори само на един човек да помогнеш, пак ще си е заслужавало. Нали знаеш Аз-а е вселена  :pensif_29:
 Относно ММС знаеш ли какво ме притеснява:че това е едно просто неорганично съединение. Как тогава избира да убива само вредните микроби в тялото ти? Ами полезните? Да не стане както с антибиотиците  ???
 
 
Активен
"Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве" - Дж. Кришнамурти

Svetlio

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #8 -: 26-04-2011, 17:13:49 »

Веско, благодаря ти! Уважението е взаимно!
До колкото знам, натриевият хлорид е естествен минераля а когато се активира се получава газ. За да се разбере точният механизъм на действие, е най добре да се прочете книгата. В нея е описан изключитено подробно целият механизъм на окисляване, кудето всъщност е силата на ММС. Твърде дълго е за тук, а и тази книга не позволява да се копира текста :surpris_23: Цялата книга е доста съдържтелна, макар на моменти да се повтарят някои неща. Виж стр. 81,102, 158
http://mmsbulgaria.blogspot.com/2011/02/blog-post_7625.html
Активен

zigzag

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 237
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #9 -: 26-04-2011, 20:26:38 »

За малко ориентация:  NaCl - натриев хлорид.
NaClO - натриев хипохлорит
NaClO2 - натриев хлорит !!! <- the good stuff
NaClO3 - натриев хлорат
NaClO4 - натриев перхлорат
ClO2 - хлорен диоксид <- активното нещо, което се прави и пие и силноизбирателно убива лошите с високоенергетичен разрушителен размах
H2O - вода
CH3COOH - оцетна киселина
NaOH - натриева основа.
Активен

zigzag

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 237
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #10 -: 26-04-2011, 20:37:01 »

Една статийка от автор,който уважавам:  Автор Walter Last     
 Четвъртък, 27 Декември 2007 18:06

Натриевият хлорит днес се използва от много страни, включително Австралия, като антимикробно средство в хранителната промишленост и за пречистване на водата. 3 - 4% разтвор е известен в натуралните терапии като Стабилизиран Електролит на Кислорода, а 28% разтвор днес се използва като Чудодейна Минерална Добавка или MMS (Miracle Mineral Supplement).

В разтвор, натриевият хлорид (NaClO2) е много алкален и устойчив, но когато се окисли формира газ- хлорен диоксид (ClO2), който е един от най-всестранните антимикробни и противопаразитни средства. Единственият остатък след лечение с MMS в организма, е малко количество готварска сол или натриев хлорид.

След чревното пречистване и курса с йод започнете с 1 или 2 капки MMS и постепенно увеличавайте до 15 капки 3 пъти дневно. Смесете с 5 пъти повече капки от лимон или 10% лимонена киселина във вода, което можете да си приготвите сами. По-малко препоръчителен е белия оцет (но не ябълков оцет, който влошава проблемите с гъбичките). 3 минути след добавянето на киселината разтворете с половин водна чаша вода, билков чай или сок с добавен витамин С, например от ябълки или грозде, но не портокалов сок. Не вземайте никакви антиоксиданти скоро след прием на MMS.

Пийте разреденият MMS на глътки, може през повече от 1 или 2 часа, за да намалите гаденето. Най-добро действие има като се приема на гладен стомах, но пак има леко гадене. Ако това се случва, временно намалете дозата или вземете някаква храна преди това. Обикновено гаденето, повръщането и диарията рано или късно ще се случат и са полезни за изчистването, но могат да бъдат избегнати или намалени до минимум, ако е предшествано от чревно пречистване или йодна терапия.

                   

Препоръките са първоначално да останете на максималната доза 3х15 капки MMS в продължение на една седмица и след това намалете до поддържаща доза от 6 капки ежедневно или само 2 дни в седмицата в продължение на по-дълъг период от няколко месеца. Много индивиди може да не успеят да достигнат до 3 x 15 капки или дори до 1 x 15 капки. В такъв случай останете по-дълго време на максималната доза, която можете да приемате и за предпочитане вземайте по-малки дози, няколко пъти дневно и особено преди лягане.

За да спрете гаденето можете да вземате по 1000 мг. или повече витамин С, но той спира антимикробното действие. Други методи, които могат да помогнат срещу гаденето са витамин В6, джинджифил, а също притискайте на 2-3 сантиметра по-долу от китката по средата  на  ръката от вътрешната страна и рефлексология: притискайте рефлексните точки на стъпалата на краката за стомаха- само ставите на палците отдолу, притискайте върху заострен камък/скала или използвайте ъгъла на някаква мебел. Освен това, много може да бъде намалено гаденето, ако се направи чревно пречистване преди да вземете капките или веднага след приема им, когато започне гаденето. Можете да го направите с клизма или като вземете някакъв лаксатив преди да започне гаденето.

Но, след известно време гаденето може да стане толкова сериозно, че е добре да спрете с приема на MMS за по-дълъг период. Ако имате сериозно състояние като рак или автоимунно заболяване, то използвайте други антимикробни средства, особено екстракт от листа на маслина, екстракт от  pau d'arco или пелин като допълваща терапия за всякакви заболявания.

Автор: Walter Last
Активен

Svetlio

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #11 -: 26-04-2011, 20:39:32 »

Zigzag, благодаря за означенията! Ще ни влизат по-често в употреба от тук на татък! ;)
В последният си пост, съм объркал хлориТ с хлориД. Нагоре обаче е правилно написано! Една буквичка, а каква разлика само!

Активен

Svetlio

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #12 -: 26-04-2011, 20:52:51 »

Само да добавя във връзка със статията постната по-горе от ЗигЗаг, че последните и най-обновени протоколи са публикувани в блога! Важно е да се отбележи, тъй като и в книгата и в статиите има информация за прием на ММС, но най-актуалната информация, пак казвам, е в блога!
http://mmsbulgaria.blogspot.com/

Преведени са директно от сайта на Джим Хъмбъл!
На който му се чете в оригинал - http://jimhumble.biz/


Активен

Veso

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 246
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #13 -: 27-04-2011, 10:54:31 »

Светльо, не е хубаво да се самоиронизираш, някой ще вземе да  ти се върже :)

Веско, недоверието ти е забележително :)  По принцип си прав, да. Обаче я ми кажи дали за всичко, което слагаш в устата  си изчиташ всичките контролирани "независими" изследвания? И дали познаваш ДОБРЕ и ЛИЧНО всички производители или търговци ,(за да им повярваш)  от които така или иначе пазаруваш ? 
И дали въобще има по света продукт , за който да има само положителни мнения? Ами ти дай на половината хора да ядат сурово зеле и ще изреват на умряло, че "никак не им действа добре" . (Как да им действа като имат колит. :)  ) 

В един момент просто трябва да се доверим. Няма как да проверяваш и лекаря си , и адвоката си , и счетоводителя си , и механика , и строителя си, и жена си..  ! :)  ...  А проблем голям може да ти създаде   всеки един от тях. ( помисли и ще видиш, че е така)

И лошото е че ти наистина не казваш нищо лошо за самия продукт ( а и не би могъл защото не го познаваш изобщо) обаче  постът ти звучи песимистично и обезкуражаващо , хората ще кажат " Щом умно момче като Веско нещо е скептичен, значи ясно.. " 
 А не бива , не е хубаво така.
 Светльо има достатъчно постове , от които може да стане ясно що за човек е  и без да го познаваш лично. Ако има или излезе нещо не наред с този продукт , Светльо е последният човек който ще скрие това от аудиторията.

Рискове има от всяко стръкче, и от всяко хапченце. Миналата година един сладур -бате Васко( той е на 65 някъде) без малко да умре за няколко минути. Трябваше да доживее до 65 за да разбере че е алергичен към... аспирин. Оказа се , че никога не е приемал точно пък аспирин. Едва го спасиха. 



бате Бино, от постовете може да добиеш предсава за човека, но определено неможе да се каже, че го познаваш. Аз самият си мисля, че това, кето хората тук си мисят за мен е доста по-различно от това, което съм. Например, с помощта на уикипедиа, гугъл  и т.н. всеки може да изглежда много начетен и интелигентен във форума, което неможе да се кажа ако разговора се проведе на живо. Но какво да се пави 21 век е и трябва да се адаптираме някак си :)

Забележката ти относно изследванията ти е правилна - не всичко, което слагам в устата си подлагам на строг анализ, а може би е трябвало.

Сега по темата.
Моята скептичност не се е появила от нищото и тук се надявам Svetlio да не приема лично нещата. Аз самият ще съм изключително доволен ако продуктът работи, по начинът по който се твърди. Веднага му измислям приложение - моят себореен дерматит (на гъбична основа) , който досега е прегазил всички, хвалени и прехвалени методи, които съм опитал (кислородна вода, йод, най-различни билки със сложни имена и т.н.), за които имаше подобни твърдения.

Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.
Активен

Svetlio

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #14 -: 27-04-2011, 11:35:52 »

Veso, разбира се, че не го приемам лично! Както казах, съмнението е необходимо и само подробната и добре обоснована информация ще го премахне! За това толкова държа да се прочете книгата! Тя дава много отговори! :Confus_34:
За себорейният дерматит, съм попадал на мнения, споделени от вече излекували се хора и ако се поразровиш в форумите за ММС, няма начин да не попаднеш на някое от тях.

И сега за да използвам поста си, ето на какви фирми попаднах - може да прочетете описанието което дават. То потвърждава това, за което говорим тук, макар и да не става въпрос, точно за лечение! Призвеждат пречистватели на вода с хлорен диоксид.
http://www.thermoeconomic.com/instalatsiya-za-obrabotka-na-voda-s-hlor-dioksid-oxiperm-pro-p57/
http://www.cobrachemicals.com/new/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=40&Itemid=68

Имайки обаче у дома си шише ММС, а по-късно и ММС2(Kалциев хипохлорит Ca(CIO)2. Когато калциевият хипохлорит влезе в контакт с водата, той незабавно става хипохлорна киселина.), няма нужда да се купуват скъпи уреди за пречистване. Сега можем и сами да си пречистим водата и то по възможно най-добрият и евтин начин!

Ето и още нещо интересно: http://ncphp.government.bg/en/science-activities/659-2011-03-30-09-09-35.html
Вижда се, че методът за пречистване на водата с хлорен диоксид, все повече навлиза и в родното ВиК!
Това е вече наложително, тъй като хлорът е много евтин продукт, но  неговите съединения - например хлорният газ е силно отровно вещество, а хлораминът дори и в ниски концентрации причинява тежки заболявания на белите дробове и лигавиците.
През 1974 г наредбите за третиране на питейната вода бяха ревизирани – след откритието на органичните реакции при използванто на хлор – наред с хлороформа се формират и халогенни вещества, съдържащи  бром, които са изключително мутагенни и канцерогенни. Време е вече, да започнат да пречистват водата с нещо наистина безвредно и ефикасно, като хлорният диоксид!

Има дори БДС, за използването му при пречистване на вода!
http://www.bds-bg.org/standard/info.php?standard_id=51526
Активен

Diego de la Vege

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #15 -: 27-04-2011, 11:39:56 »

... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)
Активен

Лейла

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 313
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #16 -: 27-04-2011, 12:26:15 »

Свельо много се радвам, поздравявам те, чудесна новина. Очаквам и аз подробности за цената защото също искам да си поръчам едно шише.
Активен
Самотата е най-скъпо платената свобода.

Veso

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 246
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #17 -: 27-04-2011, 12:30:56 »

... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)

Е, аз за съжаление няма да мога да направя оборт на Светльо, понеже не живея в България, но все ще успея да намеря в Лондон някъде, пък ако не, от някой сайт.
Активен

mariiina

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #18 -: 27-04-2011, 14:51:49 »

... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)

Е, аз за съжаление няма да мога да направя оборт на Светльо, понеже не живея в България, но все ще успея да намеря в Лондон някъде, пък ако не, от някой сайт.

Що не дойдете до тука http://bnt.bg/bg/news/view/51675/vodosvet_za_plodorodie_kraj_silistrenskoto_selo_sracimir ...http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/719128508-Lekovito_kladenche_nabira_populyarnost_v_Silistrensko.html...  ще ви излезе по евтино и по полезно!!!
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

Veso

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 246
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #19 -: 27-04-2011, 14:56:54 »

... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)

Е, аз за съжаление няма да мога да направя оборт на Светльо, понеже не живея в България, но все ще успея да намеря в Лондон някъде, пък ако не, от някой сайт.

Що не дойдете до тука http://bnt.bg/bg/news/view/51675/vodosvet_za_plodorodie_kraj_silistrenskoto_selo_sracimir ...http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/719128508-Lekovito_kladenche_nabira_populyarnost_v_Silistrensko.html...  ще ви излезе по евтино и по полезно!!!

Понеже си цитирала моето менние. И на мен ли ще излезе по евтино ? Лондон-Сърцемир ?
Активен
 

Страницата е създадена за 0.102 секунди с 23 запитвания.