Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Пречистване на черния дроб HomoFuturus  (Прочетена 86757 пъти)

homo futurus

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 241
  • Бъдещето е на Вегетарианците!

Здравейте. Процедурата е взета от форума Земя на заем http://www.zemianazaem.com/?p=3
Променил съм я малко според личния ми опит и малко съм я опростил.

Процедура за пречистване на черния дроб и жлъчката
!!!  БЕЛЕЖКА  !!!  - Личния ми опит  показва че:
1.   Процедурите с удебеленият щрифт са Абсолютно задължителни за да се осъществи прочистването.

2.   Процедурите с нормалният шрифт само ще помогнат за по добро и безпроблемно преминаване на прочистването, но и без тях то пак ще има ефект. Особено ако вече сте го правили няколко пъти и черния дроб е започнал да изхвърля камъни. Ако ги спазите и тях вероятно още първият път ще имате успех и ще видите камъните които излизат.
Необходими продукти:
150 - 300ml  зехтин или друго студено пресовано масло
150 - 300ml  лимонов сок

зелени кисели ябълки - около 10-15 кг за сок
цвекло - 2-3 кг за сок
зеле и моркови - за 1 салата
2 пакета английска сол - ако това изберете за очистително - може и китайски чай.
Подготовка за пречистването – в продължение на 5 дена /например от понеделник до петък/ се пие по минимум 2 литра сок от зелени кисели ябълки и цвекло и моркови. В ябълките има киселина, която омекотява камъните в жлъчката и черния дроб и това позволява безпрепятственото им преминаване през каналчетата. Ферментиращият ефект на ябълковия сок допринася за разширяването на каналчетата. Пийте ябълковия сок бавно през целия ден, между храненията. Освен ябълковия сок пийте и вода – между литър и половина и два литра на ден. В продължение на 5-те дена избягвайте студени храни и напитки – те изстудяват черния дроб и намаляват ефекта на прочистването. За да помогнете на черния дроб да се подготви за основната част на прочистването, трябва да се изключат храни от животински произход – месо, яйца, мляко, както и пържени храни, да не се приема храна, в която има консерванти и изкуствени добавки, да се избягват тестени и нишестени храни, както и бързата храна тип макдоналдс, дори нищо в опаковка, да се изключат кафето и черния чай. Всяка сутрин на гладно и вечер преди лягане може да се пие леко топла вода с мед. Това допълнително омекотява камъните в черния дроб и ще се избегнат евентуални неприятни усещания. Още - сутрин на гладно може да се пие 2-3 супени лъжици зехтин с малко лимонов сок - това ще предизвика отделяне на жлъчен сок от черния дроб и така ще го подготви за самото пречистване. И още - за да се откъртят по-лесно камъните може да се бяга всеки ден около 30 мин или да се правят аеробни упражнения с разтърсващ ефект. Непосредствено 2 дена преди пречистването не трябва да се натоварва тялото, трябва да се избягват силните емоции, особено лошите и трябва много да се почива. Също не е добре да се гладува иначе ако гладуваме има вероятност, когато изпием зехтина и лимона организма ни да ги изконсумира вместо да извършат основната си задача.***
Препоръчително е да се правят контрастни душове (след напарване със гореща вода обливане със студена)
Старайте се да не приемате лекарства и витамини през дните на подготовка, освен такива, които са абсолютно необходими. Важно е да не се натоварва черният дроб с излишна работа.
Препоръчително е на шестия ден да се направи клизма. Това осигурява безпрепятственото изхвърляне на камъните през отделителната система.
На 6-тия ден сутринта изпийте отново голямо количество ябълков сок. До 14 часа може да хапнете нещо леко - плодове или салата овкусена с лимон и зехтин. Не яжте нищо (можете да пиете вода, когато сте жадни) след 14 часа, за да нямате трудности с изхвърлянето на камъните.
След 14 часа започнете да загрявате областта на черния дроб с грейка (ел. възглавница). Около 16-17 часа изпийте предварително някаква билкова отвара или английска сол, с която да изчистите червата си , с цел да освободим пътя на камъните, които ще се изхвърлят. /трябва със сигурност да знаете, че тези разхлабителни ще ви подействат преди 18 часа. След това започнете постоянно да нагрявате черния дроб, топлината ще омекоти дроба и ще разшири каналчетата. Около 18-19 часа пригответе лимоновият сок и зехтина /равни количества от по 150-300 мл/, като е добре леко да ги загреете на водна баня до температурата на тялото. Започнете да пиете на глътки лимон и зехтин докато изпиете цялото количество и легнете.
По лесно става изпиването ако лимоновият сок и зехтина се наливат в 2 шотчета и се пият на екс – Първо лимоновият сок после веднага зехтина. През 15-20 минути. За да изпиете по 200мл от лимоновия сок и зехтина ще трябва да изпиете 8 пъти по  2 шотчета по 25мл през 15-20 мин общо 2h – 2h40min.
Ако не ви се удаде да изпиете поне 150мл изпийте колкото можете и след седмица опитайте пак с времето ще успеете да изпиете повече ако ви се догади това е нормално прекратете пиенето и не се насилвайте дори да повърнете не се притеснявайте опитайте пак след седмица.
Продължете да загрявате дроба докато лежите или гледате телевизия. Легнете да спите. Между 1 и 3 през нощта може да усетите прилошаване и да ви се приходи до тоалетна или да ви се доповръща. Не се притеснявайте - това е защото в тези часове дробът ви работи най-усилено и всичките сили на организма са съсредоточени в него.

***Понякога прилошаването е силно, но най-важното е да не се притеснявате. Всичко ще премине и просто трябва спокойно да изчакате.***
***Ако не ви понася да пиете зехтин, може да го замените с друго студено пресовано масло /ленено, конопено, слънчогледово, тиквено, сусамово…/.По принцип каквото и масло да изберете, знайте, че все е гадно на вкус..***
На другия ден станете в 6-7 часа и изпийте 1 пакет английска сол разтворен в 1 чаша вода. Може и друго разхлабително, с което сте свикнали и знаете, че със сигурност ще ви подейства. Целта е нито един камък да не остане заседнал в дебелото черво. Към 9-10 часа изпийте по-голямо количество сок от цвекло и ябълки, който допълнително ще измие черния дроб. След час може да хапнете плод, а по късно и салата от моркови и зеле с малко зехтин и лим сок. През целия този ден трябва да ядете единствено растителна храна. Месо и яйца може да хапнете чак след 3-4 дни. Тези храни изключително много затормозяват черния дроб. Също и кафето оказва много неблагоприятно влияние върху дроба. Не пийте кафе по време на подготовката и няколко дена след това.
Необходимо е да се изхвърлят всички камъни от черния дроб. Това изисква няколко прочиствания. Те могат да бъдат правени на интервал от един месец. Важно е да се знае, че щом започнете да прочиствате черния дроб и жлъчката, трябва да продължите с прочистванията докато при две последователни прочиствания не се изхвърлят никакви камъни. При първото – второто прочистване може да не се появят камъчета това е нормално при всеки е индивидуално обикновенно след това процедурата има ефект, важното е това да не ви обезсърчи и да не се откажете. Черният дроб ще започне да функционира по-ефективно скоро след първото прочистване. Болки ще намалеят, енергията ще се увеличи, мисловната дейност ще се подобри значително, проблеми с алергии могат да изчезнат.
След известно време камъните от задната част на черния дроб ще се придвижат напред към двете главни чернодробни каналчета, което може да предизвика появата на всички предишни симптоми. Това показва, че още камъни са останали и са готови да бъдат изхвърлени със следващото прочистване.
Когато се направят няколко прочистващи процедури, ще усетите многобройни положителни промени: кожата ще ви се изчисти от акне, екземи, петна, почти няма да се разболявате, грипът и вирусите ще преминават през тялото ви незабелязано, мислите и настроението ще са по-положителни, ще имате повече енергия за работа и почивката ви ще е по-ефективна … Какво чакате!

http://www.zemianazaem.com/?p=184
 
Мен лично студено пресования зехтин на MINERVA  ми е най малко гаден за пиене !

 
Активен
Дълбока безметежност,
печален идеал.
Проблясък в тъмнината ме пробуди ...
Разкривайки, че досега съм спал !

homo futurus

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 241
  • Бъдещето е на Вегетарианците!
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #1 -: 31-03-2011, 10:23:02 »

Това е черния дроб. За нагряването му може да използвате най обикновено двулитрово шише с гореща вода, което да държите в областта под ребрата от дясната страна.
Активен
Дълбока безметежност,
печален идеал.
Проблясък в тъмнината ме пробуди ...
Разкривайки, че досега съм спал !

benato

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #2 -: 31-03-2011, 10:45:22 »

С възглавница,която се пълни с топла вода е по лесно и приятно. Струва 4-5 лева в санитарните магазини.
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #3 -: 02-04-2011, 17:13:43 »

Ахааааа тъкмо се чудех с какво да си загрявам дробчето :) а пречистване на жлъчката с отделна процедура ли се прави или това е 2 в 1 ?
Активен

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #4 -: 02-04-2011, 20:44:09 »

Това си е 2 в едно  ;D....аз се затоплям с гореща вода в един голям, плосък буркан от кафе.
След две пречиствания все още не се чувствам добре. Вчера имах лека криза. А ядох само- сусамово мляко с банан, по-късно краставица и орехи, портокал.....Но имах тъжни мисли, може това да е предизвикало кризата  :Confus_3:
Активен

benato

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #5 -: 02-04-2011, 20:51:53 »

3 в 1 -Черен дроб,Жлъчка,Дебело черво-с клизмата. :sorcerer - emotloader: tooth
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #6 -: 02-04-2011, 21:00:13 »

Бенато , хич не ми се пъха нещо отзад май ще е 2 в 1  tooth
Активен

benato

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #7 -: 02-04-2011, 21:26:56 »

Стига бе Титане,това което влиза е 7 милиметра,а това което излиза е далеч в пъти по голямо :weight_lift: tooth
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #8 -: 02-04-2011, 22:08:05 »

Сериозно , колко влиза навътре накрайника ? Някъде четох,че още в древния свят са ползвали кратуни за подобни манипулации :)
Активен

bpa

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 694
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #9 -: 02-04-2011, 23:42:00 »

Сериозно , колко влиза навътре накрайника ? Някъде четох,че още в древния свят са ползвали кратуни за подобни манипулации :)

Влиза точно толкова, колкото го вкараш :)
Аз съм го вкарвал и 15-20 см, няма проблем, но не е и нужно чак толкова, достатъчни са 6-7 см :)
Активен
Винаги има и друг начин !

Провежда се лекарски конгрес. Става председателя и започва речта си с патос
-Колеги,ние лекарите имаме много врагове на този свят...
Чува се глас от залата
-И още повече на оня свят

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #10 -: 02-04-2011, 23:49:51 »

Добре, ще видим тая работа :)
Активен

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #11 -: 03-04-2011, 03:34:45 »

Влиза точно толкова, колкото го вкараш :)
Аз съм го вкарвал и 15-20 см, няма проблем, но не е и нужно чак толкова, достатъчни са 6-7 см :)

Стига бе човек, секс ли ще правим с тоя накрайник или клизма :Content_4 - emotloader:
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

homo futurus

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 241
  • Бъдещето е на Вегетарианците!
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #12 -: 03-04-2011, 09:09:08 »

3 в 1 -Черен дроб,Жлъчка,Дебело черво-с клизмата. :sorcerer - emotloader: tooth
Benato  е прав направо си е 3 в 1 - неочаквано добра комбинация  :Content_4 - emotloader:

Защо става така - Малко физиология:
     Черния ни дроб освен всичко друго Образува секрет който пълни жлъчката оттам в дванадесетопръстника (той е след стомаха преди правите черва) и от там по канален ред надолу по червата.
     Целия черен дроб е пронизан от канали:
http://www.curezone.com/image_gallery/intrahepatic_stones/  :surpris_22:
Тези канали се изливат в жлъчката - именно в тези канали се образуват тези зеленикави холестериниви топчета(някои от тях са с ципа отгоре - тялото се е опитало да ги капсулира за да не го тровят)
малко снимки:
http://www.curezone.com/image_gallery/cleanse_flush/  :surpris_22:        разцъкайте сините линкове.

Камъчетата в жлъчката не са като тези в каналите - холестериновите.
Те са твърди - Минерални.
http://www.curezone.com/image_gallery/gallbladder_removed/default.asp?i=7&n=43  :surpris_22:

Дотук с гнусотиите   :whistling2 - emotloader:

     Когато започнем да пием на гладно лимонов сок и зехтин - Лимоновия сок(лимонената киселина в него) откъртва или остъргва тези камъчета (чернодробните - холестеринови) заседнали по стените на каналите, а пък зехтина разширява самите канали същевременно смазва придвижването на цялата гадост към червата.
От там всичко минавайки през жлъчката я прокарва като цунами и омита каквото и да има в нея. Зехтина Разширява и самите Жлъчни канали така че не се плашете от запушване.
     След жлъчката всичко отива в червата където зехтина действа слабително и по нататъка е ясно - Всеки зяпа и си вика боже какво съм имал в себе си как е възможно.    tooth

     Аз лично съм си правил процедурата над 30 пъти (за 10 години) - Отначало (първите десетина пъти) тръгнаха по малки след това започнаха да изпадат скали най голямото парче беше можеби 4.5 на 2.5 см.
При положение че нямах оплаквания от черния дроб бях леко казано ИЗУМЕН.

Невинаги става от първият път строго индивидуално е. Важното е да не се отказвате - направите ли го няколко пъти задължително ще се задейства процеса - Не съм имал никакви болки или неприятни усещания (дори при най големите скали) освен тежест но според мен е нормално все пак се наливаме със зехтин.
Някои хора имат оплаквания - Затова започнете отначало с по малко лимонов сок и зехтин после с повече и наблюдавайте как реагира тялото ви. Не следвайте сляпо кой какво е написал или кой какво е казал. Всеки си е индивидуален.

     Лимон или лимонов сок? Лимоновия сок е по добър за тази процедура (не ФРЕШ) Имам в предвид този който го продават по магазините в едни жълти или зелени пластмасови шишенца и е стотинки това е прост разтвор на лимонена киселина. Той е по добър защото активното в/во е лимонената киселина и в тази си фирма най бързо достига до черния дроб. Който му е по вкусно обаче може и да си хапва лимонови резенчета - Лошо няма.
     Малахов казва че с зехтин ставало най добре - иначе става и с всякакво друго растително масло - аз съм го правил само със зехтин затова другите не ги коментирам.

     В самата процедура съм описал че необходимо за очистването е само това удебелено с черен шрифт.
Реално ви трябва една спокойна вечер, да сте на топло и да разполагате с зехтин и лимонов сок.
Всички други неща описани в различните варианти на прочистване са полезни те подпомагат процедурата и усилват ефекта и вероятно предпазват от оплаквания по време на самото очистване но не са задължителни за очистването. - Пиша го това защото смятам че е много важно - Много хора като прочетат колко дни какво трябва да се спазва то са сокчета то са ябълки то са чудеса и се отказват. Реално една вечер е достатъчна.
     Съветвам всеки който има време финансова възможност и нерви да си прави всичките описани неща те са винаги в + , но ако няма възможност да не се отказва а да започне прочистването с малки дози зехтинче и лимонов сок и да следи за реакции.
     Съветвам хора с проблеми с черния дроб и жлъчката преди да се захванат да правят такова прочистване да пият всяка сутрин на гладно по 50 мл зехтин и лимонов сок колкото по дълго толкова по добре - това ще е от помощ и на всички останали.

По въпроса за клизмите - Добре е да се направи за да се изкара по скоро гадостта от червата но не е необходима - Може да се замести с разхлабителен чай или най обикновени разхлабитело действащи плодове.

Хубаво е на сутринта да пинете сок от моркови цвекло  и лимон - допълнително ще подкрепи черния ви дроб и ще усили ефекта от прочистването, но не е задължително.

Ако видите че от вас не излизат камъчета а зеленикаво черна слуз значи очистването върви добре. Самите камъчета оставени на стайна температура след няколко дни се разтапят и стават на слуз.

не се сещам за друго в момента който има въпроси да пита.
Активен
Дълбока безметежност,
печален идеал.
Проблясък в тъмнината ме пробуди ...
Разкривайки, че досега съм спал !

desi82

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #13 -: 03-04-2011, 15:05:33 »

Еха, ти голям стаж си имал с чернодробното пречистване. Аз само 2 пъти тази зима през декември и януари, но го правих със сок от грейпфрут, а ти пишеш, че задължително се ползва сок от лимон. Първият път излязаха малки зелени камъчета, но втория път не видях такива, а всичко направих като първия. И двата пъти нямах гадения и прилошавания. Като цяло добре ми понесоха, но аз вместо клизма пих англ.сол.
Активен

Nikolay

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #14 -: 03-04-2011, 17:15:27 »

Здравейте,
Имам следния въпрос:искам да пречистя черния си дроб,но как е най-добре да го направя?Бях на ехограф и се оказа,че:имам киста 1,5 см,прегъната злъчка и стеатозни изменения.Посъветвайте кой метод да избера?
Благодаря!
Активен

benato

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #15 -: 03-04-2011, 17:24:17 »

Кажи как си се хранил последните години,какво си пил,какво спортуваш? Иначе съвет не може да се даде,Какви симтоми имаш?
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

homo futurus

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 241
  • Бъдещето е на Вегетарианците!
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #16 -: 03-04-2011, 20:18:28 »

desi82 няма нищо задължително всичко е препоръчително  tooth 
- описал съм защо според мен е по добре лимонения сок , иначе всеки е свободен да експериментира.

Nikolay къде точно е тая киста.
Щом имаш прегъната жлъчка значи свободното преминаване на камъчетата ще бъде затруднено затова моя съвет е да не си правиш нито едно прочистване от посочените.
Ти трябва всеки ден сутрин на гладно да пиеш по глътка зехтин и лимонов сок (маx 50ml. от всяко) хубаво е преди това да изпиваш чаша гореща вода и след това поне половин час да не хапваш нищо.
По този начин прочистването ще започне пак, но ще се случва изключително меко и плавно камъчетата ще изпадат постепенно не на камари и ще могат да минават безпроблемно през жлъчката ти.
Доколкото разбирам не са ти открили жлъчни камъни - Така ли е.

benato е прав кажи ни как си се хранил преди/сега какъв ти е горе долу дневния режим някакви вредни/полезни  навици. Къде е тая киста и имаш ли камъни в жлъчката.

Стеатозните изменения са - затлъстяване на черния дроб

Чернодробната стеатоза е обменно нарушение, което води до увеличение на черния дроб. Нормално наличието на мастна тъкан в черния дроб съставлява 5-6 процента от общата му маса. За чернодробна стеатоза /мастен черен дроб/ е прието да се говори, когато масата на мастите възлиза на 25-30 процента от масата на жлезата.

Физиологично в черния дроб постъпват 40-50 процента от всмуканите през чревните стени масти от храната, а останалата част се използва за покриване на непосредствените енергийни нужди или се отлага в другите органи, в т. нар. мастни депа.

За възникването на чернодробната стеатоза са възможни три принципно различни механизма:

1. Подтискане използването на мастите поради нарушение на нормалните процеси на окисление /липса на достатъчно кислород, недостиг на фосфор, интоксикации/.

2. Повишена мастна синтеза вследствие на повишен приток на масти, въглехидрати от червата или вследствие на разпад на собствените мастни депа на организма при гладуване или при захарен диабет.

3. Намалено отделяне на масти от черния дроб в кръвообращението.

Независимо от механизма на заболяването стеатозните изменения могат да протекат в три стадия: първи стадий – чернодробна стеатоза; втори стадий - хроничен стеатозен хепатит; трети стадий – чернодробна стеатозна цироза.

Казаха ли ти докторите каква е причината при теб за тези изменения и в кой стадий си.
Активен
Дълбока безметежност,
печален идеал.
Проблясък в тъмнината ме пробуди ...
Разкривайки, че досега съм спал !

Nikolay

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #17 -: 04-04-2011, 11:55:09 »

Благодаря за информацията!
1.Кистата е в областта на десен чернодробен дял;
2.Диагнозата е :мастна дегенерация на черен дроб,некласифицирана другаде(стеатозис хепатис инципиенс)
3.Жлъчния мехур е лекостепенно прегънат в областта на истмуса,без конкременти.
Занимавам се с йога,като се опитвам поне през ден да го правя.Имам в къщи уреди,които ползвам спорадично-пътека,лежанка с щанги и др.
Нямам вредни навици,с изключение на употреба на червено вино,но не редовно и не в големи количества.
Опитвам се да се храня здравословно,без много месни и млечни произведения.Януари правех житен режим.Но годините не са ми малко- 53.Може би за това имам такива проблеми,или не всичко правя както трябва!
Все пак дайте съвет,моля!
Активен

Nikolay

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #18 -: 04-04-2011, 11:57:26 »

Не ми казаха каква е причината,нито в какъв стадий е стеатозата!Лекарът ,който ме гледаше на ехограф,каза,че "имате малко стеатозни изменения"!
Ще ходя и при личния лекар с резултатите да чуя и неговото мнение.
Активен

homo futurus

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 241
  • Бъдещето е на Вегетарианците!
Re:Пречистване на черния дроб HomoFuturus
« Отговор #19 -: 04-04-2011, 16:17:42 »

Не са ти много годините - за да стигнеш до Стеатозен черен дроб много са ти били вредните навици.
     Опиши какво ядеш как по колко и кога в какви комбинации.
     Йогата в твоя случай няма да ти помогне на теб ти трябва сериозно почистване. Не казвам да спреш йогата напротив продължавай с нея чудесно е че си почнал.
Областта на истмуса където ти е прегъването това е изхода от жлъчката където се стеснява и се съединява със секрета от чернодробните канали.

Червеното вино дето го споменаваш не ти е проблема ако го употребяваш както казваш нередовно и умерено
- кажи ни какво според теб е нередовно и умерено. Проблема е мезето към червеното вино то омазнява черния дроб.

Опиши ни в общи линии какви храни си ползвал ма не последните 5 години. Тази стеатоза ти е отнело много време за да си я отгледаш.

Опиши ни също така кои храни ти понасят и кои не. Колко плодове и зеленчуци хапваш - СУРОВИ.
Понасят ли ти плодовете кои ти понасят кои не.
Такива работи. Каквото се сетиш. Други здравословни проблеми - тялото всичко е навързано.


Активен
Дълбока безметежност,
печален идеал.
Проблясък в тъмнината ме пробуди ...
Разкривайки, че досега съм спал !
 

Страницата е създадена за 0.097 секунди с 23 запитвания.