Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: прочистване от паразити  (Прочетена 164658 пъти)

черен гарван

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
прочистване от паразити
« -: 07-03-2011, 12:09:17 »

Здравейте, сега реших да си направя прочистването от паразити. За съжаление нямам тия орехови настройки, но остават много въпросителни някакси в мен, след като четох за този вид прочистване. Мисля да ги дам с тиренца за по-прегледно, че както съм добър в обясненията.. най-много да не ми разберете въпросите:

- продава ли се някъде качествена орехова настройка, която наистина да убива паразитите.. понеже едва ли ще успея сам да си го направя това нещо... а дори и да успея, то чак есента се прави това нещо ???
- добре е последователността на пречистване да е орехчета, пелин, карамфил.... само дето не ми стана ясно дали като свърши едната процедура започва другата, или трите неща се приемат едновременно ? В смисъл, днеска приемам орехчета (ако намеря), после гълтам пелина и накрая гълтам карамфила... или свършвам процедурата с орехчетата... след 1 месец почвам другата процедура с пелина... и след 1 месец правя последната с карамфила ???
- също така на мен пелина ми не е на прах, а е някакви стръкове.. преди 10 мин. лапнах една щипка пелин и го дъвках уж да стане на прах, ама май не се получи... освен това е малко горчиво така да се каже и затова побързах да го гълтам без много да дъвча... има ли проблем пелина да се приема със стръкчета и да не е на прах? някъде видях, че като се направи голямо количество на прах и изветрявали билките и губели свойствата си.... ама пък как да направя на прах 1 щипка примерно? също и за карамфила да питам има ли проблем да се приема на стрък и да се дъвче, вместо на прах... щото някъде четох, че в организма пак се разграждало... но май не стана много ясно дали си дава ефекта или не... ? ако не, как да си направя на прах такива малки количества като половин лъжичка, за да не изветрее ???
- също искам да питам дали за всяка от трите билки се отнася това да не се яде 30 мин. след приемането... щото го пише само за орехчетата, ама не съм сигурен дали не се отнася и за пелина и карамфила ???

...това се сещам засега да питам, мерси предварително :Content_22:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

Деси

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 101
  • HORROR MOVIE
Re:прочистване от паразити
« Отговор #1 -: 07-03-2011, 12:50:40 »

В момента чета неща за паразитите /извадки от The Cure For All Cancers/ и аз съм се зарибила,но ще изчакам да станат зелените орехи и тогава...за билките пелин и карамфил пишеше че можеш да ги смелиш в кафемелачка и след това да ги сипеш в празни капсули продават ги в аптеките -размер 00 и така да ги пиеш на дози....прочистването трябва да се направи задължително и с трите продукта ,защото всяка една билка била за всеки отделен стадий на паразита-яйце,ларва,възрастен индивит...това знам за сега и аз не разбрах съвсем точно каква е последователността и дали всичко трябва да е на куп,но до юни ще се поразровя стабилно...успех на теб   :weight_lift:
Активен
Същността на безчовечието не е в омразата към ближния,а в безразличието!

Деси

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 101
  • HORROR MOVIE
Re:прочистване от паразити
« Отговор #2 -: 07-03-2011, 13:07:56 »

Извинявай,че не дописах,но забравих да спомена,че след като направиш курса на пречистване има голяма вероятност от повторна зараза и за това се продължава да се пият тези продукти профилактично и мн по рядко естествено...а и другите членове на семейството и най-вече партньорът ти трябва да минат през това защото паразитите се предават освен чрез храна ,а и със слюнка,при полов акт и т.н. иначе цялата процедура идва малко безмислена....това малко гадно ми се стори ама.... :fun_096:
Активен
Същността на безчовечието не е в омразата към ближния,а в безразличието!

pipilota

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 32
Re:прочистване от паразити
« Отговор #3 -: 07-03-2011, 13:22:51 »

Zdrasti черен гарван,
можеш да си купиш комплекта тройчатка от Здравен център ДАР в София.Миналата година маи месец струваше 16 лв., ореховата настоика, пелин на прах-силен е и пресен , карамфил на цвет4ета, който се давча,дават предписание , схемата на прием. Аз направих голямо количество около 1л. орехова настоика с водка, сега се чудя какво да я правя, или ще я дам на някой или на ликиор, Мер беше споменавала някъде как се приготвя с канела, мед и ще черпя че не консумирам сладки храни.Ако може6 да се довериш за качеството ще ти пратя, пиши на лични ако решиш.
Деси, да така е , доре че дописа, информацията е коректна. Затова се пропорачва след 15-дневното прочистване да се продъли с еднократен прием всяка седмица на 3 билки в по-голямо количество.
Само не знам дали може да се комбинира с всекидневен прием на водорасли, защотот и ореховата настойка и водораслитв съдържат доста йод. вариант е да се спрат водораслите и да се направи тройчатката.Аз сега съм на обратния полюс, че имам глад за хлорофил и протеини. Успех... и не е  толкова потресаващо гадно на вкус, след 3 ден ще ти е приятно да дав4аш карамфил с или без мед, но  се налага дъвкане tooth
Активен

черен гарван

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
Re:прочистване от паразити
« Отговор #4 -: 07-03-2011, 13:48:54 »

Благодаря за отговорите :love_026:
...ами честно казано май повече на теб се доверявам за качеството, отколкото на здравния център.... въпреки че знам ли, може и да не е само за пари работата... но така или иначе софия ми е далече, а и аз пелин и карамфил си имам вече - само от орехите нямам :surpris_23:
абе имам една машинка, може да пробвам с нея да смеля пелина.... ама не съм сигурен, че ще стане нещо... ако не, май ще дъвча пък каквото стане  :bleh

но не разбрах дали билките се приемат едновременно или една след друга... както и дали по 30 мин. не трябва да се яде при всяка билка?  :whistling2 - emotloader:
иначе в статията на Мер пише, че и само 2 от билките да имаме, пак си дава ефект някакъв положителен... така че пелина го глътнах... въпроса е дали и карамфила да глътна сега, или като минат 2те седмици пелин, или месец, или нещо от сорта... ???
Активен
"няма грешки, има само уроци"

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:прочистване от паразити
« Отговор #5 -: 07-03-2011, 14:03:35 »

Болната тема , и тук се появи :)
Гарванчо, в сайта има гигантска тема за паразитите, ти там попрочете ли ?
( http://www.zemianazaem.com/archives/162 )
 Само моите постове там са 34. Повечето от тях -изключително подробни и дълбоко в "проблема". :)    Както се знае , случи се да съм запознат по темата - два пъти съм бил в школата на Семенова (в Крим) - противопаразитна  оздравителна програма в санаториални условия (по 22 дни! )  Почва се от 5 сутринта и до 11 вечерта. (специално хранене,препарати,билки,прахчета, глина,семки,пиявици, клизми, черен дроб.... през 10 мин. лапаш по нещо ,в свободното време -лекции.    почти през цялото време бях в безтегловност..:) )

Така че тройчатката на Хилда Кларк е прашинка в сравнение с това, което има да се прави срещу паразитите. Според мен -твърде недостатъчна е . Още повече ,че след като се установи , че цеперът на Кларк (по схемата в книгата й )  не работи, можем да допуснем , че й друго не й работи , например тройчатката .. :)  (Самата идея на цепера е да бори гадовете посредством ток с определени честоти. Обаче яйцето на гада още няма собствена частота.. :) )
А Малахов взаимства изцяло нейните препоръки.  Семенова е много по-напред в нещата . Елисеева също. (мое мнение разбира се, ходил съм и при двете)

Паразитите са сигурно най-големия кошмар по пътя към оздравяването. Много коварни , много разновидности, всеки се влияе от определен препарат..И трябва дълга , непрекъсната борба ако сме решили да ги махаме изцяло. ( друг е въпросът , кои от тях може да поостанат и кои на всяка цена трябва да гоним :)  )
задължително да се прочетат хипотезите на Елисеева!  , ще го копна в следващия пост.

Точно както казва Деси - те постоянно ни се "прикачват" , следователно не може да има излекуване веднъж завинаги :(

Давай да ти отговарям набързо нали си симпатичен , че постът става дълъг а повечето не обичат да четат дълги постове  :)

- орехова настойка и сам можеш да си направиш, не е философия. Ако искаш , мога да ти дам, от това лято ми е -много силна,  даже с черен орех (специално съм ходил да бруля в ботаническата градина два пъти)
- гълтай всичко както ти дойде. но постепенно ( и по много :)  ) схемите навсякъде са различни.
- смилай си пелина на прах и си го съхранявай в кутийка. Голяма работа ,че ще изветрее с 20-30%. Ти пък ще увеличиш дозата с 60 % . :)
-  не само за тройчатката,ПОЧТИ  ЗА ВСИЧКО  лечебно се препоръчва поне 30 мин. преди ядене.
- имам допълнителен много силен препарат , като едно от действията му е антипаразитно. Ще тряббва да пиша за н его в отделна тема.

 
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:прочистване от паразити
« Отговор #6 -: 07-03-2011, 14:14:19 »

Дългичко ще стане, но е много важно.  Отговаря на въпроса - защо някой остава здрав до 90 без никакви противопаразитни програми и  защо друг все не може да се отърве от тях..   
 
За тези , които не се страхуват от дълги постове  :)     :

Хилда Кларк съм я чел на руски, още когато никой нямаше хабер за нея . Ако това е първата лечебна книга в живота ти ,оставаш наистина силно впечатлен .Обаче ако не е , и имаш малко повече дълбочина на познанието, откриваш ,че за ВСИЧКО тя намира само МАТЕРИАЛНА причина. Тя търси проблема само в материята. Като един традиционен доктор. Тоест ,тя не признава енергията нито като причина,нито като лек.Не признава (вероятно въобще не е чувала) единството на човек и космос. По същество това схващане- че всичко е материя, е отдавна остаряло. Това е овехтялата теза на Пастьор – имаме бактерий–той прави проблем–убиваме бактерия с чук–няма проблем . Тезата ,(макар и логично оборена от “конкурента ” му Луи Бежан) , е приета в традиционната медицина ,защото ПАСВА на материалистичното мислене на прохождащата медицина, а и най-вече – защото омаловажава и даже неглижира ролята на ПРОФИЛАКТИКАТА. А от профилактика пари не се правят!
Та Луи Бежан още навремето опонира : Дали бактерия е причината за болестта или той е следствие от снижения имунитет? Мухите ли са причината за смърдящия боклук или са там, защото той е засмърдял предварително? Защо когато някой грипозен кихне три пъти в автобус “Икарус” петима ще бъдат покосени , но други десетина няма? Медицината винаги се е насочвала как да излекува тези петимата и никога не се интересува защо онези десетимата не са се разболели.
Та и Кларк търси причинителя само на стъкълцето на микроскопа.

Но дори да останем на ниво материя,
, тя казва че метилът е единствената причина за всички видове рак.!??
Добре ,но Тамара Свищева (която е химик и биолог) е не по-малък авторитет от Х.Кларк и е посветила ДЪЛГИ години на този проблем и заключва ,че трихомоните са истинската причина за това.
А какво да кажем за доц. Олга Елисеева ,друг колос в научната и практичната медицина , която пък твърди ,че виновник за рака е гъбичката микозис фунгоидес ??
Е , кой е всъщност причинителят?

Аз нямам компетентността да преценявам ,може да бъркам, но лично мнение ми е – Хилда Кларк ми звучи посредствено. Особено ,когато се опитва да звучи така категорично по отношение на причините за рака. Твърде самонадеяно ,след като има толкова много теории за това , от не по-малко авторитетни изследователи.

За сравнение, нека ви прочета едно към едно , част от книгата на Олга Елисеева “Моят опит в лечението на рака”
Вие преценете сами за себе си .
Та значи Олга Елисеева казва :

При нарушаване на равновесието (първоначално това може да стане в резултат на некачествена или прекалено обилна храна, отрицателна наследствена информация, ,външни стресови въздействия) не само се привежда в действие механизмът на заложеният в нас микросвят да прогресира или регресира, но и се създават условия за заразяването с микроорганизми отвън. За човека става много трудно да се справи и с вътрешните ,и с външните врагове, нарушава се сътрудничеството, симбиозата. За да оцелее, той изразходва голяма част от енергията си, започва да се развива процесът на стареене. Ако не пречисти своето съзнание, емоциите си, тялото си, в него се натрупват много токсини , които карат микроорганизмите да се размножават и развиват. Токсините са храна за тях. Докато организмът има сили (имунитет) , той, чрез изостряне на симптомите , повишаване на температурата ( при което микробите загиват) , стомашни разстройства ( които изхвърлят от червата микробите, бактериите ,гъбичките), кашлица ( микробите се изхвърлят със сила) се справя с разрастналия се микросвят и продължава да живее. При заболяване,както знаете от собствен опит, апетитът изчезва, което е добър признак при остро заболяване. Организмът се освобождава от храносмилането и започва да унищожава вътрешните паразити и да изхвърля шлаките, като по този начин лишава от храна микробите. Така отново настъпва равновесие в симбиозата на човека с вътрешния микросвят , което се смята за практическо здраве.
Но когато нашето съзнание е обременено от стрес, от негативно отношение към живота, към околните, към себе си и собственото тяло , когато сме обсебени от страстта да трупаме, убиваме, нарушаваме десетте Божи заповеди, в организма чрез ДНК се включва механизмът за самоунищожаване. И тогава на фона на благополучието, на доброто самочувствие се проявяват всички паразити, които човечеството е натрупало за целия период на своето съществуване, настъпва буквално взрив в размножаването на организмите – и на вътрешните и на дошлите отвън, на “родните” и на “чуждоземните”.


Реших да набера още текст от същата книга на Елисеева. Дълго е ,но е точно по темата , при това в съвсем друг мащаб от тесногръдото схващане на Хилда Кларк – имам паразит–бой по паразита — нямам вече паразит.
Ще даде посока за размисъл ( и отговори)

Тук вече Елисеева :
…………” Жена на 29 се оплаква от безсилие, изтощение, безсъние, загуба на тегло, задъхване, болки в гръбнака. Година се лекувала в болница,преди това се чувствала прекрасно. В анамнезата чета : три аборта, няма деца, силен стрес ( фалит на фирмата,където е работила) ,имало опасност да я съдят.
Провеждам вегетативно -резонансна диагностика -(ВТР)
НАБЛЮДАВАНИ ИЗМЕНЕНИЯ: максимални нарушения в ДНК, силни нарушения в ендокринната с-ма от 3-та степен, изтощена имунна система, изтощени резерви за адаптация от 4-та степен.
ТЕСТИРАТ СЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ : менингит,разсеяна склероза,нефроза, пиелонефрит,лупус(кожна туберкулоза), кистозна базедова болест, холецистит, хепатит, цироза на черния дроб, левкоенцефалит, поражение на мозъчната обвивка, псевдомукозен кистоаденом на яйчника, остеомиелосклероза.
ВЪЗБУДИТЕЛИ: вирус на полиомиелит, човешки цитомегаловирус, херпес на Епщайн-Бар, токсичен грип,заушка,инфекциозна мононуклеоза,лупус.
МИКРОБИ: токсоплазмоза, малария,хламидия, кучешка чума, шап, златист стафилокок,стафило-стрептокок,зеленикам стрептокок, анаеробен лептострептокок, термолабилна интерстицинална пръчица, бруцелоза, кучешка лептоспироза, вирус на едра шарка, сибирска язва, ехинокок, влагалищна гарднерела, трихомона. И в допълнение- 19 вида гъбички.
Прави се онкологично изследване за наличие на тумори 3-5 единици, карцином (рак) във всички форми – от разсеяна и възпаление до образуване на твърди тумори.Злокаческтвен процес, гъбичката микозис фунгоидес се открива в щитовидната жлеза,жлъчните пътища,дебелото ,черва,матката, шийните и кръстните прешлени.
Такава проява на инфекции не бях наблюдавала през целия си стаж на диагностик! Сякаш по нечие указание в организма беше настъпил Содом и Гомор. Но откъде такова указание, такава страшна информация за бавна, необратима смърт? Бяха оживели всички известни микроорганизми и бяха започнали да правят това,което обикновено правят след смъртта на човека. От 66 кг за една год. пациентката беше станала 38. Тя вярваше в своята силна воля, уповаваше се само на себе сии ми каза,че сама ще се изправи на крака. За Висшия разум, за Бога не искаше и да чуе. ………..”

“……КЛИНИЧЕН ПРИМЕР:
Жена на 40 дойде при мен с оплаквания от болки в гърдите,стомаха,кръста,безсъние…Получила е направление за спешна операция- изрязване на матката заради миома и ендометриоза. ……..
При диагностиката с ВТР открих:
+ ГПЗ ( гиопатогенна зона) от 4-та степен,силни ендокринни нарушения, макс. нарушения в ДНК, имунен срив, психично натоварване от 8-ма степен
+ миокардионекроза,плеврит,муковисцидоза,белодробна хламидия
+ холецистит, хепатит,цироза ,възбудител новият хепатитД
+ болест на Крон, хроничен езофагит,хрон. гастрит, хемороиди
+ нефроза( възпаление на бъбр. клъбца),възбудител – уреаплазма,хламидия.
+лупус, аденом на щитов. жлеза, апластична анемия,преддиабетно състояние
+ вируси : човешки цитомегаловирус,Епщайн-Бар,хепатит Д,херпес
+паразити: трихинелоза,тения,аскариди,острици,токсоплазма
+бактерии : уреаплазма,хламидия,гонокок, златист стафилокок,зеленикав стрептокок,бактериоиди,трихомони и др.
+гъбички: 16 вида,вкл. злокачествената микозис фунгоидес
+ рак ,диагностициращ се в следните органи: млечни жлези,матка,яйчници,пикочен мехур,лимфни възли,бял драб,черен дроб, крътни прешлени ………..и др.
От диагностиката се вижда,че над жената е надвиснала сериозна опасност, включил се е мощен процес за нейното унищожаване.Програмата на рака, постъпваща в нейния организъм от геопатогенната информация от 4-та тепен максимално е изменила молекулата ДНК , довела е до имунен срив, до сериозни ендокр. изменения, до поява на редки микроорганизми, до размножаването на гъбичките, паразитите,вирусите.Създава се впечатление, че информационния канал от Бога е затворен, а организмът изцяло е завладян от информационния подземен канал на ГПЗ.
Нищо не предписах на тази жена,само й препоръчах да се покае и пречисти, да остане 5 дни при отец Герман в Сергиево-Пасадската лавра, да се черкува, а след това да дойде отново за диагностика.
Повторната диагностика установи:
+ ГПЗ от 4-та степен премина в по-слабата 1-ва степен,нарушението в ДНК от максимално беше станало 1-ва степен, силните ендокр изменения се бяха превърнали в средни, имунната система беше преодоляла срива
+ От 14 заболявания бяха останали 4:
+ от 5 вируса се наблюдаваха само 2
+ от 5 паразита не бе останал ни един
+ от 9 микроба в наличие бяха 2: трихомона и хламидия
+от 16 гъбички останаха 2
+Ракът се диагностицираше вече не в 16 органа , а само в 6.
Резултатът беше потресаващ! ”

“….. Представените клинични примери добре демонстрират и потвърждават теориите на С.Ханеман ( откривателя на хомеопатията-бележката е моя) и Г.Ендерлайн.
Тези теории научно доказват , ЧЕ НИЕ СЕ РАЖДАМЕ С МОЛЕКУЛИТЕ НА РНК И ДНК НА МИКРООРГАНИЗМИТЕ, НЕ САМО НА ТЕЗИ, КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ ОКОЛО НАС, НО И НА СЪХРАНЕНИТЕ ВЪВ ВИД НА ИНФОРМАЦИОННА ПАМЕТ. ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ВЪЛНОВИ ПРОЦЕСИ, КОИТО СЪОТВЕТСТВАТ НА УСЛОВИЯТА ЗА РАЗВИТИЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИ ВИДОВЕ МИКРООРГАНИЗМИ, ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ В НАШИТЕ ТЪКАНИ, А ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ВЪЛНОВИТЕ ПРОЦЕСИ ТЕ СЕ ВРЪЩАТ В ПРЕДИШНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ – ИНФОРМАЦИОННИ МОЛЕКУЛИ НА ДНК И РНК. Възможна е такъв задействащ механизъм да е енергоинформацията. Енегоинформацията съдържа разнообразен диапазон от върни: електромагнитни, радиоактивни, 4 вида въздействие на ГПЗ и др., все още неизучени от науката.Това добре се вижда, когато се проверява наличието на изброените вълни в поразения от рак орган Създава се впечатление, че действа отработена, целенасочена система, включена от невидим паралелен свят. Ето защо молитвите,събрани от светците и дадени нам в молитвеника, са всъщност кодове за прекратяване на насочените вълнови енергии от паралелен, невидим, с тъмна сила свят. Клиничните примери са ярко потвърждение, че с молитвите и покаянието до две трети от заболяванията и микроорганизмите изчезват. Разбира се,резултатите при отделните пациенти са различни, но положителен напредък се отбелязва при всички. Резултатът зависи от вярата на човека, от участието на собств. му съзнание, от степента на покаяние, от желанието му за оздравяване. ”

“………Силата на молитвите на отец Герман, покаянието за греховете и най-вече желанието на самия човек да се отрече от тях и никога да не ги повтаря затварят кармичните дупки в енергийното поле на човека, намаляват кармичния дълг, натрупан в процеса на съвр. живот, пречистват биоенергийното поле, а при продължително практикуване откриват напълно информационния канал на Висшия разум, на Бога и затварят низшия, отрицателен канал на геопатогенните зони изпод Земята “
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Деси

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 101
  • HORROR MOVIE
Re:прочистване от паразити
« Отговор #7 -: 07-03-2011, 14:54:03 »

Благодарности бате Бино! Както винаги много полезно...
Исках да те питам за ореховата настойка и пъдпъдъчите яйца ,но ще го пусна на лични да не правя спам..
Активен
Същността на безчовечието не е в омразата към ближния,а в безразличието!

Buku

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 897
  • :)
    • юнак-паликлечко
Re:прочистване от паразити
« Отговор #8 -: 07-03-2011, 15:36:42 »

И аз благодаря на Бате Бино за изчерпателния пост! :Content_14: Наистина доста полезно за всички тук (е, който не го мързи да чете ;)).
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------
Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!

pipilota

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 32
Re:прочистване от паразити
« Отговор #9 -: 07-03-2011, 17:26:38 »

 :Content_14: Благодаря, Бате Бино!Точно попадение както винаги  ;)
само да попитам Тамара Свищева има ли книги , издадени на български? Иначе и аз съм фен и послушно изпълнявам препоръките на О. Елисеева и до момента не е имало гаф.
Активен

Ели

  • Sr. Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 226
  • Beauty is in the eye of the beholder
Re:прочистване от паразити
« Отговор #10 -: 07-03-2011, 19:11:04 »

Бате Бино, благодаря за поста, особено за последните пет реда.  :)
Активен
Истината е една, мъдрите я наричат с различни имена.

Каквото отвътре, такова и отвън.

черен гарван

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
Re:прочистване от паразити
« Отговор #11 -: 07-03-2011, 19:38:03 »

Благодарности бате Бино! Както винаги много полезно...
Исках да те питам за ореховата настойка и пъдпъдъчите яйца ,но ще го пусна на лични да не правя спам..
е, добре де... темата е за прочистването от паразити... ореховата настойка и пъдпъдъчите яйца явно са част от това - що да не питаш в темата? сега и на мен ми стана интересно... какви са тия пъдпъдъчи яйца за пръв път чувам :surpris_22: иначе не е казано, че като аз съм пуснал темата, че не може никой да си зададе паразитните въпроси ако има такива :pensif_29:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

черен гарван

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
Re:прочистване от паразити
« Отговор #12 -: 07-03-2011, 19:54:18 »

бате Бино, благодаря ти много за разясненията  :Content_22:
видях, че има гигантски и много коментари, но се уморих да ги чета... иначе четох доста от тях, както и твои... но не видях точно въпросите дето ме интересуват... тия най-елементарните и глупави въпроси дето само аз ги задавам явно tooth
иначе четох част от коментарите ама се уморих накрая за разни конкретни паразити кандида и т.н. ... ти беше писал кои машини как диагностицират... кои машини какви са и разни подобни неща, ама аз не искам да гледам дали имам паразити, защото е ясно, че имам... искам просто да си направя процедурите.... а сега като казваш, че не убива всички паразити.... и че не може да се предоверяваме на Хулда Кларк, сигурно си прав... но пък едва ли ще има вреда ако си направя процедурите, пък и все някои паразити ще отстрани ...така че не виждам защо да не пробвам, въпреки че явно има доста още да мисля над въпроса за паразитите, с който явно не съм чак толкова наясно като те слушам какво пишеш :bleh а олга елисеева ми се струва доста зарибяваща.. може да е погледна какви книги е издала на български :whistling2 - emotloader:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

Деси

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 101
  • HORROR MOVIE
Re:прочистване от паразити
« Отговор #13 -: 07-03-2011, 21:40:51 »

черен гарван направо ще умра с теб  :Content_4 - emotloader: пъдпъдъчите яйца  нямат нищо общо с темата за паразитите тук и за това не исках да спамя повече,а за тях бате Бино е поствал на много места
Активен
Същността на безчовечието не е в омразата към ближния,а в безразличието!

черен гарван

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
Re:прочистване от паразити
« Отговор #14 -: 07-03-2011, 22:17:44 »

черен гарван направо ще умра с теб  :Content_4 - emotloader: пъдпъдъчите яйца  нямат нищо общо с темата за паразитите тук и за това не исках да спамя повече,а за тях бате Бино е поствал на много места
абе да ти кажа.... не съм сигурен дали не са антипаразитни.... четох сега една статия, че могат да се явят заместник на лекарствата ...както и че премахват радионуклиди каквото и да значи това, на хората подложени на радиоактивно лъчение, пък то като стоя пред компа по цял ден май си е точно такова лъчение :surpris_23:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:прочистване от паразити
« Отговор #15 -: 08-03-2011, 00:15:10 »

Благодаря  и аз, удоволствието е и мое. Приятно е взаимно да се обогатяваме. ( Всеки би могъл да те обогати с нещо , както с познание , така и  с добросърдечност, с емоция..)
 Гарванчо , няма глупави въпроси тук. Щом имаш потребност да ги зададеш,  значи ще оцениш и отговорите :)    С неотговорени въпроси как да бъдем смели ..:)
Няма вреда от тройчатката разбира се .  И да не умъртви звярът в теб, все пак са си ценни билки - пелинът тонизира, ореха ти дава органичен йод.. :)

Свищева на знам дали има издадени книги, Папилота.Трябва да се проверява.  Тя е по-встрани някак си, няма център, няма кабинет.. едва ли ще я издадат. 
   Но не тъгувай . Още недопрочела , ще се юрнеш към лабораторията да се изследваш ,много е плашеща тази Свищева .
  Освен това , от един момент нататък познанието май започва да ти пречи. :) Колкото повече се информираш, толкова повече почваш да се съмняваш.  Аз лично вече по темата "здраве"  не смея да давам категорични мнения ,  нищо че толкова материал съм прехвърлил. Нещата са много индивидуални , а и  многопластови. 

А пък за паразитите ( общото понятие,там влизат бактериите, вирусите, гъбичките..)  си е направо тъмна Индия. Как да разберем какво сме утрепали , какво е останало и кога пак  ще се "обогатим "  ? :)     
То да беше като брадавица, да кажеш : " Ей я на - беше ето тук, а сега я няма "       
За пъдпъдъчите не се е чуло да противопаразитстват, но спомагайки за общото укрепване на пуст имунитет, индиректно помагат значи :) 
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Ortodoksalen_Anorektik

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 666
  • бивш Ортодоксален Аноректик
    • http://sites.google.com/site/mahaviratrans/
Re:прочистване от паразити
« Отговор #16 -: 08-03-2011, 04:07:17 »

Гледната точка на Хулда Кларк е интересно четиво внасящо глътка надежда на загазилите със здравето.
Не случайно са я преследвали и е имало съдебни процеси.  И на други места съм споменавал, лечителката на всички видове Рак почина от рак.   
Както и да е, пречистванията и теориите за паразитите извън микроскопа и лабораторията са си чист локум.
Ореховата тинктура може сериозно да увреди щитовидната жлеза, пелина има отровен алкалоид туйон, станал известен преди столетие от времето на Ван Гог и неговия любим пелинов Абсент.
Карамфила е най-безвреден от трите. има доказано противогъбично действие и освежава приятно.
Набират сили  други две нещица. Маслото от риган и маслото от чаено дърво.
 
Активен
Шивамбукалпа експерт.!
Кундалини Дестилатор, раджнишар дегустатор
जो मुझे पसंद नहीं करता है बकवास करने के लिए मुँह
Канадска ливада
---
Пловдивска ливада [/u

Вери

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
Re:прочистване от паразити
« Отговор #17 -: 08-03-2011, 06:37:56 »

Както и да е, пречистванията и теориите за паразитите извън микроскопа и лабораторията са си чист локум.
Tук съм много съгласна!

Набират сили  други две нещица. Маслото от риган и маслото от чаено дърво.
Масло от черен кимион също. ;)
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4053
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:прочистване от паразити
« Отговор #18 -: 08-03-2011, 08:53:29 »

 А вие ,симпатяги мои , запознати ли сте с  лабораторното изследване  за паразити?  :)    ( за  пациенти)
Ей така, между другото, само да ви спомена ,че са повече от 20 000 вида..  :) 
(по Н.Семьонова)
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

черен гарван

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
Re:прочистване от паразити
« Отговор #19 -: 08-03-2011, 19:20:35 »

А вие ,симпатяги мои , запознати ли сте с  лабораторното изследване  за паразити?  :)    ( за  пациенти)
Ей така, между другото, само да ви спомена ,че са повече от 20 000 вида..  :) 
(по Н.Семьонова)
хаха... честно казано идея си нямах, че са 20 000.... ама с постоянство ще ги преборим всичките tooth
абе, на мен ми стига алергията от прах и пролетни цветчета да изчезне, както и простудните заболявания да намалеят.... айде да не ставам нахален толкова лесно да ги гоня всичките 20 000, важното е да има положителен ефект, пък каквото -такова  :bleh
Активен
"няма грешки, има само уроци"
 

Страницата е създадена за 0.059 секунди с 23 запитвания.