Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Въпроси към шоуто за МЪЖЕ  (Прочетена 20375 пъти)

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #40 -: 17-02-2011, 20:36:47 »

40. Защо мъжете харесвате жени с изкуствен бюст, въпреки, че ви е пределно ясно, че е изкуствен?

А. Неосъществен нагон за кърмене? Аз съм бил щастливо бебе откъм това отношение и даже майка ми е кърмила още едно момче заедно с мен. Гърдите за мен не са от генерално значение и съм против любим човек да си прави такава операция, а за устните направо ще има лют скандал и така ще й ги подуя от токати, че няма нужда да дава пари за операция. tooth

Б. Не харесвам жени с изкуствен бюст, а с естествен. Харесвам и големи и малки гърди и изкуствените неща малко или много ме дразнят. Естествената красота е най-хубавото нещо, до което може да се докосне един мъж. Фалшивото е за фалшивите хора. Признавам все пак, че чисто сексуално може и да ме привлече в първия момент, но като изключим истинкта, би ме подразнило наистина. И все пак, ако момичето до мен поиска да промени нещо, няма проблем да поговорим по въпроса и да чуя нейната гледна точка и заедно да решим какво да правим, има ли смисъл да прибягва до такива неща или не. Все пак за мен е важно какво чувства и тя, а не само аз, така че ще се постарая да стигнем до най-доброто решение.

В. Изкуствените гърди не ме привличат. Доста антиприродно ми идват, неестествени са си отвсякъде. Захласват се само тези, които възприемат жената като машина за секс и си казват "О, какъв лъскав е новия модел машини за секс!"

Г. Предполагам, че е инстинктивно. Като това, да посегнеш към по-голямата диня на сергията. Но и тук важи правилото..."По-големи дини, по-скъпичкоооо"!

Д. Защо жените обичате изкуствени пениси, въпреки че ви е пределно ясно, че са изкуствени?

Е. Ми не ми е пределно ясно, че е изкуствен. Длъжен съм да проверя. Именно проверката ми харесва. Не толкова самия бюст.

Ж. Кои са тия мъже дето харесват жени с изкуствен бюст и какъв процент са на фона на останалите? Въпросът беше риторичен. Изкуствения бюст си е чисто женска инициатива да се компенсира някакъв недостиг. Не знам дали е имало случай на някоя от жените които сега са "горди притежателки" на такъв атрибут някой да и е споменавал, че се нуждае от такава корекция. Че даже и си го сменят с по-голям :surpris_23:
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #41 -: 17-02-2011, 20:37:57 »

41. Ако можеш да изживееш живота си отначало, какво би променил?

А. Изключително много неща, животът ми е поредица от грешки, сякаш постоянно съм правил неправилните избори. Отказах се от плуването, а сега ако можех да се върна никога не бих се отказал - щях да развия тялото и духа си по-добре. Слушах прекалено много родителите си, дори като чувствах, че не са прави. Прекалено много се бях забил над учебниците, от които в момента не помня почти нищо. Оценките са безсмислени, истинските уроци едва ли се учат точно от тия сухи тухли, писани от някой идиотин, седнал зад бюрото си и правещ се на интересен, колкото да му купуват учебника и да прибере нещичко. Ами много са нещата, които искам да променя, и виждам как всяко от тях се отразява на това, което съм аз в момента. Все пак, дори и миналото да не мога да променя, ще променя бъдещето, защото него мога. А с подкрепата на една жена до себе си това ще стане много по-бързо, лесно и приятно, надявам се да я намеря.

Б. Не бих променил нищо. Не, че нямам лошите моменти, безброй допуснати грешки и неприятни преживявания. Просто всичко това, което е прието да се обобщава като "лошо", ме е направило човек. Такава ми е била кармата, това е трябвало да стане, за да бъда този, който съм в момента

В. Нали казват, че човек не съжалява за това което е направил, а за това, което не е! Е, аз твърде много неща не съм направил в миналото си, а е трябвало и сега съжалявам. Ако се върне времето назад, бих действал, пък каквото ще да става! За щастие, разполагам с цялото време пред мен и ползвайки горчивият си опит като урок, ще подхождам така, че да не съжалявам в бъдеще!

Г. Бих променил отношението си към хората, не бих наранил някои хора, не бих дал нищо на други и бих дал много на определени личности. Не бих променил начина си на живот и това, с което се занимавам.

Д. Формулата на "Кока кола" - бих увеличил процента на коката.

Е. Нищо, доволен съм от това, което съм постигнал и преживял.

Ж. Животът е като река в дълбок и тесен каньон. Като погледна назад колкото и далече да се връщам т.е. към извора всеки път ако тръгна от там щях да стигам до тук без значение дали ми харесва - с тази професия, и все още без другарче. Тези неща са предопределени. Единственото, което бих могъл да променя, е да коригирам грешки при храненето и при практикуването на йога.
« Последна редакция: 17-02-2011, 21:03:45 от marulka »
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #42 -: 17-02-2011, 20:40:11 »

42. Спонтанен ли си в действията си или внимателно обмисляш всичко преди да го направиш?

А. Спонтанен съм, доста често. Но като цяло, аз съм привърженик на добре тренираната импровизация. Разбира се, ако винаги мерим три пъти, преди са срежем, то тогава къде отива спонтанността.  Затова понякога мисленето пречи. Трябва просто да се действа!

Б. Взимам както спонтанни решения, така и внимателно обмислям нещата, няма само "черно" или само "бяло".

В. Спонтанен в действията, внимателен в решенията!

Г. Не съм толкова първосигнален, че да направя нещо за което после да съжалявам. Все пак се смятам за доста съзнателен.

Д. Някои неща се случват спонтанно, а други обмислям до най-малката подробност.

Е. Внимателно обмислям всичко преди да го направя. И това също не харесвам в себе си и искам да променя. Едва ли е чак толкова трудно, просто повече постоянство се иска, на моменти успявам. Трябва човек да се научи да лови момента и като има шанс за нещо да може да го използва, защото втори шанс може и да няма.

Ж. На фантазии съм спонтанен, но на действия - не. Тоест обмислям добре всяко по-важно решение. Събирам информация, анализирам. Ако има риск, то нека бъде премерен.
« Последна редакция: 17-02-2011, 21:04:23 от marulka »
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #43 -: 17-02-2011, 21:13:44 »

43. Изброй 5 неща, които би взел със себе си на самотен остров.

А. Сателитен телефон. Комплект за оцеляване (включва и кремък, че снощи гледах "Корабокрушенецът" с Том Ханкс). Списание "Лов и Риболов". Ром и една масажистка-островитянка, в случай че съм някъде на топличко, пък и като подпийна... tooth

Б. Първото разбира се би била моята половинка. Може и да е самотен острова, обаче ако съм сам там няма да ми бъде хубаво. Искам някой да ми мрънка и да ме влудява, за да не ми е скучно. Второто нещо вероятно ще бъде един здрав нож, с който да си помагам за каквото имам нужда (примерно да си отрежа някой плод, да си издялкам нещо), а и да ми служи за самозащита, ако се наложи, въпреки че се надявам да не ми се налага. Бих взел със себе си Библията, за да мога да чета и размишлявам над нея, тя може да ми даде много насоки за мислене. Ако не се сетя за нещо друго важно, бих взел останалите 2 неща по избор на половинката, че иначе ще ми скочи на бой сигурно, ако тръгна да мисля само за себе си.

В. Сандък с книги, семена, мотика, брадва, радио със слънчево захранване.

Г. Това е много тъп въпрос. (отговор в 5 думи/неща tooth)

Д. 5 неща са прекалено много. Достатъчно ми е шепа любов.

Е.
1. този инструмент http://www.youtube.com/watch?v=VzpRh-ZE9Mo
2. въже
3. лупа
4. постелка
5. веганка, с която да споделяме острова и постелката

Ж. Пак въпрос от лексикона на някоя 12-годишна ученичка. За какво ми е да ходя на такъв остров? Кой ще търся там?!? Книга, мачете, дреха... това се сещам, че е нужно за оцеляване.
« Последна редакция: 17-02-2011, 21:18:10 от marulka »
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #44 -: 17-02-2011, 21:32:00 »

44. Наистина ли мъжете харесвате жени на висок ток или само си се мъчим да ги носим?

А. На някои жени им отива с висок ток, особено ако са с хубави крака, другите и кокили да си сложат никой няма да впечатлят. Трябва да имаме предвид, че токовете увреждат гръбначния КОШ tooth

Б. Да харесвам жени на висок ток. И мъчението да ги носите също. Само не ми харесва ако трябва да ви ги купувам. tooth

В. Попитали известен учен: "Колко дълги крака трябва да има една жена за да бъде красива?" Той отвърнал: "Достатъчно дълги, за да достигат до земята когато върви". Аз споделям общоприетото схващане, че хубавите неща се продават в малка изящна опаковка, така че ако едно момиче е миньонче по-ще ми хване окото с равна обувка, отколкото ако стърчи покрай мене и се мъчи на високи токчета. Освен това високият ток е опасен за здравето - изкривява долната част на гръбнака.

Г. Това с високия ток е мит, поне за мен. Какво да харесам на жена на високи токчета. Какво ще промени това? Придава й излишна важност. Жената трябва да спечелва мъжете не с пъчене, а с неща като чар, грация и т.н.

Д. Аз съм 1.94м и харесвам високи жени на висок ток, за другите не знам. Иначе предпочитам да си е избрала хубави класически обувки, а не някой безвкусен кич, тогава не се брой.

Е. Сексуално погледнато, жената с висок ток привлича повече и възбужда повече мъжката фантазия, или поне моята. Но иначе дали има ток една жена или няма, не е чак толкова определящо за това да я харесам. Мога много неща да харесам в нея, или пък да не харесам. Може да й харесам косата, може чертите на лицето, може прекрасните извивки на тялото, може сочното й дупе или нейните възвишения, или чаровността и нежността, които излъчва, или пък женската й сила, може дори вратлето, или пък ръцете - токът не е всичко определено, но сексуално въздейства в някаква степен може би.

Ж. Твърдо ЗА! Харесвам ги. Високите токове, визуално издължават краката. Друг е въпросът, че много жени, не могат да ходят добре с тях и приличат на кранти.
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #45 -: 17-02-2011, 21:37:56 »

45. Плащали ли сте за секс и какво е мнението ви за платения секс като цяло?

А. Зависи на какво викате плащане? Ако е за плащане в кеш, значи не. Но, ако смятаме пиенето и яденето цяла вечер за моя сметка, тогава да, плащал съм. То пък, кой ли не си плаща!? И все пак, аз не обичам секса без някаква емоция, а такъв с проститутка е много малко вероятен, защото за нея си просто кратка спирка и касичка. Пък само за клатенето, не благодаря. А женените плащат ли? И още как!
Разликата е, че в единия случай плащаш веднъж, а в другия плащаш цял живот!

Б. Никога не ми е допадала идеята за секс с друга независимо дали платен или по взаимно харесване. Мъжете, които го правят си купуват само секса, а не някакви чувства.

В. Че кой не си плаща с тези меркантилни жени?! Фискален бон не са ми издавали още, де tooth Да, бих отишъл на проститутка, но това е от нещата, който бих отметнал като нещо различно и интересно, а не, които са ми навик. Мисля, че трябва да се легализира и в България, за да има по-строг контрол, по-качествено обслужване с по-малко криминална дейност в него и да спрат да се взимат рушвети под масата, а да се вливат в държавата, но на нашите политици и сутеньори явно не им е изгодно.

Г. Никога не съм плащал за секс, надявам се и да не го направя. Не мога да правя секс, ако знам, че всичко е заради парите. Предпочитам някой да ме хареса заради мен самия и ако не го почувствам, нищо не би се получило просто между нас, защото желанието ми ще си замине.

Д. За малко да платя, оказа се че нямам пари у себе си и така изпуснах една от най-красивите жени в света. Всички богати мъже си плащат за секс с хубави жени, важно е сделката да не е в ущърб на никого, а да има приятни изживявания.

Е. Да, някалко пъти. Тъпотия голяма. Всички си плащаме рано или късно.

Ж. Платеният секс е нещо непознато за мен - нито съм си плащал, нито са ми давали пари на мен. Това е търговско взаимоотношение, което бива ползвано от хора в беда (няма кой да им пусне). А и не разбирам колко трябва да е на зор някого, че да прибяга до такова нещо. Умът ми не го побира. Да не говорим пък за риска - болести, бактерии... ужас!
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #46 -: 17-02-2011, 21:42:59 »

46. Ако знаехте, че утре ще умрете, как бихте прекарали последния си ден?

А. С любимия човек.

Б. Като VIP клиент в заведение, което предлага духовна храна!

В. Както и предишните дни. Ще помагам на хората с каквото мога и ще се радвам на живота. А и смъртта е просто едно ниво по-напред. Значи съм си изпълнил мисията и трябва да стъпя в следващото ниво. Така мисля аз.

Г. Не е реалистично човек да си мисли, че може за един ден да навакса неща, които е пропуснал с години. Определено няма да съм от тези които ще се напият до безпаметност и ще идат да "поживеят". Човек трябва да помни живота си не с това, което е пропуснал, защото винаги ще има такива неща, а с това което е постигнал. Ще знам, че не съм живял напразно и ще гледам да си тръгна спокоен и както е казал поета "Оставил чашата си недопита".

Д. Да кажа на близките ми хора, че ги обичам, затова се опитвам да им го показвам всеки ден.

Е. Ще извикам най-близкият си човек и на чашка червено вино, ще си поговорим... мълчейки!

Ж. Нямам представа, вариантите са безброй много. Зависи и в какво състояние съм този последен ден. Може и в кома да съм, или пък натрошен. Ако все пак съм добре, знам ли пък сега какво ще ми хрумне в него момент?! Може да се върна в миналото си и да погледна кои са били най-важните моменти, които съм запомнил в живота си и които от перспективата вече да ме няма, продължават да ми изглеждат значими. Вероятно след това ще погледна настоящето си, защо се намирам в момента в такова състояние и след това ще помисля кое е най-доброто, което мога да направя, за да не пропилея дадения ми последен ден. Не знам дали бих направил нещо гръмко и велико като по филмите, може просто да се разходя на някое място, на което съм обичал да се разхождам. Или пък да видя усмивката на някой любим човек. Съмнително ми е, че в такъв момент човек има нужда да направи нещо грандиозно, мисля би му стигнало и най-малкото. Може би тогава ще разбере, че цял живот си е губел времето с някакви супер големи планове, вместо да се научи да бъде щастлив с най-малките подаръци, които му предоставя ежедневието.
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #47 -: 17-02-2011, 22:00:51 »

47. Какво най-много НЕ харесвате в себе си?

А. Времето, когато не харесвах себе си, мина. Сега се харесвам и не смятам, че трябва да търся все лошото.

Б. Че понякога, трудно преудолявам слабостите си. Че се колебая, когато трябва да действам. Че съм откачено копеле, а се сдържам.

В. Нуждата ми от любов. Иска ми се да можех да я преодолея и да не е толкова обсебваща и правеща всичко останало за мен безсмислено и празно, и пречеща ми да бъда по-концентриран над други по-полезни неща, които всъщност биха ми помогнали по-лесно да намеря любовта. Това е един леко омагьосан кръг, в чиято клопка съм попаднал.

Г. Въпросът не е толкова личен, колкото отговорът.

Д. Малко нерешителен. Колко пъти ми се е случвало да срещна хубаво момиче, което ме поглежда с интерес и не мога да я заговоря - просто си глътвам граматиката докато тя е там.

Е. Не харесвам това, че не знам дали трябва да умея да тълувам знаците на Живота или просто да ги спазвам.

Ж. Всичко си харесвам, обожавам се!
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #48 -: 17-02-2011, 22:06:25 »

48. Бихте ли се обвързали с жена, която има дете от друга връзка? Ще го огледате ли като свое?

А. Това е въпрос, над който съм мислил доста. Напоследък все по-срещано явление е, да срещнеш млада жена, неслучила на мъж. Живот, какво да правиш!? Женят се рано-рано. Още ни акъл, ни образование!? Добре, че поне е взела решение да се измъкне от този капан, че някои остават там за цял живот и така страдат и те, и децата им. За мен, по скоро проблем е, че не знам как да изградя връзка с детето. Но, ако трябва ще се консултирам със специалист, защото това е сериозна работа, за човек който не си е имал работа с деца. Знам едно обаче...Обичаш ли нея, ще обикнеш и детето! Така си мисля.

Б. Няма да го направя. Сродната душа няма да избачка дете докато скучае, чакайки да срещне голямата си любов. И аз съм можел да легна с някое момиче през всичките тези години, но не съм го направил!

В. Да бих, принципно. Това е нож с две остриета. Много от децата са обременени и не е много приятно да се грижиш за такива деца. Наблюдавам околните и виждам само проблеми в едни такива връзки.

Г. Това е твърде сериозен въпрос, за да отговарям в някакъв зеленчуков форум на него. Зависи от обстоятелствата, но съм достатъчно отговорен, за да го направя, надявам се и да мога и да обикна това дете.

Д. Детето е плодът. А родителите - тези, които са посели семето на този плод. Нека тези които са посели семето да жънат реколтата.

Е. Бих се обрързал с такава жена. Тези жени не са прокажени, вероятно са допуснали грешка. Но всеки прави грешки. А щом има дете, то значи не може и грешка да се нарече. Децата са, за да бъдат обичани. Няма твои, мои. Те са божествени създания.

Ж. Нямам проблем с това да отгледам друго дете като свое, стига да обичам достатъчно жената до себе си. Даже може и по-добре да го отгледам, отколкото би го направил истинския му баща. Все пак зависи и то как ще ме приеме, ако гледа на мен като на някакъв чужд човек, може и да ми е трудно и да имаме по-хладни отношения, въпреки че не бих искал да се получи така.
« Последна редакция: 17-02-2011, 22:20:47 от marulka »
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #49 -: 17-02-2011, 22:16:03 »

49. Какво мислите за нашумялата напоследък Европейска практика, за детето да се грижи този родител, който е по-ниско платен? Или предпочитате да живеете с по-малко пари, но да не лишавате детето от майка му?

А. В едно нормално семейство детето не се лишава от майка си, нито от баща си.

Б. Ами свикнал съм да карам с малкото пари ама ако се наложи да кърмя нямам цици. tooth А и вечер няма да ме увикват, че съм му мил задника с много топла или много студена вода когато съм му преобувал чисти и сухи гащички.

В. Както повечето европейски практики, и тази е малоумна. Мислят за икономика, когато става дума за възпитание на деца. Естествено, че детето има нужда от майка си на първо място. Как ще разделиш детето от майка му?!? Връзката майка-дете е свещена. Не бива никой, по никакви причини да посяга на това.

Г. Майката, е най-важният човек за едно дете! Аз бих насочил усилията си, към това, да намеря начин да се реализирам по-добре. За целта, ще направя каквото е необходимо. Допълнителна квалификация, утвърждения, визуализация. Думата е една – Проактивен! Ще тренирам и развивам себе си, по всевъзможни начини. Тренирайки за успех, ние не оставяме място за поражение и рано или късно ще успеем. Така, няма да се налага детето да се лишава от майчина грижа.

Д. Това няма как да го реша сам, а и не искам. Без мнението на човека до себе си не бих взел подобно решение, най-малкото ще го изслушам и взема под внимание. За мен всички варианти са възможни, затова както преценим двамата, че е най-добре, така и ще направим.

Е. Съжалявам, но въпросът ти е граматически неправилно зададен, затова не желая да ти отговоря!

Ж. Майката трябва да се грижи за детето, а бащата - за семейството.
« Последна редакция: 18-02-2011, 21:22:52 от marulka »
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Въпроси към шоуто за МЪЖЕ
« Отговор #50 -: 17-02-2011, 22:30:33 »

50. Радвате ли се, че въпросите свършиха? tooth Доволен ли сте от представянето си и какви са очакванията ви?

А. Крайно време беше... Дадох най-доброто от себе си! :weight_lift:
Фенките защо още не са ме грабнали? :whistling2 - emotloader:

Б. Радвам се, защото ще бъда по-зает следващите дни и дори не съм сигурен дали ще имам интернет известно време - може да имам, а може и да нямам. Така че се радвам, че успях да отговоря поне на всичките въпроси. Не искам да имам очаквания, просто реших да бъда себе си, така че - каквото са преценили дамите - такова. Избрах да бъда сериозен и искрен, не се постарах да впечатлявам с друго освен със себе си. Можех да вложа много повече чувство за хумор в отговорите си, защото аз такова изобщо май не представих, но по принцип не ми липсва. Можех да се старая да бъда по-забавен и интересен и да се старая да впечатля повече. Но искам ако съм спечелил някого, да го спечеля със себе си, така че ако не съм успял - здраве да е. Благодаря на всички, които гласуваха за мен.. дори и с 0  tooth

В. Доволен съм. Разкрих себе си, дори повече от колкото трябваше, но няма лошо. Отговарях на въпросите честно и очаквам безапелационна победа. tooth Разбира се, добре е да очакваме и неочакваното. Желая на всички участници и сеирджии, много любов.

Г. Това беше забавно :) Радвам се, че вложих положителни емоции. Ако някоя веганка ме е харесала да подаде искане за придобиване към Марулката.

Д. Радвам се, че свършиха. Доволен съм, че представих себе си. Предпочитам да нямам очаквания.

Е. Не съжалявам за играта, най-вече защото в процеса си направих някои важни изводи за някои хора от форума. Успех на участниците. И всички готови за "парти"!!! :sorcerer - emotloader:

Ж. Организационният екип доста се постара, за което едно голямо БРАВО и по една биричка заслужават момичетата :sorcerer - emotloader: Това е само една игра, която ми беше забавно и приятно да играя. През цялото време съм бил искрен и не е имало и грам фалш, както и при другите участващи, затова се и получи толкова интересно. Ако има хора, които се чувстват самотни ще им кажа следното - вие сте хора с качества, съдбата не е против вас и не слушайте какво дрънка Бриджит Джоунс tooth Всеки държи живота си в собствените ръце и може да постигне щастието. Успех на всички играчи и играчки! :flowers2:

Нека помълчим една минута за всички бутони F5, паднали в борбата да прочетеш последните клюки за състезанието! tooth
« Последна редакция: 18-02-2011, 04:51:59 от marulka »
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels
 

Страницата е създадена за 0.099 секунди с 23 запитвания.