Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Тема-чесалка 2  (Прочетена 237362 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
cherry
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 411


Любовта е смисъла на живота.


« Отговор #560 -: 26-09-2016, 11:31:53 »

Аз против Исус Христос нямам против.Той е месия,човек,който ни показва как се живее праведно.
Той е учител,извисена,стара душа.Това,обаче не му пречи да се е прераждал много пъти тук,на земята.А и също-да се преражда след смъртта си.Хора,имали допир с акаша разказват,че там можеш да се срещнеш с духа на Исус.И не само.Ами българката,която вижда архангелите-Нели.Тя говори с духове на български царе.
което навежда на мисълта,че ние "плуваме" в море от енергия,като ние също сме част от нея.Ние сме сгъстена енергия.И това информационно поле съдържа инфо за минали,както и за бъдещи събития.Мисълта ни също е енергия.Тя е част от полето.С нея ние творим живота си.
Ами нашите пророци-как са виждали? Което навява мисълта за един огромен сървър,в който е записана огромна информация.Но....за съжаление малцина могат да я четат......
А какво ще кажете за учението на Богомилите у нас? Те също отричат стария завет:
http://sparotok.blogspot.bg/2013/10/blog-post_29.html
« Последна редакция: 26-09-2016, 11:33:48 от cherry » Активен

„Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.”      
Уилям Шекспир
Elia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


« Отговор #561 -: 26-09-2016, 14:13:59 »

Чери,
скоро коментирахме тази тема за лечението на тежките болести с един колега - хорист.Внучето му е аутист и той се заинтересува защо аз в момента, а не други колеги станах солист.Казах, че имам обет и излекувана болест.И той също в такъв тежък за него мамент е обещал да пее в църковният ни хор докато може, въпреки,че вече е на възраст.Само в тежки страдания и изпитания се обръща човек към вярата, която за България е православието, а не други най - различни вери.Официалната вяра е православна и благодарение на нея има и ще има много излекувани и просветени духовно.А Иисус е Богочовек, чавек, но и Бог.Затова е възкръснал и затова по неговата воля и по волята на Бог Отец и Святия дух, по молитвите на Св.Богородица има много изцеления.Не е само въпрос какво днес ядем, какво да правим и какви скъпи и прескъпи храни да купуваме.Но това го разбират тези хора, които наистина са попаднали в затруднено положение лекувайки тежки и нелечими страдания.
На практика е важно как постигаме изцеление, а не на теория.Защото теории и различни вери има много.Но как на практика става излекуването ? Силно желание за изцеление, способност да дадеш нещо от себе си за Бога, без да искаш в замяна отплата.Ето това е истината за изцелението.А не какво ядем днес и каква храна сме решили днес да сложим на масата.Има си пост, има си и не постни периоди.Но хората са болни цял живот, има хора цял живот неподвижни от артрит, на легло от тежка болест.Едва ли само храната и любовта на такива хора ще им помогне.На тях им трябва вяра, силна вяра и способност да дадат нещо от себе си за Бога.Тогава тяхното страдание ще бъде победено по Божия воля.Много православни храмове са строени именно от тежко болни хора дали обет за хваление на Бога ако оздравеят напълно.Много певци като Мая Нешкова, Валя Балканска и др. са правили безплатни концерти именно за възхвала на Божията помощ в техният живот.Така,че тези теории за заблуда на хората, за овчето стадо / повечето хора / губят всякакъв смисъл.Това показва,че не всички хора са духовно просветени, а не че хората са заблудено овче стадо.Църквата Св.Никола във Варна също е строена от болен човек, дал обет,че ако се излекува напълно ще построи храм и ще възхвали Божието име и Св.Богородица.А много храмове построени с името на Божията майка също са построени в знак на благодарност към нея.
Тук любовта към себе си и това какво ядем днес нямат нищо общо.И ако човек не го разбере просто не може да победи тежка болест, каквото и да прави.
Поздрави !
Активен
titan
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 2318


« Отговор #562 -: 27-09-2016, 05:10:21 »

Ти ли ми обясняваш какво не мога да разбера??? Знаеш ли отстрани погледнато какви глупости пишеш? Ти дори не си даваш сметка за това. Разбира се и друг път съм го писал тук, свалям шапка на тоя дето ти е промил мозъка до такава степен. Лошото е, че аз като напиша нещо, вие юдео-християните, не търсите истината, а го неглижирате, продължавайки си да си вярвате в глупостите от комикса. Ето задавам ти конкретен въпрос: В комикса пише, че Иисус е син божий, кой бог е баща му, кое е името на този бог? Много държа да ми отговориш.
И калво значи "неръкотворна" икона? Защото мои близки правят икони и са едни пт малкото експерти в света по иконите. В тази тема изобщо не си наясно колко си боса.
А за сламките ще ти кажа нещо интересно: Умните хора се оправят, глупаците затъват и мрат. Опит.
Чери, въпросът ти относно йога, показва колко си неосведомена по тази тема. Аз практикувам раджа йога от 5-6 години. Разбира се и доста чета и беседвам с много напреднали. Основното, което не знаеш за тези,  които сериозно практикуват йога е , че :
1. Йогите или йогините ядат малко като количество храна, никога не преяждат и основно вегетарианска храна, като млечните, които някои практикуващи консумират са незначителна част от менюто им.
2. Всеки ден правят комплекс от физически и ментални упражнения, които подържат организма им в състояние , близко до перфектното.
3. Йогите не боледуваме и откъде ти хрумна, че само със силата на мисълта се лекуваме Smiley Сигурно гледаш основно бтв и нова тв ? Преди да напишете нещо, трябва да сте сигурни, че разбирате какво пишете. Елиа например не познава история на религиите, нито история на юдео-християнството, нито история на иконописа, но проповядва с такъв фанатизъм, че и iskrena би и завидяла. Ти само си чувала за йога, но веднага даваш пример с йогите. Недейте така, мислете преди да пишете глупости. И последен въпрос, кой е вашият бог , как си го представяте, какво е за вас бог ?
Активен
Elia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


« Отговор #563 -: 27-09-2016, 08:05:40 »

Здравей Титан,
аз каквото и да напиша съм абсолютно сигурна в това, което пиша.Защото съм го изпитала върху себе си.А и наистина преживях доста страдания и здравословни проблеми, които имах.Името на Бог - баща, който е истински баща на Иисус е Иехова, това е името му и го пише в Стария завет, прочети го и ще го намериш.Неръкотворна икона е такава икона, която не е нарисувана от човешка ръка.Това са икони, които не са нарисувани от хора.Такива икони има в цяла Русия, на Атон.Те не се рисуват от грешни хора, а са се появили по свръхестествен начин.Даже на Атон такива икони както и самият пояс на Пресвета Богородица се съхраняват строго.Заключени са в помещение с няколко врати, за да не бъде злоупотребено с тях.На Атон монасите също не боледуват, но умират.Вие йогите да не би да не умирате ? Този срок за практикуване на йога - 5 - 6 години е твърде малък за да се дават обобщения.Имам доста познати, даже един вече повече от 10 години практикува йога и суров режим.Но това не значи, че е 100 % здрав.Непрекъснато се допитва до мен и още една позната - суровоядка когато има здравословен проблем.Но ние практикуваме силната Иисусова молитва, не йога, но му помагаме .
Тези икони, които са нарисувани от човешки ръце за да придобият лечебни сили трябва да бъдат нарисувани от човек, който преди това е постил строго, четени са много молитви и така е започнал да рисува.Иначе нарисуваната икона няма никаква стойност и от нея не могат да се извършват чудотворни изцеления.Рисуването на икони става по строго определени правила, не е лесна работа, имам познати , които се занимават с това.Но това не означава,че иконите, които рисуват са чудотворни.Чудотворни икони понякога се появяват на стъклото на храмовете без никоя човешка ръка да ги е нарисувала.От такива икони изтича миро и това показва,че тези икони не са същите каквито се продават по сергиите.Това са светини , но човек наистина трябва да е добре запознат.Ако не познаваш едно нещо и не си наясно е по - добре да не се самоквалифицираш колко много ти , а не другите са наясно.
Практикуващите йога хора не са напълно здрави, моя позната лекар ходи в Индия да се лекува при йоги в някакъв манастир и не се оттърва от болестта си.Накрая се обърна към Православието, заряза йогата.И сега е добре.Така,че аз знам за йогите, имам познати, които практикуват йога над 10 години, но здравословните проблеми си ги имат, даже си навличат и други когато направят някоя грешка.
Човек наистина трябва в дълбочина да познава това, за което пише и говори.А и да има собствен опит и дълга практика най - малко 10 - 15 години.Иначе не може да се извлекат в дълбочина изводи.Пишат се неща, които не се познават.Обяснявам ти това, което ти не знаеш , Титан.За мен тази практика на йога от 5 - 6 години е твърде малък срок.А има монаси на Атон, които са строги постници и молитвеници, живеят в пещери и имат практика в силната Иисусова молитва 40 и повече години.Те също са здрави, но умират.
В моменти на силна молитва са виждали Христос във видение.А поясът на Св.Богородица е занесен от Атон в Русия и много хора, които са го докоснали са се изцилили от тежки страдания.
Обаче, ако наистина аз греша не би следвало да обиждаш по никакъв начин мен.И не само мен, а и друг човек.Иначе каква полза ,че се самоизтъкваш колко си прав като сипеш обиди към други хора.Това показва,че не си осъзнал ,че трябва да се отнасяш към друг човек с уважение, независимо,че не споделяме едни и същи виждания по даден въпрос за лечението на болестите или за вярата.Някои от моите познати ходиха и в Индия до такава степен се вживиха в тези индийски учения и йогата.Но като не постигнаха изцеление си издадоха парите и сега търсят друг път, понякога и моят опит им е страшно полезен.Но наистина човек трябва да е не само на теория подготвен, но и опитен практик дълги години.
Поздрави !
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3975


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #564 -: 27-09-2016, 13:57:38 »

Стига толкова,  дискусията вече излезе от първоначалната си идея.
Ели, не се връзвай . Ти каза достатъчно . Оттук нататък пак влизаме в безкрайни и излишни спорове.
Никой нищо няма да докаже , говорили сме го.  мъдър
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Elia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


« Отговор #565 -: 27-09-2016, 15:20:51 »

Бате Бино,
аз казах истината.Нямам намерение никого да лъжа и нямам такива цели.Казвам истината за тези, които са болни и търсят верният и правилен път за изцеление.А такива има много, хората с години носят в себе си хронични болести.Но ти си прав.Който иска и търси пътя ще разбере.Който не желае и не му е дадено няма да разбере или поне не сега, а за в бъдеще когато преживее страдания и изпитания.
Всичко обаче е свързано - вяра, хранене, начин на живот.Едното без другото не може.Затова и толкова хора с години не могат да се изцеляват, само си дават парите тук и там.А любовта е наистина важна и ако човек може да влезе в положението на страдащи и болни, да им помогне и то без пари ето това е истинска любов към ближния.
Поздрави !
Активен
titan
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 2318


« Отговор #566 -: 28-09-2016, 07:03:45 »

Бате Бино , Elia, много се смях, ама направо сълзи ми текоха от последният обяснителен пост. Даже снощи се събрахме приятели , прочетох им го и заедно всички много се смяхме, поплакахме от смях. Благодаря ти Elia,  така не се бях смял от ученическите ми години. Значи казваш познаваш йогите и 5-6 години практика на раджа йога за теб не е достатъчно? Пак ми потекоха сълзи от смях, хахахахахахахахахахахахаха, наистина не мога да се спра да се смея, рева направо. Не съм ти споменал, че преди този принцип дълго съм се занимавал и с други " видове" йога, доста време. Сега чети внимателно какво ще ти кажа, НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА ЙОГА, НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ЙОГА И ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ НЕ СА НАЯСНО, ЩОМ СЕ ДОПИТВАТ ДО ТЕБ. Прати ги при мен ако искат да се развият. Примерите, които даваш са направо убийствени, ако знаеш един приятел като слушаше за неръкотворните икони, как щеше да се задави и да умре от смях , а друг не можа да се успокои един час от примера с твоята приятелка и болните йогини. Честно казано, след толкова смях, анализирайки поста ти, смятам че имаш сериозни пропуски в образованието и менталното си развитие. Примерите, които даваш са абсолютно инфантилни и не значат нищо, нямат стойност. Относно комикса, никъде вътре не е написано, че Иисус е син на Яхве, това е само твое предположение. Юдеите наричат още Яхве Адонай и Ел Шадай, а сега потърси информация кого наричат  Адонай и Ел Шадай. Няма да ти отварям очите непрекъснато. Интересно е, че нищо не каза за първите варианти на комикса, в които бог не е един, а група от извънземни, които генетично създават хората, впоследствие нескопосано представена като светата тройца. Нещо да си чувала за Енки, Ану, Енлил, Нинхурсаг ? Не си разбира се, комикса не позволява да се чете истината Smiley даже е написано, не вярвайте в други богове Smiley)) Чела ли си за експерименти в различни религиозни общности, че във всяка такава НИКОГА на никого не се присънва, привижда бог, когото не познава? Май не си наясно как работи човешкото въображение.
Така , повече не мога да си губя безценното време с теб, благодаря ти, че ме накара да рева от смях, въпреки че не осъзнаваш защо. И поста ти отива в златния ми фонд, а вероятно ще стане огромен хит във ФБ и групите за йога. Хайде със здраве и не пиши глупости за неща, които не разбираш.
Активен
Тихия
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 741


Болката е неизбежна. Страданието - по желание.


« Отговор #567 -: 28-09-2016, 07:10:13 »

Хубаво е, че се занимаваш с йога. Тя успокоява ума и учи на смирение.
Активен

Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.
Elia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


« Отговор #568 -: 28-09-2016, 07:35:10 »

Титан,
твоето присмехулно отношение към мен никак не ме интересува.Знам, че казвам истината , защото съм се оттървала от тежка и нелечима болест.А що се отнася до иконите и това,че някои от тях са неръкотворни и в тях има вградени мощи на светци - това е истина.Иконата Осеновица / Покровителка / от Рилския манастир има в себе си вградени мощи на 30 свети отци.Ако не вярваш защо не отидеш в някой манастир да откраднеш някоя такава икона или да забиеш нож в нея.Тогава сам ще се убедиш какво би могло да ти се случи.Имаше преди години кражба на такива икони в Петропавловския манастир и мога да ти кажа какво се случи след това на крадците.
Това,че ти се подиграваш с Православната ни вяра си е твой проблем.Но не знам кой ти вярва.Защото България не е Индия, тя е Православна и тази вяра е запазила и досега всички храмове.Знам навремето имаше такива подигравки и сега ги има.Но има време, Господ има.
Но наистина аз имам познати, които ходиха и в Индия и се занимават с йога.Не знам само какъв вид йога точно е.Но единият познат е със сигурност в йогата над 10 години, суровоядец е и пак си има здравословните проблеми.А другата ми позната лекар ходи по този повод и престоя в Индия в някакъв манастир , лекува тежка форма на мигрена, но нямаше резултат и като се върна тук болестта си остана да хронифицира.
По този повод ще ти кажа - не спори с мен, аз на практика показах,че нелечима болест няма.Ако има силна вяра.Имам доказана диагноза от лекар, а за гласът ми могат да свидетелстват поне 100 човека хористи , с които се познаваме вече над 10 години и които бяха изумени от моето изпълнение на " Во царствиии твоем ".А твоите теории за индийският начин на лечение поне мен не ме вълнуват, аз за себе си съм намерила пътя.А и православните ни храмове на всяка Нова година се огласят от песнопението в изпълнение на Борис Христов - Благодарственое и мирное житие, здраве же и спасение ...., което кара всеки истински българин, а не поклонник на чужди учения да потрепери от страхотният глас, който е бил дарен също от Бога.Поклонник на индийските учения навремето беше и Людмила Живкова, тя вкара в България тези индийски теории, а навремето България е била православна и имаме православен патриарх.Жалко е,че в този форум се пропагандират индийските теории за оздравяване и лечение.Но ние българи ли сме или индийци.Индийците изгарят мъртвите, християните са погребани в гробове.И това е на път в България да се промени.Българи, осъзнайте се ! Защото нашата вяра, която е православна е запазила народа ни и до сега.
Поздрави !
Активен
cherry
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 411


Любовта е смисъла на живота.


« Отговор #569 -: 28-09-2016, 08:00:52 »

Титанчо,йога със много стаж си ти,не може да се спори с теб. ухилен
Колкото до моя Бог-да,той съществува и ние сме част от него,колкото и на теб да не ти се иска.Ние сме души,в които е въплатен божия дух.Друга тема е каква е целта на Бога.За това аз си имам свое виждане и си мисля,че ние имаме извънземна жилка.Но все пак трябва някои да ни ръководи,да ни помага в преражданията,да ни насочва и пр.А това е той.Та не е лошо да уважаваш и хора с различни виждания от твоите.Явно не си чувал за теорията когиталност.При нея със силата на мисълта можеш да лекуваш болести,да твориш органи,защото ние сме енергия,която може да се мени и преобразува и то само със силата на нашата собствена мисъл.Но си има методика и учители за това,разбира се.Един от тези учители е българин.Та по-полека с осъждането,моля! внимание
Активен

„Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.”      
Уилям Шекспир
Atlantis
Full member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 144« Отговор #570 -: 28-09-2016, 08:47:15 »

Мисля, че няма нужда да се рови по-надълбоко в тази тема.
Дори е добре ако някой от администраторите реши да я заключи, и да отвори нова "Тема Чесалка 3". Тази и без това вече има към 30 страници с коментари, стигат и толкова Smiley
Така спора ще остане назад, а новата тема може да започнем с нещо далеч по интересно, приятно и несъздаващо толкова конфликти и негативно отношение между съфорумниците  bleh
Активен
titan
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 2318


« Отговор #571 -: 28-09-2016, 21:58:38 »

Черешке, а сега обясни на Elia за когиталността, че да могат приятелите и да си излекуват болежките. Относно йога, принципно не се знае къде е дадено за пръв път учението, предполага се в днешна Индия. Но има открити в България фрески, на които има хора в поза лотос, доста по-стари от знайните индийски такива. Само че част от индусите практикуват сериозно и са доста напред са материала, без да са чували за яхве или иисус. Те си имат свое разниране за света, но и да ти го обясня, едва ли ще го разбереш. Освен това никъде не съм писал какво ми се иска и каво не. Щом вярваш в нещо, правите те щастлива и не го натрапваш навсякъде, това си е твой проблем, но когато започне някаква измама да се натрапва навсякъде вече ми става проблем. Знаеш ли какво е характерно за бог Митра ?
Активен
papa64
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 62


« Отговор #572 -: 28-09-2016, 22:34:12 »

Черешке, а сега обясни на Elia за когиталността, че да могат приятелите и да си излекуват болежките. Относно йога, принципно не се знае къде е дадено за пръв път учението, предполага се в днешна Индия. Но има открити в България фрески, на които има хора в поза лотос, доста по-стари от знайните индийски такива. Само че част от индусите практикуват сериозно и са доста напред са материала, без да са чували за яхве или иисус. Те си имат свое разниране за света, но и да ти го обясня, едва ли ще го разбереш. Освен това никъде не съм писал какво ми се иска и каво не. Щом вярваш в нещо, правите те щастлива и не го натрапваш навсякъде, това си е твой проблем, но когато започне някаква измама да се натрапва навсякъде вече ми става проблем. Знаеш ли какво е характерно за бог Митра ?               Това е  много правилно. Щом вярваш в нещо, не го натрапваш.

Активен
Elia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


« Отговор #573 -: 29-09-2016, 07:42:25 »

Титан,
не се старая да натрапвам на никого моите виждания и разбирания .Всеки четейки моите постове може сам за себе си да си направи изводите и да вземе своето решение.Но когато наистина става въпрос за тежки случаи на болест вече няколко пъти съм била молена от Бате Бино да обяснявам на други хора за Маслосвета и за това какво е обет / обещание / пред Бога.Особено що се касае вече за наистина много, много тежко лежащо болни.Кой казва,че моите постове са лъжа ? А индийските йога учения кой казва,че са истина ?
Аз вече познавам много хора , които се завръщат към традиционното Православие и то не защото вярват в него, а защото търсят изход от тежки проблеми и болести в семействата си.И са склонни наистина да направят нещо, прието в Православната вяра отколкото да стоят и да чакат човекът да си умре.При тежки случаи на болест може да се занесе дреха на болния, една нощ да стои в олтара.Така правих аз за моят баща, който беше 5 дни с 40 градуса температура на смъртен одър.Тази дреха, след това се облича от самия болен и не се сваля дълго време.Как в този случай да помогне йогата ? А има куп такива тежко болни хорица.И до сега получавам писма по лични съобщения със запитвания - как да постъпя при такъв тежък случай ?
Тук в този форум хората общо взето, които пишат не са лежащо болни или толкова зле, нали ? Но хората питат обикновено когато вече наистина е доста късно, но търсят изход.И аз имам право да напиша какво съм направила аз, как се излекувах.За да покажа,че нелечими болести няма и всеки ако желае може да постъпи както постъпих аз.

Поздрави !
Активен
cherry
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 411


Любовта е смисъла на живота.


« Отговор #574 -: 29-09-2016, 08:05:40 »

Черешке, а сега обясни на Elia за когиталността, че да могат приятелите и да си излекуват болежките. Относно йога, принципно не се знае къде е дадено за пръв път учението, предполага се в днешна Индия. Но има открити в България фрески, на които има хора в поза лотос, доста по-стари от знайните индийски такива. Само че част от индусите практикуват сериозно и са доста напред са материала, без да са чували за яхве или иисус. Те си имат свое разниране за света, но и да ти го обясня, едва ли ще го разбереш. Освен това никъде не съм писал какво ми се иска и каво не. Щом вярваш в нещо, правите те щастлива и не го натрапваш навсякъде, това си е твой проблем, но когато започне някаква измама да се натрапва навсякъде вече ми става проблем. Знаеш ли какво е характерно за бог Митра ?

Ми не,я ми кажи!
Лично аз нищо не натрапвам,само изказах мнение.Чета доста и мисля,че нещата са много над така обсъждания бог.Ние сме космически същества.Все още обаче не сме открили законите на живота.Изобщо и то.Не знаем нищо нито за истината за живота,нито за енергиите.А смъртта-за нея знаем още по-малко.Най-общо казано живота изобщо не е разгадан,все още.Ние си мислим,че всичко е материя,а то не е.Казват,че тепърва ще се открива техника,измерваща енергиите.Е,ха дано........
Активен

„Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.”      
Уилям Шекспир
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3975


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #575 -: 29-09-2016, 08:59:23 »

Спорът с Титан се задълбочи, защото Ели не успява да се защити с  подходящият аргумент Smiley  
 А той е следният : спори се за съвсем различни неща!  ухилен


Теоретичната основа на християнството ( как , от кого е писана Библията, житията..имена и фактология..) като религия   е ЕДНО , а това какво постига вярата е СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО.    намигам намигам
Титан  оспорва това, което може  ухилен ухилен - тоест - първата част, (  и на практика по-несъществената Smiley )
(Защото втората не може никой да оспори !  )

Това, между другото, е единствената тема , по която с моят приятел Титан сме на различни мнения. ( а с него общуваме  доста )
Ноо, както съм се оказвал прав за много други неща,  така и за това някой ден той ще се съгласи с мен  слънце просто още не е дочакал  "своята буря"

" В самолет , попаднал в силна буря,  атеисти няма "

 ухилен ухилен  ухилен
    
« Последна редакция: 29-09-2016, 09:08:49 от бате Бино » Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Atlantis
Full member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 144« Отговор #576 -: 07-11-2016, 17:34:12 »

Реших да си задам въпроса тук, за да не отварям напразно нова тема  ама че съм
Някой има ли идея или обяснение, защо принципно проблемната ми и мазна кожа и коса, коренно се променят към по-добро когато съм налегната от някакъв вирус или настинка.
Това съм го забелязала от доста време. Ето сега отново съм с хрема и болки в гърлото и кожата ми изглежда изключително чиста и не произвежда излишен себум - абе точно както винаги съм си мечтала да е.
Косата ми, която също има нужда от ежедневно миене, сега от 2 дена не е мръднала.
Проблема е, че не мога все болна да си ходя  амии... знам ли благодаря

Някак си ми изглежда изключително нелогично, този ефект да се появява, точно когато организмът ми страда.
Активен
papa64
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 62


« Отговор #577 -: 08-11-2016, 13:32:52 »

Реших да си задам въпроса тук, за да не отварям напразно нова тема  ама че съм
Някой има ли идея или обяснение, защо принципно проблемната ми и мазна кожа и коса, коренно се променят към по-добро когато съм налегната от някакъв вирус или настинка.
Това съм го забелязала от доста време. Ето сега отново съм с хрема и болки в гърлото и кожата ми изглежда изключително чиста и не произвежда излишен себум - абе точно както винаги съм си мечтала да е.
Косата ми, която също има нужда от ежедневно миене, сега от 2 дена не е мръднала.
Проблема е, че не мога все болна да си ходя  амии... знам ли благодаря

Някак си ми изглежда изключително нелогично, този ефект да се появява, точно когато организмът ми страда.

             Според мен, когато боледуваме организма се чисти ,стига ние да не се намесваме с лекарства да спираме процеса на чистене.
Активен
Vov
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1091


Познай себе си.


« Отговор #578 -: 24-12-2016, 18:45:22 »

Не видях да има специална тема, но търсих!...

Приятели и съфорумци, желая на всички много любов - от нас и към нас, много здраве, много светла енергия, много близки хора, да споделяме радостта и святостта... flower
Активен

Искам да променя света - започвам от себе си.
Elia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


« Отговор #579 -: 25-12-2016, 09:26:38 »

Честито  Рождество Христово !
Мир, любов и благословение във всеки дом ! Здраве и успехи !
Честита Коледа !
Активен
Страници: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: