Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Думи като за начало!  (Прочетена 1943 пъти)

Mep

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 483
    • Земя назаем
Думи като за начало!
« -: 24-04-2009, 16:50:42 »

Форумът дава свобода на всички нас да отваряме темите, които ни вълнуват, да качваме снимки, да споделяме мнения, опит и рецепти в случая :).
Още от много време се опитвах да измисля как да дам възможност да се публикуват рецепти и от други хора, не само от мен, но ми беше трудно да го направя от гледна точка на програмирането. А в коментарите в сайта е трудно да се прикачват снимки или да се форматира текста по наш вкус, а и не само. Форумите дават тази възможност. Всеки, който обича да снима или има страст към фотографията, може да ни запознава с творенията си дори всеки ден. Дори не е задължително да има снимки (но с тях се възприема по-добре). Например днес ядох тази страхотна салата, или ето с какво нагостих гостите си, или с това почерпих за рождения си ден. Така всички ще усетим колко е разнообразно суровоядството и че не ни ограничава, както много хора си мислят. Суровоядството не е само домати и краставици, дори то не е само храна - суровата храна е част от целия космос на този необятен и красив начин на живот.


Всички са добре дошли тук, независимо как се храним - обогатяваме се взаимно и си подаряваме много добро настроение и вътрешно щастие дори (поне за мен е така).


Не се притеснявайте да отваряте нова тема за това, което ви вълнува. Ако смятате, че има нужда от нова категория, предложете. Ако нещо мислите, че липсва или че трябва да се реорганизира, споделете и ще помисля как да се направи. Аз ще се опитам да го поддържам толкова често до колкото ми позволява времето. И понеже съм още зелена във форумните администрации, ще се радвам ако срещнете трудност или неразположение с каквото и да е, да ме уведомите. С радост ще фиксирам пропуските.

Приятни мигове на всички!
« Последна редакция: 24-04-2009, 18:09:04 от mep »
Активен
Духът владее материята!

Troqnovo

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 42
Re:Думи като за начало!
« Отговор #1 -: 22-07-2009, 15:43:08 »

Здравей Мер,

Казвам се Диляна и съм от Бургас. Все още не съм достигнала нивото на повечете от участниците в този сайт, но се надявам, че с помощта на поместенета информация и с времето ще настъпи и този момент. По принцип съм лакто-вегетарианец. Рядко, но все още понякога ям мречни продукти и риба. Макар, че съм установила, че млечните продукти не ми се отразяват много добре. В менюто ми преобладават плодовете, зеленчуците, ядките и семената. Разбира се има още какво да се подобрява в начина ми на хранене.
Вчера случайно открих този сайт. Наистина е като малка съкровищница. Има толкава любопитна и полезна информация. Просто не мога да се откъсна от него през целия ден. Дори си записах някои от публикуваните рецепти.

Искам да ти пожелая искрено и от сърце много успехи!

Поздрави,
Диляна
Активен
 

Страницата е създадена за 0.085 секунди с 23 запитвания.