Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: StartUp Bio 24.04.10  (Прочетена 1431 пъти)

Mep

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 483
    • Земя назаем
StartUp Bio 24.04.10
« -: 23-04-2010, 12:50:01 »

Тази събота в София ще се проведе това събитие - http://bio.startupbg.org/program/. Ще е полезно за всички, които искат да стартират зелен бизнес или да направят по-зелен сегашния си.

"StartUP Bio е форум, който насърчава предприемачеството в сферата на био земеделието, производството и търговията на био продукти, представяйки възможностите за стартиране на такъв бизнес в България.

Участниците във форума са предприемачи, фермери, производители и търговци на био продукти, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес."

ако има място, може и това:

"По време на форума опитни български био производители и търговци ще споделят своя опит като предприемачи. Ще бъде направен обзор на състоянието и тенденциите на вътрешния и международния пазар на био продукция. Ще се представят нужните сертификати за стартиране на подобен тип бизнес, необходимите инвестиции, както и възможните бизнес модели. Ще бъде обърнато и специално внимание на намирането на финансиране и създаването на качествен маркетинг за био продукти."

линк към сайта: http://bio.startupbg.org/
« Последна редакция: 23-04-2010, 13:08:25 от Mep »
Активен
Духът владее материята!
 

Страницата е създадена за 0.086 секунди с 22 запитвания.