Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Натурални шампоани, сапуни, прахчета за зъби  (Прочетена 4762 пъти)

ogrizko

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 167

Здравейте, наскоро открих един магазин във Варна, който е доста подходящ за такива като нас, стремящи се да отбягваме всякаквито химии и простотии с които ни тровят непрекъснато и рекламират по телевизиите. Затова пък аз ще направя реклама на този магазин, защото се внасят на 100% натурални продукти от Русия. Вече изпробвах прахчето за миене на зъбите, съставено е от 14 билки - намокрям четката, топвам в билките, търкам зъбките, изплаквам ....ами да ви кажа почистват се зъбите ми по-добре от Парадонтакса дето ползвах допреди месец. Бяха ми казали, че дори зъбния камък падал, което ми се стори много съмнително. Ама след една седмица с праха на единия зъб дето ми се събира нещо повече зъбен камък реших да пробвам да го отчекна с нокът да видя какво ще стане - и за пръв път наистина успях да отчекна парче зъбен камък! Щото и преди съм се мъчил да отчеквам ама не се получаваше! Така че явно размеква в някаква степен зъбния камък и т.н. Не мога да кажа, че ми е паднал всичкия зъбен камък де, но пък с постоянство вероятно и това ще се случи. Така че хвърляйте смело купешките пасти и работи и пробвайте прахчетата :pensif_29: Както и тия дето ги мързи сами да си правят някакви природносъобразни смеси ......щото аз нали ви казвам допреди месец с Парадонтакса се четках, ама сега вече съм решил само с праховете да го карам!
Другото - в магазина има и 100% натурална козметика - сапуни, шампоани, някакви маски, овлажнители и работи ....вероятно жените повече им разбират. Аз ползвам сапуните и съм доволен, въпреки че не мога да преценя реално как са, понеже отдавна не ме сърби кожата откак се храня здравословно. Обаче бих се радвал някой проблемен да ги пробва и да сподели в темата дали се е почувствал по-добре. Доскоро си ползвах разни душгелове, ама реших да ги заместя с тия сапуни, щото по-добре да знаеш, че няма химия... колкото и да рекламират по тв колко били хубави :Confus_3: :Confus_3:
Както и да е, ако сте проявили някакъв интерес все пак, магазинчето се намира на пазарчето в Младост (на светофара след Пикадили в посока параклиса и мебелна палата) на 50-100м от рибния магазин дето е там и е отворено от Понеделник до Събота. JIVICA / ЖИВИЦА се казва! Най-добре е който има желание от варненци да отиде и да разгледа на място и сам да си прецени дали иска да вземе нещо да пробва и така.
А пък за тия дето на са от Варна има сайт онлайн, откъдето ако преценят може да си поръчат някой от продуктите - jivica.bg

Дано да съм бил полезен и дано да има доволни от продуктите :thankyou:
Активен

ogrizko

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 167

хммммм.. гледам, че всъщност сайта за прахчетата е друг - sunnybunny.bg


Иначе в магазинчето в Младост /Варна/ ги има всички неща. :peperudi:
Активен

moon21

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Ползвате ли твърди шампоани?
Активен
 

Страницата е създадена за 0.08 секунди с 23 запитвания.