Начало Помощ Вход   Регистрация    
Регистрация - Задължителна информация
Избери потребителско име:
Използва се само при влизане. Можете да използвате специални символи, като си изберете екранно име от настройките на вашия профил.
Ел. поща:
Адресът на електронната поща трябва да бъде валиден.
Избери парола:
Повтори паролата:
Въпрос за потвърждение:
Въведете отговора на показания въпрос
Пълноводна река, северна граница на нашата държава:
Моля да отделите 1 минута време, за да прочетете някои малки правила за ползване на този форум.

Форумът е предназначен за обмяна на опит, знания, запитвания в областта на суровоядството и здравословния начин на живот, техники за пречистване и устойчиво развитие.
Всеки може да се регистрира и да споделя идеи, опит, разбирания и изживявания, но е добре да се проявява толерантност и уважение към мнението на останалите. Всеки е свободен да споделя и всеки е свободен да се вслушва в споделеното.

Молбата ми е всички да пишем на кирилица. Доста е трудно да се четат коментари на латиница, а и е малко неуважително към останалите. Ако някой има проблем с кирилицата намират се онлайн кирилизатори (моля, ползвайте тях).

В случай, че някой забележи неуважително и обидно поведение във форума, моля да изпрати лично съобщение до модераторите Мер и Христо Дешев.

Ето и някои нововъведени правила от май 2011:

1. Модераторите и админите са винаги прави. Действията им са подбудени не от лично отношение към някого, а за благото на форума и добрия тон.
2. Този форум е за суровоядство, методи за пречисване на тялото и самолечение, здравословен и природосъобразен начин на живот. Теми и коментари, отдалечени от основната идея на форума, ще биват изтривани.
3. Всички коментари се пишат на кирилица, на български език. Ако нямате кирилица, конвертирайте си текста, след набирането му, тук - http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php.
4. Коментари или цитати на други езици трябва да бъдат придружени от превода им на български език.
5. Цитати или взаимствани текстове моля да бъдат последвани от име на автора или линк към материала-източник.
6. Моля за толерантно и коректно отношение към съфорумниците. Коментари с груб език, обидно отношение, цинизми, вулгарен, заплашителен, неприличен език ще биват изтривани.
7. Преди да отворите нова тема, моля ползвайте търсачката на форума, за да проверите дали до сега това, което ви интересува, не е вече коментирано и обсъдено.
8. Публикуване на единични материали единствено с цел реклама, ще бъдат изтривани.
9. Всяко мнение може да се редактира до 1 час след публикуването му.
10. Всеки носи отговорност за публикуваната от него информация и не може да изисква от модераторите да се изтриват вече публикувани коментари освен ако е в противоречие с условията за ползване на форума.
11. Една молба - ако смятате, че дадена тема или коментар не са спазили някоя от горните точки, моля докладвайте на модераторите.

Благодаря ви от сърце и ви желая приятни минути,  
Мер