Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
 71 
 -: 09-05-2020, 10:33:51 
Започната от ivanela97 - Последна публикация от ivanela97
Здравейте,
Иванела се казвам и от скоро преглеждам форума. Интересна ми стана идеологията Ви макар, че все още не съм суровоядец. Тъй като искам да изчистя организма си и да подсиля имунната система ще взимам съвети от тук.  сърце

 72 
 -: 09-05-2020, 10:31:50 
Започната от ivanela97 - Последна публикация от ivanela97
Здравейте,
Търся нещо, което да подсилва при анемия (таласемия минор). Като цяло се чувствам добре, но са ми казвали че поне веднъж в годината трябва да ходя на витамин Б инжекции. Не го правя разбира се, но тъй като ме хващат по-често настинки се замислих за нещо подобно на витамин Б, но не инжекции. Гледах кранителни добавки тук с Витамин Б комплекс, но не съм купувала такива. До колокото разбирам са на билкова основа, но като цяло избягвам химиите, за това питам за съвет тук.
Мерси!

 73 
 -: 09-05-2020, 10:23:52 
Започната от Zloqd - Последна публикация от ivanela97
Аз мисля, че единствено Швеция ще излезе суха от тази ситуация. Хората си понатовариха здравната система, за която са си платили да им е толкова хубава. Икономиката си действа, хората не се вкарват в тежки филми и всичко е наред.
Аз лично подозирам, че може и да съм го изкарала това нещо, ама и да не съм въобще не се плаша и смятам, че тези мерки по улиците, дистанции и тем подобни нямат никакъв смисъл.
 пеперуди

 74 
 -: 09-05-2020, 00:05:14 
Започната от Zloqd - Последна публикация от Zloqd
Оказа се, че не само в Дания има нещо гнило. В световен мащаб се замитат следи.
Почти всякя седмица се появяваха информации от китай за изчезнали вирусолози, които не са били съгласни с официалната линия. Сега това се наблюдава и на други места:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/ubijstvo-na-uchen-osueti-znachimo-otkritieza-koronavirusa-6109242
https://blitz.bg/svyat/misteriozna-smrt-spokhodi-doktorkata-lekuvala-nuleviya-patsient-s-k-19-v-rusiya_news744451.html
Наскоро Тръмп разпусна своя кризисен щаб (явно вече не им вярва)

 75 
 -: 08-05-2020, 19:13:19 
Започната от Zloqd - Последна публикация от zhivko
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221560630983671&id=1189377448

 76 
 -: 08-05-2020, 10:57:11 
Започната от Zloqd - Последна публикация от бате Бино
Ами ние и да мислим и да не мислим.. Smiley , важното е, че сериозни медици го заявиха категорично.

 77 
 -: 08-05-2020, 10:44:17 
Започната от Vov - Последна публикация от бате Бино
Манолов, добре дошъл.  слънце  
Хубаво е , че и ти обичаш да експериментираш Smiley
Ние също го правим Smiley
Но гледаме предварително да се запознаем  много добре,  проучваме задълбочено и   не разчитаме само на отделни темички  в популярни сайтчета , писани от незнайни автори  Cheesy и авторчета Smiley . ( те са копнали оттук от там, но ние трупаме познание вече почти 30 години  намигам )
Кетодиетата е ясна отдавна, само че самото понятие не е много ясно  Grin
На Аткинс диетата също беше разновидност на "кетото" , но в годините ефектите бяха  обратни  на очакваните  Grin Не знам дали се сещаш защо..
Отправна точка тук е ИЗТОЧНИКЪТ НА БЕЛТЪЧИНИ. Ако идват от животни - месо и мляко - чакай сериозни проблеми във времето!  
 1. Ще ти грохнат бъбреци ( заради натоварването с отпадни продукти от метаболизма на жив. белтък, амонячни , пикочна киселина , пурини и т.н)  
  2. Бъбреците са вързани с кръвното налягане  намигам Зациклят ли бъбреците, организмът е принуден да компенсира чрез  повишаване на налягането, за да се поддържа отделителната им функция на ниво. Оросяването също страда , но мозъкът не се интересува от нищо, на него  му трябва кислород, и той трябва да достигне до мозъка без значение с високо или ниско налягане.
 3. Ще поставиш основите на автоимунни  заболявания в бъдеще. (  животинската молекула не се разгражда напълно, остатъчни  пептидни вериги проникват през чревната стена , попадат в кръвта и организмът ги разпознава като антигени. Имунната система ги атакува успешно само до едно време..  намигам След това покрай сухото почва да гори и суровото - атакуват се и собствените клетки и структури - тоест -ето ти  автоимунна реакция.  амии... знам ли
 4. Ще си завъдиш различни сортове и модели хелминти ( глисти) . Био месо едва ли ще тръгнеш да издирваш, значи - ще ядеш индустриалното. ( рибата също вече не е много риба Smiley ) То ГЪМЖИ от хормони, антибиотици и всевъзможни други "подобрители". Хелминтите  са безполови  и силно се нуждаят от ХОРМОНИ , за да се размножават. От месото ще ги получат в изобилие ! Тоест, месото  е добър помощник , ако държим да си имаме "съквартиранти"   ухилен
 5. Голямото количество месо е обещание за рак ! Дори официалната Медицина го призна вече.  Можеш да прегледаш "Китайското проучване" - най-мащабното, най-достоверното и  най-научно изследване в областта на храненето. ( има книга на български, дебеличка е Smiley )  
 6. Ако идват от растения, много по-добре. Но голямото количество белтъци БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ РАСТИТЕЛНИ ИЛИ ЖИВОТИНСКИ -  само по себе си е проблем и натоварване за организма . Тоест - влизаш в противоречие с други взаимовръзки  изчервен  10-15 грама  на ден са повече от достатъчно. Всичко отгоре  е излишно и товари. (Е, за спортисти биячи може и повечко Smiley ) Доказа го брилянтно и д-р Галина Шаталова, до 93г активна, жизнена и с акъла си. ( тя е суровоядец и "малоед" - по шепичка плодове и ядки на ден, белтъчини - не повече от 10 гр. Ако смяташ, че не е имала сили, ще сбъркаш.  Тя участваше ( и на 65г)  , заедно с обучени от нея последователи , в мъчителни 500 км преходи в пустинен терен! ПЕША. Засрамиха професионални спортисти, хранещи се "научно обосновано" .. 

Това са само някои от "бонусите" , да не товарим форума. Който е любознателен, ще търси и ще проучва, няма да се осланя само на единични статийки в жълти сайтчета, които се борят най-вече за кликвания  ам-ам


 78 
 -: 07-05-2020, 22:19:06 
Започната от Vov - Последна публикация от iris
Нямаме притеснения. Ние се пречистваме чрез гладуване, а не чрез хранене.

 79 
 -: 07-05-2020, 16:46:07 
Започната от Zloqd - Последна публикация от ivanela97
Привет хора,
Дали мислите, че повечето хора вече сме го изкарали това чудо през януари и февруари, когато имаше някакъв друг грип, дето уж по-опасен беше даже? Smiley
Иначе интересни неща има тук по темата.

 80 
 -: 07-05-2020, 13:28:24 
Започната от Vov - Последна публикация от imanolov
Здравейте, нов съм във форума, но виждам че тази тема е доста активна и ще споделя моя начин на "пречистване" в различни периоди от време. Аз прилагам хранителен режим чрез така наречената кето диета. В последните 3 години съм направил два цикъла от 5 месеца първия път, и 6 месеца втория път. Мога споделя, че наистина имаше силен ефект, макар че аз редовно практикувам боен спорт, в който се изисква доста физическа сила и може би това е била водеща комбинация с приема на малко въглехидрати. За дне изпадам в големи подробност какво представлява самата диета ще оставя връзка, където е описано подробно, а аз ще наблегна на моят опит - https://www.forlife.bg/keto-dieta

Първоначално като чух за диета, в която не се приемат почти никакви въглехидрати го приех за поредната измислица, но след това реших да се поразровя малко и да разбера какво точно представлява. В последствие реших да пробвам, а ефекта се оказа много добър. Искам да отбележа, че моята идея не беше да свалям килограми, нямам проблем с тях, а по- скоро да изпробвам нещо ново. Съответно свалих няколко килограма, но нищо потресаващо. По- скоро ми допаднаха другите положителни страни, които има този режим на хранене - повишена концентрация, усещане за лекота. Ако някой иска да пробва или има някакви притеснения - да скача смело в диета, не се гладува, пъровоначално докато организма свикне не е много приятно, но това е за определен период от време и след това идва "сладкото".

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10