Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
 41 
 -: 20-06-2020, 12:43:33 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
https://www.youtube.com/watch?v=dCu93NdcXQ4

 42 
 -: 18-06-2020, 09:53:41 
Започната от Виолета - Последна публикация от бате Бино
Виолета ,ако става въпрос за д-р Сяров от Сливен, той няма почти никаква практика със Стелкор и Ветом. (за разлика от мен, прилагам ги 12г.) Така че не е ясно  на каква база ще съветва за тях  амии... знам ли Той няма и да съветва, направо пренасочва към други  продукти, за които е ентусиазиран - някакви руски пептиди.( щом ги предлага, значи те също няма да са лоши.) Ако държиш да получиш консултация от лекар ( разбирам, за повечето хора понятието "лекар" безусловно се равнява на "специалист"   Smiley ) , то това е д-р Николай Запорожский от Чехия, ген. представител за Стелкор за ЕС. В ЕС няма друг, който да е по-компетентен.     

 43 
 -: 17-06-2020, 09:17:28 
Започната от Виолета - Последна публикация от Виолета
Благодаря, ogrizko! Първата вече я бях прочела и дори чрез страницата им намерих лекар тук, при нас, който ги ползва, а също и изследва причината, а не лекува симптомите, както другите. Когато има специалист, все пак е по-успокояващо. А втората, явно защото е по-назад, сега я започвам. Отново е много интересна. Както всички теми в този форум,де. Тук човек може да си чете денонощно, стига време да има.

 44 
 -: 16-06-2020, 09:34:17 
Започната от rima - Последна публикация от zsaba
Обещах да докладвам за представянето на избрания блендер.

Уточнявам, че водещият критерий е наличност на резервни части и сервиз и съответно очакван дълъг живот на уреда. Разбира се и бюджено ограничение, поради което отпаднаха всякакви мощни витамикси и проч.

В крайна сметка, след доста четене на отзиви по форуми на всякакви езици (гугл транслейт = същинска вавилонска рибка) и контакт със сервизите в БГ на няколко конкретни марки, се спрях на тефал перфектмикс (BL811). да не се бърка с преден модел мастърмикс (BL850), който страда от сериозни констурктивни проблеми и редовно дава дефект според ползватели.

Равносмектата след 2 седмици средно интензивна употреба:
- нееещо като фъстъчено масло става, но иска търпение и внимание, все пак не е машина за ядкови масла с нейните 1200 вата.
- хумус - идеален, соево мляко - идеално, супи, смутита и прочее е ясно, че може. Не съм тествала със замразени плодове или лед.

Тефал твърди че осигурява ремонт и поддръжка 10 години след купуване на това изделие, видях, че има налични за купуване резервни части, вкл. и стъклената кана. Така че това е. и да е ясно - това не е рекламно съобщение Smiley

Поздрави и успех на следващите търсачи, дано е полезно.

 45 
 -: 10-06-2020, 17:06:02 
Започната от Виолета - Последна публикация от ogrizko
http://zemianazaem.com/forum/index.php?topic=8821.0

http://zemianazaem.com/forum/index.php?topic=8273.0

прегледай тия теми ако искаш  амии... знам ли

 46 
 -: 10-06-2020, 06:53:54 
Започната от Виолета - Последна публикация от Виолета
Благодаря, Ogrizko! Ще потърся тази книга. Не съм я чувала. От страницата на Стелкор, намерих лекар тук, който ги ползва. Та, се опитвам да се свържа с него. И ще чета по-подробно за двете алтернативи.

 47 
 -: 08-06-2020, 14:24:51 
Започната от Виолета - Последна публикация от ogrizko
ми..... те алергиите май тръгват от червата, така че гледай тях да оправиш, което не става много бързо май... в смисъл ако има пропускливи черва (leaky gut) или дисбиоза (да се е прецакал нещо състава на бактериите в червата ...баланса на добри с лоши и т.н.) ама някой по-компетентен да каже, щото примерно на мен повечето пробиотици ми дразнят ...което май е хистаминова непоносимост или нещо друго... но понякога не може просто да почнеш пробиотиците някак си ...или виж тия по-алтернативните Стелкор примерно.... или си пробвай пробиотици ако не се чувства мн зле с приема им... абе, някой по-компетентен да се изкаже май амии... знам ли

чети оная книги там за GAPS диетата дето е на доктор Наташа bleh или нещо от сорта

 48 
 -: 07-06-2020, 09:34:11 
Започната от Виолета - Последна публикация от Виолета
Леле, как ме е завъртял животът, че чак сега виждам отговора ти, бате Бино! Много благодаря, че си се включил! Тя, питанката ми си остава. На въпросите на бате Бино: да, разбира се, за диагностика трябва да се посети лекар. Просто не очаквам да се включат адекватно. Най-вероятно направо ще изпишат лекарства за алергия и това е. Аз затова питах тук какви изследвания могат да се направят?
Прочитайки написаното преди виждам, че съм пропуснала да спомена, че сърбежът в гърлото, носа, ушите, очите и дори устните, без обриви където и да било, се увеличава от разходка из треви.
Друго, което съм пропуснала е, че когато беше на 4 месеца получи затруднено дишане два часа след убождането при трети прием на ДТК. Всъщност имаше по-леки симптоми още при втория прием, но лекарката каза, че е нормално, да не обръщам внимание. Та, до 13-месечна възраст има всички ваксини. Като на три години пак му се случи нещо - тогава вече можеше да говори. Каза: "Мамо, не мога да дишам." Прегледах дали носът не е пълен, шалът дали не е стегнат, дрешките около врата. Всичко беше наред. Казах му да диша дълбоко и след около 5-10 минути премина. От тогава уж всичко е наред.
Ще съм много благодарна, ако споделите мнения!

 49 
 -: 06-06-2020, 11:07:42 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
Намерих решение,затварям темата.

 50 
 -: 02-06-2020, 09:30:01 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
Търся 1 или повече веган или вегетарианец,водещ природосъобразен начин на живот за съвместно купуване на къща с голям двор във Финландия.Може и на лични а ми пишете.

Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10