Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
 31 
 -: 07-05-2020, 00:20:25 
Започната от Zloqd - Последна публикация от Zloqd
Пламен Пасков задава смислени въпроси за диагностиката на вируса:
https://www.youtube.com/watch?v=LJFn0Lf5kL8

 32 
 -: 06-05-2020, 19:36:25 
Започната от Diana88 - Последна публикация от Vov
Здравейте Диди,
Добре дошла в този прекрасен форум!
Тук ще получите много съвети, някои - противоречащи си. Важно е да продължите да търсите активно. Да не приемате нищо за истина от последна инстанция...
За начало - стана известно, че авторът на т.нар. кето-диета или кето-хранене е починал на не преклонна възраст. Една от диагнозите му е била затлъстяване на сърцето...

Според мен здравето е постижимо практически за всеки, който не е чакал да стане късно... Кога е късно - за всеки човек е отделно.
Пътят към здравето започва с прочистване. При правилното му провеждане, едновременно се прочиства по-лесната част - тялото, а същевременно се научават необходими знания за здравето - определение, получаване, влошаване, възстановяване, поддържане... През това време се осъществяват промени в най-важното - мисленето. След това започва дългият (понякога) път към израстване, промяна на някои ценности, мислене, дишане, пиене, дъвчене, хранене, движение... Така след 1 - 2 години човек се променя към желаното светло състояние.  flowers2

 33 
 -: 03-05-2020, 22:01:10 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov
Блягодаря ви, Бино и Живко.

Няма да се уморя да повтарям: всеки сам отговаря за здравето си, всеки е способен, с поносими усилия (след като се промени), да го възстанови и поддържа на достатъчно високо ниво, неуязвимо за микроорганизми, сложни молекули, дори и виоки честоти (с нищожна мощност)...  браво, аплодирам мъдър, мъдърмъдър

 34 
 -: 30-04-2020, 17:49:32 
Започната от бате Бино - Последна публикация от бате Бино
Благодаря , Ани.
Почти никой не си прави труда да сподели добрите резултати. А още по-лошото е , че дори и да няма резултати - пак не споделят  ухилен

Интересно е да се види по каква причина йодът не достига до жлезата. Дали поради недостиг в храната или поради недобро усвояване в тънките черва. Сега е сезонът да се направи експеримент  - зелени орехи в млечна зрялост  се поставят или в мед или в спиртен разтвор и се приема вътрешно. Ако се усети подобрение, явно е първата причина. Има и друг начин, доста оригинален , но трябва да имаш вана - орехови листа се слагат във  водата и се прави водна процедура ( стоене във ваната) , при което организмът си дръпва през кожата колкото йод му е необходим. 

 35 
 -: 30-04-2020, 10:06:21 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Анита Славова
Здравейте, искам да споделя ,че Тодикамп е нещо много ефективно, и без каквито и да е странични ефекти. Използвам го два месеца - оказа се чудесен помощник при хипогликемия. Диагностицирана съм с хипофункция на щитовидната жлеза и преддиабетно състояние. Е, спокойно мога да кажа на всеки с този проблем,че в момента,в който се появи признак на глад,ненаситен и при стъргане в стомаха ,каквито са характерни за хипоглемията, ако вземе тодикамп и 5 капки да са симптоматиката веднага изчезва. От друга страна - щитовидната жлеза ми създаваше от 3 години проблем с преглъщане на храна и течности и този проблем - също се реши частично. Смятам,че при по-дълъг курс ще се решат тези проблеми. Наистина е великолепен продукт и ще добавя още,че Тодимин - особено за хора с анемия ,ви дава супер енергия и много сила.

 36 
 -: 28-04-2020, 09:21:30 
Започната от Vov - Последна публикация от zhivko
 Не виждам нищо чудно в стадното поведение на населението,Вова,на такъв етап от Еволюционното развитие сме.А иначе причините да ни закопчеят са много:лично облагодетелстване,уплашения на всичко е съгласен и т. н.

 37 
 -: 28-04-2020, 09:10:10 
Започната от Zloqd - Последна публикация от zhivko
Започнаха да си признават:):

https://rus.postimees.ee/6960352/patologoanatomy-prodolzhayut-sporit-umirayut-li-zarazivshiesya-lyudi-ot-ili-s-covid-19

 38 
 -: 27-04-2020, 11:27:45 
Започната от Vov - Последна публикация от бате Бино
 слънце
Правилно. Написаното е като аксиома, Вов. Няма как да съществуват различни мнения ,освен от хора, нямащи хабер от холистична Медицина. ( Е, в плюс биха били и някои познания по геополитика, понеже темата за вируса е не само медицинска , а и политическа  намигам)  
Имам резерви само  по тези твои думи:
"Вероятно ще мине много време, преди човечеството да разбере какво всъщност стана"
Корекцията ми е , че и за вируса, само малка част от "човечеството" ще разбере. Smiley   Каквато част от него разбра какво се случи на 11-ти септември ,  такава ще се потруди да осъзнае и навърже и сега Smiley  ( тоест, болшинството ще си остане в блажено спящо състояние   спящ )

 39 
 -: 27-04-2020, 09:47:52 
Започната от Zloqd - Последна публикация от Vov
Браво, приятели, според мен отлично сте осветлили темата!
Само не мога да схвана как можа цялото човечество да се поддаде на такава гигантска лъжа и загалавичкване...
Ще го преживеем, горе главите!

 40 
 -: 27-04-2020, 09:18:17 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov
ВИРУСИ

Скъпи приятели, съфорумци, дами и господа,

С безпогрешния усет на интуицията, политиците от цял свят започват т.нар. "разхлабване" на "мерките за защита" от въздействие на новия вирус...
Както в началото нямаше никакви причини за налагане на тези "мерки", така и сега няма никакви причини за отмяната им - ако се ръководим в мисленето си от съобщаваните данни, наричани "факти".
Както всички забелязваме, никой правителствен ...човек у нас и в чужбина, не пожела да обсъди действията на правителствата на Швеция и Беларус. Нещо по-лошо - в Швеция нараствали гласовете да се предприемат повече от "мерките", прилагани в останалите страни.
Вероятно ще мине много време, преди човечеството да разбере какво всъщност стана (и става) - как е възможно хем целия свят да си загуби здравия смисъл и да се държи саморазрушително толкова дълго време, хем през това същото време да има поне 1-2 островчета на обичайни действия, продиктувани от формални причинно-следствени връзки.
Аз лично имам огромни трудности да разбера въвеждането на ограничения, водещи до икономическа разруха, до увеличаване страданията и смъртността от непосещаване на лекари и болници от страх и забрани, и те да бъдат  продължавани дори след седмици/месеци на постъпване на огромна информация, разкриваща тяхната неправилност.
Когато отменят всички ограничения и се върнем на работа, КАКВО ще е станало с ужасния, лош, страшен вирус? Нищо ново. Той си съществува, карантините не могат да го унищожат. Нито можем да чакаме неограничено дълго време, с надеждата той да се измени ("мутира") така, че да не причинява страдания. От друга страна и този вирус, както по-известните други, се променя така, че почти обезсмисля опита да обучим имунната ни система с ваксиниране... Рано или късно ще се срещнем с вируса и вероятността той да ни убие е по-малка от същата при други такива вируси...

Та, не се стряскайте, ако правите нещата, изброени по-горе и НЕ правите непредизвикани грешки (ползване на 1 и съща маска повече от 1 път без пълното и дезинфекциране и др.п.), съвсем успешно ще срещнете новия вирус и ще го преборите.
Още 1 път да повторя: НЕ МОЖЕМ да подсилим, усилим, увеличим и др.п. имунната си система. Тя е усилена до максимум още от миналата есен, всяка есен, а за повечето хора - си е постоянно напрегната до края на възможностите и.
НО, МОЖЕМ съществено да НАМАЛИМ ЗАДАЧИТЕ И. Така на нея и осават огромни ресурси, с които може да пребори всяка зараза. ВСЯКА! Това става като премахнем повечето от огромния брой случаи В ТЕЛАТА НИ, възникващи на множество места, поради известните ни причини: грешно мислене, дишане, пиене, дъвчене/хранене и движение.

Та, пожелавам на всички достатъчно обич, силна обич към себе си. Събуждането, усилването, развиването на такава постоянно осъзнавана обич би ни улеснило силно в опитите ни да променим дългогодишни грешни/вредни навици по изброените действия. И като добавим увеличени дози от някои витамини, неотстъпна промяна на хранене, пиене и т.н. и т.н., никакъв вирус, бактерия ито друг микроорганизъм не ще ни навреди.
Желая здраве а всички! браво, аплодирам

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10