Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Страници: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
 21 
 -: 04-09-2020, 20:35:15 
Започната от @свилен - Последна публикация от @свилен
Ше се биеме ли - ясно ми е, че сте радикални и брутални. Казвайте какво правиме.

 22 
 -: 04-09-2020, 20:33:00 
Започната от @свилен - Последна публикация от @свилен
Моа ви светна, че паганизмът не е егоизма на нашенката. Тоа е нещо различно. Не е селското и онова, дето си го знаете по служебно-съзнателен път.

 23 
 -: 04-09-2020, 20:30:58 
Започната от @свилен - Последна публикация от @свилен
Некой, ако събира пари за центъра, или гледа в джоба, преди да чете думите - да казвате. Че сякаш по тоя български стандарт пак не се вписвам като трезвомислещ.

Какво правя тука...?!

 24 
 -: 04-09-2020, 20:28:45 
Започната от @свилен - Последна публикация от @свилен
Имате ли нещо общо със световния паганизъм, че нещо не ви намирам с политиките ви там, пък съм фен на малката Грета...?

Може ли през вас, или вие сте ексклузивните представители за територията?

 25 
 -: 04-09-2020, 20:26:37 
Започната от @свилен - Последна публикация от @свилен
Добър ден.
Веган съм отново. Рекох да попитам за нещо, че се попребих, ама политиките, останали жигосани в съзнанието ми, ме поспряха: имах профил тук преди около седем години, та си спомням за отношението и българщината, дето ми се вижда малко като МВР-българщина, или пък някакъв друг нашенски популизъм, задължително овластен.
Та - след регистрацията ми, вече не ме интересува кой знае колко, какво ще ми напишете. Нямам какво да споделя и какво да попитам.

Може би го направих, за да удари един сатър некой модератор - имали сте нуждичката, пък съм изпълнил намерението на безкрая...

 26 
 -: 03-09-2020, 20:10:19 
Започната от Newly - Последна публикация от ogrizko
хммммммм... абе май съм чел, че не трябва да се прави много често ...щото стават лениви червата и забравят да си вършат добре функциите и не ти се ходи до WC ....не знам какво точно питаш, но може да са ти се прецакали бактериите в червата покрай операцията и ако искаш пробвай да пиеш разни пробиотици за по 1 месец докато налучкаш нещо да ти действа ...но това е само предложение не знам дали ще има някакъв ефект :surpris_23: и ако пробиотиците помогнат гледай да правиш по-малко клизми.... всъщност даже май клизмите отмиват и добрите бактерии освен останалата мръсотия, така че има логика да пробваш с пробиотици ама ако има ефект може би наистина лека полека да спреш клизмите и ако имаш други здравословни проблеми дето цериш с клизмите - измисли друг начин, да подобриш храненето или друго и така... успех!

сега се сетих, че и масажите може би ще помогнат, нещо от сорта:
https://www.youtube.com/watch?v=JALxwIIPS0g

 27 
 -: 02-09-2020, 12:55:14 
Започната от Newly - Последна публикация от itot03710371
Здравейте! Преди 4 години ме оперираха от фисура и оттогава не мога да ходя до тоалетна. Просто не изпитвам желание, не ми се ходи, изпражненията стоят на края и не излизат. Или излиза съвсем малко и край. Колкото и да се напъвам нищо. Не е запек. В редките случаи, когато успея да се изходя сама малко, излизат меки. Не се влияе нито от храна, вода, разхлабителни /от тях получавам само напъни/. И така стигнах до клизмата. От една година я правя почти всеки ден, но моята цел е да излезе нещо. За прочистване и дума не може да стане. Не смея да се надувам много да не получа пак фисура, че болките бяха ужасни. И хемороиди имам, и е ужас. Притеснява ме, че остава от водата вътре. Колкото и да се надувам не излиза. Не знам какво може да се получи, но нямам друго решение. Сигурно няма други като мен.

 28 
 -: 28-08-2020, 10:52:13 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Роми
Привет на привържениците на здравословното хранене и гладуване! (:

Ето един положителен отзив. Майка ми е на 76 г. В резултат от няколкомесечно залежаване и обездвижване /заради две поредни операции на хронифицирана анална фисура/, се обостри стара дископатийна болка, но в доста по-силна степен. Пропускам списъка с болкоуспокояващи хапчета и инжекции, към които нервната система ставаше все по-нечувствителна и все по-малко облекчаваха болките /от дископатията и от бавно зарастващата операция/.

И така..., докато не си спомних за добрия стар Тодикамп. Дадох ѝ каквото беше ми останало в едно отдавнашно шишенце. Казах ѝ да си маже кръста колкото често иска, няма ограничения /а ако има, аз не ги знам/ (((: Междувременно поръчах на бате Бино още. В понеделник вечерта се е мазала няколко пъти, а вторник сутринта ми звънна да каже, че има облекчение. От сряда насам докладва по-осезаемо намаление на болката.

 29 
 -: 09-08-2020, 14:12:04 
Започната от Newly - Последна публикация от бате Бино
Newly, предполагам си наясно, че клизмената процедура не е толкова лесна , както да си очистиш носа с кърпичка, нали ? :)
Има си достатъчно изисквания и тънкости.Не е само солта. Ти запозна ли се задълбочено  с тях предварително ?  ;) Каква литература прехвърли, по коя система правиш клизмата?
Не знам кой би могъл да гадае и да те направлява, след като не даваш никакви подробности как изпълняваш процедурата.
Надълго и нашироко сме дискутирали по темата, има я описана процедурата и тук, и в сайта "Земя назаем", ти запозна ли се?

 30 
 -: 08-08-2020, 19:48:27 
Започната от Newly - Последна публикация от Newly
Здравейте хора, имам въпрос относно клизмите. Правя ги с чиста вода от чешмата, но после коремчето ми се подува, боли ме от всякаква храна, къркори, сякаш въздух се движи из червата ми. Какво мига да променя, за да ми понася по-добре иначе безкрайно полезната клизма. Четох тук за вода със сол. Какво съотношение?

Страници: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Страницата е създадена за 0.046 секунди с 20 запитвания.