Форум Земя назаем
Суровоядство => Рецепти => Сосове, дресинги - сладки и солени => Темата е започната от: vladi в 11-02-2010, 11:43:41
-
Малко промених оригиналната рецепта на Тим Кейси, за да се получи перфектно за моя вкус!
1 ч.ч. орехи
1 ч.л. лимонов сок
1 с.л. италианска подправка (имах босилек, риган, мащерка, розмарин)
1 с.л. пресен копър
1 скилидка чесън
1 с.л зехтин
3 с.л. вода
Предварително смелих орехите, добавих мазнина, течности, подправки и разбърках.
От 1 ч.ч. орехи излезе много за 1 порция, остатъкът ще оползотворя утре в пролетните ролца с кълнове от люцерна.
Ако се добави повечко сок, става и за заливка на салата!
-
Ммммм, звучи вкусно!
-
Ммммм, звучи вкусно!
Привет и от мен.Звучи много добре,но има ли тази консистенция на крема сиренето?.
-
Малко промених оригиналната рецепта на Тим Кейси, за да се получи перфектно за моя вкус!
1 ч.ч. орехи
1 ч.л. лимонов сок
1 с.л. италианска подправка (имах босилек, риган, мащерка, розмарин)
1 с.л. пресен копър
1 скилидка чесън
1 с.л зехтин
3 с.л. вода
Предварително смелих орехите, добавих мазнина, течности, подправки и разбърках.
От 1 ч.ч. орехи излезе много за 1 порция, остатъкът ще оползотворя утре в пролетните ролца с кълнове от люцерна.
Ако се добави повечко сок, става и за заливка на салата!
А орехите накисват ли се предварително?