Форум Земя назаем

Общи теми => Сподели, разкажи или просто напиши => Темата е започната от: Troqnovo в 31-01-2010, 18:15:20

Титла: Благодарности
Публикувано от: Troqnovo в 31-01-2010, 18:15:20
Много искам да благодаря на всички съфорумци за вдъхновението, което ми давате.
В момента съм лакто-вегетарианец, но се надявам да стана веган.
Искам да ви покажа какво направих тази вечер.  :Appetit_17:
Много ми се иска да спра гадните вафли и алтернатива като тази по-долу се надявам да стане практика, а не изключение.

Специални благодарности на Мер, Петко и Даниела.
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: SiMoNcheTo в 31-01-2010, 18:17:09
   Бравооо ! Полека лека и това ще стане :) Важното е, че си поела по пътя към осъзнатото хранене :)
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Petko в 01-02-2010, 01:27:56
Браво! Давай смело напред! :Content_22:
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Даниела в 01-02-2010, 16:40:14
 :peperudi:
Със суровите вкусни сладкиши бързо ще забравиш вафлите, те дори и няма да са ти вкусни. Аз в началото си позволявах шоколад по малко, но в един момент вече не ме привличаше. Сега огладнея ли за сладко, отивам в кухнята и вземам лъжица мед с няколко ядки  :Content_22: :heart_2:
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: benato в 01-02-2010, 17:14:55
С тези снимки,само хубави жени,жената ще почне да ревнува. ;D ;D ;D ;D
Зпочна ли да употребяваш масла? :laugh:
Махни  ги тия вафли,поне си взимай някой хубав шоколад на Линд  tooth tooth tooth tooth
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Zloqd в 01-02-2010, 18:01:11
С тези снимки,само хубави жени,жената ще почне да ревнува. ;D ;D ;D ;D
Зпочна ли да употребяваш масла? :laugh:
Махни  ги тия вафли,поне си взимай някой хубав шоколад на Линд  tooth tooth tooth tooth
Ами да слага и тя една снимка.  ;D

Вафлите и някои шоколади съдържат лецитин (соев продукт). Няма гаранция, че тази соя не е ГМО
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Troqnovo в 01-02-2010, 21:31:39
Много се радвам, че има хора като вас. Макар и все още малко, забелязвам поне във сайта, че ставаме повече.  :)

Бенато, колкото до маслата все още не съм започнала да ги консумирам. За сега само зехтин, домашно приготвен от Гърция.

Петко, твоят дневник ми е като пътеводител.  :kisss:

Струва ми се, че храненето ми се е разнообразило. Вече ползвам пшенични трици и зародиш. Сутрин хапвам не само любимите ми ръжени ядки. Опитвам се да ги разнообразявам. Добавям сурови семки/слънчогледови, тиквени и други/, сусам /дори си купих сусамов тахан, който си похапвам сладко, сладко/, ленено семе, в допълнение една или две зелени ябълки.
Миналата седмица си направих и кълнове от пшеница, овес и ръж. Бяха много вкусни, а как само ухаеха.  :love_007:
Нещо се пристрастих към ръженките. Особено намазани със сусамов тахан.  :Appetit_17:

След щателна обиколка на големите вериги магазини, успях да намеря и прословутия шарлан. Оказа се, че го има в Пикадили. Може да си взема и от него.

Даниела, благодаря ти за идеята.

Освен това благодарение на всички вас, успях да направя житния режим на Петър Дънов.
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Petko в 01-02-2010, 22:02:09
За сега само зехтин, домашно приготвен от Гърция.
Браво! Това е най-добрият вариант :Appetit_17:
А откъде си купуваш овес за покълване, че аз много искам така :angel:
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: snejanka3738 в 01-02-2010, 22:36:40
  Благодарността е особен вид лъчиста енергия, която човек отправя
     към разумния свят. В замяна на нея разумният свят изпраща
               духовна светлина, която осветява пътя му.
                                   П. Дънов
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: benato в 02-02-2010, 09:29:23
Не ни дразни с този домашен зехтин,искаме и ние такъв :surpris_25: :)
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Troqnovo в 02-02-2010, 19:40:44
Овес си купувам от близкия до нас магазин "Сара". Не знам дали в Пловдив имате тази верига магазини.
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: lilka в 04-03-2010, 00:15:13
Овес си купувам от близкия до нас магазин "Сара". Не знам дали в Пловдив имате тази верига магазини.

Моля те, снимай опаковката на овеса който покълваш, че ме развълнува. Аз ползвам един лющен овес, който се надявах да покълне, но не покълва. И не съм срещала все още такъвв... :peperudi:
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Вери в 04-03-2010, 03:58:18
Лющеният овес няма как да покълне.
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Ели в 19-09-2010, 18:54:58
Благодаря и аз на всички вас за вдъхновението, идеите, рецептите и всичко, което ми давате да правя ето такива неща:

(http://img822.imageshack.us/img822/452/18092010910m.th.jpg) (http://img822.imageshack.us/i/18092010910m.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

С малки стъпки напредваме.  :)
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Даниела в 19-09-2010, 19:06:19
 :essen: :Appetit_17:изглеждат чудесно бонбонките  :Appetit_17:
Титла: Re:Благодарности
Публикувано от: Ели в 19-09-2010, 20:50:01
 :) И на вкус са чудесни.  :Appetit_17: Сега виждам, че само хартийки има в чинийката. Е, и някое и друго бонбонче все още.  :)