Форум Земя назаем
Общи теми => Сподели, разкажи или просто напиши => Темата е започната от: Troqnovo в 31-01-2010, 18:15:20
-
Много искам да благодаря на всички съфорумци за вдъхновението, което ми давате.
В момента съм лакто-вегетарианец, но се надявам да стана веган.
Искам да ви покажа какво направих тази вечер. :Appetit_17:
Много ми се иска да спра гадните вафли и алтернатива като тази по-долу се надявам да стане практика, а не изключение.
Специални благодарности на Мер, Петко и Даниела.
-
Бравооо ! Полека лека и това ще стане :) Важното е, че си поела по пътя към осъзнатото хранене :)
-
Браво! Давай смело напред! :Content_22:
-
:peperudi:
Със суровите вкусни сладкиши бързо ще забравиш вафлите, те дори и няма да са ти вкусни. Аз в началото си позволявах шоколад по малко, но в един момент вече не ме привличаше. Сега огладнея ли за сладко, отивам в кухнята и вземам лъжица мед с няколко ядки :Content_22: :heart_2:
-
С тези снимки,само хубави жени,жената ще почне да ревнува. ;D ;D ;D ;D
Зпочна ли да употребяваш масла? :laugh:
Махни ги тия вафли,поне си взимай някой хубав шоколад на Линд tooth tooth tooth tooth
-
С тези снимки,само хубави жени,жената ще почне да ревнува. ;D ;D ;D ;D
Зпочна ли да употребяваш масла? :laugh:
Махни ги тия вафли,поне си взимай някой хубав шоколад на Линд tooth tooth tooth tooth
Ами да слага и тя една снимка. ;D
Вафлите и някои шоколади съдържат лецитин (соев продукт). Няма гаранция, че тази соя не е ГМО
-
Много се радвам, че има хора като вас. Макар и все още малко, забелязвам поне във сайта, че ставаме повече. :)
Бенато, колкото до маслата все още не съм започнала да ги консумирам. За сега само зехтин, домашно приготвен от Гърция.
Петко, твоят дневник ми е като пътеводител. :kisss:
Струва ми се, че храненето ми се е разнообразило. Вече ползвам пшенични трици и зародиш. Сутрин хапвам не само любимите ми ръжени ядки. Опитвам се да ги разнообразявам. Добавям сурови семки/слънчогледови, тиквени и други/, сусам /дори си купих сусамов тахан, който си похапвам сладко, сладко/, ленено семе, в допълнение една или две зелени ябълки.
Миналата седмица си направих и кълнове от пшеница, овес и ръж. Бяха много вкусни, а как само ухаеха. :love_007:
Нещо се пристрастих към ръженките. Особено намазани със сусамов тахан. :Appetit_17:
След щателна обиколка на големите вериги магазини, успях да намеря и прословутия шарлан. Оказа се, че го има в Пикадили. Може да си взема и от него.
Даниела, благодаря ти за идеята.
Освен това благодарение на всички вас, успях да направя житния режим на Петър Дънов.
-
За сега само зехтин, домашно приготвен от Гърция.
Браво! Това е най-добрият вариант :Appetit_17:
А откъде си купуваш овес за покълване, че аз много искам така :angel:
-
Благодарността е особен вид лъчиста енергия, която човек отправя
към разумния свят. В замяна на нея разумният свят изпраща
духовна светлина, която осветява пътя му.
П. Дънов
-
Не ни дразни с този домашен зехтин,искаме и ние такъв :surpris_25: :)
-
Овес си купувам от близкия до нас магазин "Сара". Не знам дали в Пловдив имате тази верига магазини.
-
Овес си купувам от близкия до нас магазин "Сара". Не знам дали в Пловдив имате тази верига магазини.
Моля те, снимай опаковката на овеса който покълваш, че ме развълнува. Аз ползвам един лющен овес, който се надявах да покълне, но не покълва. И не съм срещала все още такъвв... :peperudi:
-
Лющеният овес няма как да покълне.
-
Благодаря и аз на всички вас за вдъхновението, идеите, рецептите и всичко, което ми давате да правя ето такива неща:
(http://img822.imageshack.us/img822/452/18092010910m.th.jpg) (http://img822.imageshack.us/i/18092010910m.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
С малки стъпки напредваме. :)
-
:essen: :Appetit_17:изглеждат чудесно бонбонките :Appetit_17:
-
:) И на вкус са чудесни. :Appetit_17: Сега виждам, че само хартийки има в чинийката. Е, и някое и друго бонбонче все още. :)