Форум Земя назаем

Общи теми => Сподели, разкажи или просто напиши => Темата е започната от: TheEconomist в 14-11-2017, 16:38:18Титла: Коя фирма да потърся
Публикувано от: TheEconomist в 14-11-2017, 16:38:18
Здравейте, надявам се, че темата е в подходящия раздел. Вкъщи направихме доста голям ремонт и ни останаха някакви строителни и други боклуци за чистене и изхвърляне. Някой може ли да даде мнение за някоя фирма в областта?


Титла: Re:Коя фирма да потърся
Публикувано от: бате Бино в 14-11-2017, 17:20:54
Голям пост пусна , икономисте  tooth  Направо за колекцията  от забележителни духовити публикации  :sorcerer - emotloader:
Нито казваш какви са ти критериите  за такава фирма, нито пък за коя област става дума  tooth  
Да не говорим, че за такава дреболия да ангажирваш аудиторията , че и в подобен форум, си е доста затрогващ казус  :laugh:


Титла: Re:Коя фирма да потърся
Публикувано от: ogrizko в 14-11-2017, 21:35:00
Така ...може би преди да зададем въпроса дали темата е в подходящия раздел ..е добре да тръгнем по-отдалеко - примерно дали е в подходящия форум?! И тогава чак дали е в подходящия раздел.. :surpris_23:

След като си пренебрегнал този въпрос, сигурно си улучил форума. Така че продължавам - и този раздел върши работа, въпреки че като гледам естеството на проблематиката, което си засегнал ...може би все пак "Други методи на пречистване" ми се вижда една идея по-подходящ :whistling2 - emotloader:

Относно това, което те вълнува ...доста метафорично си се изразил честно казано и не знам дали всеки може да вземе отношение и да ти отговори. Затова ще те перифразирам. Най-вероятно си се опитал да кажеш, че имаш определен здравословен проблем и се е наложило да направиш един вид ремонт в организма си, т.е. прочистване и изхвърляне на токсините. Но си се престарал в пречистването и не си успял да изхвърлиш всички токсини и боклуци от организма си. Вариантите да подпомогнеш изхвърлянето не са много поне за които аз се сещам ...първия вариант - английска сол - ще свърши някаква работа, но няма да изчисти перфектно ...втори вариант - клизма - може да е малко по-неприятно от английската сол, но ще изчисти по-голям периметър и дългосрочно погледнато би трябвало да си по-доволен от резултата ...трети вариант - да продължиш с повече плодове и зеленчуци и така лека полека да се изхвърлят замърсяванията от организма ти ...обаче при този вариант не се знае колко време ще ти е необходимо и дали няма да се напълниш с нови боклуци докато се мъчиш все още с изхвърлянето на старите. Дерзай! :weight_lift:

Бонус ако все пак не съм успял да помогна: https://www.google.bg/ - изхвърляне на боклуци град едикой си...


Титла: Re:Коя фирма да потърся
Публикувано от: TheEconomist в 28-11-2017, 16:19:41
Здравейте.
Извинявам се, че не уточних всичко около това, което ми трябваше. Може би можеше да го кажа малко по-кратко и ясно: Трябваше ми фирма за кърти-чисти-извозва. В крайна сметка от чичко Гуугъл намерих http://stroizone.com/ и те извозиха отпадъците и боклуците, които бяха останали.
Още един път се извинявам.