Форум Земя назаем

Пречистване на духа и тялото => Гладолечение и режими => Темата е започната от: Loly в 06-05-2016, 07:08:59Титла: Гладолечение и кърмене
Публикувано от: Loly в 06-05-2016, 07:08:59
Здравейте.Нова съм тук.
Реших да пусна нова тема,тъй като мисля,че ще е полезно да има специална такава за гладолечение по време на кърмене.Извинете ме,ако е засяган въпроса в някоя от другите теми.
Моля,споделете вашият опит,мнение,мисли.
Има ли специфики?Мислите ли,че периода е подходящ?Притеснения да не попадат токсини в кърмата?
И всъщност това,което ме интересува най-много,защото не съм дала още отговори за себе си, е мислите ли че количеството на храната(например при гладолечението на Лидия Ковачева) трябва да бъде увеличено,за да не намалее производството на кърма,или да не се ограничава прекалено майката.
В случая питам конкретно за гладолечението на Ковачева на този етап,но мисля че ще е полезно да се споделя всякаква информация за различни гладолечения по време на кърмене.
Благодаря .


Титла: Re:Гладолечение и кърмене
Публикувано от: cherry в 06-05-2016, 07:45:06
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=8109.msg78449;topicseen#msg78449
Гладуването в тази тема е водно-то е много по-мощно от плодовото.
Говори се,че токсините се отделят в кърмата.Но при плодуване по Лидия Ковачева пречистването започва на 7-8 ден и то пречистването на дебелото черво.Токсини ще започнат да се отделят много по-късно.Мисля,че до 10 дни няма да се отделят токсини.
Стига да не си слаба,с променлива енергия(доша вата)-при тях пречистването започва по-бързо.