Форум Земя назаем
Суровоядство => Рецепти => Темата е започната от: BIBI в 28-11-2009, 19:40:26
-
Здравейте.
Днес си купих ябълково брашно, обаче не зная как да го ползвам. Моля някой да подскаже нещичко.
-
Ами не знам рецепти. :)
Бих добавила към разни плодови кремове, в пълнежа на сладкиши (торти), в блата на тортата (малко, за да не стане ронлив), към бисквити.
Има ли информация за хранителната му стойност? Пропускаме ли нещо ценно? :)
-
Биби, нещо като царевичното брашно ли е ::) ??? с царевичното правя питки- една част царевично, две части пълнозърнесто...може да пробваш да замениш с ябълковото :surpris_23:
-
Ябълковото брашно са просто ябълки на прах :)
Няма функциите на царевичното или пшеничното брашно.
Аз си правя много вкусен десерт като пасирам банан, сусамов тахан, ябълково брашно и вода. Получава се много приятно кремче.
Поздрави :)