Форум Земя назаем

Общи теми => Сподели, разкажи или просто напиши => Темата е започната от: analizator в 06-02-2013, 01:36:29Титла: Лечение на бъдещето.
Публикувано от: analizator в 06-02-2013, 01:36:29
Лечение на бъдещето. Винаги съм се замислял върху това в книги приказки разкази повести винаги се е търсил извора на младоста на вечната младост на истинското здраве. Хората са го търсили в билки лечебни камъни вода... След моият анализ следва хората са прави да търсят а истината се намира твърде близо до нас без да го осъзнаваме. Всичко е форми на енергия билки камъни вода... За да преобрази човек този извор на младоста трябва да е рядка а не плътна енергия. Например билките са с плътна енергия. За да ги освоим нашият организам трябва разгради тази енергия и тя трябва да достигне до всяко кътче от тялото което е невъзможно. Така че стигаме до извода че извора на истинското здраве и младоста е с рядка енергия. Врички ще се учудите като ви кажа че този извор е много близо толкова близо че сме го забравили или не му обръщаме внимание всеки е свързан с този извор без да го осъзнава. Това е нашата аура. Това е извора на младоста с идеалната рядка платност. С правилно активиране е възможно да се излекуваш да се подмладиш за секунди. Много лечители дори доктори лекуват нетолкова с техните лекарства а подсъзнателно с тяхната аура. Това че споделям това с вас ме прави истински щастлив защото всичи хора са свързани


Титла: Re:Лечение на бъдещето.
Публикувано от: analizator в 06-02-2013, 01:44:24
Съвременото лечение ще се състои от направата на апарати които ще имитират нашата аура и с тях ще ни лекуват


Титла: Re:Лечение на бъдещето.
Публикувано от: titan в 06-02-2013, 23:29:58
Много фантастика четеш, в бъдещето хората ще са много по-болни. Като гледам колко глупаци има по улиците едва ли някой ще си прави труда да ги лекува :)


Титла: Re:Лечение на бъдещето.
Публикувано от: analizator в 07-02-2013, 01:42:14
Здравей Титан много съм съгласен с това че хората в бъдеще ще са много по болни особено с това ГМО и с това хроничо обездвижване. Аз само споменавам след анализ и медитация за нов начин на лечение и за извора където се намира вечната младост. :Content_22: :Content_22:


Титла: Re:Лечение на бъдещето.
Публикувано от: titan в 07-02-2013, 09:49:22
Едва ли има вечна младост , не мисля, че това е целта на нашето съществуване,


Титла: Re:Лечение на бъдещето.
Публикувано от: Theodora в 07-02-2013, 10:41:41
Иии ти подмлади ли се?


Титла: Re:Лечение на бъдещето.
Публикувано от: shofilev в 08-02-2013, 23:54:52
titan, много вярно е това, което си казал. Да не забравяме и какви са перспективите в глобален мащаб като цяло за съществуването на хората, желанията на кукловодите и реалните действия в тази посока.
Не бих искал да съм вечно млад, с годините установих, че и възрастта след младостта има своите предимства. Е, започва тук-там по нещо да се обажда, но без това не може - това е част от житейския път на осъзнаване на ценностите.