Форум Земя назаем

Суровоядство => Рецепти => Темата е започната от: Danita в 17-11-2012, 14:59:36

Титла: Рецепти с пшенични кълнове
Публикувано от: Danita в 17-11-2012, 14:59:36
Здравейте, скоро се регистрирах, до сега само четях. Форумът ми е много полезен откъм информация, а и за подсилване на ентусиазма да се храня по-здравословно.

Дайте идея как да похапвам кълновете от жито - правила съм ги само с мед и орехи. А в солен вариант - става ли да се смесват със зеленчуци, някъде бях чела, че се ядат отделно...
Титла: Re:Рецепти с пшенични кълнове
Публикувано от: kokolqja в 25-11-2012, 13:00:19
В книгата на Атерхов пише че не трябва да се ядат заедно със зеленолистни защото се получават газове наподобяващи миризмата на оборска тор :) инъче със други зеленчуци може