Форум Земя назаем

Общи теми => Съобщения за събития, новини и сурови срещи => Темата е започната от: Миоджералвомбо в 22-02-2012, 01:41:04

Титла: Какво рече чичко БИЛ ГЕЙТС тия дни?!....
Публикувано от: Миоджералвомбо в 22-02-2012, 01:41:04
Да видим нас дали ни засяга или защото сме далечко, можем да минем метър tooth tooth tooth...

"БИЛ ГЕЙТС: "С НОВИТЕ ВАКСИНИ ТРЯБВА ДА НАМАЛИМ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА С 15%.

Бил Гейтс-човека ,който изстреля човечеството в модерните технологии на Интернет, сега финансира множество фармацефтични корпорации, чиято цел е да създадават и разпостраняват "правилните" и "ефикасни" ваксини против "труднолечими" и "нелечими" болести.Равносметката е такава-намаляване на населението на Земята минимум с 15%...Като допълнителна "екстра" той финансира прокарването на законови уредби в много от най-развитите държави.В процес на обмисляне и подготовка за приемането им от съответни законодателни органи на са наредби, които ще налагат данък върху дишания въздух от хората, както и върху падналите снегове и дъждове на тези територии.
  За някои това може да звучи като поредния виц за политици.След като видим долните клипове, всеки сам да прецени накъде отиват нещата.

http://www.youtube.com/watch?v=J39r5m6LDdI&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=G1WpBgrYhCM&feature=player_embedded

източник:
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/02/15.html
Титла: Re:Какво рече чичко БИЛ ГЕЙТС тия дни?!....
Публикувано от: Flatline в 22-02-2012, 02:03:19
Ваксиниран съм срещу всичко възможно в детството и от 10 години редовно ми слагат противогрипна всяка есен. Машинааааааааа! Дайте ми нещо по-силно!  :weight_lift:
Титла: Re:Какво рече чичко БИЛ ГЕЙТС тия дни?!....
Публикувано от: Flatline в 22-02-2012, 03:01:24
Всъщност логиката на Гейтс е следната:
Подобряването на здравето, особено на децата, е начин за намаляване на броя на населението. Хората ще правят по-малко деца, ако са сигурни, че те ще са живи и здрави. Това важи особено за страните от третия свят, където се плодят главоломно, понеже детската смъртност и болести са често срещани и хората искат да оставят поне един здрав наследник след себе си. Всичко това е на базата на предполагаемо население от 9 милиарда някога в бъдещето и намалението не се отнася за сегашното население, а да бъде примерно около 8 милиарда, което си е увеличение. Да не забравяме, че говорим за имагинерни хора.

Не знам до колко тази логика е вярна, но като гледам доста хора много елемнтарно са налапали конспираторската въдица. За кой ли път.  tooth Но е разбираемо, при положение, че за пореден път се вади избирателно едно изречение от цяла реч и почва да се тълкува. И едва ли Гейтс е толкова тъп да се изпусне така левашки.
Титла: Re:Какво рече чичко БИЛ ГЕЙТС тия дни?!....
Публикувано от: Dess в 22-02-2012, 10:39:00
Ваксиниран съм срещу всичко възможно в детството и от 10 години редовно ми слагат противогрипна всяка есен. Машинааааааааа! Дайте ми нещо по-силно!  :weight_lift:

 
 :Content_14: Евала.   Жив и здрав да си.
Титла: Re:Какво рече чичко БИЛ ГЕЙТС тия дни?!....
Публикувано от: Миоджералвомбо в 22-02-2012, 11:16:32
доста хора много елемнтарно са налапали конспираторската въдица. За кой ли път.  tooth Но е разбираемо, при положение, че за пореден път се вади избирателно едно изречение от цяла реч и почва да се тълкува. И едва ли Гейтс е толкова тъп да се изпусне така левашки.
не е изобщо тъп,това е  повече от ясно.но отлично съзнава  факта че когато на масата се каже една истина с най прости думи,по най- прекия начин,хората винаги почват да мислят "какво точно ли иска да каже човека?" tooth toothИ понеже чичо Бил,знае добре този механизъм на психиката как работи,затова казва директно работите,защото така никой не може да го обвини в подвеждане или лъжа.а и той е честен човек,точно защото е много умен.това че е умен ,не пречи  масата хората пък да бъдат много тъпи,нали? tooth tooth tooth :Confus_3: :Confus_3: :Content_4 - emotloader:
Ето тука сега изрових специално за тебе един линк на доста езици  ,вярвам че ще намериш подходящия за теб.тука по-подробно се казва за проектите на Б.Гейтс:

https://elnuevodespertar.wordpress.com/2011/05/23/bill-gates-habla-sobre-%E2%80%9Clas-vacunas-para-reducir-la-poblacion%E2%80%9D/

конспирации могат да бъдат открити навсякъде,във всичко.но търсенето и най вече намирането им,представлява вътрешна необходимост на самите търсачи на конспирации,това си е така.но има хора,които гледат по реално,защото не гонят да откриват нови"особени факти".Тука оня дето е правил субт.и превода на краткия запис на български,може да е конспиратор,а може и да не е,отде да знам,снощи го зърнах...но второто видео на руски,дето е показва една по- задълбочена статистика...аз не коментирам,кое как е,освен това и публикацията в другия блог е на една колежка там,както и текста отпред.тук го лепнах за шоу,да видим кой как мисли.Ето че хората тук  мислят,чудесно! :Content_14: :Content_14: :Content_14:
Титла: Re:Какво рече чичко БИЛ ГЕЙТС тия дни?!....
Публикувано от: Flatline в 22-02-2012, 12:15:18
Прочетено ще го имам предвид, въпреки че много мразя да ми обясняват за тайни срещи, за които все някой се изпуснал разбираш ли, и да ми изсмукват логически връзки от пръстите.

И все пак увеличение на населението ще има винаги, тоест ще се отделя още повече СО2. Мисля си, че би било по-ефективно да се концентрира върху последните два компонента от формулата - количество енергия за услуга и отделено СО2 за единица енергия, демек в инвестиране за разработка на зелени технологии за добиване на енергия. Ама срещу петрола не се играе толкова лесно.