Форум Земя назаем

Пречистване на духа и тялото => Пречистване на черния дроб => Темата е започната от: Нин в 03-12-2011, 03:48:28

Титла: Безсъние след чернодробно пречистване!?!
Публикувано от: Нин в 03-12-2011, 03:48:28
Ей хора,
БЛАГОДАРЯ ВИ!!! :thankyou:
Миналата седмица информацията,която прочетох тук ,и която ми даде близка приятелка ме заля като лавина....Дни наред събирах внимателно неща тоолкова нови за мен...
И ето ме сега-след първото си чернодробно пречистване!!! :)
Направих всичко-от клизмите,до зехтинчето с лимонов сок.
Събудих се към 1ч през нощта с яко гадене,но не можах да върна нищичко...Камъни още няма....Сега съм добре.Но..не мога да заспя....
Кажете-нормално ли е това? И колко ще продължи?
Случвало ли се е и на някои от вас?
Титла: Re:Безсъние след чернодробно пречистване!?!
Публикувано от: бате Бино в 03-12-2011, 08:39:59
Нин , според мен,  има едно индикаторче , по което можем да разграничим дали безсънието е "лошо" или не чак толкова ..:)
Но става въпрос само за епизодичните безсъния. За хроничните - там е ясно , "добри " не биха могли да бъдат никога. Та критерийчето е какво е настроението на сутринта.  Ако липсва характерната "незареденост на батерията"  и тонусът е пак с нас, значи най-вероятно е от превъзбуденост на организма , която продължава и на следващия ден . Такива са безсънията преди или след  някое силно вълнение. Като не е задължително тази превъзбуденост да бъде явна.  Обикновено такива безсъния продължават максимум 2 дни.  ПРиемаме го като физиологична реакция на организма. В твоя случай най-вероятно е точно така - вълнението от самата процедура + освободената енергийка и чувство на благодарност от страна на дробчето . Такъв прилив при мен винаги се е усещал, така е описано и в литературата ( съответната :) )
Ако  безсънието се засили да хронифицира , тогава ще го мислим ( ако можем :) )

Също се сещам, че по-добре би стояла тази " нова тема" , не като "нова" , а в някоя от съществуващите теми за чернодробното или евентуално в разделчето " лични въпроси " . Не че е маловажна , но не предполага някаква разгърната дискусия. ( По -принцип всяка тема би могла да се разбие на подтеми до безкрай ..:)  )
 Вярно е , всяка "нова тема" привлича по-силно вниманието  и вероятността "да ти обърнат внимание" :) , но на практика , шепата хора , които се включват (включваме :) ) , така или иначе прочитат всичко , без значение дали е "нова тема" или "ново мнение по тема" .
Титла: Re:Безсъние след чернодробно пречистване!?!
Публикувано от: grow в 03-12-2011, 11:15:12
Здравей Нин,
ти направо си се хвърлила от вратата на зехтина с лимоните,браво,просто си иска достатъчна предварителна подготовка на необходимите съставки и нагласа да го довършиш докрай.
За гаденето мисля че по скоро е нормално,поне и при мен се получи гадене на 2 пъти в 2 последователни дни,иначе зависи от метода на чистене който си избрала,денем или нощем да се чисти организма активно.Аз лично предпочитах през деня,а нощта да си почивам,но това съм аз.Интересното е че веднъж като успееш да стимулираш отделяне на жлъчка да не прекъсваш този процес докато не се изчисти всичко,затова аз лично отделих 3 дни и мога единствено да ти препоръчам метода който съм правил,всичко съм тествал в/у себе си,и макар и големите количетва растително масло и лимонов сок които приемах чак след часове а в 1 ми чистене дори и след 1 ден успях да стимулирам чистене на камъни,отнема време на организма докато започне активно да се чисти.Иначе за неспането наистина може да е и от превъзбуда от самото чистене,щото то си е чисто приключение  ;)
Ако бате Бино сметне за по правилно да премести тези постове в някоя от темите за да не се правят нови теми,нямам против да ги премести и в моята тема,иначе всякакви дискусии са уместни,темата си е популярна  ;D
Поздрави
Титла: Re:Безсъние след чернодробно пречистване!?!
Публикувано от: Нин в 05-12-2011, 18:33:27
Благодаря ви и на двамата за отделеното време да прочетете написаното от мен.Аз също нямам нищо против да се преместят постовете на друго място-идеята ми не е била да привличам внимание,нито пък заради това съм в този форум.Смятам,че тук има хора,от чийто опит бих могла да черпя информация и това,че не съм единствената решила да предприеме стъпки към по-добър и здравословен начин на живот ми дава куража и волята да продължа напред. :)
А иначе Grow ,аз не съм се хвърлила така безрасъдно в това си начинание.Направих го след предварително събиране на информация,обмисляне на рисковете "за" и "против" пречистването,защото имам известни проблеми с дроба.И не на последно място под стриктния онлайн надзор на приятелка,която го прави от години...Бях 100% вътрешно убедена,че трябва да го направя незабавно,спешно и непременно.И бих направила още много неща в името на това да мога да прекарам колкото се може повече време с близките си хора.На 30 съм все пак .. :)
Титла: Re:Безсъние след чернодробно пречистване!?!
Публикувано от: grow в 08-12-2011, 20:59:19
Имах предвид със засилка,както и  трябва да се направи,че почнеш ли да се колебаеш не става:)
След чистенето дроба ти ще се почуства по-добре,ще се подобрят функциите му,ако не си, набави си и треви за чай.Пуснал съм линкове,аз лично пиех по време  на чистенето и след него,както и все още.
Недей да се притесняваш твърде много,дроба е силен,но малко помощ няма да му се отрази зле :)
Титла: Re:Безсъние след чернодробно пречистване!?!
Публикувано от: Нин в 09-12-2011, 19:48:16
Благодаря за окуражителните думи !!!  :Content_22: