Форум Земя назаем

Общи теми => Сподели, разкажи или просто напиши => Темата е започната от: desi82 в 31-07-2009, 14:34:51

Титла: Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: desi82 в 31-07-2009, 14:34:51
Здравейте приятели! Има един въпрос, който отдавна искам да задам и все се чудих дали ваобще да попитам за да не ме разберете погрешно. Но вчера гледах едно клипче с Виктория Бутенко, в което разказваше на Кевин Джани за двете си нови книги. Гледам я тази жена, суровоядка от толкова години и пропагандираща пиенето на зелени смутита и се чудя защо е меко казано пълна, кожата й е свежа, но пък има бръчки. Не знам на колко години и е, но в едно интервю видях и дъщеря й, която също от малка е суровоядка и тя е закръглена. От друга страна Радулчето беше дала линк с интервю на жена суровоядка, която е на 61г и изглежда перфектно слабичка, със супер кожа. Вие как си обяснявате този феномен или ваобще не сте се замисляли? Не ви е направило впечатление или просто аз нещо не съм добре. Аз дори не съм и веган, а се чудя как да си задържа килограмите, а Бутенко суровоядка от години и едва ли не консумираща само зелени смутита-толкова пълна. Защо е така? Да не говорим че аз така и не се научих да пия зелени смутита. Но за това пък ядкови шейкове и много други суровоядски рецепти с охота си хапвам. Просто зелените смутита не са моята храна. Не мога да се насилвам да пия нещо което не мога да възприема и толкова. Зелениите предпочитам да ги ям на салата или супа а плодовете отделно.
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Вери в 01-08-2009, 01:59:11
Деси, направило ми е.  ;) Не е грешката в твоя телевизор. Мислех си да не би да е от консумацията на разни агавета и т.н. подсладители. Знам ли...
За смутитата, напоследък ми се огъва и моя коловоз. Не са ми фаворит. Май ще им кажа чао.
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Angie в 01-08-2009, 12:20:11
Абе то има и хора, които ядат месо, пък са в добро здраве, активни и т.н...
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: vasilena в 01-08-2009, 14:45:53
Абе Вери и аз пряко сили ги пия смутитата,пък напоследък даже изобщо,което ме притеснява,понеже са ми единствения източник на зеленини и.....не знам какво да правя ???
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Вери в 01-08-2009, 16:14:13
Angie, и аз това съм си го мислила. Ядат месо, боклуци, безразборно хранене и са едни слабички и на пръв поглед здрави. :) Е, само на пръв поглед, де. Проучване не съм им правила. Може да си влачат нещо "хронично".

Василенче, ям 2 пъти на ден зелена салата. Или 1 път салата, 1 път зелена супа. Супите повече ми допадат, а и на щерката.
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Petko в 01-08-2009, 17:42:40
Абе Вери и аз пряко сили ги пия смутитата,пък напоследък даже изобщо,което ме притеснява,понеже са ми единствения източник на зеленини и.....не знам какво да правя ???
Васе, как точно си ги правиш смутитата?
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: vasilena в 01-08-2009, 21:52:34
С връзка магданоз,банан и лъжица мед бе Пепсън ;)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Petko в 01-08-2009, 22:58:19
Даам. И аз така правех и ми беше много гадно. Но нещеш ли, веднъж забравих да сложа мед и...о, чудо! ;D Супер вкус ;) Тва е първия ми случай мед да не върви с нещо ;D Ама факт. Пробвай ;)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: vasilena в 01-08-2009, 23:04:31
Още сутринта ще я видя аз тази работа ;)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Вери в 01-08-2009, 23:35:00
Аз мед не слагам. Най-често е спанак+някакъв плод. Ама...
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: зМиа в 02-08-2009, 10:13:06
Аз от както се насилих да изпия смути с магданоз и го повърнах, само при мисълта за зелен нектар ми става лошо.
Което още веднъж ми доказва, че "на сила хубост не става"
Няма да се принуждавам повече да ям или пия каквото и да било, ако ще най - полезното на света да е.
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Petko в 02-08-2009, 11:02:15
Да, не бива, щом не си готова още :) Но бива да поработиш по въпроса да се синхронизираш с природата ;)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Вери в 02-08-2009, 15:55:49
А на мен ми прави впечатление, че някои хора като чуят суровоядство и го свързват с блендираната храна.  ;) Понеже си говорим за смутита, то също е блендирано / хич не я харесвам тази дума /.
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: ДарбиМак в 02-08-2009, 19:02:47
Много са си хубави смутитата. Незнам защо не ви допадат. С банан стават най-хубави. Но сега през лятото ги правя с пъпеш. Така ме зареждат с енергия...
А за това как е станала пълничка Бутенко немога да си обясня. Аз през зимата качвам някое килце, но то е защото по-малко спортувам. През лятото си връщам килцата. Но немога да отслабна повече. Не съм на 100% суровоядка, но 90... горе долу.  Деси аз имам много мускулна маса. Може би затова не отслабвам. Що не пробваш да направиш малко мускули. Чета, че всеки ден правиш кардио. Ами то от не го само се отслабва. Направи и нещо по силово. Не казвам, че съм права, но само предлагам ...
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: desi82 в 03-08-2009, 06:47:11
Много благодаря за изказаните мнения! ДарбиМак аз не правя само кардио, ходя и на фитнес и си имам мускулна маса. Дори си мисля, че ако нямах никаква щях още повече да отслабна, а сега съм доста релефна. В момента съм добре. Проблемът по-скоро е, че ако карам само на растителна храна веднага ми се отразява на килограмите и падат надолу. Задържам ги като си хапвам и по малко животински храни. А иначе в момента ми се хапват предимно плодове и зеленчуци. Такова разнообразие има в момента на пазара, че като отида и ми потичат лигите и се чудя кое да си взема по-напред.
Между другото в момента чета една книжка на Кевин Джани-High Raw. Той пише че в началото е отслабвал ненормално много и се принудил да мине на метода 80/80/100-нещо такова беше като е наблягал на плодовете за да може да си въвне килограмите. Но тогава му се засилила кандидата и след това преминал на зеленчуци, кълнове и зърнени. Така се чувствал най-добре. Той също така препоръчва и суплементи.
Относно прословутите зелени смутита няма какво да се насилвам да ги пия. Аз приемам спирулина и тя си е зелена храна, така че не се тревожа толкова много за зелените зеленчуци. И без това лятото няма много зелени салати на пазара.
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Nun в 03-08-2009, 20:56:02
Ако нямате нищо на против, да се включа и аз. Предималко си говорих с един от членовете на "Бялото братство", та той няколко пъти повтори в разговора ни, че човек не трябва да насилва нищо. Също така, че човек ако иска ще открие това което е присъщо за него във всички аспекти от живота му. Така, че Деси според моето скромно мнение, човек трябва да използва това от което чувства, че има нужда. Явно за въпросната Бутенко смутитата не са нейната храна. А лично също не ги обичам. :)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Radula в 03-08-2009, 22:35:20
Аз съм от любителите на смутита. Много ги обичам и много добре ми действат и затова съм безкрайно благодарна на откритията на Бутенко по повод тях.
Що се касае до килоглемите й, не знам. Нямам и обяснение. Сигурно си има някаква причина.
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Petko в 03-08-2009, 23:21:11
затова съм безкрайно благодарна на откритията на Бутенко
Можеш ли да обясниш с 1-2 изречения за тези открития? ???
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Radula в 04-08-2009, 01:33:21
Ами, май няма да мога само с 1-2 :))

ОК, имайки 1100 болести цялото им семейство, решават да преминат на суровояство отведнъж. Невероятни ефекти последвали, дет се вика, от въздуха се излекували от всичко. Обаче, след година-две суровоядстване, тя (Виктория-майката) започнала да пълнее, другите нещо и на тях им имаше, май някой и друг симптом се проявява, като цяло, нещо започва да куца. И тя (Виктория), започва да се рови и проучва... Първо пита други суровоядци дали могат да им помогнат, да им разяснят - какво става, защо и как да се справят. Получава отговори от рода, че това е нещо като криза, която много суровоядци срещат и някои дори се връщат към готвената храна - не могат да се справят с нея и не знаят лек. Това обаче не я задоволява и почва големите проучвания.

Наблюдава, че шимпанзетата (те ли бяха най-близо до човешката структура, абе някакви маймуни, ако не и всички, не помня) ядели много, ама много зеленина. Не, както хората си мислят, много банани. Основно зеленина и разбира се и банани и други... И започва да се задълбава в полезността на зеленината върху човешкия организъм и открива, че е ЖИЗНЕНО важно да се приемат зеленини. Те алкализират вътрешната ни среда и имат АБСОЛЮТНО всички необходими елементи и витамини, от които се нуждаем, с изключение на витамин В12. Обаче, тя казва следното: зеленийките са като капсулирани. Трябва мнооооого добре да се сдъвчат, за да може да се "разчупи капсулката" и да се отключат ензимите и т.н. Така открива блендера, решава да ги блендира и първоначално е ужасена от аромата, защото не си падала ИЗОБЩО по зеленийки. Хрумнало й да мушне един-два банана и останала изумена как целия аромат е променен, както и вкуса. Добавяла още плодове и ставало като шейкче... И т.н. и т.н....

Информацията ми е от нейната уста: http://www.youtube.com/watch?v=wzQrN-P1VsY
http://www.youtube.com/watch?v=SYSm1lydbcQ&feature=related


(Ох, можех да оставя само линковете, но не всеки разбира английски. Затова, да вмъкна, Василенче, извинявай, че още не съм превела онова интервю с един лекар, дето говори за суровоядството и много ви го хвалех. Помня, че съм обещала. Трябва да се стегна и да го преведа на две-на три.)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Petko в 04-08-2009, 07:43:33
Мерси много за обяснението :)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: desi82 в 04-08-2009, 08:24:04
В крайна сметка не разбрахме на какво се дължи пълната фигура на Бутенко! ::)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Petko в 04-08-2009, 08:55:35
Обаче, след година-две суровоядстване, тя (Виктория-майката) започнала да пълнее...
Радула, това което аз съм чел и чувал е, че след 1-2 години суровоядство човек си връща 30-40% от загубеното тегло при прехода от месоядство към суровоядство. Това връщане на тегло се дължало на завършилата адаптация в организма ни и пренастройването на цялата биохимия и всичко вътре.
Не знам дали е вярно това твърдение...предстои да разберем. Ти какво мислиш? Чела си мнооого повече от мен за хранене ;D ;)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Radula в 04-08-2009, 10:39:36
Пак заповядай! :)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: radosti в 06-08-2009, 05:44:10
А може би Бутенко яде много ядки ::)  И аз не отслабвам от плодовете и зеленчуците...трябва да пропускам вечерното хранене, че да отслабна....Така, че за мен суровоядтсвото си е като всеки друг режим- ако не се ограничаваш и не се движиш достатъчно, ще имаш някоя друга тлъстинка :)

А за смутита- може да не ви харесват, ако не ви е мощен блендера (Макар че, Вери май си има Витамикс)....Преди да си взема новия блендер- и на мен не ми хареса....Но сега обожавам смути- и то точно спанак/магданоз, банан и мед....Давала съм и на брат ми и други приятели,  които са всеяди, и на тях им  харесва, въпреки скептецизма им :) Може би е и въпрос на идеалното съотношение между банан, зеленина, вода и мед...Т.е аз добавям и сокът от 1 лимон или от 1-2 портокала....Може би това ви липсва за вкус  ::)  Или може би трябва да си правите изцяло зеленчуково смути....
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Atanassia в 06-08-2009, 06:54:07
radosti, моля те кажи ми какъв блендер имаш? Аз искам да си купя тези дни, но незнам какъв да избера. ТВОЯТ каква марка е и колко пари го купи???
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: radosti в 06-08-2009, 07:07:53
Мояt е този - 3 в 1....:) По- изгодно е  :) Правя си салати- от моркови, цвекло и т.н. за минута, има и цитрус преса:)  

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013358
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Petko в 06-08-2009, 10:50:50
Може би е и въпрос на идеалното съотношение между банан, зеленина, вода и мед...Т.е аз добавям и сокът от 1 лимон или от 1-2 портокала....Може би това ви липсва за вкус  ::)  Или може би трябва да си правите изцяло зеленчуково смути....
Да ти кажа, една от грешките ми при правенето на смути беше, че малко време го разбивах в блендера. Сега го правя по 2-3 мин. и е съвсем различно на вкус. По-приятно, по-пивко :essen:
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: зМиа в 06-08-2009, 12:18:00
Като си говорите за блендери, да попитам.
Според вас взаимозаменяеми ли са с пасатора?
Този ще изпълни ли функция като блендер?
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09020260
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Petko в 06-08-2009, 16:12:12
Ето повече инфо за уредите на суровоядеца -
http://www.recipemagician.com/polezno/instrumenti-na-surovoiada/
За функциите на пасатора и блендера тук -
http://www.damski-klub.info/index.php?option=com_content&task=view&id=255&Itemid=64 ;)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Даниела в 06-08-2009, 17:16:35
Аз имам проблем с тия смутита-  освен плодовите друго не ми харесва:Confus_3:миналия ден пробвах домат, чушка и морков и едва го изпих :Content_4 - emotloader: обаче незнаех до днес, че се слага и малко зехтин вътре ;D
..а и не го разбивам повече от минута и става като гъст нектар

зМия, на мен ми изглежда супер пасатора, мисля че ще върши работа :)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: бате Бино в 15-08-2009, 11:56:50
Деси и другите  , аз чак сега видях темата.  Нещата с тая пълната вероятно са елементарни . Със сигурност има някаква патология - или нещо в метаболизма или хормонално или във фините тела.   Какво и защо е увредено не може да се каже от разстояние. Но е възможно рязкото преминаване към суровоядство ,слънцеядство, насекомоядство и т.н.   да е отключило някакво заболяване ,което си е било, да кажем "дремещо".   А пък то може да се е отключило и без връзка с храненето изобщо. Просто някои патологии са много силни - кармични, геопатогенни ,родови проклятия, урочасвания ,вселявания ( да не дава Бог ) .. и т.н.   и  дори и най-доброто хранене не е достатъчно.   Освен това , прави впечатление ,че са били доста болни ,преди да станат суровоядци.  Кой знае , може би патологичната информация за болестта  на  енергийно равнище  още не е изгонена , а е само потисната чрез храненето и се е трансформирала..
На всички тези въпроси може лесно да се даде отговор при диагностика с подходящ апарат за честотно-резонансен или спектрално-вълнови анализ. ( пак си е медицина ,но "енергоинформационна" ) Такива апарати могат  да направят  и корекция  във фините структури  на организма -  виждат къде са отклоненията ,  сравняват ги с еталона и ги коригират. Така работи например апаратът МРТ на проф. Ситько.  ( ядрен физик) 
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: бате Бино в 15-08-2009, 12:34:43
Ще го напиша в отделен пост,защото според мен е доста интересно. Във връзка е с идеята, която вмъкнах в горния пост.  
И аз като Малахов съм на мнение,че ако има силна патологична програма за болест или унищожение ( например грехове в сегашен или минали животи)  , нищо не може да се направи с никакви средства.
 Съвсем наскоро четох подробности за великата лечителка Джуна.  Замислих се юнашки.
Синът й Вахтанг  още на 7 г. се разболява от рак. Джуна се захваща да го лекува.Тежала е 32 кг при 171 см. по време на борбата за живота му.  Успява. Синът й оздравява.
По-късно, вече 27 годишен, синът й попада в нелепа катастрофа . ( Друг е виновен)  в много тежко състояние е изписан от болницата,защото Джуна не се доверявала на лекарите и искала тя да го лекува.  Пак успяла, позакрепила го. Само че един месец по-късно, когато бил сам в къщи и още много слаб, синът й  влязъл в банята и умрял. Според докторите - от сърдечна недостатъчност, защото още бил слаб и не трябвало да прави това.  
Освен това дъщеря й на Джуна също умира на 3 год.  
За някои може и да е случайност,но едва ли..
Както е казано : Писано ли ти е...  
Интересното е ,че на такива лечители много често им се случва нещо. Вероятно някой не е съгласен с всичко ,което правят?    :)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: desi82 в 15-08-2009, 13:07:46
Много благодаря за мнението, бате Бино! Ваобще не бях се замисляла за подобно нещо. Значи Бутенко по принцип е била много болна и след това суровоядството е отключило някакви патологии. Но защо се получава така? След толкова години на сурово. Нали тази храна и смутитата са лечебни. Би трябвало вече да се е излекувала. А практиката показва, че 99% от хората чакат да се разболеят от нещо за да започнат да се замислят какво слагат в устата си. Или пък може би е генетично. Аз си мисля че гените могат да се излъжат все пак. По принцип моят род сме склонни към пълнеене и към заболявания на щитовидната жлеза, а аз с правилно хранене толкова съм си засилила метаболизма, че ми се иска малко да забавя нещата. Затова и моят преход към суровоядството ще бъде много плавен и може да продължи години. Напоследък увеличих дните на 100%сурови храни, но ако се унеса и килограмите падат надалу. Тази тема е интересна и ми се иска още повече да я разнищим. :)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: бате Бино в 15-08-2009, 13:56:52
Ако можехме да си отговаряме на всички подобни въпроси ,Деси, на Великден, вместо за Исус, щяхме да си палим свещи един-друг   :     Аз на теб, ти на Петко, Петко на Марулка и на мен  и  .. т.н.  :)   
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: desi82 в 15-08-2009, 16:38:22
Такава съм си аз, само сложни въпроси задавам! :)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: бате Бино в 16-08-2009, 09:55:16
Така трябва и да бъде и според мен, Деси.  Ние по това също си приличаме тук в този сайт и е една от причините , поради която си допадаме.  :peperudi:   
Е, на всички въпроси няма как да си отговорим, но не би трябвало да страдаме. Любима арабска поговорка ми е :  " Не бой се ,че не знаеш, бой се ,че не учиш ! "  :)

Ти, Деси ,засегна нещо много интересно и отдавна кахърно и актуално  :   "Аз си мисля че гените могат да се излъжат все пак. " 
 Мисля,че ще мога да те зарадвам и да ти осигуря добро настроение за следобеда  :) 
( Разрешавам да се възползват и  много други покрай теб :)   )
Но преди това да те поздравя за добрата проницателност  ! :)
 В "Ултрапревенция" та на М.Хаймън има цяла глава от няколко страници по въпроса  за мита за генетичната предопределеност.
   " На практика имаме изключителната възможност да въздействаме върху проявлението на гените си - на чертите ,на склонностите си и на цялото си здравословно състояние - като подобрим както заобикалящата , така и клетъчната ни среда чрез избор на начин на живот и хранене. "   
Цялата глава ( Тя и цялата книга )  е много интересна.

"  " Една от най-интересните истории от наскоро излязлата медицинска литература засяга индианците пима. Те векове наред са живели в Аризона и до 50-те години на миналия век са били слаби ,атлетични и здрави. Оттогава държат второ място в света по затлъстяване. ( жителите на Самоа са на първо) Пима имат и стряскащо висока- 80% заболеваемост от диабет.Средната продължителност на живот при тях е 46г.
  Индианците пима в Мексико обаче са слаби и атлетични и изобщо не боледуват от диабет. Те са генетично идентични с роднините си от другата страна на границата, но имат коренно различно здравословвно състояние  " 


 Хаймън не го казва директно( В Америка това е опасно ) , но го намеква достатъчно ясно - че митът за генната обремененост е доста удобен и изгоден  за съвременната медицина.      "  Нищо не можем да направим- наследствена обремененост- Пий тези хапове поне да се позакрепиш.. "   :) 
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Svetlio в 16-08-2009, 11:14:17
Във връзка с това,бяха давали по дискавъри мился,как едно момиче си махна и двете гърди и ги замени със силиконови импланти,защото майка и имала рак на гърдата,следователно тя била наслествено,генно обременена.Решила да премахне проблема,още преди да е възникнал.Не мога да го проумея. :Confus_3:На всички ни е ясно,защо се толерира,този пълен абсурд.
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: desi82 в 16-08-2009, 11:44:24
Бате Бино, за гените съм чела не само в Ултраметаболизъм, но и на други места се загатва за това, че можеш да излъжеш генетичната предопределеност. Тази книга е супер! Дава отговор на много въпроси!
Светльо ти ме разби с това момиче. Колко ненормални хора има по света! Не е истина!
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: бате Бино в 16-08-2009, 17:19:55
Това за премахнатите гърди е интересно. Макар че информацията е оскъдна. Светльо ,само за миг си представи ,че си момиче и че майка ти, нейната майка и така до десето коляно всички са измрели от рак.  ( При това- живели в много по-здравословна среда) Как ще се чувстваш ? То отстрани е лесно :)    От психологична гледна точка -поне  ще се е успокоила ,докато иначе само от притесненията си ( да следи изражението на всеки младеж, който я опипва мотивирано )  , и да не й било писано, пак ще й се прояви.  От друга страна - да тръгнеш срещу природата пак не е хубаво . Аз не съм компетентен,дали премахването ще изключи вероятността точно за такъв рак, но има солидни тези ,че рака си е рак ,независимо къде точно ще се прояви . ( Продан Христов казва така)  Тоест - ако си по-осведомен и интелигентен ,ще знаеш ,че това е излишно вероломство, но ако не си толкова в час , може би това е вариантът ти за самоуспокоение. Работата е ни тако ,ни вако. :)
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: snejanka3738 в 28-12-2009, 20:34:26
 Може би причината да е в черния дроб на жената. Ако е задръстен токсините започват да се натрупват ("складират") навсякъде по тялото, включително и под формата на мазнини. Във форума много хора правят това прочистване дори и след години на вегетарианско хранене. И пак "изкарват" различни камъчета. Та, аз си мислия, че от една страна това може да е причината, а от друга, че това и другите прочиствания са много важни. А може и да греша, кой знае?...
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: beelee в 29-12-2009, 16:25:32
Специално за рака на гърдата има теза че алуминиевият хлорхидрат от дезодорантите против изпотяване се натрупва в кожата и води до поява на тумори. Всички жени купуват общо-взето еднакви дезодоранти, но не всички развиват рак, нали така?

Относно прочистванията, това е профилактика, която определено влияе на целия организъм. При наличие на болест, обаче, не съм сигурна колко добре ще се справи тялото с едно чернодробно прочистване, примерно...

А по темата, въпросната дама е пълна - ми пълнее се от положителен калориен баланс. Ако няма някоя болест на ендокринната система, няма каква друга да е причината. Повече хапване, кофти комбинации, неправилно подбиране на храните и толкоз...
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: snejanka3738 в 31-12-2009, 09:59:33
 Да, съгласна съм
Титла: Re:Нещо което не мога да проумея!?!
Публикувано от: Вери в 31-12-2009, 13:44:00
Повече хапване, кофти комбинации, неправилно подбиране на храните и толкоз...
Не вярвам.
Бутенко е била доста по-пълна. А и мисля тя е имала проблеми със сърцето.