Форум Земя назаем

Общи теми => Сподели, разкажи или просто напиши => Темата е започната от: tt в 28-07-2011, 10:15:08

Титла: AMWAY продукти
Публикувано от: tt в 28-07-2011, 10:15:08
  Искам да ви попитам, дали някой е използвал продукти на тази фирма или дали е чувал изобщо. Един познат наскоро ми каза за тази фирма, че била много известна в чужбина, продуктите били само екологични, без химикали, фосфати и т.н. Имат доста серии - за коса, кожа, за дома, добавки и т.н. Доста са наистина продуктите и ми разказа, че са наистина екологично чисти. Гледали се в някакви незамърсени райони. И това си е цял бизнес, тъй като можеш да станеш един вид дистрибутор и да продаваш тези продукти, като доста се печели от това, стига да имаш на кой да ги продаваш де.  ;D Ходих на една лекция вчера и имаше всякакви хора - учители, счетоводители, актриси и т.н. Доста се изненадах като видях, че зрели хора се занимават с това и изкарват наистина добри пари. Та сега се чудя дали да се регистрирам и аз, но първо мисля да пробвам някой продукт, разбира се. А регистрацията се прави срещу 55 лв, като с нея получаваш 30% отстъпки при покупката на продукти и 3 продукта безплатно май беше. Ще ми е от полза всякаква информация. И мислите ли, че е възможно наистина продуктите да са толкова ефективни..  ???
Титла: Re:AMWAY продукти
Публикувано от: Svetlio в 28-07-2011, 11:09:35
TT, в мултилевъла няма зле печелещи хора или поне така твърдят. В действителност, печелят добре, само най-добрите. Освен това, текучеството на хора в този бизнес е много голямо. Затова днес - учители, счетоводители, актриси, а утре - фризьори, строители и машинисти. 90% от хората които си видяла вчера, след 1 месец няма да са там.
А и там няма продажба, а придвижване на стоката представи си, за което после фирмата ти се отблагодарявала. Абе я...
Аз съм фен на дирекният маркетинг, но не и от този тип като на Амуей. При него съвсем скоро, приятелите и познатите ти, няма да ти вдигат телефона, защото ще се чудят дали ги търсиш да пиете кафе или за да им пробутваш нещо.
За продуктите им какво очакваш да чуеш? Освен това те продават не само козметика ами и ютии примерно. Всичко е една манджа с грозде там.
При всяко пложение обаче, ако искаш на придобиеш някакви комуникативни умения на продавач, мултилевълите са най-доброто място за това, ако попаднеш на добър треньор.  Това е от мен. Успех. :love_028:
Титла: Re:AMWAY продукти
Публикувано от: tt в 28-07-2011, 11:51:10
Мерси, Svetlio за мнението ти. Аз съм по склонна да опитам продуктите, отколкото да ставам някакъв представител...но ще видим какво ще стане. :) Дано само не е голяма набутвация  ;D  ;D
Титла: Re:AMWAY продукти
Публикувано от: lindorina в 28-07-2011, 18:02:36
ТТ,не съм очарована от продуктите им и особено от тези,които ги предагат.Ако все пак ти се дават пари - пробвай,аз хвърлих на вятъра ,преди години,подобаваща сума,която към днешен момент,можеше да ми послужи за къде по-полезни неща.