Форум Земя назаем
Пречистване на духа и тялото => Пречистване на черния дроб => Темата е започната от: benato в 03-05-2011, 10:33:42
-
Прочистване на черния дроб с отвра от картофи.
Едри картофи 1кг. се сваряват необелени в 6 литра вода. Варят се 4 часа на бавен огън и след това се намачкват във водата.Преди да се смачкат може много леко да се подсолят.Оставя се да преседи през ноща и на сутринта водата се отделя-тя именно разтваря жлъчните камъни. Слага се в хладилник.
Употреба:Леко се загряват две супени лъжици и се пият три пъти дневно,30-40 минути преди хранене.Така се продължава 40 дни.
По Малахов.
-
На семинара в неделя казаха също и за глухарчето, че има голям ефект за прочистване на черния дроб, консумирайки го прясно на салата, чайове или други...
-
:kisss:Аз си правя глучарчесто пречистване от ранна пролет до къъсна есен.На салатка.
-
Браво лельо , аз опитах веднъж -дваш , нещо не ми е по вкуса , има ли различни видове глухарчета ? Да не съм попаднал на свирка без топче ?
-
Титан,аз бера най-младите листа и предварително ги изкисвам в солена вода за няколко минути ,за да се премахне леко горчивият им вкус.
Комбинирам ги с марули на салата.
-
Не знам да има болест която да не позволява употребата сутрин на гладно на една-две супени лъжици растително масло.
Колкото до Неможенето да се пие няма такова нещо - вярно отначало е кофти но и скалпела и инжекциите са кофти а си ги причиняваме.
-
Браво лельо , аз опитах веднъж -дваш , нещо не ми е по вкуса , има ли различни видове глухарчета ? Да не съм попаднал на свирка без топче ?
:kisss:Въобще не го кисна.Измивам добре и го смесвам със зелена салата /маруля/, лук ,чесън, наскоро ми донесоха и левурда :essen:Овкусявам с ъс сол, дом.ябълков оцет, зехтинец и горчица.След 5 мин.- няма никаква горчивина.Ако дойдете на гости на село сега...в моята градинка...пъъълно...ще изкарате само на глухарчесто пречистване!!!!
-
И аз не кисна глухарчето. Ям го на салата и на пастети, комбинирано със всякакви зеленища и зеленчуци. Искам и на сок да го правя, но нямам подходящ уред. :Content_22:
-
Браво лельо , аз опитах веднъж -дваш , нещо не ми е по вкуса , има ли различни видове глухарчета ? Да не съм попаднал на свирка без топче ?
За съжаление всички видове глухарче са горчиви и противни. Точно това им качество стимулира храносмилателната система и тонизира черния дроб. За щастие едни умни австрийци произвеждат ЦИНАРИКС, който замества зехтина лимоните и целия отбор противни народни рецепти :).
Ако хората поне малко подозираха за силата му ...
-
За съжаление всички видове глухарче са горчиви и противни. Точно това им качество стимулира храносмилателната система и тонизира черния дроб. За щастие едни умни австрийци произвеждат ЦИНАРИКС, който замества зехтина лимоните и целия отбор противни народни рецепти :).
Ако хората поне малко подозираха за силата му ...
;D Веднага се хванах и го гугълнах ами то си е от Артишок, ако ще си говорим за лекарства, аз пия Milk Thistle, Artichoke, Primrose oil това значи ли че мога да спра с гадния цвеклов сок, зехтин, сок от моркови и да си :whistling2 - emotloader: tooth
-
Благодаря , а стеблото на глухарчето също ли ядете ?
-
За щастие едни умни австрийци произвеждат ЦИНАРИКС, който замества зехтина лимоните и целия отбор противни народни рецепти :).
Ако хората поне малко подозираха за силата му ...
Орто, а какво правим с останалите хубавини, дето са вътре
Другите съставки са: 58.6 мг лактоза, 106.6 захароза, малтодекстрин, силициев диоксид,колоиден безводен, целактоза (75% лактоза монохидрат, 25% целулоза), коповидон, кросповидон, талк, магнезиев стеарат, титанов диоксид (Е-171), арабска гума, метил целулоза, калциев карбонат, повидон, глицерол 85%, оцветители (Индиготин Е 132 и Хинолиново жълто Е 104), еудражит Е 12,5, восък.
източник (http://www.montavitbg.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%A6%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D1%81)
-
Орто , съсипан си , Птиринха те раби , дори не мога да си представя това да го сложа в организма си. Тръпки ме побиха.