Форум Земя назаем

Пречистване на духа и тялото => Други методи на пречистване => Темата е започната от: Svetlio в 26-04-2011, 12:28:39

Титла: ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 26-04-2011, 12:28:39


Здравейте приятели!
Зная, че понякога моите коментари по темите са доста противоречиви, странни и дори глупави понякога, но от друга страна, имам няколко сериозни мои открития с които се гордея и те определено имат много голямо влияние върху живота ми.
Едно от тях е ММС. Всъщност, толкова съм впечатлен, че реших да превърна разпространяването на информацията за него, в своя кауза, на пук на зомбита отричащи истината и твърдящи, че ММС е индустриална белина. За тях съм подготвил специални материали, оборващи лъжите на FDA. Безспорно това е една терористична организация, обслужваща само, единствено и изцяло интересите на фармацевтичната мафия, отговорна за ненавременната смърт на милиони хора по света, всяка година! Разбира се, не и без помощта на самите хора! Единственото с което разполагат противниците на ММС, е хвърчащото листче с предупреждение на FDA. Удобно пропускат да отбележат (вероятно защото няма как да отговорят смисленно), че FDA е резрешила употребата на Хлорен Диоксид за пречистване на вода и за дезинфекция на храни! Дезинфекцират месни продукти, за да премахнат смъртоностни зарази, като Е-коли например! За лечение на хора, за пръв път е бил използван в Германия през 1926г. от д-р Уилиам Кох. В САЩ се използва от 1930г. С него почистваха и антракса през 2001г.

Без съмнение, различните видове медицина като гладолечението, различните видове пречиствания, както и суровоядството само по себе си, са прекрасни лечебни методи, но не винаги е възможно да се правят. Особенно за хора като майка ми, която не я виждам нито да гладува, нито да прави чернодробни причиствания или клизми, камо ли пък, да се заеме с образни упражнения, както в системата на Норбеков или пак да ходи на йога. За тях, както и за 8 годишното момиченце болно от диабет, а и за много други, съм убеден че ММС е най-доброто решение, както за пълно излекуване, така и за профилактика след това! Ако се разболеем когато сме на почивка, пътубаме или просто сме много натоварени, ММС е идеалният вариант. Това особенно важи, когато имаме спешен случай! Тогава ММС, може да спаси живот!

Сега малко за ММС.

ММС е натриев хлорит, който при активация с киселина(лимонтузу, лимон, оцет) образува Хлорен Доиксид.
Той е най-мощният убиец на патогени познат на човечеството. Хлор диоксида, разрушава анаеробните и аеробните микроорганизми, включително бактерии, гъби, плесени, ферменти и паразити, които са болестотворни организми. Той е по-слаб окислител от кослорода и не може да окислява здрави телесни клетки, но притежава много по-голям капацитет за окисляване от него! Това е една от причините да е толкова ефективен.

Има доказателства, че той помага при образуването на миелопероксидаза - химикал, използван от тялото за производство на хипохлорна киселина, която след това бива използвана от имунната система за убиване на патогени, клетки-убийци и други неща. Хлор диоксидът е единственият известен химикал, който притежава тези качества и който може да прави такива неща в тялото, без да причинява странични ефекти. ММС действа като компресор на имунната система!

Чрез използването на Хлорен Диоксид, имунната система е в състояние да се справи успешно с болести като -  Малария, Артрит, Хепарит - А,Б,Ц ; Херпес, Алергии, Хив, Спин, Рак - включително Левкемия, Астма, Артериосклероза, Диабет,  Амиотрофична латерална склероза, Болестта на Лайм, Грип, Очни заболявания, Гъбички, Възпаления, Синузит, Подагра, Пречистване от Паразити, Ухапвания от насекоми, Изгаряния, Всевъзможни кожни заболявания и много много още! Това са само малка част!

*MMS пречи и на формирането на специални протеини на вирусите и така причинява разрушаването им. Унищожаването на болестотворните организми обикновено продължава между 4 часа и 4 седмици, но често става за по-малко от седмица. Това важи за всички форми на инфекция и на други микроорганизми, както и за болести на кръвта, като левкемията. В допълнение, тя разрушава отрови, възникнали в резултат на болестта!
*MMS окислява и тежките метали в тялото. Когато един тежък метал е окислен, той бива неутрализиран и просто изхвърлян от тялото.
*Хлорният Доиксид е изключително ефективен и при хранително отравяне. Той може да окисли повечето хранителни отрови, откривани в ресторантите или в хладилника, след като храната е престояла там дълго време. Трябва да бъдат приемани няколко дози, когато усещаме ефекта от хранително отравяне!
*Отровите произвеждани при изгаряния на кожата, особено от трета степен, биват неутрализирани, когато са покрити веднага (или даже след часове) с MMS.
*Болшинството отрови от змии и други отровни животни биват окислявани след приемането на достатъчни количества MMS! Прилага се и при ухапвания от всякакви насекоми.
*Много важно е да се отбележи, че ММС се прилага и при животни, често страдащи от същите болести, като тези на стопаните си! Прилага се подходящият протокол, съобразен с килограмите на хайванчето :love_007:, за да се изчисли подходящата дозировка.
*Хлорният Диоксид е един от най-ефекивните методи за дезинфекциране на въздуха, както и за премахване на мухъла с помещенията.
*Можем спокойно да дезинфекцираме плодовете и зеленчуците с ММС, за да сме сигурни, че няма да внесем в организма си чрез тях, всевъзможни паразити, плесени и гъбички! В много случаи, дори не е нужно хлор диоксидът да бъде измиван от зеленчуците, които са били стерилизирани, тъй като той скоро се превръща в готварска сол, но не достатъчно, за да направи зеленчуците солени на вкус.

Горещо ви препоръчвам да прочетете книгата за ММС. В нея подробно се разказва историята на откриването и разработването на ММС, както и всичко което е необходимо да се знае. Прегледайте статиите, които се надявам с времето да стават все повече. Прочетете и протоколите. В тях също има много ценна информация!

Тъй като не мога да чакам повече да ми тръгне домейна който закупих, можете да прегледате информацията на адрес - http://mmsbulgaria.blogspot.com/
След това, ще е на адрес - www.mmsbulgaria.com

Надявам се да съм провокирал интересът ви! Аз съм първият в България, който се заема да разпространява ММС, с всички предимства и недостатъци от тази си дейност. До няколко дни пристига първата ми доставка, която е вече на половина поръчана от приятели. Тук за цени няма да говоря, за това, ако желаете ММС пишете ми на "лични" или на  info.mmsbulgaria@gmail.com
За сега, не мога да си позволя цени като в САЩ, но ще има малка отстъпка само за съфорумници, включваща и по-новичките, разбира се!

Дано, да се получи една чудесна дискусия, която да е полезна на всички!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Diego de la Vege в 26-04-2011, 14:34:47
Доста интересно, дръпнах си книгата и започвам да чета по диагонал.

... обаче:


... За тях съм подготвил специални материали, оборващи лъжите на FDA. Безспорно това е една терористична организация, обслужваща само, единствено и изцяло интересите на фармацевтичната мафия, отговорна за ненавременната смърт на милиони хора по света, всяка година! Разбира се, не и без помощта на самите хора! Единственото с което разполагат противниците на ММС, е хвърчащото листче с предупреждение на FDA. ...

Ако аз бях от лекарствено-лекарската мафия и имах желание да изтровя "неверниците", бих постъпил по точно този начин! Нали разбираш, ако започна да хваля една отрова, неверниците няма да се хванат (щото не ми вярват), обаче с "хвърчащото листче с предупреждение", ще ми се хванат на въдицата ...
Понеже доста откачени "алтернативни методи на лечение" съм чел, при това точно от хора плюещи лекарствената мафия, понякога се питам дали точно тя не пуска такива партенки, за да изгубят хората вяра във всичко що не е "официална медицина"!

... искам да кажа, че аз лично подлагам на съмнение всичко, докато не се убедя (поне на 70-80%) в неговата полза. Това за ММС-а ми вдъхва доверие засега.

Ами ти, имаш ли опит с това чудо?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 26-04-2011, 14:45:38
Ами ние как да повярваме сега на това, което си писал, след като продаваш продукта ? Аз като човек, който не те познава, как да съм сигурен, че желанието ти да убедиш аудиторията в истинността на продукта, не е по-голямо от това да представиш информацията обективно.
Това, което аз имам като информация е отново сериозно противоречиви мнения. Основният проблем на продукта е, че няма досега (или поне аз незнам за съществуването) на направено независимо изследване, което да включва контролна група участници за плацебо ефект. Иначе това, че FDA го подтиска вече започва да става клише. Стотици уебсайтове го продават - явно не е чак толкова подтиснат продукта.
Хората споделят и положителни ефекти и никакви ефекти и отрицателни ефекти.
Аз честно казано нямам становище по въпроса.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: mariiina в 26-04-2011, 15:31:20
 :kisss::Аз пък за пореден за 10-ти, за 100-тен за хиляден път пък ви казвам...марш навън ,сред природта, сред водата, тревата, гората...за да станете силни, калени ,устойчиви на всииииичко!!!Нищо нема да ви лови!!!А пък за тези ,които вече са уловени...ще им помогне, ще им покаже пътя за изправяне...еее, няма да стане като с хапчето за няколко дни, но пък и няма болестта да рецидивира ..след няколко дни!!!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 26-04-2011, 15:48:51
Светльо, не е хубаво да се самоиронизираш, някой ще вземе да  ти се върже :)

Веско, недоверието ти е забележително :)  По принцип си прав, да. Обаче я ми кажи дали за всичко, което слагаш в устата  си изчиташ всичките контролирани "независими" изследвания? И дали познаваш ДОБРЕ и ЛИЧНО всички производители или търговци ,(за да им повярваш)  от които така или иначе пазаруваш ? 
И дали въобще има по света продукт , за който да има само положителни мнения? Ами ти дай на половината хора да ядат сурово зеле и ще изреват на умряло, че "никак не им действа добре" . (Как да им действа като имат колит. :)  ) 

В един момент просто трябва да се доверим. Няма как да проверяваш и лекаря си , и адвоката си , и счетоводителя си , и механика , и строителя си, и жена си..  ! :)  ...  А проблем голям може да ти създаде   всеки един от тях. ( помисли и ще видиш, че е така)

И лошото е че ти наистина не казваш нищо лошо за самия продукт ( а и не би могъл защото не го познаваш изобщо) обаче  постът ти звучи песимистично и обезкуражаващо , хората ще кажат " Щом умно момче като Веско нещо е скептичен, значи ясно.. " 
 А не бива , не е хубаво така.
 Светльо има достатъчно постове , от които може да стане ясно що за човек е  и без да го познаваш лично. Ако има или излезе нещо не наред с този продукт , Светльо е последният човек който ще скрие това от аудиторията.

Рискове има от всяко стръкче, и от всяко хапченце. Миналата година един сладур -бате Васко( той е на 65 някъде) без малко да умре за няколко минути. Трябваше да доживее до 65 за да разбере че е алергичен към... аспирин. Оказа се , че никога не е приемал точно пък аспирин. Едва го спасиха. 

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 26-04-2011, 16:07:26
Явно се налага да доуточня някои неща, но така е и редно!

За съмнението - без съмнение трябва да го има! Но когато човек прочете книгата и протоколите, гледа видеата(съжалявам че не са преведени) и осмисли цялата картинка, тогава съмненията му, ще се разсеят, точно както и моите!

Знам едно, ММС работи и това е най-силният ми аргумент! За съжаление, за да разберете, трябва да опитате! И направите ли го, ще знаете че е така и никой няма да може да ви убеди,че това е белина!

За зомбитата - в този форум много рядко се мяркат. Наричам ги така, не защото имат мнение различно от моето, а защото с тези хора не е възможно по какъвто и да е начин да се води диалог, спор или дори караница! Те просто отказват да приемат каквото и да е! Наскоро ми се наложи да споря с един такъв субект и разбрах, че е пълна загуба на време. Не може ти да вадиш документ от FDA, за разрешеие за ползване на Хлорен Диоксид, да прилагаш изследване(двойно сляпо и т.н.), да задаваш съвсем логични въпроси, чрез които да се разнищи противиречието и всичко с което ти се излиза насреща, е вмирисаното предупреждение, не една безкрайно дискредитирана и престъпна агенция!

Сега за противоречието което се получава с продаждата на ММС и неговото преследване:
FDA е забранила продукта ММС, но не и Хлорният Диоксид! Това е така, защото те не разполагат с еквивалент на толкова мощен, високоселективен и в същото време безвреден убиец на всевъзможни патогени с който да го заменят. А месото в САЩ, както знаете е доста заразено и не го ли дезинфекцират, ще си имат големи неприятности с Е-коли и всевъзможни вируси и бактерии!
В същото време забранвват ММС, за да не се лекуват хората с него! В САЩ обаче си правят частни здравни клубове и така си го получават! Освен това, е разрешено използването на Хлорен Диоксид, за пречистване на вода! Него няма как да го забранят! ;D

Весо, има изследване правено още през 1982г. Двойно сляпо с контролна група и т.н. Това че е проведено преди много години, не обезсилва резултатите!
http://mmsbulgaria.blogspot.com/2011/04/blog-post_6469.html

Бабо Марийке, стига с тая поляна. Тук говорим за сериозни неща! Пробвай да излекуваш Хипатит Ц на поляната. Ако имаш какво да кажеш по темата, заповядай, ако не, тогава просто чети! Моля!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 26-04-2011, 16:53:03
Бате Бино, ще се поправя  :D Позволих си самоиронията, защото все пак тук сме си близки, но не отчетох че това ще се чете и от хора които не ме познават, но здраве да е!

Само да добавя, че е ММС не е поредната хранителна добавка и не дава нищо на хранително на организма ни! ММС е просто пречиствател на вода! Пречиствайки водата в тялото ни от всевъзможни вируси, бактерии, гъбички, глисти и т.н., като същевременно подпомага производството на хипохлорна киселина, той осигурява на имунната система поле за действие и я подсилва за да може да надвие болестите! Това е! Толкова е просто!

Сплашват хората, за да стоят далеч от ММС, защото веднъж разбрали за лечебните качества на Хлорният Диоксид, те никога повече няма да се върнат в аптеката! :police: И това е просто! ;D
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 26-04-2011, 16:56:09
 Светльо, от постовете ти тук и на мен ми става ясно що за човек си. Определено ми е много кеф да чета мнения на хора с алтернативно мислене като твоето. Продължавай в същия дух, дори само на един човек да помогнеш, пак ще си е заслужавало. Нали знаеш Аз-а е вселена  :pensif_29:
 Относно ММС знаеш ли какво ме притеснява:че това е едно просто неорганично съединение. Как тогава избира да убива само вредните микроби в тялото ти? Ами полезните? Да не стане както с антибиотиците  ???
 
 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 26-04-2011, 17:13:49
Веско, благодаря ти! Уважението е взаимно!
До колкото знам, натриевият хлорид е естествен минераля а когато се активира се получава газ. За да се разбере точният механизъм на действие, е най добре да се прочете книгата. В нея е описан изключитено подробно целият механизъм на окисляване, кудето всъщност е силата на ММС. Твърде дълго е за тук, а и тази книга не позволява да се копира текста :surpris_23: Цялата книга е доста съдържтелна, макар на моменти да се повтарят някои неща. Виж стр. 81,102, 158
http://mmsbulgaria.blogspot.com/2011/02/blog-post_7625.html
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: zigzag в 26-04-2011, 20:26:38
За малко ориентация:  NaCl - натриев хлорид.
NaClO - натриев хипохлорит
NaClO2 - натриев хлорит !!! <- the good stuff
NaClO3 - натриев хлорат
NaClO4 - натриев перхлорат
ClO2 - хлорен диоксид <- активното нещо, което се прави и пие и силноизбирателно убива лошите с високоенергетичен разрушителен размах
H2O - вода
CH3COOH - оцетна киселина
NaOH - натриева основа.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: zigzag в 26-04-2011, 20:37:01
Една статийка от автор,който уважавам:  Автор Walter Last     
 Четвъртък, 27 Декември 2007 18:06

Натриевият хлорит днес се използва от много страни, включително Австралия, като антимикробно средство в хранителната промишленост и за пречистване на водата. 3 - 4% разтвор е известен в натуралните терапии като Стабилизиран Електролит на Кислорода, а 28% разтвор днес се използва като Чудодейна Минерална Добавка или MMS (Miracle Mineral Supplement).

В разтвор, натриевият хлорид (NaClO2) е много алкален и устойчив, но когато се окисли формира газ- хлорен диоксид (ClO2), който е един от най-всестранните антимикробни и противопаразитни средства. Единственият остатък след лечение с MMS в организма, е малко количество готварска сол или натриев хлорид.

След чревното пречистване и курса с йод започнете с 1 или 2 капки MMS и постепенно увеличавайте до 15 капки 3 пъти дневно. Смесете с 5 пъти повече капки от лимон или 10% лимонена киселина във вода, което можете да си приготвите сами. По-малко препоръчителен е белия оцет (но не ябълков оцет, който влошава проблемите с гъбичките). 3 минути след добавянето на киселината разтворете с половин водна чаша вода, билков чай или сок с добавен витамин С, например от ябълки или грозде, но не портокалов сок. Не вземайте никакви антиоксиданти скоро след прием на MMS.

Пийте разреденият MMS на глътки, може през повече от 1 или 2 часа, за да намалите гаденето. Най-добро действие има като се приема на гладен стомах, но пак има леко гадене. Ако това се случва, временно намалете дозата или вземете някаква храна преди това. Обикновено гаденето, повръщането и диарията рано или късно ще се случат и са полезни за изчистването, но могат да бъдат избегнати или намалени до минимум, ако е предшествано от чревно пречистване или йодна терапия.

                   

Препоръките са първоначално да останете на максималната доза 3х15 капки MMS в продължение на една седмица и след това намалете до поддържаща доза от 6 капки ежедневно или само 2 дни в седмицата в продължение на по-дълъг период от няколко месеца. Много индивиди може да не успеят да достигнат до 3 x 15 капки или дори до 1 x 15 капки. В такъв случай останете по-дълго време на максималната доза, която можете да приемате и за предпочитане вземайте по-малки дози, няколко пъти дневно и особено преди лягане.

За да спрете гаденето можете да вземате по 1000 мг. или повече витамин С, но той спира антимикробното действие. Други методи, които могат да помогнат срещу гаденето са витамин В6, джинджифил, а също притискайте на 2-3 сантиметра по-долу от китката по средата  на  ръката от вътрешната страна и рефлексология: притискайте рефлексните точки на стъпалата на краката за стомаха- само ставите на палците отдолу, притискайте върху заострен камък/скала или използвайте ъгъла на някаква мебел. Освен това, много може да бъде намалено гаденето, ако се направи чревно пречистване преди да вземете капките или веднага след приема им, когато започне гаденето. Можете да го направите с клизма или като вземете някакъв лаксатив преди да започне гаденето.

Но, след известно време гаденето може да стане толкова сериозно, че е добре да спрете с приема на MMS за по-дълъг период. Ако имате сериозно състояние като рак или автоимунно заболяване, то използвайте други антимикробни средства, особено екстракт от листа на маслина, екстракт от  pau d'arco или пелин като допълваща терапия за всякакви заболявания.

Автор: Walter Last
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 26-04-2011, 20:39:32
Zigzag, благодаря за означенията! Ще ни влизат по-често в употреба от тук на татък! ;)
В последният си пост, съм объркал хлориТ с хлориД. Нагоре обаче е правилно написано! Една буквичка, а каква разлика само!

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 26-04-2011, 20:52:51
Само да добавя във връзка със статията постната по-горе от ЗигЗаг, че последните и най-обновени протоколи са публикувани в блога! Важно е да се отбележи, тъй като и в книгата и в статиите има информация за прием на ММС, но най-актуалната информация, пак казвам, е в блога!
http://mmsbulgaria.blogspot.com/

Преведени са директно от сайта на Джим Хъмбъл!
На който му се чете в оригинал - http://jimhumble.biz/


Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 27-04-2011, 10:54:31
Светльо, не е хубаво да се самоиронизираш, някой ще вземе да  ти се върже :)

Веско, недоверието ти е забележително :)  По принцип си прав, да. Обаче я ми кажи дали за всичко, което слагаш в устата  си изчиташ всичките контролирани "независими" изследвания? И дали познаваш ДОБРЕ и ЛИЧНО всички производители или търговци ,(за да им повярваш)  от които така или иначе пазаруваш ? 
И дали въобще има по света продукт , за който да има само положителни мнения? Ами ти дай на половината хора да ядат сурово зеле и ще изреват на умряло, че "никак не им действа добре" . (Как да им действа като имат колит. :)  ) 

В един момент просто трябва да се доверим. Няма как да проверяваш и лекаря си , и адвоката си , и счетоводителя си , и механика , и строителя си, и жена си..  ! :)  ...  А проблем голям може да ти създаде   всеки един от тях. ( помисли и ще видиш, че е така)

И лошото е че ти наистина не казваш нищо лошо за самия продукт ( а и не би могъл защото не го познаваш изобщо) обаче  постът ти звучи песимистично и обезкуражаващо , хората ще кажат " Щом умно момче като Веско нещо е скептичен, значи ясно.. " 
 А не бива , не е хубаво така.
 Светльо има достатъчно постове , от които може да стане ясно що за човек е  и без да го познаваш лично. Ако има или излезе нещо не наред с този продукт , Светльо е последният човек който ще скрие това от аудиторията.

Рискове има от всяко стръкче, и от всяко хапченце. Миналата година един сладур -бате Васко( той е на 65 някъде) без малко да умре за няколко минути. Трябваше да доживее до 65 за да разбере че е алергичен към... аспирин. Оказа се , че никога не е приемал точно пък аспирин. Едва го спасиха. 



бате Бино, от постовете може да добиеш предсава за човека, но определено неможе да се каже, че го познаваш. Аз самият си мисля, че това, кето хората тук си мисят за мен е доста по-различно от това, което съм. Например, с помощта на уикипедиа, гугъл  и т.н. всеки може да изглежда много начетен и интелигентен във форума, което неможе да се кажа ако разговора се проведе на живо. Но какво да се пави 21 век е и трябва да се адаптираме някак си :)

Забележката ти относно изследванията ти е правилна - не всичко, което слагам в устата си подлагам на строг анализ, а може би е трябвало.

Сега по темата.
Моята скептичност не се е появила от нищото и тук се надявам Svetlio да не приема лично нещата. Аз самият ще съм изключително доволен ако продуктът работи, по начинът по който се твърди. Веднага му измислям приложение - моят себореен дерматит (на гъбична основа) , който досега е прегазил всички, хвалени и прехвалени методи, които съм опитал (кислородна вода, йод, най-различни билки със сложни имена и т.н.), за които имаше подобни твърдения.

Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 27-04-2011, 11:35:52
Veso, разбира се, че не го приемам лично! Както казах, съмнението е необходимо и само подробната и добре обоснована информация ще го премахне! За това толкова държа да се прочете книгата! Тя дава много отговори! :Confus_34:
За себорейният дерматит, съм попадал на мнения, споделени от вече излекували се хора и ако се поразровиш в форумите за ММС, няма начин да не попаднеш на някое от тях.

И сега за да използвам поста си, ето на какви фирми попаднах - може да прочетете описанието което дават. То потвърждава това, за което говорим тук, макар и да не става въпрос, точно за лечение! Призвеждат пречистватели на вода с хлорен диоксид.
http://www.thermoeconomic.com/instalatsiya-za-obrabotka-na-voda-s-hlor-dioksid-oxiperm-pro-p57/
http://www.cobrachemicals.com/new/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=40&Itemid=68

Имайки обаче у дома си шише ММС, а по-късно и ММС2(Kалциев хипохлорит Ca(CIO)2. Когато калциевият хипохлорит влезе в контакт с водата, той незабавно става хипохлорна киселина.), няма нужда да се купуват скъпи уреди за пречистване. Сега можем и сами да си пречистим водата и то по възможно най-добрият и евтин начин!

Ето и още нещо интересно: http://ncphp.government.bg/en/science-activities/659-2011-03-30-09-09-35.html
Вижда се, че методът за пречистване на водата с хлорен диоксид, все повече навлиза и в родното ВиК!
Това е вече наложително, тъй като хлорът е много евтин продукт, но  неговите съединения - например хлорният газ е силно отровно вещество, а хлораминът дори и в ниски концентрации причинява тежки заболявания на белите дробове и лигавиците.
През 1974 г наредбите за третиране на питейната вода бяха ревизирани – след откритието на органичните реакции при използванто на хлор – наред с хлороформа се формират и халогенни вещества, съдържащи  бром, които са изключително мутагенни и канцерогенни. Време е вече, да започнат да пречистват водата с нещо наистина безвредно и ефикасно, като хлорният диоксид!

Има дори БДС, за използването му при пречистване на вода!
http://www.bds-bg.org/standard/info.php?standard_id=51526
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Diego de la Vege в 27-04-2011, 11:39:56
... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Лейла в 27-04-2011, 12:26:15
Свельо много се радвам, поздравявам те, чудесна новина. Очаквам и аз подробности за цената защото също искам да си поръчам едно шише.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 27-04-2011, 12:30:56
... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)

Е, аз за съжаление няма да мога да направя оборт на Светльо, понеже не живея в България, но все ще успея да намеря в Лондон някъде, пък ако не, от някой сайт.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: mariiina в 27-04-2011, 14:51:49
... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)

Е, аз за съжаление няма да мога да направя оборт на Светльо, понеже не живея в България, но все ще успея да намеря в Лондон някъде, пък ако не, от някой сайт.

Що не дойдете до тука http://bnt.bg/bg/news/view/51675/vodosvet_za_plodorodie_kraj_silistrenskoto_selo_sracimir ...http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/719128508-Lekovito_kladenche_nabira_populyarnost_v_Silistrensko.html...  ще ви излезе по евтино и по полезно!!!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 27-04-2011, 14:56:54
... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)

Е, аз за съжаление няма да мога да направя оборт на Светльо, понеже не живея в България, но все ще успея да намеря в Лондон някъде, пък ако не, от някой сайт.

Що не дойдете до тука http://bnt.bg/bg/news/view/51675/vodosvet_za_plodorodie_kraj_silistrenskoto_selo_sracimir ...http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/719128508-Lekovito_kladenche_nabira_populyarnost_v_Silistrensko.html...  ще ви излезе по евтино и по полезно!!!

Понеже си цитирала моето менние. И на мен ли ще излезе по евтино ? Лондон-Сърцемир ?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 27-04-2011, 15:04:13
Що не дойдете до тука http://bnt.bg/bg/news/view/51675/vodosvet_za_plodorodie_kraj_silistrenskoto_selo_sracimir ...http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/719128508-Lekovito_kladenche_nabira_populyarnost_v_Silistrensko.html...  ще ви излезе по евтино и по полезно!!!
Не се знае, бабо Марийке, не се знае! За там вяра се иска, а там където има вяра има и съмнение, а имали съмнение, това е НЕверие! Само знанието е важно, но то се постига, като се пропусне информацията през теб, чрез действие!

Освен това, като стопанин на темата, се чувствам отговорен да я държа в коловоза и да помоля изказванията да са по темата. Така няма да се разводнява, пък и ще облекчим работата на модераторите!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 30-04-2011, 15:08:55
Малахов в първите си книги около 1990г имаше един вървежен подход. Измисляше си писма от въображаеми доволни читатели, които въздействаха много надъхващо.
Баба Пенка от Каспичан 78г:  Пих урина 2 месеца, в началото ме болеше гърлото и не можех да спя от обриви. След месец ми изчезна тумора, след още 2 месеца изрязания ми яйчник поникна отново а след още 3 месеца плувах в морето Януари гола. 

Чакам Veso да си махне обрива и веднага ще направя оборот на Светльо.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 03-05-2011, 15:23:40
Бързам да споделя първи впечатления, преди да са пристигнали ММС-ите на тези който си поръчаха.

Направих си първата доза по протокол 1000, тъй като, това е универсалният протокол. Смесих 3 капки ММС и 3 капки лимонена к-на и изчаках 20 секунди. Докато се смесваше, промени цвета си, както на клипчетата и го помирисах внимателно, без да дишам дълбоко. Веднага ми се оправи леко запушеният нос и започнах да дишам по-леко. След това, долях малко вода и без да мисля много го изпих. Имаше киселичък вкус, но нямаше тази силна миризма на хлор, което е добре. Това вероятно ще се промени с увеличаването на дозите, но мисля, че с протокола за "Регулиране на Вкуса", няма да има проблем. За сега не усешам нищо особенно, но това е само началото.
Айде, поведох хорото, както би трябвало, с личен пример. Да видим сега, кой, какво ще оправи и ще споделяме.

Обръщам внимание, че лимонената киселина е 1:1, което значи, че там където пише да се слагат 5 капки, слагате само 1 и изчаквате 20 секунди, вместо 3 минути!
Също така, докато завършите цикъла на пречистване по избраният от вас протокол, трябва да обръщате внимание на храните които приемате и тези съдържащи много антиоксиданти и витамин Ц, да ги намалите драстично. Временно разбира се, тъй като така се обезсилва действието на ММС!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 06-05-2011, 07:35:02
Добро утро, хора!
Викам да споделя как върви прочистването. Вчера ми беше 3-ти ден, но се случи така, че предозирах и получих и диария и гадене. Разбира се, аз съм си виновен, тъй като не спазих инструкциите и НЕ намалих дозата, след първите симптоми. Взех пълни 3 дози, след като получих диарията. Тогава започна да ме тресе и да ми се гади!
       Тези от вас, които са прочели книгата, знаят, че това не е истинска диария, а просто високата доза ММС убива прекалено много патогени, които тялото не може да отдели толкова бързо и се задейства този механизъм, бих казал, АВАРИЕН!  :police: ;D
       1 час след като изпих последната доза, излязох да си купя портокали. Само това ми се ядеше и попаднах на чуднички! 2 часа след като ги изядох ми просветна малко, защото ми беше доста лошо.
Така че, ако усетите първи симптоми на диария и гадене (при мен бяха в този ред), НЕЗАБАВНО НАМАЛЕТЕ ДОЗИТЕ НА 2 ИЛИ ДОРИ 1 КАПКА! Иначе се губи много енергия от организма, за овладяване на ситуацията, а това не ни е необходимо! Мина ми през главата и вече знам това. А вие, по-добре не го научавайте по трудният начин. Добре е да имате и няколко портокалчета около вас, за всеки случай.
        Уверих се и за нещо друго, което пише в протокола за "Регулиране на вкуса". В началото няма никакъв проблем с вкусът на дозата, но след няколко дни, това се променя! Джим казва, че това е от патогените...последен опит да ни откажат! За това, може да се ориентирате към смесването на дозата ММС с някакъв сок, пресен, не от кутия (ако тук въобще някой пие такъв) и  не портокалов.
        Днес ще закуся с плодове, тъй като още ми е леко объркан стомаха и ще започна с дози от 1 капка, през 2 и евентуално следобяд ще увелича на 3 капки, но само ако се чувствам добре! При първи симптоми намалям дозата, защото наистина, не е необходимо презорване. С течение на времето Джим Хъмбъл е установил, че е по-добре да се вземат малки дози на често, от колкото големи дози 2, 3 пъти на ден. Така че, битката е по-скоро обсадна и продължителна, а не ударна!
        За храненето, забелязах че е по-добре често по малко, за да може хем да имаме нещо в стомаха, хем да не е пълен, както след обилно ядене!

Това е от мен приятели. Очаквам, скоро да се присъединят още хора и да караме напред! :Content_22:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 06-05-2011, 08:18:16
 Ами ето, аз се присъединявам  :Content_22: . На мен днес ми е третия ден .Вчера пих ММС по три капки през час, но никакъв ефект. Вечерта преди да си легна взех 4 капки. Тази сутрин взех пет. Днес не ми е възможно през час и затова ще взимам по пет капки през два часа. Засега не съм усетил гадене или наченки на диария. Като че ли изкарах малко слуз през носа и гърлото.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 06-05-2011, 08:27:35
Това нещо е много силно, приятелю. Аз съм изпил сериозен брой подобни магийки и никога не е имало каквото и да е неразположение, дори да издуя дозата. Явно не са били толкова "подобни" :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 06-05-2011, 08:34:49
Веско, относително пречистен организъм, по принцип, не би трябвало да усети кой знае какво!
Ако нямаш възможност да си правиш доза през час, тогава си направи дозите предварително в една бутилка, както в клипчето - http://mmsbulgaria.blogspot.com/2011/02/1000.html

Според мен, е по-добре е да се придържаш към доза от 3 капки на час. Дори в протокола за "Животозастрашаващи Болести", няма прием на доза по-голяма от 3 капки на час! Но ти си прецени!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 06-05-2011, 11:59:09
Светлъо, определено успя да ме заинтригуваш! Аз пробвах МСМ и сега трябва и ММС да пробвам. Да не остана по-назад!  ;D
Ще ти пиша на лични!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 06-05-2011, 12:53:49
Светлъо, определено успя да ме заинтригуваш! Аз пробвах МСМ и сега трябва и ММС да пробвам. Да не остана по-назад!  ;D
Ще ти пиша на лични!


Има още да се пробват.  CMC  и MCM,  този месец а за другия останалите букви от азбуката

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 06-05-2011, 16:41:18
Светлъо, определено успя да ме заинтригуваш! Аз пробвах МСМ и сега трябва и ММС да пробвам. Да не остана по-назад!  ;D
Ще ти пиша на лични!


Има още да се пробват.  CMC  и MCM,  този месец а за другия останалите букви от азбуката



Аз казах, че вече съм пробвала МСМ, а СМС нямам намерение да опитавам! ;)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 06-05-2011, 17:05:36
Веско, относително пречистен организъм, по принцип, не би трябвало да усети кой знае какво!
Ако нямаш възможност да си правиш доза през час, тогава си направи дозите предварително в една бутилка, както в клипчето - http://mmsbulgaria.blogspot.com/2011/02/1000.html

Според мен, е по-добре е да се придържаш към доза от 3 капки на час. Дори в протокола за "Животозастрашаващи Болести", няма прием на доза по-голяма от 3 капки на час! Но ти си прецени!


 Добреее........... ще си призная, относно ММС сериозно чета и форума на Емоздраве. Там го ползват редовно. Може би от това се зарибих с по-големи дози по-рядко. Проблемът ми е, че ако почна да пия по час ММС и да пазя бутилката някой случайно да не ми я нагълта, вече ще ми избият чевиите. Не дай си боже да ми стане лошо и да повърна пред колегите. Аз и така съм достатъчно откачен в очите им.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 06-05-2011, 17:19:28
 Ще се пробвам утре и ще видим. За сега на никой не съм казвал, защото има хора които доста се влияят от мен. Аз ММС на никой няма да препоръчам преди да го приложа върху себе си и не видя, че действа.
Така процедирам с всичко, от кълнове до пробиотици и т.н.
 Като се замисля, снощи като се минах главата с машинката, ми се белеше яко като при пърхут, а си мислех че отдавна съм се отървал от него. Явно гадинките просто са спали под кожата ми и сега взеха да измират. Да видим дали ще се справи и с този атипичен дерматит по лицето.Той сега е и без това е "заспал" и никакъв го няма, но ако не се появи повече - браво на ММС, защото поне за два-три дни в месеца се появява.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 06-05-2011, 17:36:24
Емоздраве, го поглеждам и аз от време на време. Докато направя така че да внеса ММС, Иванянчо, раздаде на неговите хора, но не мисля че това е сериозна дейност за него. По-скоро странично, колкото да опитат. Но, там нямат толкова инфо на български и вероятно поглеждат и към блога ми, ако са го намерили вече. Не случайно, държах да имам преведени последните протоколи и най-нова информация!

Всъщност, ти добре си подбрал дозата от 5 капки на 2 часа. И така става.
А ти, едва ли ще повърнеш. При мен се получи защото направих няколко неща, не както трябва.
*Направих 10 дози в 500мл. шише, а не в 1 литрово, както трябва и стана по-концентрирано.
*Когато усетих че ми се разбърква корема, не намалих дозата. Напротив. Изпих 3 пълни дози след като получих диария.
* Не си разпределих правилно храната, защото се наядох здраво на обяд и после ми беше гадно цял ден!

Така че, да не си помисли някой, че всеки който приема ММС, трябва да му се гади. Не трябва да се усеща неразположение. Никакво! А, ако се усети се намалява дозата и то отминава. Дори болен човек, не трябва да усеща неразположение. Ако се дозира правилно, всичко ще мине като песен.
 
А за пърхута, по спрей протокола! Едно шишенце само ще си намериш с пръскалка и готово.
И вече ще чакаме да видим  O0
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 06-05-2011, 18:31:04
  Ама аз ходя с гола глава :). Пърхут нямам, но явно бацила който предизвиква себореята си е живял в кожата ми и сега му видях сметката, защото кожата ми се олющи и като се изкъпах съм като нов. Накаква следа от пърхут.
 Повече ме притеснява храната. Спрях аронията. Не смея и винце да си пийна, а имам доста добро. Беше ми закон вечер по 100-150 гр червено вино. Много добре се чувствах. Не знам как ще се оправям.... то всичката сурова храна бъка от витамини и други антиоксиданти............ Като се замисля, кълнове, зеленолистни, плодове, водорасли........нищо не остава ако си суровоядец.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 06-05-2011, 18:48:00
Аз сутрин, един час преди да започна дозите и следобяд, един час след края им (от 10 до 17ч.), си ям и пия каквото искам.  :essen: Така че, винцето си го пийвай, не виждам проблем.
И все пак е само за 3 седмици...
Като казваш, "сега му видях сметката", имаш в предид с ММС, така ли?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 06-05-2011, 19:02:09
 Ами не виждам друга причина, освен ММС. Всичко друго си е по старому  :surpris_23:. Все пак днес ми е едва трети ден.
За аронията и червеното вино имам предвид, че са едни от най-силните средства съдържащи антиоксиданти, а хлорния диоксид е оксидант. Съответно, гледам да не му отслабвам действието.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 06-05-2011, 19:25:38
Ами не виждам друга причина, освен ММС. Всичко друго си е по старому  :surpris_23:. Все пак днес ми е едва трети ден.
За аронията и червеното вино имам предвид, че са едни от най-силните средства съдържащи антиоксиданти, а хлорния диоксид е оксидант. Съответно, гледам да не му отслабвам действието.
Джим Хъмбъл казва, че най-много 2 часа след приема на ММС, вече няма хлорен диоксид в тялото ни, защото се е разпаднал до готварска сол и вода. Следователно, няма какво да се обезсилва, но най-добрият тест все пак е пробата и наблюдението.
Днес публикувах и таблица с болестите който ММС лекува, така че, за бацила не се учудвам, като гледам какво друго преборва. Щом е направил това за 3 дни, представям си какво ще стане след 3 седмици, когато е краят на протокола. Все пак, това "чудо" го дават бързодействащо. :police: :D
Таблица - http://mmsbulgaria.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 07-05-2011, 01:28:01
Ами не виждам друга причина, освен ММС. Всичко друго си е по старому  :surpris_23:. Все пак днес ми е едва трети ден.
За аронията и червеното вино имам предвид, че са едни от най-силните средства съдържащи антиоксиданти, а хлорния диоксид е оксидант. Съответно, гледам да не му отслабвам действието.

Живо ме интересува как ще се развият нещата при теб, защото аз съм със същият проблем вече четвърта година. Имай в предвид, че аз и с други методи съм постигал първоначални много добри резултати, но нали знаеш за естествения подбор, как гадинките еволюират и после пак се завръщат с пресни сили. Та по-интересното е какво ще стане след като приключиш курса с ММСа . Защото временни решения има, ама не ме устройват.
Много ще се радвам, ако това оправя дерматита.
Другото, което ми идва на акъла, понеже това ако избива вредителите в червата, добре ще е да се взимат пробитици за населване с полезните бактерии. Защото една от причините за дерматита е нарушена стомашна флора.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 07-05-2011, 08:56:16
Весо, това с пробиотиците е интересен момент. Но ми се струва, че ще е по-удачно да се взимат след 3-седмичното лечение. Но Светлъо ще каже! :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 07-05-2011, 09:46:59
Що се отнася до еволюцията и развиването на резистентност на бацилите, Джим твърди, че това при ММС е невъзможно, тъй като хлорният диоксид остава прекалено малко време в тялото и те нямат време да се приспособят! Разбира се, в този случай каквото и да говорим, само времето ще покаже.

А пробиотоците са чудесен вариант, дори задължителен, но аз бих ги взел след края на протокола.
Това важи особенно за тези, които само си мислят че имат полезна флора в червата си. Тъй като те нямат такава, след ММС, няма да имат никаква  ;D Ако това се чете от някой всеядец, да знае, че про/пребиотиците, са просто задължитени за него, след завършването на интензивното лечение с ММС!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 07-05-2011, 11:24:01
Що се отнася до еволюцията и развиването на резистентност на бацилите, Джим твърди, че това при ММС е невъзможно, тъй като хлорният диоксид остава прекалено малко време в тялото и те нямат време да се приспособят! Разбира се, в този случай каквото и да говорим, само времето ще покаже.


Ами то не е нужно да престоява дълго време, за да предобият резистентност. Като мине вълната ММС, остават живи тези, които са по устойчиви и тяхното поколение бацили ще има подобни на техните характеристики и т.н., докато препаратът спре да действа. Това е и основният проблем на антибиотиците. Общо взето, кофти е да се бориш с живи оганизми, особено като са в собственото ти тяло, зашото и на тях, както и на нас не им се мре :).
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 07-05-2011, 13:53:39
 Добре адаш, ще поствам редовно  ;). По отношение на пробиотиците, аз си хапвам през ден ядково кисело мляко с пробиотици вътре от доста време. Сега не съм го спирал. Точно това имах предвид в един от предишните ми постове, че ме притеснява наред с вредните ММС да не избие и полезните микроорганизми. Чак толкова умно неорганично вещество.............. На мен ми прилича действието му като това на метронидазола, но доста по-силно и по-всеобхватно. Поне що се отнася до информацията от книгата. Със сигурност ходя по-рядко по голяма нужда откакто го взимам, а преди бях като часовник всяка сутрин.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 08-05-2011, 09:11:48
Светлъо, аз реших да прочета малко информация на английски за ММС и как се приема. Навсякъде пише да се започва с по 1 капка на ден т.е. една доза и да се увеличава всеки ден с по 1 до 15-я ден. Тази доза я препоръват да се изпива преди лягане. След това профилактично се приема 2 пъти седмично по 6 капки. А ти пишеш по 3 капки 8 пъти на ден. Не ми е много ясно защо е това разминаване. ???
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 08-05-2011, 09:44:20
Деси, информация за ММС има много, на различни места, публикувана по различно време.
Не случайно отбелязах на няколко пъти, че протоколите и другите материали публикувани на блога ми, са най-новите и достоверни, защото са преведени директно от първоизточника, а именно сайта на Джим Хъмбъл.- http://jimhumble.biz/
Всичката друга информация, по форуми, статии, книги и т.н., е остаряла!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: mariiina в 09-05-2011, 08:44:05
... Ще си взема една бутилка, ще пробвам и ще напиша резултатите след няколко месеца.

Ааайде хайарлия да е, щом най-скептичния успя да зарибиш, евала  tooth

п.п.
Майтапа на страна, каква ще е цената горе-долу? (може и на лични)

Е, аз за съжаление няма да мога да направя оборт на Светльо, понеже не живея в България, но все ще успея да намеря в Лондон някъде, пък ако не, от някой сайт.

Що не дойдете до тука http://bnt.bg/bg/news/view/51675/vodosvet_za_plodorodie_kraj_silistrenskoto_selo_sracimir ...http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/719128508-Lekovito_kladenche_nabira_populyarnost_v_Silistrensko.html...  ще ви излезе по евтино и по полезно!!!

Понеже си цитирала моето менние. И на мен ли ще излезе по евтино ? Лондон-Сърцемир ?
:kisss:Възможно е сине, възможно...и по-евтино да ти излезе пък и по-полезно!!!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 09-05-2011, 17:13:05
Аз предлагам да закичим леля Марина с един достоен приз за дългогодишни заслуги - "Мисис Оффтопик" :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Buku в 09-05-2011, 18:10:05
Аз предлагам да закичим леля Марина с един достоен приз за дългогодишни заслуги - "Мисис Оффтопик" :)


Приема се на първо четене! :Content_14: tooth
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Лейла в 09-05-2011, 23:51:53
Ами то сега и ние сме оффтопик, но няма как щом е за добра кауза и аз вдигам 2 ръце  tooth
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: mariiina в 10-05-2011, 08:29:07
Аз предлагам да закичим леля Марина с един достоен приз за дългогодишни заслуги - "Мисис Оффтопик" :)


 :kisss: tooth

И аз приемам.Защото живота, така ,както го разбирам е...комплекс...и аз не мога подобно на вас да го накъсам на теми и после да ги сглобявам.
И пише се офф топик.
и още...може да значи и това:Иносказательное значение слова оффтоп — выделяющееся из общей рутины яркое сообщение.http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%84%D1%84%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BA
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 10-05-2011, 17:39:34
Аз обаче ще съм по темата! :) Да кажа, че днес получих ММС-а и от утре го почвам. После ще докладвам как се чувствам.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 10-05-2011, 18:57:10
 Да кажа и аз по темата  ;) Достигнах фазата, в която според Джим патогените правели последен опит да ни откажат. Това според мен не са патогените, а собственото ни подсъзнание. Усеща, че се променяме и това хич не му харесва. Сега е времето, когато трябва да се пазя от така наречения self sabotage и да проявя малко воля.
 Другата причина да не ми се ще да вкусвам ММС е, че вкусовите ми рецептори свикнаха с лимонената киселина и вече почти не я усещам нито на мирис, нито на вкус. За сметка на това хлора го усещам все по-силно. Все едно пия белина  :-X. Само да видя чашата и ми се отщява, но ще издържа, щом съм го почнал  ;)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 10-05-2011, 19:15:52
В този ред на мисли, аз правя следното за да не усещам вкуса-
*докато смесвам ММС-а с активатора, държа чашата далеч от мен
*спирам да дишам, докато преглътна
*преди да издишам, хапвам бързо парче ябълка, солетка или нещо подобно.
*освен това, си приготвям всяка доза преди да я изпия. В шише, не ми харесва. Явно това ми оказва влияние.  :surpris_23:
Пия го така вече 5-ти ден и всичко си върви като песен. Нямам никакви проблеми с вкуса. :D

Освен това, забелязах и нещо много интересно. Имам малък белег от изгорено на ръката, който стои като тъмно петно и започнах на майтап да го мажа с ММС. Мазал съм го само 3-4 пъти и то през няколко дни, защото забравях. Дори не съм спазвал спрей протокола. Просто капвах по 2 капки и мъничко водичка и го мажех с пръстче. Днес обаче забелязах, че значително е избелял. Добре, че го снимах  :police:
Когато изчезне напълно, ще пусна снимки!

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: renka в 11-05-2011, 20:00:36
Включвам се и аз да споделя, че започнах с ММС-а :)
Днес ми беше първи ден и не мога да споделя кой знае какво - почнах от 1 капка и продължих до 3 през 1 час. Утре си продължавам с 3 капки на час, като ще трябва да си подготвя смес за из път, че няма да имам възможност постоянно да си я приготвям. Ако забележа нещо интересно да се случва ще споделя  ;D

И една питанка - някой да е видял някъде описан протокола за дамски душ? Мъжете предполагам не са го търсили, но все пак да питам  :Content_4 - emotloader: понеже аз само го виждам споменат, но не намерих да е писано съотношения, брой капки ..

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 12-05-2011, 08:28:00
Ренка и аз започнах от вчера. И при мен не наблюдавах нещо по-особено. Не ми се гади и не ми е лошо, дори вчера тренирах без проблем.
Относно вкуса по-нататък, четох че е хубаво преди да се изпие дозата да се помирише етерично масло от чаено дърво, което е много силно и тушира гадната миризма на ММС-а.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 12-05-2011, 12:47:00
Някой ще напише ли нещо различно от плацебо или бързам. 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Buku в 12-05-2011, 16:49:33
Някой ще напише ли нещо различно от плацебо или бързам. 


И къде пък видя плацебо? ???
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 12-05-2011, 17:26:11
 Аз се включвам с нещо, което определено не е плацебо ефект. Досега винаги съм ходел с червени петна по врата от обърнати косми заради бръсненето. Мислех си, че е заради яките и престъргването и нищо не може да се направи по въпроса- или гладко бръснене и червени петънца, или набол само с машинката за постригване. Да ама не  tooth. Нещо не съм променял, а от два-три дни кожата на врата ми е супер спокойна. Дори не карам по протокол , а си мажа кожата на лицето с пръсти сутрин и вечер. Дерматита също никакъв го няма за сега.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 12-05-2011, 17:32:46
А на мен вече ми се появи лека хрема. В началото и аз се усъмних, че може би ще има плацебо ефект, но докато не се пробва няма как да се разбере това. Всеки сам трябва да усети как му се отразява. ;)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 12-05-2011, 18:17:24
И аз се мажех с пръсти, но покрай Деси, си припомних днес да си взема шишенце за пръскане. Вдигнал съм му мерника на тоя белег от изгорено и до два-три дни, няма да го има. Почти се е обезцветил. Обещах и снимки!
Сега се сетих и че от няколко години имам един херпес, който след като махнах от крака ми с кислородна вода, се намести трайно от вътрешната страна на ръката ми, до мишницата. Няма такава упорита гадина!  :pensif_29: Та забелязвам, че е нямалял като размер и не е толкова груб като шкурка! А и ме сърби по-рядко. Та го чакам и него да се махне, при това без да съм го пръскал изобщо!

И използвам да напомня, понеже съм пропуснал да го направя по-напред, да не оставяте шишенцата ММС, на пряка слънчева светлина!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 12-05-2011, 20:14:49
Светльо, ако говориш за херпес зостер това е вируса, който причинява варицелата , той е в кръвта така,че ти ще го разкараш дори и без да го мажеш- само с пиене.(затова като го лекуваш със стандартните мазила изчезва временно и се появява на друго място)
А да ви кажа по темата, че моя син за пет дни с пръскане по протокол почти не му останаха пъпки по лицето, само най-дъбоките стоят но и те зарастват- а беше ужасно акне! Само че откзва да го снимам.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 12-05-2011, 20:29:11
Малинче, не го знам херпеса зостер ли е, тостер ли е  :laugh:, но усещам че се маха. Дълги години сме заедно, време му е да си ходи! :police:
Радвам се за сина ти! Като се сетя, какъв ужас е да ти излезе пъпка като тинейджър, макар че, твоя вероятно е по-малък.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 12-05-2011, 20:33:49
тийнеиджър е ( на 17) и е много доволен, за което съм ти благодарна.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 13-05-2011, 02:24:24
Някой ще напише ли нещо различно от плацебо или бързам. 


И къде пък видя плацебо? ???


Мислех да не орговоря но няма как да пропусна.
ОЧЕВАДНО, нито един от изредилите се да сърбат "хлор с лимонтозу" не е афиширал колко е болен в действителност.  През пост чета как били суровоядци, вегетарианци, марсианци от 2 години, от 5 години и прочее  без никакви проблеми и изведнъж започват да лекуват сума проблеми. 
Въпросния илач колкото и да ми обяснява някакъв дядка поставено лице Джим Хамбл,че има разлика с хлора, няма как да му повярвам.  Определено  хлора е дезифектант и трепе холерни бактерии.  Тръби се колко е вредна хлорираната вода а се обяснява колко пък е полезно да се пие хлорен диоксид с лимонтозу. Кога я хванахте тая холера вкупом?  Да не сте папкали киноа от Перу с холера, или чиа от Боливия с дизентерия?  По възможност сурови за да е жизнена посявката.
Глупостите настрана ама от къде се пръкнаха толкова болни хора. Ми като ви се маже с хлор можете да си вземете от всяко едно училище безплатно и да се мажете на воля. Кенефите още се мажат с хлорна вар. Гениално откритие намерил дядката няма що.   Открил епидемията на ОРТОРЕКТИЦИТЕ.
Същото щях да ви питам още като гълторехте сярата, сега сте на хлор.  В таблицата на Менделеев има доста материал разпределен по месеци.  Арсеника и той трепе бактерии. 
Та такава тенденция виждам:
На нас нищо ни няма не страдаме от абсолютно никакви болести. Просто ни е скучно и по цял ден четем в нета пресните статии на амбулантните търговци Дейвид Улф, Гейбриъл казънс или Викторас , Кулвинскас, Меркола  за най-новия илач, семена или друго. Ама най-новия, защото супер стария илач не е на мода вече.
Схемата е и ще продължава с години. Намира се някой служещ за източник на откритието. Съчинява се екзотичен увлекателен разказ и хората просто не издържат да пробват. Както във Телешоп, всички знаят че нещото е боклук но огромна маса народ купува ей така за да скива.  Добре ама точно хлора не е играчка за да се пие за щяло и нещяло. 

Обривите могат да бъдат симтом на стотици неща. Айде някой умник да ми кааже как ще сси разкара обрива предизвикан от алергия към сусам.  Колкото и да го мааже или гълтори хлор все едно. Днес и утре го няма ама след седмица като се сети да си хапне от полезния тахан . ( сусама е избран произволно за примера ) . 
Та така да направя ли списък на лекуващите всичко неща.
LDN
Пелин карамфил и орехи
Молитва или Медитация
Сребърна вода ( 650 вида бактерии и вируси)- хлора дори не се класира нааполовина.
Хлора не е адекватен към Giardia Lamblia  масовия причинител на жлъчен дискомфорт.
GSE екстракт - за разлика от високата токсичност на хлора, GSE има избирателност и трепе само лошите бактерии. И има резон понеже има органичен произход.
Има още над 100 претендента за тоталния илач на годината но става много дълго.
Който разбрал да е разбрал !
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 13-05-2011, 07:11:32
Орто, по същество мога да ти обясня разликата между хлора и хлорният диоксид, защото между двете няма нищо общо, а цялото ти писание се базира на хлора, който без съмнение е опасен и неефективен.

Разликата е в принципа на действие!
Хлора се свързва с веществата които трябва да обезвреди и образува канцерогени, а Хлорния Диоксид ги окислява, чрез обмяна на електрони.

Когато свободният хлор се съединява с химикалите в водата, се получават канцерогенни съединения. Доказано е, че хлорът в питейната вода създава поне три различни канцерогенни съединения когато навлезе в тялото, но такива съединения не са открити при хлор диоксида!

В качеството си на окислител, хлорният диоксид е много избирателен. Това му свойство се дължи на уникалния едно-електронов обменен механизъм. Хлорният диоксид атакува наситения с електрони център на органичните молекули. Един електрон се пренася и хлорният диоксид се преобразува в хлорит (ClO2).” След това хлоритът привлича още четири електрона, което пробива дупка в патогена и по този начин го убива."
През 1999 г. Американската асоциация по аналитична химия заяви, че хлор диоксидът е най-
силният унищожител на патогени, известен на човечеството!!


Списъкът с нещата които си изброил по долу, не могат да стъпят на малкото пръстче на Хлорният Диоксид, макар че ти на практика не го оспорваш, тъй като пишеш за Хлора!
А сребърната вода има толкова странични ефекти, че е добре след това да се изкара един курс с ММС, за да се оправи човек и да няма тежки последици за здравето, тъй като, ММС ще окисли тежките метали в кръвта внесени от сребърната вода! :D

Наистина, горещо препоръчвам на всички да прочетат книгата за ММС! Там е описан точния механизъм на действие на Хлорният Диоксид, защо е толкова ефективен, селективен и абсолютно безопасен!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Diego de la Vege в 13-05-2011, 10:14:52
Хей Орто, бъзикаш ли се?  tooth
И аз мислех да не отговарям, ама ако все пак си сериозен:
1. Точно тук ли намери да говориш за плацебо? Обиждаш ни бе братче, плацебо (в случая) може да има при дивите, тъпи африканци, дето се излекуват щом видят бял човек в бяла престилка ...
2. Да оставим на страна лечебните (или липсата на такива) ефекти. Знаеш ли по какво се различават Натриевия хлорит (ММС) и Натриевия хлорид (готварска сол)? Натриевия хлорит (ММС) има един атом повече кислород, повтарям кислород, а не хлор, хлора си е толкова колкото в готварската сол. При положение, че ММС е 23% р-р на Натриевия хлорит, значи количеството хлор (естествено като окис, ама кой ти прави разлика) в най-високата дневна доза ММС - 30 капки е по-малко от количеството хлор в четвърт щипка готварска сол! Всичките тези неща дето ги избълва за хлора, би следвало да важат и за готварската сол, щото разпада е един и същ - Na катиони и ClO (ClO2) аниони! Е, как ще се отровим от един атом кислород в повече, поне аз не се сещам ...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 13-05-2011, 10:35:48
Добре де, ако въпроса опира до един атом кислород повече, защо не пием Н2О2 ? Има доста изписано за кислородната терапия . И тя окислява, и тя трепе анайробните бактерии, а струва стотинки. Пил съм я доста време и определено имаше ефект, но само временен както с почти всичко друго..... 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Diego de la Vege в 13-05-2011, 11:01:35
Говорим само за хлора в ММС и колко разбираш ли бил опасен.
А иначе кислородната вода действа с освобождаване на "излишния" атом кислород, при хлорния диоксид окисляваща е цялата молекула (не само кислорода е окислител, хлора например също окислява не по-зле). Така, че комбинацията хлор и кислород има много по-силна окислителна сила от атомарния кислород (от кисл. вода).
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 13-05-2011, 11:03:11
Весо, кислородната терапия е чудесна и не случайно сме я обсъждали на широко. Дори аз този, който пусна темата за Неумивакин и кислородната вода! Но за да отговоря на въпроса ти, ще кажа, че тя не е толкова ефективна, сравнена с Хлорният Диоксид.
Причината е, че кислородът може да приеме само 2 електрона. Когато направи това, той става неутрален и не може да приема повече електрони!
Молекулата на Хлор Диоксида обаче, може да приеме 5 електрона. По този начин тя също окислява, но с много по-голяма интензивност!

Повече прочетете в книгата на стр 157-158.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 13-05-2011, 11:21:47
Добре дори да приемем, че това, което казваш е така и действието е по-мощно. Обаче, принципът е същия и мен това ме притеснява. Идеята ми е, че то дори да избие всички гъбички, те оставят спори, които този кислород не засяга. И при първата удобна възможност, която им предоставим те се развиват на ново и се връщаме в изходна позиция. Трябва по някакъв начин да се стимулира имунна реакция, за да ги изтреби до крак, ама няма идея това как може да стане.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 13-05-2011, 11:43:36
В човешкото тяло, обикновенно се произвежда минимално количество хлор диоксид! Един от химикалите, за чието образуване хлор диоксидът спомага при разпадането си е миелопероксидаза - химикал необходим на имунната система. Имунната система използва миелопероксидазата, за да генерира хипохлорна киселина, която тялото използва непрекъснато, за да убива паразити, бактерии, гъбички, вируси, туморни клетки и естествени клетки-убийци, както и за да разгражда някои отпадни продукти при нормални условия.
Могат обаче да възникнат заболявания и състояния на тялото, известно като дефицит на миелопероксидаза, което води до недостиг на хипохлорна киселина, необходима за разрушаване на патогените.

Та аз мисля, че отговорът за имунната реакция, е в първото изречение. Организмът ни, произвеждайки хлорен диоксид в минимално количество, може сам да се справи с превенцията на гадинките. А когато не може, просто ще му помогнем, като си го доставим отвън. :police:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 13-05-2011, 13:03:21
Преди да напиша по горния пост се допитах до химичка ( преподавател ) с 30 годишен стаж като и представих  случая. Прегледахме заедно  интервютата с въпросния Старец наречен откривател на лечението с хлор. 
Моята гледна точка само я загатнах. Не мога да съм и дори малко обективен, понеже вътрешния ми глас крещи да не пробвам този артикул. А без да съм пробвал мнението ми не струва. 
Пожелавам бързо оздравяване на вас много тежко болните вегетарианци суровоядци
Желанието ми е да прочета ясно и точно:  Аз съм еди кой си от еди къде си ( Българин с проследяема локализация )  Страдам от тези и тези хронични  заболявания ( диабет, рак на еди кое си, Уилсън, Грейвс, хашимото, Муковисцидоза,  и стотици други )  Пих Х дни,  хлор и се излекувах с епикриза потвърждаваща това. И не получих нови заболявания като странични ефекти от хлора.
Защото до сега чета как някой имал пърхут и след намазване му изчезнал за 2 дена . Мазането с чай от коприва прави същото.   Същото прави и къпането в морска вода. Същото прави и пиенето на вода със сол. Сега ви оставям на спокойствие да гълторите  и дано аз да съм в грешка.




Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Diego de la Vege в 13-05-2011, 13:19:39
Ако се допиташ и до лекар с 30 годишен стаж, направо ще ти забрани да влизаш тук!  tooth

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 13-05-2011, 21:24:38
 Започвам да се радвам, че ортодоксалния е тук. С постовете си ме кара да се замислям какво точно съм писал и дали съм останал разбран. Пускам си покрай ушите арогантия му на моменти начин на изразяване, както и откровените му обиди към отделни хора, че и цели общества и нации.
 Преди да стартирам преминаването ми към суровоядство имах мазен гръб, акне, атипичен дерматит. Най-общо казано проблемна кожа като цяло, а както всички знаем ( дори и докторите ), кожата е огледало на жизнените процеси в тялото. Откакто съм на 80% сурово и 100% веганско хранене , като изключим моментните ми забежки с малки количества сурови пъдпъдъчи яйца (това не ми се е случвало в близките 2-3 месеца), кожата на лицето ми започна да се изчиства, на гърба ми изцяло се изчисти и на пипане въобще не може да се усети като мазна. Остана ми атипичния (според докторите) дерматит. В миналото имах сериозен проблем с пърхута, но откакто ходя с гола глава не съм го забелязвал. След гореспоменатите хранителни промени имам осезаемо повече енергия. НИКОГА не съм казвал, че съм самият идеал за здраве. Просто като сравня Веско преди и сега, виждам промяна към по-добро. Сега също има всеядни, неизполващи ММС, които са по-здрави от мен, но те са били такива и преди. Аз не мога да се сравнявам с тях, защото не сме имали равен старт.
Откакто започнах с ММС от една седмица не ми се е появявал дерматита. За пърхута обясних в по-предишни постове.
Редовно описвам как протича "лечението" ми с ММС , за тези които също като мен сега стартират,за да можем да си помагаме и споделяме впечатления.
 Офффффф....... и стига с тоя плацебо ефект, защото определено не вярвам в панацеи. Реших да стартирам с ММС, защото мисля като бате Бино, а именно, че по някой път организма просто трябва леко да се побутне. Определено на имунната система ще и е много по-лесно да поддържа един сравнително пречистен огранизъм. Също така смятам, че при положение, че постигна чудотворни ефекти с ММС, отговорноността към собственото ми здраве тепърва ще започне. Имам предвид, че не смятам да се държа безотгворно с това с какво се храня и какъв режим спазвам, защото смятам че със сигурност ще си върна проблемите, независимо от профилактичният прием на ММС. Иначе би се получило  "правете каквото си щете, нали има ММС", което е абсурдно.
 За да завърша досадно дългия си пост, за което се извинявам, моя милост силно вярва в твърдението на доктор Малц, че Аз-а е създаден като колело - постянно трябва да се движи, защото спре ли - губи баланс. По този повод панацеи никога няма да има, просто временни решения. Примери много: антибиотици, изкуствени торове, ГМО....... Временно ликуване и мечти за тънене в охолство, после...... запретвайте пак ръкави, че пак останахме излъгани.
 Лека вечер !
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 14-05-2011, 09:47:43
За неверници като ортодоксален.а..и т.н, които обиждат безпочвено и напосоки смятам да покажа с лабораторни изследвания преди и след лечение ефекта/липсата на ефект от ММС. малко търпение! Макар, че точно пък на него нямам желание да доказвам каквото и да е!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 14-05-2011, 10:01:28
Веско, страхотен пост! Определено не е плацебо ефект. Аз се поразболях нещо вечерта на втория ден, а не съм боледувала от 6-7 години. Доста ми се засили хремата и една вечер кашлях. Като цяло не се чувствам вече много добре, но ще изтърпя. :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 14-05-2011, 11:25:08
За неверници като ортодоксален.а..и т.н, които обиждат безпочвено и напосоки смятам да покажа с лабораторни изследвания преди и след лечение ефекта/липсата на ефект от ММС. малко търпение! Макар, че точно пък на него нямам желание да доказвам каквото и да е!

Леле колко си лоша !  Акне се маха за 8 часа само с една таблетка метронидазол от 250 милиграма.
Вечер се намазва кожата на лицето и на сутринта няма нищо. Това важи за акне причинено от кърлеж или бактериално възпаление.  Ако акнето е причинено от тъпканица с шоколад и мляко възпалението по кожата се маха и седмица след последното намазване изригва с пълна сила. Ако искаш му давай кълнове от люцерна или ленено семе или някаква друга веге далавера и успоредно му събирай лев за смяна на пола.

http://apteka.framar.bg/01110032/%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-500-%D0%BC%D0%B3-10-d-r-wolfn

Споко спирам да пиша  в тази тема. Нещо се изнервихте супер здравите вегетарианци :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 14-05-2011, 11:46:24
Веско, страхотен пост! Определено не е плацебо ефект. Аз се поразболях нещо вечерта на втория ден, а не съм боледувала от 6-7 години. Доста ми се засили хремата и една вечер кашлях. Като цяло не се чувствам вече много добре, но ще изтърпя. :)
Благодаря Деси!
 Защо не пробваш намалиш малко количеството на капките докато влезеш пак в баланс. Все пак това е съвета и в книгата. Не мисля, че е много полезно да изкараш всичката шлака от раз. Това си е насилие над организма. Разбира се в момента просто разсъждавам на глас  ;)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 14-05-2011, 17:57:53
За неверници като ортодоксален.а..и т.н, които обиждат безпочвено и напосоки смятам да покажа с лабораторни изследвания преди и след лечение ефекта/липсата на ефект от ММС. малко търпение! Макар, че точно пък на него нямам желание да доказвам каквото и да е!

Леле колко си лоша !  Акне се маха за 8 часа само с една таблетка метронидазол от 250 милиграма.
Вечер се намазва кожата на лицето и на сутринта няма нищо. Това важи за акне причинено от кърлеж или бактериално възпаление.  Ако акнето е причинено от тъпканица с шоколад и мляко възпалението по кожата се маха и седмица след последното намазване изригва с пълна сила. Ако искаш му давай кълнове от люцерна или ленено семе или някаква друга веге далавера и успоредно му събирай лев за смяна на пола.

http://apteka.framar.bg/01110032/%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-500-%D0%BC%D0%B3-10-d-r-wolfn

Споко спирам да пиша  в тази тема. Нещо се изнервихте супер здравите вегетарианци :)
Ама ти май не можеш и да четеш, а??
Къде в този пост, който цитираш видя "АКНЕ"????
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 16-05-2011, 18:49:39
Веско, страхотен пост! Определено не е плацебо ефект. Аз се поразболях нещо вечерта на втория ден, а не съм боледувала от 6-7 години. Доста ми се засили хремата и една вечер кашлях. Като цяло не се чувствам вече много добре, но ще изтърпя. :)
Благодаря Деси!
 Защо не пробваш намалиш малко количеството на капките докато влезеш пак в баланс. Все пак това е съвета и в книгата. Не мисля, че е много полезно да изкараш всичката шлака от раз. Това си е насилие над организма. Разбира се в момента просто разсъждавам на глас  ;)
Веско, така и направих! Някои дни просто ми идва в повече и вземам по-малко дози. Просто не ми е възможно на всеки час. Но мисля, че кризисния момент отмина. Определено, много силно действие има ММС-а.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Angie в 17-05-2011, 09:10:30
Приятели,как върви курса на лечение? Надявам се Орто да не излезе прав, ще ви бия, ей! Бащата на приятеля ми го диагностицираха с рак на стомаха, в темата за рака извадих от коментар на бате Бино имена на видни но пренебрегвани лекари и препратих линкове, и от няколкото свекъра се е заинтересувал от ММС и си е поръчал. Сега погледнах и тази тема и какво обикновенно Орто е скептичен, а мен скептиците винаги ме впечатляват. Тук малко от нас имат кой знае какви здравословни проблеми за лекуване, или поне не животозастрашаващи, тъй че е нормално и резултатите да не са впечатляващи. За съжаление и в сайтове като този на Меркола не пишат хора, които са се излекували следвайки определен алтернативен метод...да му се не види! А все пак става дума за опасни болести....
Между другото, попаднах на една българка-холистичен лекар в Отава и много и се зарадвах. Надявам се да ми отговори на имейла и да помогне с нещо по-конкретно...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 17-05-2011, 11:18:38
Анджи, и аз се надявам Орто да не е прав, защото вземам винаги постовете му под внимание! :)
На мен днес ми е 7-ми ден и определено мога да кажам,че ММС действа много силно пречитващо, но аз нямам и нещо сериозно за лекуване. Само дребно проблемче, което ме дразни и искам да изгладя. Но има и съфорумци, които са по-напред в приема. Така че те да кажат! :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 17-05-2011, 11:53:16
Анджи, хубаво е човек да е скептичен, но прегледай внимателно и какво ние сме отговорили!
Съвсем коректно, точка по точка, съм опроверагал всяко скептично твърдение!
Знаем какво има в шишенцата! Знаем принципа на действие! Нищо сложно и чудно няма!

Резултатите от приема на ММС скоро ще се появят, повярвайте ми. Просто е нужно технологично време, за да се случи това!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Veso в 17-05-2011, 13:12:21
Angie защо не се поинтересуваш от методът на Dr. Tullio Simoncini , който успешно лекува рак на дебелото черво с сода бикарбонат, с която променя рН- то към алкално. Клипчето, което гледах показваше как облива раковите образования с такъв разтвор. Щом проблемът е в стомаха , може да пробва да пие воден разтвор на сода бикарбонат.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 17-05-2011, 17:33:06
Привет. Нямам кирилица
По сложни здравни въпроси се допитвам до Новозеландски натуропат с 30 години лечителски стаж  и дипломиран лекар .
Отговори ми че в канада и австралия е забранен заради много случаи на животозастрашаващи реакции у болни хора.
Относно неговото мнение за подкисления натриев хлорит:
- Ползва го успешно за третиране на паразити и микроби.
- не е панацея и не е нищо ново , още преди 50 години се е ползвал в промишлеността
- Приемането ректално дава по добри резултати както и държане в устата 20 минути.
-Подкислителя трябва да е 50 процента лимонтозо а не 10 процента , ефекта се удвоява
-15 капку вътрешно са много но 5 са ок.  Хора с кисела природа като нулева кръвна група, изпитват  турбо дискомфорт от ММС защото преминава в лимфата и напада собствени тъкани. Glutation бил замесен някак и се прецаквал ама не му разбрах английския .
Освен това окислява мастните киселини, води до падане на кръвното и хопогликемия а има и хора с някакъв дефектен ген дето не трябва да го докосват ММС
Според него пиенето на това си заслужава защото е силно колкото ЛУГОЛ. Наравно са а които е чувствителен към йод ММС му е супер алтернатива
Има и ммс2 вече и се продава в нова зеландия ( калциев хипохлорид )
Доктора изказа силно впечатление от магнезиевия хлорид  също толкова добро решение.
И да не забравяме той казва че това ММС  се взема без никакви други антиоксиданти защото се анулира ефекта.
Това е всичко ...
ММС  ще пия и аз скоро , сега съм на евтини зелени орехчета , вече са по дърветата + лугол + маслинови листа 

Редакция с http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 17-05-2011, 17:59:34
Орто, вярно е че в Канада и Австралия е забранен ММС-а! Две държави, тотално контролирани от ЦРУ! Но трябва да се отбележи, че е забранен продукта ММС, но не и Хлорният Диоксид. Него няма как да го забранят, защото е разрешен за използване в хранителната промишленност. Писал съм за това в началото на темата. Т.н. "животозастрашаващи реакции" са изфабрикувани от фар-мафията! Единствените оплаквания които са постъпвали при Джим Хъмбъл, са малко гадене и диария. Ако се спазват инструкциите обаче, няма подобна опастност!

Относно нещата които си изложил:
*При прилагане и на протокол "Уста, Венци, Зъби", се постигат много по-добри общи резултати, от колкото без него!
*Лимонената киселина в комплекта който продавам аз, е 50% разтвор и обърнах специално внимание на това.
*Дозите от 15 капки, са при старите протоколи. По новите, дозите са доста по-малки, но на по-често.
*ММС 2, ще имам и аз съвсем скоро, както и ДМСО!
*За антиоксидантите съм обърнал внимание в темата.

За другите неща ще трябва да проверя. Не съм чел на някои да му пада кръвното, но е отбелязано че може малко да ни се приспива(временно-първите няколко дни), заради силното чистене на организма.

Надявам се и на теб да ти помогне ММС-а!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 17-05-2011, 21:45:55
 Ортодоксален, предполагам ти е ясно, че повечето тук си даваме сметка , че си доста умен човек. Както виждаш има хора, които вземат под внимание коментарите ти. По този повод, кога най-после ще започнеш да вземаш на сериозно този форум и участниците му ?  Не ме разбирай погрешно, в момента не искам да започваме спор, от който нищо хубаво няма да излезе. Проблемът е, че по-голяма част от хората, които четат тук дори не са регистрирани. Част от тях може би имат сериозни проблеми и е най-малкото безотговорно, да се откажат да направят първата, колкото и малка да е, крачка към  евентуално свое подобрение, заради облечен в научни понятия твой пост, целящ в крайна сметка просто да ни "избъзика" на тема вегетарианство, йога или нещо подобно.
 Последно какво ти е мнението за ММС ?  Ще го пробваш ли ? За какъв конкретно проблем ? Какво стана с вътрешния ти глас, който ти крещеше да не го вземаш и химичката с 30 годишен стаж ? Преполагам ти крещи да послушаш новозеландски доктор с 30 годишен стаж, които най-вероятно никога не си срещал на живо ?
 Тъй като си се заел да си опозиция , ти пожелавам успешна работа в това начинание. Чувал бях някъде,че добрата опозиция стимулира управлението  :whistling2 - emotloader:. В този ред на мисли, дано все по-често караш болшинството тук да се усъвършенстваме  и да намираме  вярната посока по пътя, по който сме си избрали да вървим, било то суровоядство или подобен начин на живот, който считаме за природосъобразен.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 17-05-2011, 22:43:45
Ортодоксален, предполагам ти е ясно, че повечето тук си даваме сметка , че си доста умен човек. Както виждаш има хора, които вземат под внимание коментарите ти. По този повод, кога най-после ще започнеш да вземаш на сериозно този форум и участниците му ?  Не ме разбирай погрешно, в момента не искам да започваме спор, от който нищо хубаво няма да излезе. Проблемът е, че по-голяма част от хората, които четат тук дори не са регистрирани. Част от тях може би имат сериозни проблеми и е най-малкото безотговорно, да се откажат да направят първата, колкото и малка да е, крачка към  евентуално свое подобрение, заради облечен в научни понятия твой пост, целящ в крайна сметка просто да ни "избъзика" на тема вегетарианство, йога или нещо подобно.
 Последно какво ти е мнението за ММС ?  Ще го пробваш ли ? За какъв конкретно проблем ? Какво стана с вътрешния ти глас, който ти крещеше да не го вземаш и химичката с 30 годишен стаж ? Преполагам ти крещи да послушаш новозеландски доктор с 30 годишен стаж, които най-вероятно никога не си срещал на живо ?
 Тъй като си се заел да си опозиция , ти пожелавам успешна работа в това начинание. Чувал бях някъде,че добрата опозиция стимулира управлението  :whistling2 - emotloader:. В този ред на мисли, дано все по-често караш болшинството тук да се усъвършенстваме  и да намираме  вярната посока по пътя, по който сме си избрали да вървим, било то суровоядство или подобен начин на живот, който считаме за природосъобразен.

Новозеландския доктор е Уолтър Ласт. Няма как да го видя на живо а и не е необходимо, кореспонденция с него е достатъчна. Не чета  рекламни бюлетини от продавача НИКОГА.
Освен суперлативите винаги се прикриват и отрицателните неща на продуктите. С конспирациите често се злоупотребява.  На тема вегетарианство какво да ти кажа . Истината е че нулева кръвна група може да се прави години наред на вегетарианец но от това полза няма никаква. 
Би ли коментирал феномена вегетарианство конкретно тук. Да си видял някой здрав ?  Всеки се обяснява колко е добре, прелива от здраве със неговите си там фураж + трева а един ден след като излезне нещо от новата вълна фармацевтични илачи се нахвърля яростно да се лекува.
Ккато се казва ЧШШШШШШ  чакай малко !   Шефчето тренира йога вече 3 години. Клизми, зъби,  свещи намси кво си промени ала бала и само докато прочете за сулфонил метана , не можем да го удържим да се нагълта. Следиш ли ми мисълта проятелю. Нали сте здрави вегетарианци. За какво са ви  MMS, MSM CCM  PQQ  и всичко останало?   Нали има ензими, витамини и минерали в суровите зеленчуци и минерали в кълновете?
Моите проблеми съм ги афиширал няколко пъти. Имам дългогодишна упорита на озонова терапия, метронидазол, сребро и още 20 илача чревна кандидоза в спорадична форма.  Мислех че съм я победил с австралийски екстракт от маслинови листа но какво се оказа. Свърши ми и второто шише с концентрат и 10 дена след това  пак се започна с газове и разстройство веднага след прием на сладко. Това сладко не го разбирай непременно захар. Само една сурова ябълка и съм готов, не може да се седи около мен от пърдене :) 
За сметка на това като ям пиле с ориз или заек във фурна нямам никакви проблеми.  Голяма част от зеленчуците са пълни с фитоестрогени. За жените може да е добре но за мъжете е самолетен билет за манастира Шаолин или за село Мека Китка.
Да се върнем на точно този илач MMS.    Ще го ползвам за да видя как се справя с кандида или по точно как третира моята Кандида.   Най-рекламирания илач TREELAC  нищо не подобри.
Нещо против доктора ли не разбрах имаш да кажеш?.  Автор е на книги които правят впечатление по цял свят и не се изхвърля силно към нещо.  Харесва ми умерения му стил  и отворените очи за всичко случващо се по света. И също мерака да жертва от скъпото си време да пише на кякаъв си от България.  Както казах по рано - "Нищо ново под слънцето "   днес mmc utre mmc2 , а догодина mmc 365
Наслушал съм се на претенции за  супер дупер илача, имам 2 кашона пълни с такива неща за подаряване.  А за химичката да върви по дяволите. Стажът и в органичната химия не може да даде статистика за лечебни практики като тази на Waler Last.

 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 17-05-2011, 22:52:01
И още нещо ! Предлаганата от Светльо цена е много изгодна.  В  Нова Зеландия е  26 долара и транспорта до тук е минимум 12$ . Това прави 54 лева и трябва да чакам 2 седмици. Да се надяваме, че из форума няма от онези анемичните с дефектния ген да се гътнат от MMS . Тогава ще ви стане ясно за една конспирация ...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Angie в 18-05-2011, 04:47:34
Изглежда ММС не е забранен в Канада, човека, за когото писах, си живее в Канада и оттам си е поръчал ММС-а...Е, може и от Щатите, но се съмнявам.
Нямам нищо против да го пратя на хомеопат, отколкото да му подмятам разни средства, които я му помогнат, я не. Все пак тук става въпрос за човешки живот! И понеже тук , за щастие, никой не се лекува от рак, ще питам Вери за адреси на канадски хомеопати...щото тази българска лекарка не ми е отговорила...
Орто, нали имаш предвид, че някои, ако не и повечето хора тук, са преминали към суровоядство или вегетарианство, защото имат или тогава са имали някакъв здравословен проблем. Така че, струва ми се, е нормално да се експериментира и с други неща...А и по принцип хората обичат да експериментират, това е добре. Сигурно ще се повторя, че може да си вегетарианец и с нулева кръвна група- ето ме мен, нищо ми няма, само дето от каране на колелото ме болят колената, ама то е щото се правя на пич и не сменям скоростите :) Не разбрах дали сега си се допитал до новозеландския хомеопат за ММС и рак, ако е така, допълнително съм впечатлена и благодаря! Както и на Светльо и Весковците за отговорите!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 18-05-2011, 06:46:14
Чревна кандидоза пряко се повлиява от прополисова тинктура. Ако причината е от по общ характер - пречиствания до скъсване... Може би все пак MMS ;)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 18-05-2011, 07:48:07
Анджи, хората от Канада и САЩ се включват е частни здравни клубове (Private Healthcare Membership Association) и така си го получават, използвайки вратичка в закона!

До момента в света ММС използват 8 000 000 души, а като сметнем и семействата им, стават още повече. Та в този ред на мисли, ако имаше какъвто и да е проблем с нулевата кръвна група, то той щеше да е забелязан отдавна и описан някъде. Един институт и няколко болници (не в САЩ разбира се) прилагат и разработват ММС. А тези с дефектният ген...дано да са по-малко, че всеки тук ни е скъп  :D

А цената, само за сега е такава. До няколко месеца, когато увелича количествата, ще е почти колкото тази в САЩ.

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 18-05-2011, 12:05:11
 Орто, искрено ти пожелавам ММС да проработи и най-накрая да я пребориш тази твоя упорита кандида.
Към доктора нямам нищо против, даже обратното, бих прочел негови материали. Не те ли притеснява факта, че е световно признат, а намира време да кореспондира с "някакъв си" от България ? Все пак ти най-вероятно си един от хилядите, които му препълват мейла. Май не ни казваш всичко  :whistling2 - emotloader: .
 Феномена вегетарианство отказвам да го коментирам с теб, защото или се правиш на кон с капаци (добра работа между другото), или с теб живеем на различни планети.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Diego de la Vege в 18-05-2011, 12:22:37
... Към доктора нямам нищо против, даже обратното, бих прочел негови материали. ...

http://mmsbg.weebly.com/105710901072109010801080.html (http://mmsbg.weebly.com/105710901072109010801080.html)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 18-05-2011, 19:48:25
 Аз не прочетох нищо ново и различно. Ами че той си е на 100% съгласен с "поставеното" лице Джим Хъмбл.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 19-05-2011, 21:01:06
Да се похваля, току що се съвзех от предозиране. Малеее, голяма гадост. При мен не беше гадене или диария, нищо подобно, обаче яко ми се зави свят и ми се разтрепериха ръцете. Общо взето като при хипогликемия. Разликата днес е, че започнах да пия ММС на гладно. Иначе както обикновено, през два часа по шест капки. Гледах да не съм ял поне час преди приема и евентуално хапвах след това. Предните дни си позволявах  по едно кафе някъде между приемите, после ми светна че правя голяма глупост, защото го деактивирам. Нали кафето е пълно с антиоксиданти.  Сега се съвзех с два лимона, после натурален шоколад  и късо кафе. За кафето и какаото се замислих след като изгледах няколко клипчета с резултати от изследвания на Andreas Kalcker в youtube. Общо взето всичко де що е антиоксидант реагира с ММС, така че е най-добре да се приема преди ядене, но тогава е доста по-силен, така че ако решите да пробвате, внимавайте с дозата !
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: mariiina в 20-05-2011, 07:40:21
 tooth :surpris_23:Напъвам се, напъвам се ...и въобще не мога да ви разбера желанието да опитвате неща...които не са от нашата си ...трева :surpris_23:То дал Бог на България, дал...та чак се олял /прости ми Господи/а вие...не..та не...то спирулини, то водорасли, то сега и ...не знам си що...така е ...децата са си деца...докато не се напарят ...нема да се кротнатат...че пък се и сърдят, че били деца :surpris_23:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 20-05-2011, 11:16:43
Е бабче и ти не се сърди, ама бабите и те са си баби и колкото и да се напъват, някой работи никога няма да ги разберат.  Това е съвсем нормално и ти вярвам ще се съгласиш, ако си спомниш твоите баби в собствените ти очи как са изглеждали, звучали... Светът се развива благодарение на новото, което децата носят. Иначе всичко щеше да е наследственост, нали  :pensif_29:
Мисля, че като баба много ще слушам децата, те и сега си ме удивляват... С което не разбирай, че омаловажавам опита на по-възрастните хора :flowers2:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Даниела в 20-05-2011, 15:07:04
Бабче, моля те недей да спамиш в тая тема повече.
Всички са достатъчно големи и разумни хора, за да преценяват сами какво и как ще пият...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: ribkata в 21-05-2011, 12:27:04
телеграфично за ММс в Италия - не е забранен, и от това което пишат в един форум - хората от 2 3 години си го ползват и няма закъсали от него, има си някои доста ентусиасти, които са си разрешили свой проблем, други са убедени и без фрапиращи резултати. не прочетох да са излекували рак /за Анджи, това не значи че не може/
доколкото знам не се взима с витамин C или с каквото и да е друго и май това след време отказа някои експериментатори, които на ден имат цяла таблица нещица да пият, или го редуват с други методи.
 Аз не съм го пробвала /то аз по принцип не взимам нищо, най много до солта на шанката стигам с експериментите/, но исках да кажа че доста положителни неща се пишат за това ММС  :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Angie в 22-05-2011, 12:05:52
Светльо, имам голяма молба към теб: ММС може ли да се взима, ако се прави химиотерапия? Случая е стадий 4 на рак, което ще рече със разсейки, и свекъра е решил, че все пак ще ходи на химио, а капките все още май ги чака да пристигнат от Щатите, ако ги пуснат през митница, защото..в Канада за забранени...Ще съм ти много благодарна, ако можеш да ме осведомиш...не можах да намеря инфо точно за такава..хм.. комбинация...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 22-05-2011, 12:17:57
Анджи, няма проблем едновременно с химиотерапията да се приема и ММС. При неговият случай обаче, е наложително да пиема ММС по "Протокол 2000", което включва и ММС2 (калциев хипохлорит Ca(CIO)2 - под формата на капсули). Той е изключително интоксикиран и имунната му система, се нуждае от сериозна помощ.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Angie в 23-05-2011, 07:47:38
Калциев хипохлорит е хлорна вар...Поставиха ме пред голяма дилема- семейството се е побъркало, че ММС ще му намали шансовете, щом като в тяхната страна е забранено, и искат от мен ако трябва да го излъжа, но да му кажа да не го пие. Той си го е поръчал от някакъв басейн в Щатите. Аз лъжа само гаджетата да му се не види....  :surpris_23:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 23-05-2011, 10:09:51
Анджи, има разлика в продуктите!
MMS2, е високо качествен, лабораторно сертифициран калциев хипохлорит Ca(CIO)2 - под формата на капсули. Този продукт, не е същият като стандартните "гранули за басейн" и не съдържа същите свързващи вещества, които съдържат гранулите. Когато калциевият хипохлорит влезе в контакт с водата, той незабавно става хипохлорна киселина! Точно нея използва имунната система, като оръжие срещу вируси, бактерии, всякакви "бацили" и т.н.
А за другото съм просто шокиран, но не и учуден! Познавайки методиката на внушение на страх и ужас от фармацевтичната организирана престъпност, с която повечето от тук сме запознати, не би трябвало такава реакция да ни учудва!
ММС, не само няма да намали шансовете му, ами дори е обратното. Химиотерапията, многократно намаля ползата от приема на ММС и на практика разрушава инмунната система, докато ММС я изгражда!
Химиотерапията, унищожава всичко по-пътя си, с малката надеждата да унищожи и рака, но самия факт, че 90% от онколозите не желаят да се лекуват с химиотерапия когато се разболеят от рак, говори колко е ефективно подобно "лечение"!

Анджи, послушай съвестта си и в никакъв случай не участвай в това безумие, сътворено от роднините ти! Те се водят от страховете си! Ти си осъзната и би могла да ги поведеш в правилната посока, макар да не е лесно! Човека е силен и ще те послуша. Бъди му ти опора, след като другите не искат.

Тъй като не съм помолил за разрешение, ще ти изпратя на "лични", част от едно писмо на подобен сериозен случай, да видиш какво подобрение има, само за месец! Хората ми казаха че ще споделят, но за сега ще изчакат, за да е документирано с изследвания пълното им излекуване!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 23-05-2011, 22:09:34
Изглежда ММС не е забранен в Канада, човека, за когото писах, си живее в Канада и оттам си е поръчал ММС-а...Е, може и от Щатите, но се съмнявам.
Нямам нищо против да го пратя на хомеопат, отколкото да му подмятам разни средства, които я му помогнат, я не. Все пак тук става въпрос за човешки живот! И понеже тук , за щастие, никой не се лекува от рак, ще питам Вери за адреси на канадски хомеопати...щото тази българска лекарка не ми е отговорила...
Орто, нали имаш предвид, че някои, ако не и повечето хора тук, са преминали към суровоядство или вегетарианство, защото имат или тогава са имали някакъв здравословен проблем. Така че, струва ми се, е нормално да се експериментира и с други неща...А и по принцип хората обичат да експериментират, това е добре. Сигурно ще се повторя, че може да си вегетарианец и с нулева кръвна група- ето ме мен, нищо ми няма, само дето от каране на колелото ме болят колената, ама то е щото се правя на пич и не сменям скоростите :) Не разбрах дали сега си се допитал до новозеландския хомеопат за ММС и рак, ако е така, допълнително съм впечатлена и благодаря! Както и на Светльо и Весковците за отговорите!

Преди година за да получа мейла му направих поръчка за над 200 долара за илачи които не ми трябваха.
Гледам да не му досаждам повече от един път в месеца.  Има отговор естествено.
Той възхвалява методът на  Йоана Будвиг - работи безотказно стига да имате 6-9 месеца още.
Ако не намерите информация как работи и защо работи преразказвам :
Йоана Будвиг  лекува рак чрез приятно хранене. Тя издига в култ омега 3 мастните киселини. За да заработят не е достатъчно да се вкарват, задължително трябва да се гарантират условия за усвояването им.  Търсила много време кое съдържа усвояем метионин и се насочва към  изварата. Естествено излишно е да казвам че подчертава млякото да е овче или козе, а изварата добита от сурово мляко.  В блендер се разбиват няколко лъжици сурова извара от животно пасли трева а не от животни пасли соеви гранули и царевца. Може да се ползва и кравешка извара но от една специална порода крави, дребни и красиви, наречени JERSEY. Експериментално е потвърдено че тази крава не отделя имуноглобулини в млякото си. Ако някой развие чревен дискомфорт от прясното и мляко, това се дължи на липса на лактаза, неусвояване на млечната захар и ферментирането и в червата. Точно затова се прави извара за да се разкара лактозата намираща се в сурватката. Онова рядкото което се изцежда и изхвърля.
Намирането на ленено масло също не е лесно. Трябва да е в хладилник, да им а дата на студеното пресоване и да е в стъклено шише. И понеже и това и сее видяло много трудно тя предлага 2 лъжици прясно ленено семе смляно в кафемелачката и до минута смесено и блендирано с изварата.
Всякакви веге опити да се пробутват ядкови извари , веган имитации на извара  правят метода невалиден.
Ако има чревна непроходимост от тумор също няма как да се приложи. Следват хирург и молитви.


В Канада MMS  е забранен. Това не пречи някой да може да си купи.  Просто продукта се описва като нещо друго  на Митница и това е всичко.  Да напомням ли, че в Канада здравеопазването е БЕЗПЛАТНО !!!   
Не може да има конспирация там където няма финансов интерес от лечението.  Имало много наивници, гълторели MMS  на поразия и на медиците им писнало да приемат хипохондрици в безсъзнание.

Много често младите си мислим, че много знаем а старите хора са изкуфели и тъпи. Това е много погрешно схващане, тъй като живота следва своя ход от хилядолетия насам по един и същи начин и един възрастен е минал през нещата, които младите ги очакват. В тази връзка съм склонен да се съглася с бабчето Марина. В Япония възрастните са на голяма почит а столетниците са като свещени. Тук Бг манталитета предполага възрастния да се е намахал с 2 глави чесън и ракия домошарка пълна с ацетилен, да е убила всяка мозъчна клетка и да получим отговор ЪЪЪЪ КО УА ?
 Нищо ново под слънцето, MMS, MMS2, MMS3,  MMS15.

 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 23-05-2011, 22:44:11
В Канада MMS  е забранен. Това не пречи някой да може да си купи.  Просто продукта се описва като нещо друго  на Митница и това е всичко.  Да напомням ли, че в Канада здравеопазването е БЕЗПЛАТНО !!!  
Не може да има конспирация там където няма финансов интерес от лечението.  Имало много наивници, гълторели MMS  на поразия и на медиците им писнало да приемат хипохондрици в безсъзнание.
НЯМА безплатно "здравеопазване"! Това, че не даваш от джоба си, не означава че не се плаща на фармацевтичната мафия. Това е като юнашкото набиване в главите на хората, че ваксините са безплатни, след като са ги платили с няколко милиона лева, от НАШИТЕ джобове! Винаги има финансов интерес.

А където ММС е забранен, се продава като "капки за пречистване на вода", каквото си Е. Той е най-добрият пречиствател на вода и на водата в организма ни!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 24-05-2011, 07:07:16
Здравеопазването безплатно ама плащаш една трета от заплатата си за здравно осигуряване, нали?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 24-05-2011, 11:07:20
Здравеопазването безплатно ама плащаш една трета от заплатата си за здравно осигуряване, нали?
От която една трета се възползва фармацевтичната индустрия за създаване на поддържащи лекарства, повлияващи симптоми, а не самите заболявания .
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 24-05-2011, 17:09:07
Орто, в крайна сметка ще си уточниш ли гледната точка? Първо пишеш, че си против ММС, след това реши да го пробваш, сега пак наблюдавам скептицизъм. Ами напиши едно твърдо мнение по въпроса най-накрая!
На мен днес ми 14-и ден, остава ми още 1 седмица, но развих сериозна непоносимост към ММС. През повечето дни не мога да приемам всички дози и се спирам на 5-6, само в началото приемах по 8, но и тогава беше най-кризисния период. Наблюдавам също така и спад на апетита и гадене от някои храни. На вас случва ли се подобно нещо? Виждам, че само с Веско споделяме симптомите. Нека и другите да кажат как се чувстват. :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 25-05-2011, 14:33:51
 На мен вчера ми свърши триседмичния период и край  :bleh .  Като цяло накрая започнах да се чувствам доста отпаднал. Ако сега започвах курса, щеше да е от 4 следобед до 10 вечерта всеки ден и направо да си лягам, а преди това по цял ден да си карам на сурова витаминозна храна. Така нямаше да мисля между приемите какво ям и дали не му спирам действието на хлорния диоксид. Да, ама късно ми просветна  :Confus_3:
 Отделно: Миризмата на хлор направо ми се пропи в мозъка. Сутринта като си измих зъбите и се наведох да се изплакна дори ме лъхна от чешмяната вода доста силно, а преди това въобще не ми правеше впечатление. Като заключение мога да кажа, че тази резистентност към постоянно повтарящи се миризми, независимо приятни или неприятни, които организма придобива, въоще не се отнася до ММС. Даже обратното.
 Относно ефекта върху здравето мога да кажа следното: дерматита ми се опита да се покаже за ден-два, но изчезна доста бързо. Нещо, което абсолютно ме изуми е, че след като ми се обели "китарата", започна да ми расте повече косата. Този ефект го забелязах при бръсненето с машинката, което правя на горе-долу четири дни. Едва ли пак ще ми поникне буйната къдрава коса от детството, но е факт че живна. Ще видим дали ще е траен ефекта. Друго, преди като си минавах с конец между зъбите по някой път се случваше някъде да кръвне от натиска, защото зъбите са ми доста гъсти и трудно се вкарва конеца между тях . Сега имам чувството че мога директно да ги жуля и няма да има проблем. Чувстам си венците супер стегнати и здрави целодневно, сякаш току що съм си измил зъбите. Кожата на тялото ми стана доста по-различна - по-гладка и въобще изглежда доста по-добре. Нещо, към което въобще не съм се стремял, но явно винаги може и по-добре. Изобщо за пореден път се обеждавам, че ние хората си нямаме никаква представа на какво е способно тялото ни, стига да го поставим в благоприятна среда за развитие. Да не говорим какъв е максималния му потенциал. Пожелавам поне тук някой да успее да се добрижи до него.
 Това е общо взето. Не съм имал кой знае какви проблеми, така че не мога да напиша за някаква грандиозна промяна. Остана ми доста и отива при желаещ номер две. Ще видим при нея какъв ще е резултата. Ако има някака промяна, независимо положителна или отрицателна веднага ще ви информирам тук. Не се съмнявайте в това  ;)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 25-05-2011, 15:52:21
Нямам никакъв проблем ако пия по 2 или 3к. Отначало пиех по 5 и ми се повръщаше от всичко и ме тресеше. Първите дни ми се спеше непрекъснато и нямах желание за нищо, но това може да се дължи на спирането на плодовете(да не би вит.С-то да го обезвреди) и на зеления чай(нали има антиоксиданти), а на всичко отгоре нашите решиха да използват момента и да ме тъпчат три дни с леща, че много съм била слаба..много беше гадно..ама мир да има. После се усетих- човека пише само портокали да се избягват и сокове с добавен вит.С, започнах да си се храня както трябва, намалих капките на 3 и всичко си дойде на мястото. Днес ми е 21ден но смятам да ги направя 28, защото имам сериозен здравословен проблем. Като си пусна контролните изследвания ще се чуе! Направо ще си хвърля дипломата! А от по-дребните неща: кожата ми се изчисти( въпреки суровата храна и пречистванията от няколко мес. все още си имах по някоя пъпка); Колегите ми се тръшнаха от поредния майски грип, а аз дето преди първа се разболявах сега само една нощ ми беше запушен носа и това беше.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 25-05-2011, 23:54:38
Нямам никакъв проблем ако пия по 2 или 3к. Отначало пиех по 5 и ми се повръщаше от всичко и ме тресеше. Първите дни ми се спеше непрекъснато и нямах желание за нищо, но това може да се дължи на спирането на плодовете(да не би вит.С-то да го обезвреди) и на зеления чай(нали има антиоксиданти), а на всичко отгоре нашите решиха да използват момента и да ме тъпчат три дни с леща, че много съм била слаба..много беше гадно..ама мир да има. После се усетих- човека пише само портокали да се избягват и сокове с добавен вит.С, започнах да си се храня както трябва, намалих капките на 3 и всичко си дойде на мястото. Днес ми е 21ден но смятам да ги направя 28, защото имам сериозен здравословен проблем. Като си пусна контролните изследвания ще се чуе! Направо ще си хвърля дипломата! А от по-дребните неща: кожата ми се изчисти( въпреки суровата храна и пречистванията от няколко мес. все още си имах по някоя пъпка); Колегите ми се тръшнаха от поредния майски грип, а аз дето преди първа се разболявах сега само една нощ ми беше запушен носа и това беше.

malina някога ще имаш ли смелостта да разкажеш за сериозния здравословен проблем.  Това с грипа не се брои.  И мен не ме е хванал въпреки, че се кисна в ледената морска вода 17 градуса и ям бял животински секрет от овце и птичи трупове на фурна :)

Уточнявам си гледната точка.  Няма да ползвам MMS.   Аз съм нулева кръвна група при която здравния тонус  е по добър при лека киселинност на тялото. При такава киселинност MMS  прескача в лимфата и окислява мазнините. Под мазнини да се разбират всякакви хормонални компоненти в кръвния поток. Това води до  голямо гадене, което изобщо не е от баналните спрягани в нета умиращи патогени. 


Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 26-05-2011, 10:05:09
Защо "да имам смелостта"? За да имаш възможността да злорадстваш ли?
И ако обичаш не ме обвинявай в липса на смелост. Човек си споделя проблемите с добронамерени хора. Аз съм го споделила с хора в този форум, с които съм решила.
Но все пак като ми излязат изследванията ще ги публикувам каквито и да са.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 26-05-2011, 11:52:15
Малинче , сакън да не ти хрумне да си хвърляш дипломата , не даваме . :)
Ти си единственият тук доктор и въпреки това - с правилна "медицинска" ориентация :)
(Такива така и така са рядкост, ние откога се борим за такъв събрат )

Аз само да напомня какво е казал великият Хипократ: " Хронична болест, влачена 20г. не може да се излекува за по-кратко от 2г. Ако е на пет години , са нужни поне 6 месеца лечение" .
Практиката го потвърждава. При това трябва да се внимава изчезването на симптомите да не се разчете набързо като "изцеляване". Процесът се нуждае от време, и както казва Малахов - "за да се изтръгне патологията от корен" .
Затова може смело да се твърди , че за 3-4 седмици използване не може да се направи извод за което и да е препаратче или методика. Дори и за най-могъщите от тях, като лечебния глад например.  
( При положение ,че се касае за затегнато заболяване , естествено. Ако е остър процес , вече  е друго -тогава  и за един ден може да стане ясно дали конкретното средство "действа" )  
  
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 26-05-2011, 15:01:16
Ох, извинявайте..тоя пост звучи много обидно за останалите..като се замислиш (освен за Orto).А всъщност никого не съм искала да обидя
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 26-05-2011, 15:04:21
Как няма да я хвърля ,Бате Бино, като знам какво правим с хората в болницата!
Чакай да си видя изследванията и тогава ще хвърлям.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: renka в 26-05-2011, 15:42:42
Аз съм на 16-ия ден .. но четирите почивни дни не бях много сериозна и не вземах пълната доза. Не успях да се мобилизирам както трябва докато съм на почивка и вземах само на половина.
Сега отново започнах да вземам по 24 на ден, но ги направих на 4 пъти през 2 часа по 6 капки, вместо през час, както започнах.

Мога да кажа, че вече ми е доста неприятен на вкус и даже като се сетя, че предстои да го пия и ми става гадно.

Иначе като ефект - първата седмица изкарвах топчета слуз, после имах главобол. Сега ме подхвана отново главобола, предполагам, че съм забавила ефекта заради онези 4 дни с 1/2 доза. И затова се чудя дали да продължа след 21-вия ден, но все още не съм решила ..
А някакви сериозни постижения още не мога да споделя ;)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 26-05-2011, 21:18:25
Аз съм нулева кръвна група при която здравния тонус  е по добър при лека киселинност на тялото. При такава киселинност MMS  прескача в лимфата и окислява мазнините. Под мазнини да се разбират всякакви хормонални компоненти в кръвния поток. Това води до  голямо гадене, което изобщо не е от баналните спрягани в нета умиращи патогени.
 :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:
Ей това е толкова гениално изказване, че ти спира дъха!
И как точно "прескача"? Да не би да смяташ, че кръвта и лимфата изобщо не контактуват помежду си? И че част от съставките на кръвта не са същите като в лимфата (освен кръвните клетки)?? Може би в едната и другата системи циркулират съвсем различни вещества?- нещо като тръби за топла и студена вода
И кои точно хормони окислява???? Кои точно хормони са мазнини????
И ако е така аз за един месец трябваше да съм с диабет, аменрея(без цикъл), хипотиреоидизъм и още толкова -изми, че цяла нощ да ги описвам.
Чакай, то ти казваш, че от окисляване на хормоните просто много ти се гади...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 26-05-2011, 22:28:36
malina  благодаря за урока по физиология ! :) 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 26-05-2011, 22:36:52
Не можеш да сипеш безмислени поредици от думи, повечето откровенно неверни само за да си в опозиция.
Всъщност можеш, защо пък не?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 26-05-2011, 23:27:52
 Малинче, много се радвам че се включи при нас  :love_026:. Доктор с твоя начин на мислене си е направо лукс в днешно време. Относно Ортодоксалния май си губиш времето. В повечето случаи, както по-нагоре казах, той просто облича своите постове в научни понятия, кара ги да звучат убедително за човек без медицинско или биологично образование, но в крайна сметка целта му е да ни избъзика, не да ни помогне или отвори очите за нещо. Пореден пример е с Йоана Будвиг, която дълго време търсила източник на усвояем метионин и го открила в млякото. Бреееей, тази за амарант не е ли чувала  :surpris_23:. Човек ще каже, че храни богати на напълно усвояем метионин освен млякото не съществуват.
 Все пак тази тема е за ММС и на мен ми е много интересно как ще се развият нещата при теб  ;) .
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 26-05-2011, 23:37:19
Във връзка с твърденията на Ортодоксалния, за ефекта от приема на ММС при нулева кръвна група, реших да попитам Тами и Даниел от Project Green Live, дали има някакви, каквито и да било данни за това?

Само за сведение:
Те консултират вероятно стотици хора на ден, всеки ден и правят това от години! Работят и с редица учени и лекари, изучаващи свойствата и прилагащи ММС, на различни места то света. Тами, също така е издала и книга за ММС. Репутацията им е чудесна!

Отговори ми, че никога не са чували и не са им известни подобни странични ефекти! Ако има подобно нещо, то тя ще го знае, защото се оказа и че на всичкото отгоре, е 0-ва кръвна група. Тами употребява ММС всекидневно и е по-здрава от всякога, благодарение именно на него.

Орто, не знам от къде я черпиш тази информация, но тя е АБСОЛЮТНО НЕВЯРНА! Подобна подвеждаща информация, може много да навреди на някого. Моля те, потърси си по-надеждни изсточници!

Моля хората от нулева кръвна група, да не се притесняват. Стотици хиляди хора от тази група по цял свят, приемат ММС и се чувстват прекрасно. ММС е абсолютно безопасен за вас!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 27-05-2011, 03:59:01
Веско, благодаря ти!
Крайно време е да спра да му се ядосвам,няма смисъл
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: sis в 27-05-2011, 06:36:21

 Глупаво е да се ядосвате, само защото някои споделя друго мнение. "В спора се ражда истината". Аз се възхищавам на хора, които подлагат нещата на съмнение и правят собствен анализ, понеже аз самата не винаги го правя. Затова и ми действа отрезвявящо. Орто, колкото и да е скептичен и малко краен в изказванията си е полезен на форума, защото е добре да има опозиция. Освен това по мое мнение е ерудирано момче и не го прави, за да се заяжда.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 27-05-2011, 07:27:34
sis, през ред ли четеш или по диагонал?  tooth
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 27-05-2011, 14:31:32
 Sis, разбира се,че е добре да има опозиция, само че трябва да се спори с факти а не с лъжи.
Само за сведение:
- хормоните по химически състав не са мазнини;
- те не циркулират само в лимфата та ММС да "прескача" там и да ги "окислява"
Лимфата най-общо казано е кръв без кръвните клетки(еритроцити, левкоцити и т.н.)Така че почти всички вещества които ги има в кръвта ги има и в лимфата.
т.е. хормоните не се намират в лимфната система както излиза от неговия пост
- ако по някакъв начин се "окислят" всички хормони няма да има само "голямо гадене" а всички ендокринни болести взети накуп
и т.н. всичките му приказки са високопарни безмислици
извинявай за лекцията
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 28-05-2011, 10:26:11
Sis, разбира се,че е добре да има опозиция, само че трябва да се спори с факти а не с лъжи.
Само за сведение:
- хормоните по химически състав не са мазнини;
- те не циркулират само в лимфата та ММС да "прескача" там и да ги "окислява"
Лимфата най-общо казано е кръв без кръвните клетки(еритроцити, левкоцити и т.н.)Така че почти всички вещества които ги има в кръвта ги има и в лимфата.
т.е. хормоните не се намират в лимфната система както излиза от неговия пост
- ако по някакъв начин се "окислят" всички хормони няма да има само "голямо гадене" а всички ендокринни болести взети накуп
и т.н. всичките му приказки са високопарни безмислици
извинявай за лекцията

za vess777
Жалко  и двенките БУДВИГ /КЛАРК  не са сред живите за да им обясниш за амаранта.
В БАН може да направиш предложение, млечно киселите бактерии да не се казват а името да се замени с  амаранто кисели бактерии или да заменят лактобактерии с фуражобактерии.
И жалко че подцених Хулда и трудовете и за което съжалявам.

Не е зле да си признаеш когато си в грешка както например гафа ти за Йоана Будвиг.
Отивам да хвана рак на кожата на плажа а ти вдигай наздравица с хлорната дружинка :)

za doktorkata
Доста пъти натъртвам на двете минути за пост. За да вкарам качествен пост  каквито вкарва Бино се отделят минимум 30 минути.  В прав текст ти отговарям, че трябва и да преведа писмото ми от Ласт което е на английски около 3 страници.  Прецених да нахвърлям две изречения и защо ви се гади. Извадени от контекста на дългия пасаж звучат безсмислено за теб, защото си свикнала да търсиш смисъл в терминологията.  Предпочитам да го правя по този начин с две изречения а както виждаш хора разни и репликите които не ти харесват на теб се харесват на други.
Не вярвам да има човек от форума изстрадал колкото мен.  Банално и очевадно е човек с практика да да знае как свършва филма.  Взех наготово отговорите от практиката на Ласт от 2004 година до сега.
Не се сещам какво да добавя друго освен че съм привърженик само на натуралните средства за лечение а  те нямат нищо общо с дезифенктант за кенефи. 
Плаж ( слънце вода) билки, традиционни неманипулирани от индустрията животински храни и зеленчуци.
Имам контакти с много жени, част от тях са искрени и споделят за възлите си и за миомите за бучките в гърдите  за кандидата и тн тн. Това са все абсолютно нормални човешки неща. 
Ето например пича изригна че някакъв си амарант, който никой не го ядеше и знаеше какво е до преди 5 години имал метионин. Освен имането на нещо в състава то трябва да е и усвояемо, което се определя от други стотици неща. Рецептата на Будвиг не може да бъде изпълнена със заместители на белия секрет от бременни животни поради това че в суровото овче или козе мляко има липаза правеща добавените омега 3 усвояеми.  По някога не е лесно да се намери заместител а друг път е направо невъзможно.  Така че винаги ще се смея на психичното заболяване вегетарианство. Оправдан е такъв режим само ако не може да се приложи никой друг, тоест краен спасителен вариант. Например да имаме рак на червата и успоредно преди да хванем рак да имаме алергия към мляко. Което пак предполага много вариации. Алергията може да е към някаква трева пасана от кравата. Алергията може да е към млякото на определена порода крава. В нова зеландия отглеждат специална селекция крава наречена JERSEY.  Под 1 процент е алергичността към млякото на това животно пасло на поляната. Тествано на 100 човека с алергия. Когато се закваси с jarrowdofilus  формула и се изцеди сурватката за да се махне лактозата предизвикваща разстройство стават чудеса. Особено с добавено омега 3 олио.
Но нека да оставим на спокойствие веганката цедяща 9 кила фураж без мензис или да помята онагьосана  във вярванията си.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 28-05-2011, 13:02:24
Орто, никой не отрича метода Будвиг, но това е тема за ММС! Направи си тема за Будвиг, щом толкова те вълнува и ще го обсъдим там. И това, че има различни методи за лечение на дадено заболяване, съвсем не означава, че то не може да се излекува и с ММС! Пътища много и всеки е свободен сам да избере своят!

И само не забравяй, че с невярната и подвеждаща информация която публикуваш, можеш да навредиш на някой който не те познава и знае, че трябва да е особенно скептичен към твърденията ти.
Интелигентен човек си и е редно да бъдеш малко по-обективен и обоснован в постовете си. :love_028:

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 28-05-2011, 22:59:13
 Светльо и аз това се опитвам да кажа. Това е тема за ММС. Нека да коментират хора коита са ползвали или смятат да ползват. С Орто можем да си направим съвсем отделна тема " хайде да си ги мерим"  tooth.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 29-05-2011, 09:35:45
"Отивам да хвана рак на кожата на плажа"
Орто, така не е хубаво да се говори дори и на майтап.  Знаеш -това е един от начините за "викане на дявола".  Да не си поръчаш нещо без да искаш..
/ Умен си , ще се съгласиш /
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 29-05-2011, 15:18:22
така е :)
 и на Орто както всички му повтарят че е умен, дори да не беше такъв... не можеше да не стане  tooth  :pensif_29:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 29-05-2011, 15:37:05
 :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 29-05-2011, 16:18:45
Римче, аз не че нещо лично.. искрено смятам, че огромният процент съфорумци са също такива. (Иначе какво ще правя и самият аз тук ? :)  :)  )
 Тънкият ми намек относно Орто се е оказал прекалено тънък явно :)
прекалено дипломатично съм се изразил, дано да не ме привикат на някой пост .. :)
Исках да намекна ,че за умен човек ,при това - здравно добре ориентиран, не стои добре да се гъбарка с тази тежка болест , както заради себе си , така и от съпричастност към хората , които наистина страдат от нея  и никак не им е до шеги..     
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 29-05-2011, 16:59:10
 Бате Бино, знаеш какво ми е отношението към теб  ;). Много се радвам, че си правиш труда да постваш важна и ИЗЧЕРПАТЕЛНА информация в този форум, защото нали се сещаш, че нещо много по-лошо от лъжата е полуистината. Затова вече спирам да си подхърлям топката с изстрадалия Ортодоксален. Иначе след всеки наш пост, може да се напишат фермани и ще се заяждаме до край без никакъв смисъл.Мога да кажа много за ЛБ и защо е по-различен от другите лактобацилуси,мога да обясня и защо казах това за амаранта ( не беше избухване, нито пък имах нещо против Будвиг/Кларк, а против откъслечната информация, която звучи като пълна глупост от човек, който не си прави труда да отдели повече от 2 минути на пост). Иначе ти е ясна причината, защо взимам този форум толкова на сериозно. Радвам се, че вече се познаваме лично  ;).
Относно ММС, искам да попитам дали някой смята да го пие профилактично и след това?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 29-05-2011, 18:14:48
Аз ще го пия защото работя в много токсична среда-болните ми са с пневмонии, често и туберкулоза, усложнени оперативни рани(гнойни)..
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 29-05-2011, 19:52:53
Приятели на мен ми остават 2 дни но трябва да си призная че не бях много стриктна. В началото приемах пълните дози. След това намалих на 5-6-7 според настроението. Два дни приемам по 3. През повечето време ги приемам по 6 капки наведнъж. Аз съм живо доказателство че хората от кръвна група нулева положителна не повръщат. По думите на Орто да съм се гътнала до сега. :D Този човек вече сериозно си прави майтап с нас. Не говоря само за тази тема. Усеща се осезаемо. И нека в тази тема наистина обсъждаме само ММС.
Смятам профилактично да приемам 2 пъти по 6 капки на седмица ММС-а. От няколко дни започнах да пия пробиотик а след 2 дни ще включа и спирулина.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: hdeshev в 29-05-2011, 20:37:40
...
По думите на Орто да съм се гътнала до сега. :D Този човек вече сериозно си прави майтап с нас. Не говоря само за тази тема. Усеща се осезаемо.
...

Така си е. Отделно да добавя в торбата с номерата му и това, че поства от други акаунти. Izaura например - ето тук (http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=2070.msg34801#msg34801) се е издал самичък.

Най-добре игнорирайте трола. Ще си тръгне самичък.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 30-05-2011, 08:53:33
ВНИМАНИЕ КРАЖБА!

Здравейте приятели. Днес бях решил да обявя впечатленията и резултатите си от приема на ММС, но попаднах на нещо, което изключително много ме огорчи и натъжи.
Преди 2 седмици, с мен се свърза човек на име Емил Николов, който искаше да ми стане дистрибутор. Каза, че жена му работела в раковата болница във Варна (вероятно от обслужващият персонал) и имал достъп до най-нуждаещите се.
Днес обаче, останах особенно изненадан когато видях, че този човек просто си е копирал цялата информация от моят сайт и я е публикувал на неговия, направен за целта.
Изплюл се е на всичкият труд на мен и на Вики, която направи преводите и просто си е ОТКРАДНАЛ информацията. Сложил си е телефончетата и скайпчето отдолу и продава човека. Копирал е всичко едно към едно, барабар с правописните грешки. Обърнете внимание и на клиничното изследване. Откраднал е дори и снимките които съм намерил за да публикувам. Сигурен съм, че ако някога публикувам и история на успешно излекуване и нея ще открадне!
http://missiazdrave.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3

Нямам нищо против конкуренцията, но да си преведе материалите сам, а не да ги КРАДЕ така нагло!

Притеснявам се и от друго. Този човек преди 2 седмици научи за ММС. При тежко болни хора, каквито се свързват с мен и до каквито той твърди, че жена му имала достъп, се изискват малко по-сериозни познания в областта и в такива случай, може да се окаже много опасно за болните и изстрадали хора. Съмнявам се, че този човек дори е прочел информацията която ОТКРАДНА!

Мисля си и за морала на подобни типове. Дали такива хора, могат да бъдат в помощ на някого, щом са способни с такава лекота, да се изплюят на целия ти труд и емоции които си вложил, за да си в помощ на хората!?
За съжаление, това не е моя интелектуална собственност за да мога да имам претенции, но тук става дума за морал, достойнство и уважение към труда на другите.

Мисля, че Емил има акаунт и тук при нас - отново emilios!
В случай че Емилчо чете това, ще му кажа и от тук. Емиле, да се краде така не е хубаво. Вложи собствен труд емоция и средства и тогава се радвай на постигнатото. Махни КРАДЕНИТЕ такстове, защото ще се ядосам, а това ще има последствия, не само за двама ни, но и за всички болни, които се нуждаят от това лекарство!!
Моето развитие, няма да се повлияе от теб, защото аз мисля в големи мащаби, но е факт че ти ОТКРАДНА нещо за което не си положил усилия, а и си некомпетентен, за да бъдеш от полза на хората.

Това е приятели. Чувствам се безкрайно ограбен, морално и интелектуално. :-\
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 30-05-2011, 10:34:36
Приятелю Светльо, с този препарат ти влезе в света на бизнеса. (колкото и парадно да звучи тази дума в случая :)  )  А този свят си има своите закони и категории. Така категорията "морал"  се явява "извънземна"  за бизнеса. :)  Такава категория липсва и в Търговския закон. (Неслучайно баща ми казваше: " В бизнеса получаваш не това, което заслужаваш , а това, което договориш" :) )

Проблемът с кражбата на интелектуална собственост е световен. Воюва се с всички средства.  Всички ние сме в някакъв смисъл "интелектуални пирати". ( Съмнявам се дори и един член на този форум да си е платил Windows-а  и Word-а..:)  А те не са безплатни! :) .Защо не сме ги платили? Защото можем и без да ги платим :)
Така и този хубавец те е окрал - защото може.:)   )

Сещам се за две неща, които могат да се направят поне да му се поразвали и неговото настроение.
1. Ако някога си отвори форум - да се покаже на хората с какъв човек си имат работа.
2. Да му напишем по няколко  възмутителни редчета на пощата (biozep@abv.bg) ,аз ще му пиша още сега .Като получи още 200 такива писма може и да си направи самокритика. Но и да не - поне няма да му бъде приятно - да вижда купища писма в пощенската си кутия от "клиенти" , а като ги отвори да му се изсипят ругатни  :)
 Друго не се сещам :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 30-05-2011, 10:50:06
Бате Бино, благодаря ти! Аз знам още няколко неща които мога да направя и за които този "хубавец" не знае какви последствия ще имат за него, но това ще повлияе и мен, но най вече ще повлияе на хората които имат нужда от ММС, защото на практика те няма да имат достъп до ММС, за неопределено време, докато трае разследването на КОМИСИЯТА ПО ЛЕКАРСТВАТА!
Ще изчакам още ден и тогава ще реша. ММС е нож с две остриета и ако не знаеш какво правиш и как да се предпазиш, може да отидеш и в затвора! Това Емил, вероятно не го знае, но ще го разбере, ако не премахне КРАДЕНИТЕ текстове!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: hdeshev в 30-05-2011, 10:51:38
Мда. На фона на въпросния Емил, Ортодоксалния направо с мед да го намажеш.

Светльо, не се шашкай, твоя сайт е по-добре направен и ще продава по-успешно. (То неговия е като циганска каручка. Кой ли би си купил лекарство от такова място!?)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 30-05-2011, 11:15:23
Светльо, а той как продава ММС т.е. откъде го взема не е ли чрез теб? Не можеш ли просто да му спреш доставките?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: توقف عن قتلى в 30-05-2011, 13:32:21
 Емил е решил да се направи на хитър и му се е получило в интерес на истината. Все пак, като гледам не малко хора му влизат в сайта.
 Светлъо, не трябваше ли да помислиш по-рано за последствията върху останалите? Защото сега изглежда, че си ядосан повече заради копирания превод и затова, че има сайт. Ако не си беше направил сайт и разпространяваше информацията, която е видял от теб, дали щеше да си така огорчен?
 И след като има случаи, в които не трябва да се употребява, не го ли знае вече?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 30-05-2011, 15:00:15
Неа, дразни ме единствено това, че е копирал преведени от Вики материали! Аз не случайно, никога не си позволих да копирам и една запетайка от първия сайт за ММС, който намерих на Български, а именно (http://mmsbg.weebly.com). Просто уважих труда на създателите му и си направих свои преводи! Това което Емил е направил, си е чиста кражба. А от конкуренция аз не се плаша!

Като е такъв радетел за народното здраве, може да си направи негови преводи! Аз съм положил труд за тези!

Абе, накрая ще тегля една майна на всичко, ама ще стане така, че ММС няма да може да се продава вече в България и ще пострадат хората които се нуждаят. Още малко ще го поизчакам това дребно тарикатче, да ми вдигне кръвното и ще видим. Аз наема ли се, няма връщане!

Искам също и да ви благодаря за подкрепата, тук и на лични. Ценя това!
Огромни благодарности и на Христо Дешев, за дето ми помогна да подкарам домейна на сайта.  :Content_22:
Вече e www.mmsbulgaria.com
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: vesselin777 в 30-05-2011, 18:18:54
 Светльо, много съжалявам , че така се е получило. Аз честно казано бях почти 100% сигурен, че така ще стане. В отраслите, където аз работя се въртят същите номера отвреме-навреме. Ако нямаш ексклузивните права за внос, просто може да си УБЕДЕН, че някой ще се възползва от труда ти и ще се опита да развие бизнес на твой гръб. Не се сърди, но в случая ти сам си си виновен. По никакъв начин не си защитил нито текстовете, нито продукта който внасяш. Както каза бате Бино в света на бизнеса морал няма. Има кое е позволено от закона и кое не. Този дис-тарикат едва ли ще оцелее дълго време, ако така действа. А ти не се пали толкова, сигурен съм че човек с нестандартно мислене като твоето ще се справи с подобна ситуация. Спиране на разпространението на ММС при положение, че доказано работи не мисля че е много удачна постъпка в момента. Защо не опиташ да се свържеш директно с производителя и не договориш ексклузивни права за внос на територията на България? Така този Емил ще може само да те целуне на едно определено място с подобни евтини постановки.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: hdeshev в 30-05-2011, 21:39:40
Еха, хрумна ми да предложа на Светльо, да отнесе въпроса към администраторите на дир.бг, където се хоства въпросният господин. Нормалните хост компании веднага биха изритали някой, който краде чужд труд щом оригиналния автор се оплаче.

Но, забелязвам, че сайтът вече е във "временна профилактика" с малко плюнки по адрес на Светльо. Дано профилактиката продължи повечко.  :Content_14:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 30-05-2011, 21:54:07
Веско, за съжаление си прав, но ще се опитам да взема мерки сега! Предприел съм някои неща.
А неговият/мой сайт е в профилактика, защото аз писах на Дир.бг и бяха много мили хората и ми помогнаха.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Лейла в 30-05-2011, 22:06:40
„Ще залея България с MMS като вълна Цунами, на която аз ще съм на върха”

 hahahahhahah ееее Светьо искам да те видя на върха:)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 30-05-2011, 22:13:37
Ами такава ми е стратегията, но ми е необходимо доста време! Тя включва много неща, не само интернет. А трябва и много труд, а пък на Емилчо, не му се работи. Той иска само да копне/крадне, и готово!
В крайна сметка, ще съм си заслужил "сърфирането"  :D
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: bpa в 07-06-2011, 16:06:29
И аз започнах прием на ММС.
Вземам го с цел да прекратя инфекцията, която ме мори 6 месеца след операцията ми от аноректален абцес.
Първия път 2 капки изобщо не ги усетих. Снощи от 10.30 до 03.00 изпих буркан от 800мл вода, с 10 капки в него. След което си приготвих нова доза - в същия буркан разтворих 25 капки, пих 3 глътки от тях в 5 сутринта, и след това  в 8 изпих половината буркан. Резултатът от това предозиране беше стомашно неразположение и 2 бързи диарични изхождания. Тази вечер ще си долея вода в остатъка от буркана и така ще си пия концентрация от 12 капки на 800 мл.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 08-06-2011, 20:26:51
bpa, странни схеми си забъркал...пробвай да пиеш две или три капки/активирани на кръгъл час. Желателно е да се пие на равни интервали в еднакво количество вода и по възможност да е прясно активирано. Ако е предварително разтворено да е в затворен съд и в хладилник, но само ако ти се налага да не си в къщи. За броя капки не съм сигурна- питай Светльо или виж протокола.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: bpa в 08-06-2011, 21:21:07
bpa, странни схеми си забъркал...пробвай да пиеш две или три капки/активирани на кръгъл час. Желателно е да се пие на равни интервали в еднакво количество вода и по възможност да е прясно активирано. Ако е предварително разтворено да е в затворен съд и в хладилник, но само ако ти се налага да не си в къщи. За броя капки не съм сигурна- питай Светльо или виж протокола.

да, не мога да отрека, че изглеждат странно, но едната от причините за това е, че не искам да се отказвам от приема на 2 кг череши дневно, и затова гледам да пия ММС-а през нощта, когато така и така ставам поне 2-3 пъти до тоалетна...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 08-06-2011, 22:01:24
Е колко витамин С има в тия череши?! Спокойно, човека даже казва, че може да се разтваря със сок, само да не е портокалов или с добавен вит.С. Пий си го спокойно и си яж черешите само ако можеш слагай по една капка повече от колкото е в протокола заради антиоксидантите, които все пак поемаш с плодовете, чая и т.н
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: desi82 в 11-06-2011, 14:05:27
Светльо съжалявам за това което се е случило. Надявам се да се оправят нещата!
Аз приключих с приема на ММС преди 10 дни. Доволна съм че издържах въпреки че последните 4 дни вземах само по 3 дози. Сега пия профилактично 2 пъти  по 6 капки седмично. Няма да се обяснявам за какво реших да го почна за да не ме разтълкува някой погрешно. Само ще кажа че съм доволна! ММС чисти много здраво! :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: bpa в 12-06-2011, 09:52:21
Е колко витамин С има в тия череши?! Спокойно, човека даже казва, че може да се разтваря със сок, само да не е портокалов или с добавен вит.С. Пий си го спокойно и си яж черешите само ако можеш слагай по една капка повече от колкото е в протокола заради антиоксидантите, които все пак поемаш с плодовете, чая и т.н

Е, не е само витамин С, има още доста антиоксиданти и витамини в черешите, сигурно поне 3-4 капки повече трябва да пия заради тях, но благодаря за идеята, не се бях сетил, че мога да компенсирам с по-голяма доза...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 13-06-2011, 14:52:24
Аз си хапвам черешки и ябълки и чай пия, но гледам да вземам  такава доза, че лееекичко да ми се гади -надявам се така количеството да е достатъчно
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 28-06-2011, 21:27:24
Приготвил съм много добър спретнат материал за белината която се пие в момента в тази тема.
Дори заглавието на продукта е подвеждащо. Чудодейни минерали дръжки. Чудодейни са за продавача а за консуматора си остава оксидант БЕЛИНА.
Поздравете  Дешев, той трие старателно понеже се чувства съпричастен към невероятното откритие " ПИЕНЕ НА БЕЛИНА"
А най-якото е за онези 75.000 излекувани в Африка.  Никой никога в цяла Африка не е чувал за Джим някой си...     Това си е част от измислиците.    Не че нещо кой-знае какво се случва но  се продава с пределно допустима заблуждаваща реклама че лекува всичко.  В миялната машина имам калгонит. Разтваря котлен камък. А  дали някой няма да си съчини за чудодейния калгон, Премахващ за 2 часа всички видове камъни в жлъчката и бъбреците?   :)




Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 28-06-2011, 21:38:59
За да не влизам в излишна полемика, ще кажа само, че всичко което пише Джим Хъмбъл за ММС, се потвърждава от опитът ми с моите клиенти! ММС, наистина работи!

Орто, не забравяй че носиш отговорност към хората които четат тази тема и не знаят че си въздух под налягане и не може да се вярва на нито една твоя дума! Всичко което си изказвал като мнение, е било категорично опровергано, във всички теми в които си се изявявал!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 28-06-2011, 21:47:57
Добре бе, Орто, дори и белина да е , щом има ефект, защо да не я употребяват? :)
Има лечение с газ, с терпентин, с пепел и въглища, с хлебарки, с миризлив кукуряк, с настойка от никотин  и мн. др., че с белина ли няма да има .. :)  
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 28-06-2011, 23:44:24
Добре бе, Орто, дори и белина да е , щом има ефект, защо да не я употребяват? :)
Има лечение с газ, с терпентин, с пепел и въглища, с хлебарки, с миризлив кукуряк, с настойка от никотин  и мн. др., че с белина ли няма да има .. :)  

Нека да я употребяват като им бъде продадена за такава а не със заблуждаващо заглавие.
Кислородната вода  не се продава като 'ТЕЧНОТО ЗЛАТО НА НЕУМИВАЙКИН"  

Според мен продавача се е нагърбил с много голяма отговорност. Продава чудодеен лек за всичко без да има медицинско образование. Джимито същата работа, някакви съчинения за Африка, за малария, и нито доза истина. Просто свободни съчинения а на въпроса къде в  Африка, в коя клиника и се започват увъртаниците.   Белината действа приятели но на каква цена. С белина си отстранявам мухъла от конденза на терасата.  Обаче  не ми я продават като лек за всички болести или за пиене.  
 

цитат:
Орто, не забравяй че носиш отговорност към хората които четат тази тема и не знаят че си въздух под налягане и не може да се вярва на нито една твоя дума! Всичко което си изказвал като мнение, е било категорично опровергано, във всички теми в които си се изявявал!  край на цитата //
И това го казва човек вярващ в извънземни ?  
Не ми се влиза в полемики и на мен.  Няма да имаш серизони проблеми докато си пийват предимно здрави хора.  Напоследък към белината посягат и болни и съм сигурен че ще сгазиш лука.
не забравяй че всичко което съм писал е катоегорично доказано от статистика и от литература, която няма нищо общо със замъглените ти конспиративни теории и форумни четива.
Помолиха ме да бъда конструктивен и ще гледам да спазвам добрия тон.
Голямото гълторене на белина е било 2007 година и като световно явление  вече не е интересно. Сещай се защо не е интересно.  Избирателно си описал в сайта си 100 процента положителни реклами и нито дума за отрицателните.    

Това е всичко. Толкова много ли пожелах?  Да впишеш какво продаваш.  Оспорваш ли че това е белина?
Имаш ли медицинско образование или се надценяваш ?  Имаш ли лечителска фобия ?
Джимито има ли медицинско образование? 
Къде в Африка  са онези 100.000?  Много народ с моето мислене вече са проверили това и знаят отговорите.  Не ми обяснявай   дали работи или не а отговаряй ???
Етиловия алкохол също работи, кислородната и тя, както и още 10 неща.  Не ги продават като  панацея за всичко и не заблуждават хората с това.
Кой ще ги пие си е негова работа!       
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 29-06-2011, 07:29:09
Орто, не ме карай да се ровя в темите, за да показвам писанията ти и техните опровержения! 95% от това което си писал в този форум, са откровенни лъжи, грубости и термини на които дори не знаеш значението им. За справка, малко по-напред в тази тема, където лекар ти каза, че пишеш несвързани глупости!!

Общото между всички противници на ММС е, че никога не са го опитвали! Кои са тези други хора, за които говориш? Още един профил ли ще си направиш? Имаш 3-4 вече, стига толкова.

Кислородната вода също лекува 95% от заболяванията. Редно е и тя да се нарича панацея! Съвсем заслужено! Има още 199 работи, които лекуват всичко! И те трябва да се наричат панацеи!

Хлорният диоксид е дезинфекциращият агент в белината, но това не означава, че той е белина! Има малка разлика!
Как ще обясниш факта, че хлорният диоксид е разрешен за употреба в хранителната индустрия на САЩ?!
Да споменавам ли и че все повече страни го въвеждат като безопасен метод за пречистване на вода. Включително и в България има такива ВИК.

Ти колко хора в Африка познаваш, за да твърдиш че казаното от Джим е лъжа?

Джим Хъмбъл, в книгата си е обяснил причините, поради които се е забавило разпространението на ММС по света. Това обаче, е било само в началото! От 2007 година насам, ММС се разпространява по цял свят със светкавична скорост. Вече почти няма държава в Европа, в която да няма ММС. Повече от 10 000 000 души в момента приемат ММС и с всеки изминал ден, стават все повече. А се разпространява толкова бързо, защото работи. От човек на човек, никаква реклама, никъде! Хората виждат ефекта и го предлагат на близките си! Това става и тук сега. Пишат ми хора, научили за ММС по същият начин...от излекувани роднини, приятели, че дори и от непознати, заговорили ги за да им разкажат!  :love_007:

ММС не лекува нищо! Той просто е най-мощният и абсолютно безопасен убиец на всякакви патогени, вируси, бактерии, гъбички, паразити и т.н.!

И още нещо! С мен се свързаха Български учени, за да работим заедно и нали се сещаш на техния фон, колко смешен изглеждаш, с твоите неумели внушения и откровенни глупости и лъжи!!
Ти няма как да знаеш дали ММС помага на болните, защото нямаш контакт с такива. Аз обаче имам! Имам и писмата им (които се сещаш, че няма да публикувам). Имам и всекидневните разговори с моите клиенти, а и с такива ползвали ММС преди да чуят за мен и победили сериозни заболявания!
Последните се свързват с мен, само за да ме поздравят, че съм се захванал с това което правя!

Аз нямам медицинско образование и когато не знам нещо, се свързвам с асистентите на Джим Хъмбъл и те ми обясняват. Те работят с много лекари, учени и институти по света, където изследват ползите от ММС! Те имат изключително голям опит и на практика, няма заболяване, върху което да нямат наблюдения при лечението му с ММС. Ще отбележа също, че близо 1/5 от клиентите ми са лекари!!!

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 29-06-2011, 16:33:53
Отговорът ти е прекалено дълъг и заслужава подобаващ отговор, който няма как да се впише в двуминутния ми лимит.  В по късен етап може да се включа в търговията с индустриална белина. Тоест вече водя преговори за покупка на дезинфектант за хранителната промишленост.  Естествено дезинфекциране на храни и пиене на белина са много далеч едно от друго, но за сега те оставям да "ЛЕКУВАШ"

Не тръгвай да ми обясняваш как Vibrex  e 5 %  a Джими белина е 22.4%   въпреки написаното 28 %.
Мога да купя каквато поискам но за твое щастие склада  е в Русия и снабдява цяла Европа.
Интерес би било какво в Европа снабдява!  Хидрофониките естествено и индустрията. Избелват брашната, олиото и тн. Същите които не искате да купувате избелени. А вкусните хидрофонни доматки ... и ехерицийни кълнове ...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: AdiSmile в 30-06-2011, 08:57:42
Такааа  :love_028:, днес е 10-ти ден от приема ми на MMS. Вече усещам подобрение относно причината, заради която го започнах, въпреки че не успявам да изпивам по 24 капки на ден спрямо схемата (Протокол 1000). Започнах да се чудя дали да не удължа дните, за да компенсирам пропуските. А може и да изчакам до 21-вия ден и тогава да преценя.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 30-06-2011, 09:33:15
Такааа  :love_028:, днес е 10-ти ден от приема ми на MMS. Вече усещам подобрение относно причината, заради която го започнах, въпреки че не успявам да изпивам по 24 капки на ден спрямо схемата (Протокол 1000). Започнах да се чудя дали да не удължа дните, за да компенсирам пропуските. А може и да изчакам до 21-вия ден и тогава да преценя.

Радвам се Ади! Не е нужно да се напъваш с дозите. Ако ти идват много, просто намали капките, но не и часовете. Ако все пак пропуснеш, не е кой знае какво. ММС е абсолютно безопасен, така че, можеш да го пиеш докато не ти премине напълно! Успех и пиши пак! :Content_22:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: natalia в 07-08-2011, 13:24:00
Ами този ммс дали е подходящ при паркинсон и склероза(не можах да намеря такава информация)  :Confus_34:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 07-08-2011, 15:16:32
Наталиа, разбира се че е подходящ. Има различни теории, за причините за тези заболявания, например тежки метали (които ММС окислява и изхвърля от организма) или вируси - специално в случая с АЛС (които ММС убива). Щом има резултати обаче, а такива има защото тези заболявания са отбелязани в таблицата, значи ММС е чудесно решение. Личните ми наблюдения сочат същото. 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: natalia в 07-08-2011, 21:17:20
Явно съм го пропуснала в таблицата :Confus_3: ,мерси
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: nanu в 20-09-2011, 20:58:43
Вече времето не е толкова горещо, дали мога тоя ммс да го измъкна от хладилника и да си го нося на работа и там да го гълтам?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 20-09-2011, 21:42:58
Вече времето не е толкова горещо, дали мога тоя ммс да го измъкна от хладилника и да си го нося на работа и там да го гълтам?
Разбира се, че можеш. Не виждам никакъв проблем. А можеш да направиш дозите предварително и тях да си носиш на работа.  ;)
Ще използвам да кажа и че има подобрения към протоколите 1000 и 2000, с включването на ДМСО. Така, освен че ММС-ът става дори още по-ефективен, се подобрява и вкуса.
http://www.mmsbulgaria.com/2011/02/1000.html

Идва вече и сезонът на епидемиите от грип, хепатит и други болести, разпространяващи се по естествен път или пръскани от самолети, така че, засилването на профилактиката няма да е излишно! :police:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Bunnie в 21-09-2011, 15:42:22
Добре де .
Прочетох темата и се заинтересувах.
Ама все пак ще ми е интересно да чуя кой от какъв сериозен здравословен проблем се е отървал с ММС.
Малина пишеше че ще сподели като й излезнат резултатите.Нищо не сподели.
Другите пишат- чувствам се добре и т.н ама не казват какъв ими е проблема?
Аз лично имам Ревматоиден артрит който си го отглеждам от 3г и искам вече да го изхвърля..
И ао успея да се отърва от РА / а ще успея рано или късно/ ще го разкажа на целия свят!

Та продължавам да събирам мнения.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 22-09-2011, 09:09:35
За съжаление , Бъни, патологиите не отшумяват по шаблон.  Зависи от стотици фактори, но според мен най-вече от два -  1. до колко "навътре"  се е окопала болестта. и 2. от колко време си стои там ,окопана.
Хронична болест, влачена с години изисква поне година церене.
 Така че много е вероятно още да няма излекуван с ММС , просто защото ММС е отскоро при нас. :)
( Но си прав, че е добре да се споделя )
Ревматоидният артрит  не можеш да сравниш с един колит, синузит , езофагит или кожен проблем.  ( Малина ще потвърди)
ПРи гореизброените ( и подобни )  състояния организмът се мъчи да възстанови равновесието   ( което се изразява външно като "болест") докато при ревм. артрит той е взел решение да атакува сам себе си !
( Трябват доста по-сериозни усилия за да го убедим , че не е прав  :) )
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Bunnie в 27-09-2011, 11:36:04
Бате Бино много добре знам за всичко което ми пишеш.
Важното е да се тръгне по правилният път.
Някак си усещам, че това е началото на края на тази болест.
Замислих се за ММС защото ми споделиха от 2-3 места че пробелма е тръгнал от някаква стрептококова инфекция в гърлото и после в бъбреците. И се чудех дали може този ММС да избие тази инфекция.....
Но продължавам да чета и събирам инфо.
Май скоро ще мога да направя труд по повод РА.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 27-09-2011, 12:11:48
Bunnie, ако нещо може да унищожи каквато и да било инфекция, то това без съмнение е ММС. Просто трябва да действаш, а след това да ни споделиш резултатите си, които да дадат сили и да мотивират други хора да се излекуват.

Стрептококовата бактерия, е само една от многото, които ММС унищожава.

Bacteria
Streptococcus Pyrogenes
Staphylococcus Aureus
Sarcinae Lutae Staphylococcus epidermia
Streptococcus Pyrogenes Streptococcus Faecalis
Strep 1, 2, 3.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Mep в 27-09-2011, 13:18:45
Да споделя какво направих тези дни. Бях в друг град на гости за 4 дни. Преди да тръгна си направих един буркан ябълков сок, в който преди това активирах към 25-30 капки ММС. Буркана го държах в хладилник, и пиех по една-две глътки няколко пъти на ден. Много ми се гади от ММС-а, може би съм прекалила с дозата, но на 700 мл да има 25 капки, за 4 дни мисля, че не е много. Да питам така съхранен ММС - в сок и хладилник за няколко дни - дали има проблем??! И сега го спрях защото 4 дена гадене ми дойде в повече :) но пак ще го почна.

Освен това имах също малка доза ММС във вода и си миех зъбите - пени се даже и се получава добре. Но дали може да се ползва направен разтвор в продължение на 1 седмица. Минавам си и лицето и съм много доволна. Кожата ми става хубава. Сега съвсем нямам нужда от лосиони и пасти за зъби   :peperudi: .
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 27-09-2011, 14:07:31
Мер, дозата се определя, само и единственно от индивидуалната поносимост, към момента. Колкото по-пречистен е един организъм, толкова по-голяма доза ММС може да поеме. При първи признаци на гадене, дозата е добре да се намали, но спирането не е необходимо. Тогава и симптомите изчезват.

Предварително направени дози, може да се съхраняват до 1 седмица в хладилника, без никакъв пролем.
Необходимо е само, да е в добре затворена бутилка. Когато разтворът вече не е активен, той губи цвета и мириса си и лесно се познава, макар че, това също зависи и от концентрацията.

Равдам се за резултатите. С времето ще стават все повече.  :Content_14: :love_007:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: zigzag в 27-09-2011, 14:21:30
От прочетеното до тук си мисля, че си е чиста химиотерапия.Сега ще има ЗА и ПРОТИВ, обяснения, цитати и бла, бла.Никой не стига по-далеч от акъла си и всеки си заслужава съдбата!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 27-09-2011, 14:54:08
Zigzag, "против" може да бъде само човек, който не е запознат с принципа на действие на Хлорният Диоксид. Изучавайки го, ще разбереш, че между химиото и ММС има разлика в космически измерения. При химиото има токсични химикали, които убиват всичко живо в организма и на практика го разрушават, а ММС е признат от Американската Асоциация по Аналитична Химия за най-безопасният и високо селективен убиец на патогени в света. Той се разпада на сол и вода и не остава нищо след него. За последното ти изречение обаче, съм напълно съгласен.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: unique в 27-09-2011, 14:58:59
 :Confus_34: започвам да чета
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 27-09-2011, 15:02:27
:Confus_34: започвам
Започвай! ;D Ако желаеш в дълбочина да разбереш как работи, прочети и книгата. Ако имаш някакви въпроси, с удоволствие ще ти отговоря.
КНИГА - http://www.mmsbulgaria.com/2011/02/blog-post_7625.html
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: unique в 28-09-2011, 10:24:24
Да, да, вече я свалих, Thanks!  :thankyou:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: detelistna.4etirilinka в 01-10-2011, 20:04:20
Здравейте, мъжки пичове и женски такива! Явявам се новичка и изобщо съвсем отскоро зобя оттук-оттам инфо за здравословно хранене, здравословен начин на живот и разни други такива... Чета, мисля, чета, мисля, а накрая се оказва, че само си чета (ако мога да поперифразирам една крилата мисъл). Накрая в командния ми пулт настана една каша, не е за разправяне...:Confus_3: В течение на годините успях да си колекционирам доста и все качествени болестички и, четейки форума ви, през настаналата каша почна да избива мисълта, че все пак е възможно да се оттърве човек,ако много се напъне (и ако напъването не доведе до поакване). Смирено  :surpris_25: моля за идеи, пояснения, напътствия и изобщо всичко, което решите, че може да ми е от полза. Не искам да пълня форума с болестичките си, но ако ви е интересно, мога и да ги напиша. Много ме заинтересува този ММС, но прочетох бегло, че имало противопоказания, и, ако може, кажете за тях. Също така искам да разбера има ли противопоказания за суровоядство. Мисля, че трябва да се взема в ръчички и да променя нещо в досегашния си начин на живот и хранене, щом досегашният ми такъв ме е довел до това състояние. Ще съм благодарна на всяка препоръка. Поздрав!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 01-10-2011, 22:01:28
Здрасти Детелинке!
ММС, няма противопоказания! Който твърди обратното е или зомби, на което не си заслужава да се отделя и секунда време или е некомпетентен или е просто платен дезинформатор. Такива на запад има много.  ММС доказано унищожава само патогените и не засяга здравите клетки. След това се разпада на сол и вода и не оставя нещо след себе си. Горещо ти препоръчвам да прочетеш книгата за ММС (по-горе има линк), за да си обясниш принципа на действие. Ако мога нещо друго да помогна, заповядай.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: shaman в 31-01-2012, 22:47:25
От днес и аз започвам един курс за очистване с ММС.
Докато четях за Горещи Вани с ММС и ММС в Найлонова Торба започнах да се чудя, дали не могат да се комбинират в една Парна баня с ММС. И тъй като днес беше мой ред да се изкъпя  ;) реших да изпробвам. Да си призная имах известни притеснения как ще се отрази на белите дробове, ако концентрацията на CL02 е голяма и червените кръвни клетките го поемат вместо въздух,за това звъннах на Светльо за консултация и реших да опитам първоначално с 5 капки.
Включих парния генератор в душ-кабината на 10 мин., сложих по 5 капки от ММС и лимонена киселина на една марля пред дюзата и ........ все още съм жив   :sorcerer - emotloader:.
Честно казано не усетих нищо. Само при влизане в душ-кабината първоначално имаше лека неприятна миризма, но това може да е от измрелите микроби по повърхността и.
Утре опитите продължават. Ако, някой има идеи как всичко да бъде по-ефективно, нека не се стеснява да ги изложи.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 11-02-2012, 09:09:33
Шаман, тъй като въпросът ти е специфичен, е нормално да няма включване.
В случая се опитваме да съберем два метода за прилагане на ММС, които са в двата края на скалата за концентрация на дозата.
При външно прилагане, дозировката е в пъти по-голяма (до 20 капки), в сравнение с тази за вътрешен прием (около 3 капки, следна доза).
Точно обратното, при инхалации, за да не увредим белите дробове, концентрацията на ММС е по-малка (само 2 капки). При това се диша съвсем леко и на почивки!
Опитвайки се да съчетаем тези два метода, резултатът в най-добрия случай ще бъде половинчат. За това е най-добре, според това какво точно искаме да излекуваме, да изберем инхалации за дробовете или газов протокол, протокол за вана, за найлонова торба, ако ще лекуваме кожно заболяване или искаме да вкарваме ММС през кожата, за да излекуваме нещо вътре в тялото ни. Каквото и да е специализирано, винаги е по-добро от общото.  :Content_22:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 11-02-2012, 09:59:26
И понеже вярвам че ще ви е интересно, ви представям първият документален филм за ММС, който milenski от kolibka.com, която е и наша съфорумничка преведе. Благодаря и от все сърце! Ако филмът ви хареса, моля, кажете й и вие по едно благодаря! Доста труд е положила.
Филмът разкрива естеството, действието и науката зад хлорния диоксид . Ще видите историята на откриването и разработването на ММС, начинът му на действие, видовете приложение и разбира се, разказите на хора страдащи от тежка интоксикация и множество хронични заболявания, излекували се с помощта на ММС.

"Разбиране на ММС" - Видео
http://www.mmsbulgaria.com/2011/02/blog-post_6472.html

Ако искате да си изтеглите филма и да си го запазите в филмотеката, можете да го направите оттук.

http://kolibka.com/search.php?q=Understanding+MMS%3A+Conversations+with+Jim+Humble
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 11-02-2012, 19:05:46
Ще е интересно да се види, благодаря!  :flowers2:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: MariaMaria в 25-02-2012, 11:25:44
Здравейте!

Вчера гледах филма за ММС от колибката. Благодаря за превода! Днес изчетох досега написаното в темата за този препарат. Някой по назад беше споменал, че определени хора (някакъв намек за анемичност, но недостатъчно изяснен) трябва да внимават с ММС. Също някакво споменаване за определени хора, с не знам какъв си ген, за които ММС е опасен. Сега обаче чета, че ММС е без противопоказания. Имам желание да пробвам с този препарат, тъй като имам здравословни проблеми, но ми се иска преди това да се изяснят тези въпроси пак. Също беше споменато, че ММС действа като сваля кръвното налягане, а при мен има и анемия и постоянно много ниско кръвно налягане. Възможно ли е да изникнат проблеми при прием на ММС при наличие на подобни проблеми?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: titan в 25-02-2012, 11:48:58
Като имаш анемия пий зелени прясно изцедени сокове , както и сок от червено цвекло ..моркови ..целина ( грудката , пробвах с листата и щях да повърна  tooth )  И след няколко месеца ще се оправиш ..
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 25-02-2012, 11:56:12
Здравейте Мария!

Въпросните неща за гена ,анемията и т.н., са писани от един наш съфорумник, който всички добре познаваме и как да кажа....имаме си едно на ум (по принцип), а конкретно за ММС-а, това са доказано неверни неща!

Аз самият имам анемия, както и клонящо към ниско кръвно налягане! Нещо повече, имам информация за лекар който дава ММС за повдигане на хемоглобина на хора с прекалено нисък такъв, преди операция, защото иначе не могат да ги оперират.
За кръвното, да възможни са колебания (и в двете посоки) които се наблюдават най-вече при хипертоници, но с времето те се нормализират. ММС обаче не "действа" като сваля кръвното, защото той просто убива потогените и изчиства шлаките. Колебанията на кръвното, са просто реакция на организма към новата по-чиста среда. Опитва се да се нагоди и когато това стане, нещата си идват на мястото и колебанията спират!

А за анемията, понеже Титан ме изпревари, изброените от него неща са просто перфектни за целта!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: MariaMaria в 25-02-2012, 12:19:32
Благодаря за отговорите.

Иначе сокове пия всеки ден - прясно изстискани от червено цвекло, ябълки и моркови. Пия и цитрусови фрешове и от други плодове за общо укрепване на организма и тонус. Целина съм пила само веднъж, но ще обърна внимание. Иначе често я употребявам в салати и ястия. Също през сезона употребявам доста коприва.

Колкото до този препарат, аз не задавам въпроса си във връзка с лечение на анемията ми, а проблеми предизвикани от кандида албиканс и ме интересува най-вече външно приложение. Като прочетох допълнителни информации обаче, реших, че не е подходящ за мен, поради ред причини. А то така или иначе на този етап не мога да го прилагам. Ще продължа да залягам над умерено движение и природосъобразно хранене.
 
Баща ми обаче (той първи откри информациите за препарата) е силно заинтересуван и затова поддържам интереса от негово име. Видяхме блогът на Светльо, ще прочетем там и ако възникнат въпроси ще питаме пак. Благодаря за любезното отношение и бързите отговори!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 25-02-2012, 12:34:25
Candida Albicans е в бактерицидния спектър на хлорня диоксид, така че ММС, със сигурност ще помогне в тази насока. Вижте, таблицата най-долу: http://www.mmsbulgaria.com/2011/06/2_02.html
Препоръчителен е обаче и вътрешният прием, заедно с външния.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: черен гарван в 20-03-2012, 00:06:21
абе наистина много интересно... вече месеци минаха, обаче никой от форума не е споделил някакво излекуване на по-сериозна болест на самия него или пък на някой близък... само за чистене от токсини ако е, то много работи чистят токсините.... не, че съм скептичен - просто засега съм повече на вълна гладуване (по-натам може да го пробвам това ммс), но някакси липсват достатъчно примерите... на генади малахов половината му книга са разни примери, пол брег също постоянно дава примери... ама става въпрос за конкретни хора и случаи, докато тук в темата като четох всичко се лекува... но един по-сериозен и конкретен пример няма някакси  :surpris_22:
и малинката щеше да пуска някакви изследвания ли какво беше, ама и тях ги няма незнайно защо  :surpris_23:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Angie в 20-03-2012, 10:19:11
Да, но има нещо много положително в това: значи във форума ни няма толкова болни хора ;)
Иначе по разни чуждоезични форуми има свидетелства, чела съм.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: черен гарван в 20-03-2012, 11:13:07
това ми е ясно, че няма много чак толкова болни хора... ама ме съмнява да няма съфорумници, чиито познати, роднини, приятели и т.н. да нямат и те нищо сериозно и които не искат да се хранят здравословно и да си  правят пречистваши процедури и да гладуват... т.е. за тях това ММС е нещо като хапче и биха го пробвали... затова се учудвам, че още няма някакви по-съществени примери.... а и нали малинката щеше да публикува някакви резултати, изследвания и работи... обаче и тях ги няма още, абе нищо няма вече от месеци  :surpris_23:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: malina в 20-03-2012, 17:36:16
Да,бе Гарване, ама аз не го направих много сериозно първия курс- някъде към 28-30-я ден започнах да повръщам -много ми писна-и го спрях, и после не можах да продължа. А това изследване струва 250лв.А и ме е страх да го пусна, че да не излезе положително..........Сега смятам да направя един курс с  по-вкусния нов вариант и тогава ще се изследвам
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: черен гарван в 20-03-2012, 17:58:39
хаха, браво бе.... 1 месец да не е малко, аз доколкото четох 21 дни се прави.... ти колко си искала да ги пиеш тия работи  :surpris_22:
добре айде прощаваме ти заради 250 лв.  ..пък и страхлива се оказа в крайна сметка  :bleh :bleh
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Angie в 20-03-2012, 23:37:09
Гарване, бащата на приятеля ми уж започна с ММС, но той беше във фаза 4 на рак, и го взимаше 3 седмици и се  отказа. Трябваше повече, но той се предаде, а и доколкото схванах, никой освен мен не вярваше, че ще му помогне. А в среда, с която всички те чакат... е трудно да си оптимист.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: somelier в 18-04-2012, 16:06:15
Гарване, бащата на приятеля ми уж започна с ММС, но той беше във фаза 4 на рак, и го взимаше 3 седмици и се  отказа. Трябваше повече, но той се предаде, а и доколкото схванах, никой освен мен не вярваше, че ще му помогне. А в среда, с която всички те чакат... е трудно да си оптимист.

Много хора напоследък рязко заболяха от рак. Дори комшиите  в съседния двор имат болен. Какво се случва та такава епидемия от рак?     
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 18-04-2012, 17:16:02
Така е , с 3% всяка година се увеличава заболеваемостта.( това е за БГ )
При вас във Велика Америка  канцерогените са доста повече. За 2001г  - 553 000 души умират от рак. Изпреварват ги само инфарктите ( 700 000 умрели за 2001) и разбира се, на първо място   :)  -  смъртта от Медицината ( лекарски грешки+странични ефекти от лекарства) - 783 000 мъртви!
А и  май  ония от самолетите ръсят още по-здраво в последно време. Вземете ги питайте, какво толкова ръсят, нали е Велика Демокрация  в тази страна?  :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: чоко в 13-08-2012, 21:38:35
Привет,
Търсех нещо безвредно за дезинфекция на басейна и попаднах на тази тема. Имате ли опит с дезинфекцията на малки басейни до 4 кубични  метра?

П.п. някак неочаквано завърши темата за мен след изчетените 10 стр.
Надявам се скоро да има новини.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: radoraev в 24-11-2012, 00:00:09
Във връзка с 69 деца напълно излекувани с ММС от Аутизъм,бях помолен от Кери Ривера(която можете да видите в прикаченото видео) да създам група във Фейсбук,където тя лично ежедневно ще може да консултира семейства с деца болни от Аутизъм:
https://www.facebook.com/groups/560271113999596/



Революционното видео с Кери и чудото ММС:
http://www.youtube.com/watch?v=SKC4dVnrZ_I&feature=g-user-u
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: grow в 25-11-2012, 23:38:27
Привет,
Търсех нещо безвредно за дезинфекция на басейна и попаднах на тази тема. Имате ли опит с дезинфекцията на малки басейни до 4 кубични  метра?

П.п. някак неочаквано завърши темата за мен след изчетените 10 стр.
Надявам се скоро да има новини.

Аз какво си мислех,то какво се оказа!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Георги_НЗ в 28-11-2012, 14:31:25
Здравейте!
Порових и не намерих отговор от къде може да се намери достатъчно пречистен ММС. Ако някой знае актуален доставчик - да казва.
А ако Svetlio все още доставя - бих искал да поръчам едно минимално количество ММС.
В ибея се намират разни ммс-и, но когато става дума за лечение - не е все едно от къде е  добит химикала и за какво е бил предназначен.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: purelove в 28-11-2012, 14:40:51
http://www.mmsbulgaria.com/p/blog-page_6.html
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Георги_НЗ в 28-11-2012, 14:51:21
Благодаря за светкавичния отговор!

Отивам да поръчам.

Желая ведър ден!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: radoraev в 13-12-2012, 18:30:12
http://www.mmsbulgaria.com/p/blog-page_6.html

ИМАМ ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСЕКИ:
МОЛЯ ЗА СЕКУНДИ ДА ОТМЕТНЕТЕ ЕДНА ПЕТИЦИЯ, СКОЯТО ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ АНДРЕАС КАЛКЕР ОТ АРЕСТА...ЗА ДА МОЖЕ КАТО СЕ РАЗБОЛЕЕ НЯКОЙ НАШ РОДНИНА ОТ РАК ИЛИ ДРУГО НИЕ С ВАС ДА СМЕ СПОМОГНАЛИ ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ММС И ДА ПОМОГНЕМ НА РОДНИНАТА СИ ВМЕСТО ДА ГО ОСТАВИМ ДА СЕ ГЪРЧИ НА ХИМЕОТЕРАПИЯ:
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/145-rings-in-three-pieces-of-good-news-12-12-2012.html
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: purelove в 13-12-2012, 18:42:34
Готово  :whistling2 - emotloader: :whistling2 - emotloader:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Тихия в 14-12-2012, 21:33:54
Харесвам много Андреас. Подписах петицията с удоволствие и апелирам четящите форума да го направят.
Тих
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: VS в 19-12-2012, 09:16:00
Здравейте!

Виждам автора на темата не е влизал от повече от 20 дни, но и друг да е дали знае ММС/ЦДС може ли да се съвместява  с джинджифил и мед.  Това е една рецепта която уж облекчава разни болежки, та искам да я опитам без да спирам ММС-са. Тоест на няколко фронта.

И  един друг въпрос. Салата от червено цвекло, моркови, чесън ......трябва ли да се изчака 2 часа след  дневната доза ММС която е 10 часа и после да се взима, имам предвид витамин С и антиоксидантите че не били съвместими с ММС.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: VS в 19-12-2012, 09:41:27
Здравейте!

Виждам автора на темата не е влизал от повече от 20 дни, но и друг да е дали знае ММС/ЦДС може ли да се съвместява  с джинджифил и мед.  Това е една рецепта която уж облекчава разни болежки, та искам да я опитам без да спирам ММС-са. Тоест на няколко фронта. Питането ми е заради витам С и антиоксидантите че елиминирали ефективността на ММС

И  един друг въпрос. Салата от червено цвекло, моркови, чесън ......трябва ли да се изчака 2 часа след  дневната доза ММС която е 10 часа и после да се взима, имам предвид пак витамин С и антиоксидантите че не били съвместими.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: radoraev в 30-12-2012, 01:07:44
Момчета и момичета и най-вече ако тук има противници на ММС,които дори не са го опитвали!
Мога ли напълно да разбия съмненията ви относно ММС,Аутизма,причините за Аутизма,както и на половината тежки детски болести,работи ли ММС и как?
Погледнете обновлениетоо в блога ми и по-конкретно гнусните червеи от по половин метър,които вадим от децата с Аутизъм благодарение на ММС
Нямам какво повече да се обеснявам
Нещата не са розови хич!!!
1-през 1924 година Рокфелер харчи милиони за изследвания за паразитите и информацията потъва не знайно къде!
2-Учени създадоха плъхове,които имат непоносимост към глутен(представи си плъх да не яде царевица или хляб)като заразиха плъховете с червеи!
3-Никой не се запитва кой краде витамин Б12 и Желязото при Аутистите,а първата им работа е да им изпишат супер скъпи добавки,които обаче са най-добрата храна за тези червеи/паразити
4-Още не се е появило дете(от хиляди деца от 38 страни) с Аутизъм без Паразити!!!
5-Явно много се знае по въпроса но явно много се мълчи
http://mojo-bulgaria.blogspot.com/
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: radoraev в 30-12-2012, 01:13:58
Здравейте!

Виждам автора на темата не е влизал от повече от 20 дни, но и друг да е дали знае ММС/ЦДС може ли да се съвместява  с джинджифил и мед.  Това е една рецепта която уж облекчава разни болежки, та искам да я опитам без да спирам ММС-са. Тоест на няколко фронта.

И  един друг въпрос. Салата от червено цвекло, моркови, чесън ......трябва ли да се изчака 2 часа след  дневната доза ММС която е 10 часа и после да се взима, имам предвид витамин С и антиоксидантите че не били съвместими с ММС.
Items tested with Lamotte strips that affect MMS
 
 
AFFECTS MMS
 coconut milk
rice milk
habiscus water
stevia
juice (all kinds)
baking soda
orange juice
cal/mag butyrate (1 cap)
phospholipids (homemade)
amino support (1 t - kirkman)
goat milk
almond milk
raw egg
 
partially affects MMS
GABA (375 mg)
MCT oil (1 t)
carnosine (500 mg)
flax oil (1 t)
pycnogenol (15 mg)
apple juice
malic acid (500 mg)
vinpocetine (5 mg)
melatonin (1 mg)
coconut oil (1 t)
 
 
did not affect MMS
concentrace (15 drops)
ionic liquid magnesium (66 mg)
taurine (250 mg)
carnitine (125 mg)
sugar (1 t)
magnesium malate (200 mg)
EDTA (4 mg)
DMSO (1/4 t)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: radoraev в 08-01-2013, 01:17:30
ВНИМАНИЕ :)
Копирам темата от блога си ,,навяване на страх"
Моля не коментирайте в нейния блог за да не и вдигаме блога нагоре в Гугъл :)
Тук ще се помъча да събера на едно място абсурдните,платени явно от ,,някой",открито всяващи страх,открито мамещи хората филми,статии,блогове и други,на които може да попаднете в интернет.

Разберете,че това с което парадират хората на които им се плаща за да всяват страх и не са съгласни ние сами да поемем здравето си в своите ръце(а те парадират с това,че ММС е Белина) и дори вмъкват от тук от там нотки и думи като ,,отнемане на родителските права"
.........Те парадират и ви плашат с илюзорни доводи и след като вие им покажете химическите формули на Хлорния Диоксид и на Белината....същите тези хора спират с коментарите.
Още повече ги попитайте(осъзнайте се) всъщност може ли да се пие Белина,след като последствията от това ще бъдат смъртоносни.За какво иде реч изобщо?
Още повече,някои от тези платени хора са научни сътрудници и от позицията им на такава се оказва,че заради знанието си кое какво представлява те открито заблуждават,лъжат,дори набедяват родителите и хората,които употребяват ММС.
Ако човек си няма идея от химия и биология добре!Но когато научен сътрудник,знаейки всички формули,показания,противопоказания,стойности за едното и за другото,не е на добре!

Но всъщност забележете,че по цял свят има вече клиники лекуващи с ММС(включително и в Родопите в България),разпространители,производители и самия Джим Хембъл работи по ММС вече 14 години.Не ви ли се вижда странно,тези които ви навяват страх и лаят като разгонени кучета...само да си лаят,а всъщност да не могат да направят нищо реално на никой?
Ами как ще направят като единственото им псевдо оръжие е твърдението,че родители тровели децата си с Белина...твърдение,което би било оборено още докато възникне като такова при по-официален спор!!!

1-Български блог
http://mayamarkov.wordpress.com/2011/01/11/quacks_of_the_world_leave_autism/

Държа да отбележа,че въпросната дама не можа и не поиска да отговори на единствения въпрос,че ММС(Хлорен диоксид) не е Белина(Натриев Хипохлорит)...затвори блога си за чужди коментари и прехвърли темата на друго място за да започне на ново промиването на мозъци,този път без чуждо натрапничество.
Днес е 08.01.2013
След внимателно следене и помощ от приятели проследихме още едно дълго пипало на Мая Маркова,което пипало днес навлезе във форум БГ-МАМА.
Преди няколко дни се появи коментар от една дама Таня,която много отчетливо,подчертано и добре изпипано с удебелени букви на места насочи цялото внимание на форума към блога на въпросната Мая.Още тогава се усъмних,че Научната сътрудничка биоложка в катедра,която твърди,че ММС(Хлорен Диоксид) е Белина(Натриев Хипохлорид) търси начин уж в отговор на нечий коментар да влезе във форум БГ-МАМА и да всее яснота с поредният си глупав коментар,че ММС убива и лошите и добрите бактерии с КИСЛОРОД(което не е истина)
За справка,след като ви представя коментара на въпросната Мая,ще ви сложа линк да си свалите книгата на Джим Хембъл безплатно и да прочетете на 34 страница кое убива лошите бактерии(НЕ Е КИСЛОРОДА във всеки случай)

"АУТИЗЪМ 20 ТЕМА" : д-р Божанова
Новак

Offline Offline

Пол: Жена
Публикации: 1

Re: Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 20
« #164 Пон., 07 Ян. 2013, 23:46 »
Отговори с цитат
Като лекар и родител ще се включа и аз във вашия форум, защото през кабинета ми минават много деца от спектъра.
По повод новата мода в биохимията - ММС, препоръчвам на всички родители, които се интересуват от аутизъм или на тези, които се канят да подложат децата си на тази опасност е да прочетат предупрежденията на компетентни органи в САЩ.
http://www.fda.gov/downloads/ForConsumers/ConsumerUpdates/UCM228057.pdf
http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm228052.htm
FDA e федералната агенция на Америка за храни и лекарствени средства
В Канада "лекарството" е забранено!
По нагоре имаше съмнения от една майка - Таня. Всички "теории" от типа на тези
разчитат на една много проста идея: не патогенни "добри бактерии са аеробни," лошите патогенни "бактерии са анаеробни. Затова кислородът убива" лошите "бактерии. "
Това звучи чудесно, но е очевидно погрешно на повече от едно ниво.
Първо, 99% от здравите бактерии, които са в човешката чревна флора са анаеробни, НЕ аеробни:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B … D0%BE%D1%80%D0%B0

Второ, идеята, че "лоши бактерии" се убиват от кислород, но " добрите бактерии "не се убиват от кислород е напълно погрешно.
Бактерията на човешка дизентерия (диария) "Shigella flexneri"разчита и процъфтява в кислород! В действителност, наличието на кислород в червата е основният фактор за това колко лошо ще страда човек ако го хване.
По-голямата част от бактерии във и около телата ни не са нито добри, нито лоши. Те просто си вършат работата, без да причиняват никакви проблеми.
http://www.fda.gov/downloads/ForConsumers/ConsumerUpdates/UCM228057.pdf

Свалете си книгата на Джим от тук:http://dox.abv.bg/files/dw?a=6732dd78a4
Или от тук:
http://www.mmsbulgaria.com/2011/02/blog-post_7625.html

2-Този добре и внимателно направен филм,осмиващ Джим Хембъл и всяващ страх в хората,които не знаят нищо по темата:

https://www.youtube.com/watch?v=eHfpuXDOJw8

Мда,изнамерих и разгледах целия Ютуб профил на този потребител,на който е поръчано да направи такъв компрометиращ филм (видимо от безсилие да се борят със законни методи)....192 клипа за дяволи,в защита на ваксини и всякакви такива подобни....не ме изненадва изобщо!!!Видимо този човек няма определени интереси,а получава поръчки по болни за конспираторите теми :)

Ми то всъщност,търся търся и не мога да намеря повече негативна/провокативна информация за ММС :)
Ако излезе нещо ще го сложа тук...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: radoraev в 09-01-2013, 01:59:00
СЕНЗАЦИЯ

На 2.02.2013г в гр.София в Гранд-Хотел София на улица “Гурко“1 от 10.00 часа ще се проведе конференция по въпросите на възможностите и приложението на ММС.

Във връзка с интригуващата информация относно възможностите и приложението на ММС при хора с различни видове заболявания и състояния, "Асоциация Аутизъм" организира еднодневна конференция на тази тема.

За да се информираме за това какво е и какво не е ММС, както и какво е неговото приложение поканихме неговия автор Джим Хамбъл, учения адаптирал и подобрил протокола на употреба на ММС-Андреас Калкър и Кери де Ривера -майка на дете с аутизъм, и директор на AutismO2 - Puerto Vallarta, Mexico автор на протокол за приложение на ММС при деца и младежи с аутизъм.

През годините „Асоциация Аутизъм“ е канила и представяла много и различни подходи и терапии при работа с аутистични деца и младежи. Организацията беше първата, която заговори и представи на официално събитие в Нов Български Университет през 2005г. теорията за био-медицинския подход и диетите при аутизма. За тях вече се говори всеки ден , приемат се от широката общественост, прилагат се от медицинските специалисти, следват се от множество родители.

На 2.02.2013 „Асоциация Аутизъм“ иска да представи една друга гледна точка за етиологията на проблемите на децата с аутизъм, един по-алтернативен метод и неговото приложение. Лекторите, които са поканени пристигат в България след участие на конференцията на AUTISM1 в САЩ, конгрес по въпросите на аутизма в Прага и семинар с родители на деца и младежи от спектъра в Будапеща.
Надяваме се да бъдем полезни с интересните презентации, с опита, който лекторите ще споделят и представят на

02.02.2013 г.
Очакваме да отворим ново пространство за дискусии относно възможностите и приложението на ММС в страните извън България За бъде отхвърлен или приет един метод , той трябва да бъде изучен!

Залата е за 250 човека,като всеки човек ще има слушалки и ще слуша преводача!!!
цена: 50 лева
За записване: autismbulgaria@gmail.com
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: ronin в 13-01-2013, 10:46:00
  Четох за начина на борба срещу рака със сода бикарбонат. На автора на метода тумора му заприличал на разрастваща се колония на кандида, срещу която организмът се опитва да се бори. И решил да умори гъбата, като я "алкализира" със сода. Та в сайта за ползите от содата се твърдеше, че повечето вредители си виреят в киселинна среда и не обичат алкалната. Аз като пълен невежа в тая област се замислих, как ММС ги унищожава чрез окисляване, а содата чрез алкализиране. Или и двата метода просто им създават достатъчно "некомфортна среда"? ;)  Не отричам за себе си никой от методите. В резултатите от прилагането на ММС вярвам. Другият метод метод също се е доказал. Ако желае някой, да каже повече. Не знам, имахме ли някъде тема за содата, би било интересно да се обсъди и тя. :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Георги_НЗ в 14-01-2013, 18:11:35
Относно лекуването чрез сода:
http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/04/blog-post_04.html?m=1

Не е по темата, но изглежда интересно.

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 14-01-2013, 21:03:40
Знаем, Жоро. Има някъде из темите.. "Сериозният Блогър"  на два пъти се беше завихрил и тук, без малко да успее да копира целия си блог в нашия форум  tooth
По някое време ще изтрием поста , да не се сърдиш, но да не тръгва в друга посока темата. 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Георги_НЗ в 15-01-2013, 10:32:47
По някое време ще изтрием поста , да не се сърдиш, но да не тръгва в друга посока темата. 
Няма място за сърдене - тука също сме все сериозни хора  tooth . Просто репликирах за да дам бързо информация за содата.   :D 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Freshhh в 06-02-2013, 20:17:28
Здравейте,
Исках да си взема ММС, като за тази цел се свързах със Светльо по мейл и му обясних проблема си.  След повече от седмица получих отговор, че мейлът ми е отишъл в спам папката и обяснения относно цените и характеристиките на различните продукти. Тъй като предоставената ми информация не беше достатъчна, за да реша какво и колко да взема, помолих Светльо за по-подробна информация. Това се случи преди повече от 2 седмици, оттогава ни вест, ни кост. Днес опитах да му звънна, тъй като си казах, че е възможно отново да е имал проблем с получаването на мейла (???), но и по телефона е неоткриваем.
Намирам, че подобно отношение от страна на някой, който се опитва да популяризира даден продукт е крайно несериозно...  :surpris_23:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Георги_НЗ в 07-02-2013, 23:02:18
Фреш - не се отчайвай и не си мисли че нещата са точно както ти се струват.
И аз бях така - и моя мейл му беше попаднал в спам папката. Явно някой му се бърка в нещата и има интерес да се разочароват клиентите на първа инстанция.

Аз ще му пиша за твоя проблем и вярвам да ти отговори скоро.

Аз от известно време ползвам ММС и гарантирано нямам никакви вредни последствия. Преди 3 дни преборих новия упорит грип единствено с ММС. Е, да си призная и на 3 пъти пих по 7-8 капки Тодикамп. Ама както и да е - не съм си купил нищо от аптека - само с това. И сега съм много добре - само лека кашлица през час, два.

Не агитирам за ММС - само давам личен опит. А когато получа достатъчно - може и да почна да агитирам. За сега не знам.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Freshhh в 08-02-2013, 21:07:47
Благодаря за отговора, Георги, радвам се за твоите резултати!
Аз не оспорвам ефикасността на ММС (именно затова искам да опитам  ;) ), но хайде веднъж мейлът отишъл в спам папката, втори мейл, мълчание, съобщение на гласова поща, пак мълчание... Доста е посредствено да предлагаш нещо, когато не можеш да осигуриш минимум комуникация, което е в ущърб на продукта, който може би е ефикасен, но с подобно отношение е доста трудно да се разбере...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Bunnie в 15-02-2013, 12:01:24
Здравейте,
искам да попитам дали някой е ползвам ММС за лечение на ревматоиден артрит.
Но ме интересува личен опит:)
Благодаря!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 16-02-2013, 10:51:55
  Извинявам се , че не отговарям по същество на въпроса на  Bunnie, но се надявам да не ми се разсърди ако  дам едно лично мнение. (Нищо че повтаряме акцентите от темата за РА, Bunnie   :) )
При такива сложни и тежки заболявания като ревматоиден артрит, Множествена склероза, Бехтерев, .. и т.н.  е нужно най-максимално разгръщане на собствения оздравителен потенциал!  За съжаление , само с  помощта на (нека ги наречем) - "пасивини" средства -дали  ММС, Тодикамп, АСД или каквито и да били други препарати, това е невъзможно да се случи в  същата степен, както ако се приложат "активните" мероприятия - прочистване и гладуване.
Затова и с тяхна помощ са постигани  реални и категорични успехи  в лечението точно на гореизброените болести. Моя близка, Анжела Методиева, с няколко 20 дневни курса на вода отдавна е забравила , как навремето е имала РА.  Керанка от Бургас, доколкото знам, почти или напълно е победила МС, а за "Бехтерев" ми разказа наша съфорумка. Неин познат се е преборил с помощта на  няколко дълги курса лечебно гладуване. Самата тя страда от същото и вече е лично убедена в силата на този метод, който прилага сама у дома)
(Bunnie, май няма да ни се размине без гладуване ..:) )
Та мисълта ми е - ако има осъзнаване, възможност, настройка и време за "активните" мероприятия
( прочистване и гладуване)  , нека да се комбинират с лесните, пасивните въздействия (като ММС) и тогава да видим кой е по-силен  - болестта или ние ...  :)    

  
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: nortifox в 16-02-2013, 13:20:20
Бино както винаги отговаряш точно,ясно и изчерпателно. Може да не е по същество на въпроса, но това е самата истина, няма какво да се заблуждаваме.Всичко е в главите ни.
Не си ли помогнем сами, няма кой братче няма .
БИНО :Confus_3: :Confus_3: :Confus_3:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: titan в 16-02-2013, 13:44:38
Другата седмица по БНТ или БНТ свят - СТУДЕНИ СЛЕДИ ще има предаване посветено на ММС а и подобните. Явно доста хора го ползват и има ефект и фармафията е почнала да се притеснява сериозно, щом е направила поръчков материал против тези продукти. Поне с такова впечатление останах от анонса. Важно е да го гледаме и след това да го анализираме.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: titan в 16-02-2013, 14:13:16
http://bnt.bg/bg/productions/165/edition/29341/studeni_sledi_17_fevruari_2013
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Георги_НЗ в 17-02-2013, 21:24:47
Фармацевтичната мафия се е уплашила от размерите на ползването на ММС-а, както и от убеждението на ползвателите в ефективноста му.
Затова тази вечер направиха едно изключително поръчково предаване, изключително тенденциозно и маниполативно.
Довлякъл се беше някакъв очилат плазмодий и надълго обясни за особената токсичност на ММС-а , колко бил опасен и че нямало нищо доказано по научно му и как заблуждавали хората в нужда и в безизходица.

Едвам го изтраях, но поне си обясних защо не бяха поканили на живо и човек ползвал ММС за да е справедливо като на трибунал. Защото ако бяха поканили такъв човек с опит - този очилатия щеше да олекне и да се обезмисли цялото платено предаване от фармацията. И ефекта щеше да е обатен.

Ефекта от предаването върху незапознатите с ММС-а ще е възспиращ, но всеки вярващ сляпо в телевизиите сам си е виновен за невежеството. Нали незнанието само по себе си е вид грях!


Аз очаквам скоро и за тодикампа да направят такова предаване, както и за употребата на кислородната вода по Неумивакин.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 17-02-2013, 23:50:42
 шшшт, пепел ти на устата, Жоро.  :-X Дано не правят други подобни предавания за изброените от теб методики  :police:
Макар, че аз залагам , да ти кажа, че това ще направи само реклама на препаратите  по които се плюе..
(Скоро ще разберем, държим връзка със Светльо.)
  Вярно , че една част от хората ще се възмутят, но то такива хора и без това не е добре  да ползват подобни методики, защото и без това вярата и ентусиазмът им ще са слабовати и при първото неразположение ( или подигравка от познат) ще хвърлят всичко..
Но другата , според мен по-голямата част, ще полюбопитстват - "Къкой лий пък туй нещу?" ( все пак водещата няколко пъти каза , че препаратът е силно аплодиран  в интернет!)  и тогава като видят само положителни отзиви и ..веднага ще нападнат.. :)

Но тук се получава пак един параграф22.. В подобни предавания, за тежест,  задължително се канят авторитети с титли и на високи постове. Но тези хора никога няма да си позволят публично  да похвалят нещо, което не е сертифицирано!! Дори даже да се лекуват с него, публично няма да си признаят! Нито в Европа, а още по-малко - в Сащ.  Защото ще се окажат извън законите , регулиращи тези препарати и методики! Тук ще имат сериозни неприятности с гилдията и със системата , а зад океана направо ще ги арестуват.
Мисълта ми е  - дори  да не е поръчково предаването, няма как да се очакват добри думи от поканените службогонци.
 А има и друго нещо - както всеки друг, така и  те трябва да са лоялни към работодателя си -  държавата с нейните закони.  Като излязат на свободна практика , тогава вече по могат да си позволяват своеволия..
  
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: hdeshev в 18-02-2013, 00:44:05
Тъкмо гледах предаването и аз. Направи ми впечатление, че откъм научно-техническа страна беше много зле. Много се бъркаха или нарочно се смесваха термини. Ту се твърдеше, че става дума за натриев хлорит, ту за натриев хлорид. Постоянно показваха рисунка на голяма колба с етикет NaCL [sic] (натриев хлорид (написан грешно с главно L), който няма нищо общо с MMS).

Имаше и доста подсъзнателни атаки с разни гротескни рисунки на болни хора. Човек на легло с огромна лъжица, която сякаш насила му се натиква в устата, жена с голяма спринцовка и други подобни. Цялото студио беше осеяно с епруветки и колби сложени сякаш да всяват страх или авторитет. Не посмяха да кажат в прав текст нищо за хората, които ползват MMS, но постоянно прелитаха от онези гротескните рисунки разни жалки хорица сгърчени пред компютъра, което явно трябваше да представя потребителите на препарата активни в интернет. Доста гнусно.

Чест прави на жената, чийто мъж се беше оправил след Паркинсон, че излезе пред камерата и разказа всичко. Каза си го направо: "Мъжът ми ходи, спортува, шофира, домакинства. Изобщо всичко, което се очаква от един мъж". След такова нещо и 20 мастити онколога да извадят, няма да има ефект.

В заключение цялото предаване беше едностранно, предубедено, манипулативно и без никакви реални научни аргументи. През цялото време едни зависими човечета говорят как MMS не е клинично доказано лекарство и не може току така някакви си нелицензирани хора да си позволяват да си лекуват проблемите с него. То ако всеки почне така, докъде ще я докараме!  tooth tooth :o
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Bunnie в 18-02-2013, 16:31:41
Бате Бино благодаря за отговора.

Напълно ми е известно за това, което говориш ти. Но пък и имам неща, които ме спират да се юрна и да направя няколко дълги пречиствания или гладувания:) Но съм започнала- сега са кратки. Може би с времето да станат и дълги ще видиме.

Но аз искам да видя или чуя някой дето наистина е ползвал това чудо на чудесата и какви са му резултатите.Защото в страницата на препарата има няколко мнения и то мнооого стари. Просто от чисто любопитство.

А относно предаването- аз не съм го гледала. Но бъдете сигурни, че появи ли се нещо, което помага и не е лекарство т.е фармацевтичните компании не получават ползи от него веднага надигат воя.

Ама това с мъжът болен от Паркинсон- с ММС ли се е спасил? Много интересно и страхотно!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: hdeshev в 18-02-2013, 16:35:19
...
Ама това с мъжът болен от Паркинсон- с ММС ли се е спасил? Много интересно и страхотно!

Така каза съпругата му. Не бил напълно възстановен, но вече не бил на легло.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 19-02-2013, 10:19:05
 Много интересно е това с Паркинсона наистина. Има два варианта за обяснение:
1.  Подържниците на "паразитарната теория за всички болести"  да са   почти 100% прави.. ( като в "паразитарен" се включва всичко - и бактерии, и вируси   и паразити)  Тоест - дори и да  е  нелогично за определени болести, тия бацили наистина да правят големи поразии..
2. ММС да има и допълнително някакво въздействие ( освен противобацилното) , което още да не е  известно. Препаратът е доста "млад" ,сигурно има какво да се открива още в него. 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: milenski в 19-02-2013, 11:22:39
Светльо е писал в сайта си, че днес от 16:30 ч. по ТВ7 ще има предаване с негово участие.
http://www.mmsbulgaria.com/2013/02/7.html (http://www.mmsbulgaria.com/2013/02/7.html)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: sis в 19-02-2013, 15:26:51

 В сайта е написано 20.02 от 16.30 т.е УТРЕ.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 22-02-2013, 16:08:20
За тези, които търсят отзиви, мога да кажа, че свалих температура 38.6 на 37 от обяд до вечерта и това беше най-малкото ми постижение. Сега ме е яд само, че не отидох на лекар да документирам състоянието предварително. Мисля, че беше някаква пневмония, защото 4 дни преди това абсолютно на нищо не се даваше и вече едвам гледах! През въпросните 4 дни основно карах на пресни цитрусови сокове, компреси и много гореща вода. Основния проблем беше с дробовете ми, те се възстановяват все още, вече 3-ти ден, но то е защото започнах да излизам по-вече, а навън е все още студено...като цяло съм добре от първия ден! Много се радвам, че ми се размина срещата с хомеопат, която обмислях вече :)  Благодарско на Светльо! :Content_14:

Доколкото знам ММС сам по себе си не е убиец на паразити, а на патогени - бктерии и др. Във връзка с паразитите се прилага за пречистване на кръвта след употреба на препарати срещу паразитит. Паразитите отделят токсини при смъртта си, затова се налага пречистване с ммс!

цък: http://www.youtube.com/watch?v=7ilYIeGAaFo
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Георги_НЗ в 22-02-2013, 18:23:54

Доколкото знам ММС сам по себе си не е убиец на паразити, а на патогени - бктерии и др. Във връзка с паразитите се прилага за пречистване на кръвта след употреба на препарати срещу паразитит. Паразитите отделят токсини при смъртта си, затова се налага пречистване с ммс!


Да - и аз съм с тази информация. Не убиват паразити, а само дребните гадини - нанопаразити, вируси, бактерии и гъби. И то не всички видиве гъби - имало някакви редки видове дето не се подавали, а се размножавали от ММС-а. Описано е от Калкер - как точно се процедира с тези гъби.

Проблема с вирусите и бактериите идва след като загинат големите паразити. Тези голени паразити са свърталища на специфични микроби и след смърта им тези микроби почват да се размножават в нас. Така получаваме остри инфекции и тук е мястото на ММС-а да се справи.

Аз както писах - преборих последния гаден грипен щам само с ММС и нищо от аптека.

Сега съм дал на един възрастен роднина с паркинсон  да пие ММС , но не по протокол 1000 , а по моя схема - всеки ден по една капка в повече, но не повече от 10 капки на ден.
Мисля че е малка тази доза, но човека е на възраст и с доста напреднал паркинсон. Ако до месец получи подобрение , след почивка от 2-3 седмици мисля да го пусна и на протокол 1000.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: чоко в 02-03-2013, 20:08:55
Как мислите можем ли сами да приготвим  ЦДС  с продукти   за пречистване на питейна вода като  eoxide?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: чоко в 07-03-2013, 15:49:57
Опитах лечение на грип с ЦДС още  първите симптоми, но не помогна .
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Виолета в 07-03-2013, 18:14:18
Георги, ще ми е много интересно да разбера как върви при възрастния човек с Паркинсон. Не забравяй да споделиш, моля те!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Diana pb в 17-03-2013, 16:38:13
Здравейте съфорумци! Аз съм нова за вас, но пък от всичко изчетено, някои ги чувствам едва ли не познати от години. За пръв път се включвам във форум, така че ме извинете ако нещо не правя както трябва. Преди около половин година чух за ммс, а от три дни чета, гледам и слушам страшно много инфо. Поръчах си вчера ммс и го очаквам във вторник. За да не съм досадна с първия пост, ще пиша по-нататък за болежки. Благодаря на всички за информацията в този форум
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 19-03-2013, 22:09:36
Понеже чета периодично различни статии за ммс, има една препоръка за антиоксидантите, която мисля, че е особено важна. И тя е, да се вземат паралелно с ммс - лимони и т.н., важно е само да не е едновременно, за да не се неутрализират, а с интервал от 1-2 часа и то след ммс.
Това е от една страна заради бързото извличане на холестерола от стените на съдовете - витамин C укрепва съдовете, прави ги еластични.. От друга страна, така се контролира процесът с евентуални възпалителни реакции и лечебни кризи!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: elinor в 15-07-2013, 14:57:47
каква е цената на ММS и от каде да го поръчам
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Richie в 07-09-2013, 20:55:35
Здравейте,  :surpris_23: не знам дали това е правилното място, за да попитам..но разрових целия сайт www.mmsbulgaria.com/ и не намерих нищо за използването на mms с дамски душ..някой може ли да ме насочи..ще му бъда много благодарна :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Георги_НЗ в 11-09-2013, 12:08:46
 Принципа при ммс е постепенност. Почва се с малка концентрация и се завишава като се следи организма как приема хлорния диоксид.
Аз преди няколко дни си охлузих коляно и реших да обработя раната със няколко капки ммс+активатор - направо в раната. Болката бе несъпоставима с раната... :surpris_22:  Затова внимателно с душа . При мен зарастна без гной, като при това не почистих раната изобщо - само няколко капки ммс.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: shofilev в 19-09-2013, 22:19:35
Нямам пряк опит, нито наблюдения върху други затова бих искал да чуя хората, които са ползвали ММС какво мислят за това: http://zdravivsekiden.com/mms-porednia-trojanski-kon-v-alternativnata-medicina/ (http://zdravivsekiden.com/mms-porednia-trojanski-kon-v-alternativnata-medicina/) ???
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 19-09-2013, 23:50:00
 И на мен ми е интересно - наистина ли диарията и повръщането са обичайни при ММС? За мен, това е единственият  "нещо като аргумент" в статията. Другото са косвени "изводи"  - защо  трябва да е вреден, отровен..бъра-бъра.. После , никой не говори за дозировка! Това ,което е казано , може да е вярно по принцип за хлора, но да няма нищо общо с концентрацията на  хлор при ММС... ( в този смисъл атаката олеква, няма задълбочено разсъждаване..)

Обаче трябва да призная, че и мен ме смущава тази "очистителна реакция", проявяваща се чрез диария и повръщане.. ( При Тодикамп и АСД-2 такава няма!) 
Твърде брутална е за да се приеме, че е част от нещо полезно, което се случва  за организма.. :-\
( Знаем, че това е първата защитна линия, която се задейства когато нещо недобро проникне в него и той не го иска - най-бързо го изхвърля точно чрез повръщане и диария.)

Ако има потребители на ММС във Варна, които искат да разберат как организмът им реагира на този препарат, да се обадят да направим тестове - безплатно!  :angel:  С помощта на акупунктурната диагностика това се засича лесно. Ще трябва  да се направят 3-4 замервания обаче- за да се сравни какво дава организмът като информация преди и след приема на ММС.

 
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: iskrena в 20-09-2013, 12:47:57

здравей, Бате Бино,
какво представлява акупунктурната диагностика?
чувала съм за акупунктура, но за диагностика - не!

изобщо, кой метод е най - добър, за да провери човек в какво състояние е организмът му като цяло и в частност - някой негов орган?
може ли да се разчита на лабораторните тестове като нещо надеждно когато се изследват хормони и антитела?

ако са открити антитела, това  може ли да се води като късно следствие от увреждане с ваксини в детската възраст?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: iskrena в 20-09-2013, 12:57:28
иначе, и на мен ми е малко съмнително това за ММС- а, особено, ако симптомите като гадене и повръщане не са само в началото на почване на прилагане на препарата...  абе, той си е химия, все пак, не бива да се забравя това.

знам, че нашият съфорумец Светльо, който вече не пише тук, доста го превъзнасяше тоя препарат, но не знам сега какво му е мнението за него.

и като говорим за химия, да питам, щото знам, че знаете доста за тия неща - от известно време се чудя, добавки като магнезий, калций и други от тоя вид, пак ли са химия?
и как изобщо се получава това, от какво ги правят, защото е ясно, че не са органични...  срам и позор за мен, че се предполага точно аз да знам това, но на, ако сме го учили изобщо това и не съм проспала лекцията и упражнението, хич никакъв спомен нямам....

дали изобщо се усвояват, след като не са органични и дали не се получава точно обратният ефект след прием на такива добавки на принципа на изместването - просто неорганичната добавка, след попадане  в организма,  измества наличието на органичния елемент?
и така да се получи още по- голямо обедняване откъм съответния елемент...
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 20-09-2013, 18:37:58
Заформя се пак спам по темата , ама да взема тук ли да отговоря ?  :-\
Искрена , ето темата за диагностиката:
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1357.0
Нормално е да не си чула, защото в БГ само двама човека я правим и никъде не сме се рекламирали (или пък да сме вземали пари за нея..)

Най-информативната и същевременно най-евтината и безвредната диагностика  за мен ( и за множество медици,, които са я тествали ) е термовизуалната диагностика. ( термовижън)  Заснема цялото тяло и всичкия чаркалак вътре и се вижда веднага кое в какво състояние е.( свети в различен цвят)
Само че моята  е още по-точна и по-чувствителна  tooth ,    И дава информация както по основни органи ( за съжаление не за всичките, както е при терммовижъна, защото трябваше да стоя още 30 дни в Киев  :) ) така и за организма като цяло , а не само по органи, (като термовизуалната) или по отделни откъслечни  показатели ,както е по лабораториите..
При акупунктурната се виждат функционалните нарушения в работата на органа (ако има такива)  А това изобщо не е видно при термовизуалната - органът е привидно здрав  и все още не сигнализира за някакви проблеми в него, защото още не са настъпили органични промени в него.

Казано по друг начин: Ако един човек си направи тест на термовизуалната или пълни анализи лабораторни и се окаже здрав  и после направи 5 дни на сокове и повтори изследванията на 5ия ден , резултатите ще бъдат едни и същи!  И преди и  по време на соковете  - все ще си бъде еднакво здрав.  
Обаче при акупунктурната аз веднага виждам отклоненията в режима на работа на различните органи и общото ниво на здраве. Ако преди дните на сокове , черния дроб и бъбреците са работели в режим натоварен ( което не се хваща при обичайни изследвания)  по време на соковете  те  веднага започват да работят в оптимален за тях режим, "влизат в норма" , така да се каже. Което е видно само с много чувствителна диагностика , каквато е акупунктурната.  По същият начин се тестват най-различни методики и препарати, като се хващат дори малките отклонения в работата на организма ( отклонение към подобряване или към влошаване)

По отношение на специфични изследвания - да , може да се разчита на лабораторията, стига да няма разминаване в методиките, апаратурата и човешкия фактор..  
Различните тестове са с различна степен на вярност!
Методът на антителата е архаичен  и тотална отживелица. Той не е ДИРЕКТЕН метод - да търси директния причинител, а КОСВЕН - по косвени белези -(антитела) , да се прави извод за истинския виновник за тези антитела.
Най-показателен е случаят със СПИН - и досега вирусът ХИВ  не е изолиран! И никой никога не го е видял или заснел!  Но въпреки това го "намират" чрез антителата , които той уж провокирал.. tooth

Разказвал съм някъде за д-р Герасименко, един натурален лекар в едно забутано Украинско градче, който прави 6 вида диагностика , преди да се произнесе за състоянието на пациента! Ако можеше един апарат да свърши работата, нямаше да си купи другите , всеки от които е хиляди долари..:)   Защото всеки вид диагностика дава определена информация ,не цялостна.

ЗА витамините и минералите - Всички натуропати са на мнение , че синтетичните не са добри. Някои твърдят, че от тях е само вреда, други - че няма никаква полза.. :)
Но фирмите яко хитруват и не можеш да разбереш от какъв източник им са добавките , дори да пише НАТУРАЛНИ , след внимателен прочит се оказва , че натурални били само оцветителите и ароматите  tooth , а самите витамино-минерали - обикновени синтетични.
За да са натурални, трябва да го пише изрично - от какъв  НАТУРАЛЕН източник са - от корал ли, от шипка ли ,от шушумига ли..
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: shofilev в 20-09-2013, 23:40:06
Пак е спам по темата, но в контекста на казаното от бате Бино и пряк отговор на въпроса на iskrena.
Относно витамин С съм намерил натурален източник като хранителна добавка: сок от морски зърнастец без никакви добавки към него. Оказва се, че този сок е много богат на витамин С съвсем естествено. Моята жена изпи две бутилки от този сок и определено почувства разликата - беше много по-бодра и енергична. Тя използва това: http://www.multipharm.eu/product/2177/abo-farma-bio-sok-ot-morski-zarnastets-oblepiha-330ml.html (http://www.multipharm.eu/product/2177/abo-farma-bio-sok-ot-morski-zarnastets-oblepiha-330ml.html). Купихме го от една дрогерия на Женския пазар и цената беше 12 лв. На вкус не е приятно, но е полезно. За желаещите, може да се смеси с някакъв плодов сок и тогава вкусът на зърнастеца ще се изгуби.
Относно цената: излиза излиза по-евтино, отколкото да си купуваш ампули витамин С от аптеката и да пиеш по една на ден - преди така правехме, докато не открихме този сок. Тя го пи, доколкото си спомням, по 20 мл., което означава, че бутилката е достатъчна за 16 дни. Ако се пие в по-големи дози, по отношение на цената ще излезе колкото синтетичния витамин.
На децата сега даваме едни уж естествени витамини Floradix Kindervital - извлеци от разни зеленчуци и билки, но ми се струва, че има добавени и изкуствени витамини (не мога да се ориентирам съвсем в написаното на опаковката). От същия производител има и разни неща за възрастни, но не съм запознат с тях, просто съм ги виждал като опаковки.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: iskrena в 21-09-2013, 00:05:41


благодаря много, бате Бино, за изчерпателния отговор!
чудя се дали има някой лекар, който да има дори и  1/100 от твоите знания!   :)

значи, за да види човек в какво състояние е най - добре да избере двата метода - акупунктурната и термовизуалната диагностика.

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: iskrena в 21-09-2013, 00:07:44
благодаря и на Шофилев за информацията за витамин "С"!   :)
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 21-09-2013, 08:08:29
Благодаря, Искрена. Знаят лекарите, знаят много, но за съжаление не могат да капитализират познанията си за преодоляване на състояния , различни от спешните!
Железен пример: Нито у нас, нито където и да е в Западния свят на лекарите не се преподава ХРАНЕНЕ! В някои държави - максимално 4-5 часа лекции, но в повечето - НИЩО. И затова по-прогресивно мислещите ( от сорта на д-р Емилова, д-р Папазова, д-р Гайдурков и т.н. ) са принудени да се дообразоват в движение на принципа на самоподготовката ( и то от същите източници, които ползваме и ние :) )

По диагностиката още малко: На принципа на "Акупунктурната диагностика" ( която аз правя) са всички апаратченца, т.н. "компютърна диагностика". Само че те "източват" информация от една акупунктурна точка от тялото, докато при мен се тестват поне 24 точки, а за още по-голяма точност - още 70 :)  
Самият Фол, чиито принципи са в основата на тези компютърни диагностики, казва че трябва да се мерят поне по 4 точки на меридиан ( а те са 12 меридиана) и затова почти всички апартченца не са точни. Въпреки това има някои, които сколасват да се справят сравнително добре,  но не се радвайте, защото у нас никой ги няма  tooth
Това са украинските -"КМЭ - Комплекс медицинский Экспертны" и "КСК Барс" ,(последно ми обявиха цена от
44000 $ за втория   :o )


НО най-лошото е друго.. Самата система не желае хората да бъдат здрави..
Ето какво споделя  д-р Ирина Попова , нейният  е третият коментар след филмчето с проф. Неумивакин, тук:
http://www.youtube.com/watch?v=Om1WVycz3RU
"Правилно казано! Аз съм лекар, изпитала съм го върху себе си. Колкото по-добре лекувах децата в моя участък, колкото по-малко болни деца идваха при мен, толкова по-лошо съм работила - (по-малко болни - по-празни здравни картони) , по-малко пари в моя джоб. Беше похвален лекар, у когото лятото имаше дълга опашка от болни..
Принуждаваха ме да изписвам лекарства и така да помагам на аптеката да печели. На системата не е изгодно хората да са здрави."


Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: iskrena в 21-09-2013, 18:03:12
отново благодаря за отговора, бате Бино!
много си прав за лекарите и системата, но наистина повечето са като коне с капаци и лежат на стари знания, не искат да напреднат, така че и знанията им са под въпрос, а знаещите пък като не могат да си генерализират знанията за реална помощ на болните, каква полза, както си отбелязал...

ето, ти правиш всичко с интерес и желание, затова и си напреднал толкова!
на теб имам много повече доверие, отколкото на кой да е лекар от имащите се за много учЕни глАви!   :)
защото обичаш да издириш нещата, търсиш, дълбаеш и въпреки всичко разбираш, че все има какво да се желае и има още място за напредък.

особено са жалки разни стари величия, дето почти реално лъха на мухъл от тях, включително и то ореола им на набедени светила!   ;D
истинска гордост на системата, както цитираните от теб думи - пълен коридор с болни, добре свършена работа!   tooth

чудя се само, как си се решил да си купиш тази апаратура, ако е само за лично ползване, а не за бизнес, явно е много добра, но как пък си бил убеден в това, преди да я купиш и да я ползваш...
кой знае още колко такива неща имаш, може и да си писал, но аз нали не съм изчела всичко във форума, та не знам   :)

четох вчера за 22 ДКЦ в София, че се правела термодиагностика от доктор Марин Василев май беше.
дали си разбира от работата, чувал ли си нещо?

май се получи доста като спам в темата, макар на мен, лично, не ми пречи!
добре е темите да са раздвижени, поне по моя вкус   tooth
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: salvaje в 21-09-2013, 23:27:27
Много съм съгласен, че повечето лекари са абсолютно невежи относно храненето, но си позволяват да дават съвети и заплахи, без да осъзнават, че знанието им по този въпрос не е нищо друго освен изграден навик. На лекарите не се преподава хранене, защото официалната медицина май все още не приема, че има връзка между храненето и болестта. Пък и каква е ползата от нещо което наистина лекува цялостно.... по-добре да се третира локализирано един симптом, така като се заглуши тоя симптом, нещо друго ще се е разбазикало и така ще има още рабата за доктори, съответно и пари...

До скоро ми беше забавно, но вече почва да ми омръзва да слушам как някой хора се връзват и вярват на докторите. Например, като този препоръчал на човек болен от сърце да яде маргарин.

Това че вече не се връзвам на такива псевдо-научни съвети от чичко доктор, го смятам за едно от големите предимства на преминаването ми към сурова храна.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: iskrena в 22-09-2013, 11:39:43
то тоя съвет за маргарина е толкова отявлено ненаучен, че даже и за псевдонаучен няма как да мине вече...
или е признак за абсолютна глупост или за желание за умишлено убийство.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Dakota в 18-01-2014, 12:16:15
Здравейте всички,
Преди няколко дена научих за продукта ММС и докато ровех из Нета за повече информация,попаднах на вашата дискусия.Затова пиша директно тук.
Касае се сина ми Давид на 9 г.
От 3 години страда хронично от Остър тубулоинтерстициален нефрит с рецидивиращи ИПП.Многократно хоспитализиран в Педиатрично Отделение.От урокултура е изолирана Е.coli.Лекуван с Нелидикс,Пиелосептил,Цефуроксим,Тиенам,Медоцеф,Аксетин,Азитрокс,Зенат,Медоклор,Аугментин,Медаксон,Флавамед,Ципринол(към последното прояви алергия)....И това е само част от лекарствата ,с които са го лекували.
При направена екскреторна (венозна) урография,няма налични аномалиии.Бъбреците му ,си функционират добре.
Карахме Коледа и Нова Година отново в болницата!Тежко  е положението ни ,няма вени къде да го бодат вече!...
След като ни изписаха през ваканцията докато си беше в къщи,не се разболя.Още на третия ден,откакто тръгна на училище го лепна някакъв вирус,а след още три дена,бъбрека пак беше възпален.Честно каза,чувствам се в безизходица!!!...Имунната му система е толкова срината,след тези агресивни антибиотици,че и най-малкото нещо го поваля.Незнам вече какви клиники да търся и какви доктори?!Всички лекуват с антибиотици,но тази E.coli е толкова упорита,че след известно време пак се възобновява процеса на възпаление.
На своя глава съм му давала :Герисан,Инфлуцид,Туя,Пчелен прашец,Клеева тинктура,Червена боровинка,Неоринал.Защото лекарите само назначават лекарства,но не предписват нищо за възстановяването на организма.
Храним се по възможност природосъобразно,изхвърлили сме готварската сол и захарта от домакинството.Заменила съм ги с хималайска сол и мед.Гледаме да не консумираме храна с консерванти.Давам му отвари от билки(Мечо грозде,Синя хвойна,Полски хвощ,Царевична коса,Златна пръчица...Няма оправия!
От няколко дни детето ми е отново с  температура 38 С.Лекарката (Завеждаща ДО)вече вдига ръце,каза,че не му влияят антибиотиците от  анаграмата.Изписа ни едно прахче Монурал и това е.
Не искам да приема,че следващата стъпка за детето ми е бъбречната недостатъчност!
Докато търсех информация попаднах на историята на Мария: http://www.mmsbulgaria.com/2012/06/blog-post.html
Обнадеждаващо беше,да прочета че някой все пак се е справил с нефрита.Така, попаднах и на сайта за ММС,както  и на вашата дискусия тук.
Ще се свържа със Светослав Стаматов,за да поръчам продукта.Но как да го давам,в какви съотношения и последователност?Детето  ми е 9 г.-тежи 30 кг.Трябва ли да изследваме кръвната му група?В някои от постовете,прочетох,за  0+ ,не се отразявало добре.Ще съм благодарна за всеки един съвет!
Останете със здраве!
Виктория

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 18-01-2014, 15:09:31
В сайта на Светльо има протоколи за това, как се приема ммс във всеки отделен случай. Не знам да влияе кръвната група. Аз пия CDH, по-приемлив вкус има. Представлява предварително активиран MMS, който се съхранява така в хладилника. Може да се вдигат дозите много лесно. Nе е необходимо дълго време докато привикне организма. Приготвя се в домашни условия от MMS и активатор. Тук пише как точно, лесно е:
https://www.facebook.com/groups/CDHforASD/
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 18-01-2014, 19:45:18
Виктория, Натуралната Медицина е единодушна: децата не трябва да бъдат лекувани НИКОГА с лекарства!  А т-нар "детска болница"  е "престъпление срещу човечеството " според д-р Марва Оганян (лекар и биохимик с голяма практика, известна и уважавана личност в Русия, класически натуропат.Тя лично лекува децата като ги оставя само на билкови чайове с мед и лимон, за доста дни. Другото е работа на организма..)  Защото лекарствата много много често водят именно до това - перманентно болно дете! С отслабени жизнени силици.  ( което е и съкровенната мечта на Биг Фарма - продължителен абонамент за лекарства, стимуланти, добавки.. )  
Веднъж като се почне с тях( даже още с ваксините..) постепенно организмът заслабва и не се бори ефективно с разните му бацили. Да, всички знаем, че когато има спешен случай, избор няма и лекарства трябват, но по правило до такива случаи се стига след продължително увреждане с лекарства и компрометирана имунна система , които е могло да бъдат избягвани при по-леките случаи -банални  настинки , кашлици и температури (дори  до 40 градуса!)  
 Естествено, има и изключения, но ако се разровят назад във времето , натуропатите винаги намират причина и за тях.. Например - я ваксина, я зашлакована мама, ( която се самоочиства посредством кърменето!) , я грешки в храненето , като например - употреба на краве мляко!  :fun_096:
Обезателно прочети темата ми за млякото!! Особено когато има проблем с бъбреците!!    
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7463.0
Първата ви работа не е ММС , а спиране на млякото ( ако се употребява)
Следващата стъпка е мощен прием на пробиотици за да се ликвидира неминуемата дисбиоза и дисбактериоза, основни причини за сломения имунитет!  
Ако има кой да ви прати от рускоговорящите страни, да ви праща и някакъв сорбент ,от сорта на Ентеросгель, Полифепан, Полисорб.. ! Той обира токсини и остатъци от лекарства по тръбопроводите на оганизма. ( Сега ще ходя до Молдова за Тодикамп  и ако има по аптеките им Ентеросгель, ще взема няколко кутии. Възможно е да го има, след като с радост установих ,че  продават АСД-2 , другата тежка артилерия ( наред с  ММС и Тодикамп )
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: mak в 19-01-2014, 07:52:34
Ако има кой да ви прати от рускоговорящите страни, да ви праща и някакъв сорбент ,от сорта на Ентеросгель, Полифепан, Полисорб.. ! Той обира токсини и остатъци от лекарства по тръбопроводите на оганизма. )
Бате Бино, може ли да ни дадеш повече инфо за тези сорбенти, ако може също да кажеш и колко струват приблизително?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: stefania5600 в 26-02-2014, 19:34:41
Здравейте,

Аз съм нова в този форум, но ще се радвам да ме примете и да ми помогнете ако сте наясно с моя проблем.
Имам полип на матката и съм замислила да правя Протокола за дамски душ и ако мога да да се справя с тази гадост преди да стигна до операция, за която имам час за 26.03. Имате ли някакъв опит вие или ваши близки с такъв проблем и какви са резултатите.

И сега да споделя нашия опит с ЦДС-съпугът ми е с Бехтерев и пие 10мл. ЦДС на ден и има мноооого добри резултати-голяма намаление на болките и увеличение на подвижността в областта на гърба и врата.
Ако някой се интересува-ще се радвам да отговоря на въпроси.

Благодаря предварително и лека вечер.

Стефка

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: iskrena в 26-02-2014, 23:08:39
някакви странични ефекти наблюдавахте ли при това лечение?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: съншине :3 в 20-04-2014, 19:09:59
Опитах се да дръпна книгата, но ми изписва, че файла не съществува. Може ли някой, ако я има да я качи?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Mемория в 25-09-2014, 12:51:19
Здравейте! Искам да споделя за нещо, което силно ме притесни. Принципно съм голям фен на ММС, купувам вече на два пъти, излекува ми два бронхита за по 3 дни всеки. Даже никога не съм усещала прословутите странични ефекти, от които цял свят роптае. Може би е защото го пиех чрез капсулките, не знам.

Е, този път го пия разтворен във вода. Предизвиква много силно гадене и на два пъти повръщане. Още не съм се доизлекувала и смятах да го пия още ден-два. Сега обаче след второто повръщане се появиха алени храчки. Уплашена съм. Не знам дали стомашната киселина може да ме е разранила докато се е придвижвала нагоре или самата лимонена киселина е причинила нещо. Не съм яла нищо червено днес, на половин ябълка бях и не успях да я задържа.

Много ми се искаше този път да направя пълния курс от 3 седмици, но вече ме е страх. Моля за съвет как да постъпя!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 25-09-2014, 13:13:15
Меморийка , къде се губиш .. :kisss:
Включвам се да кажа само , че  стомашната киселина няма как да предизвика автоматично алена храчка!
 Абсурд, 101 % !! Първо трябва да причини ерозия/ язва ( на стомаха, на хранопровода) и вече от самата язва ( или ерозия ) може да прокървява! В случая имаш рана някъде.  Кръвта може да се дължи на много причини, и винаги е задължително да се установи откъде кърви!
"Повръщане" и "храчки" са две различни неща! Излизат от две различни места! Ако кръвта излиза чрез храчка , търси я в белия дроб. (възможно е да е от бронхита. Който явно въобще не е излекуван..) Ако е само от повръщането - от стомах/хранопровод/.
Лошото е , че за да се установи източника на кървене, се налага да се направят неприятни тестове - гастроскопия  и бронхоскопия. ( втората е много по-гадна  :-\ )    
Съвет: - ако пак се появи кървава храчка, занеси я бързо в ХИСТОЛОГИЧНА лаборатория - да видят какви клетки има вътре и да се преценява каква би могла да е причината. ( това много малко лекари ще ти го кажат  ;) )
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: rima в 04-10-2014, 20:02:46
Мемория, защо не пробваш CDS - това е така да се каже второто поколение MMS, няма да имаш никакви проблеми с него, а пневмонията я лекува с 2-3 приема - от опит говоря!
Ако все пак предпочиташ първия вариант - mms, тогава дозирай много внимателно. Започва се с 1 капка в полвин литър вода, разделено на 8 приема през първия ден и се увеличава с по 1 капка всеки следващ ден. Ако пак ти се гади, се връщаш на по-ниска доза и така - постепенно.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: igochev в 01-11-2014, 17:20:02
Мемория, защо не пробваш CDS - това е така да се каже второто поколение MMS, няма да имаш никакви проблеми с него, а пневмонията я лекува с 2-3 приема - от опит говоря!
Ако все пак предпочиташ първия вариант - mms, тогава дозирай много внимателно. Започва се с 1 капка в полвин литър вода, разделено на 8 приема през първия ден и се увеличава с по 1 капка всеки следващ ден. Ако пак ти се гади, се връщаш на по-ниска доза и така - постепенно.
Може би по-скоро 1 капка на 100 мл, т.е. 8 капки в 800 за деня, за осем дози. Може и да усети нещо. Ако реши да намали, да сваля наполовина. И постепенно увеличаване. И да не забравяме - нищо не е само по себе си винаги вредно или полезно. В повечето случаи върши работа примерът ми с обикновения кухненски нож - е ли той полезен или е той вреден. Можеш да убиеш с него, можеш и да нахраниш. Никоя къща не може без него, но и никой не го дава на малките деца да си играят, защото още не знаят как д а си служат с него, за полени цели. Така е и с всяко природно средтво. Змийската отрова се ползва за лекарство. Можеш да отрежеш парче хляб с войнишкия нож, създаден за убиване. Не робувайте на популизма - това е вредно, а това полезно! Отдавна, преди много векове истинските изследователи са разбрали че отровата е в количеството. На времето даскалът ни надуваше главите всеки ден - 'иииии запомнете - прекалено малко, не оказва никакво влияние, 'средно' - е полезно, прекалено много - вреди /може и фатално/'.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Iveta в 01-11-2014, 21:08:09
Е, аз си взех ЦДС ранна пролет. След 3-4 дни почнаха да ми кървят хемороидите, това не беше се случвало никога. Хемороиди получих след раждането и проблемите ми с тях бяха около месец след това, но не са кървяли. След това направих гнойна ангина...май не ми засили имунитета, а напротив. Дали и какво е трябвало да чистя, не знам. Все пак изкарах 3-седмичен курс. Понеже бях посъветвана да промивам хемороидите с р-р на ЦДС, след като се успокоиха пак опитах тази процедура, но тя отново ги възпали...в общи линии не ми помогна много много, да не казвам хич.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 07-05-2015, 17:49:39
Ивета, съжалявам за неприятното усещане, но кървенето на хемероидите понякога е в реда на нещата. Пречистването е отвътре навън и цялата гнилоч започва да излиза. Често се случва след 2-3 седмичен прием да се възвърнат симптомите на някакво забляване което не сме доизлекували в миналото. Те обаче се появяват за да се изчистят напълно, тъй като най-вероятно са били в латентно състояние много дълго в организма. Стандартното прочистване е около 3-4 седмици, но при определени заболявания се налага и по-дълъг прием. В такива случаи приемът просто трябва да се продължи и след още известно време, щеше да се изчистиш напълно.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Iveta в 07-05-2015, 20:22:07
Ами, благодаря за коментара...възможно е, но бе много гадно...Не продължих курса, най-вече защото беше дошъл ред за Житния режим.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 07-05-2015, 21:01:15
Така е, не е много приятно на вкус, нито пък някои от симптомите на детоксикация са приятни, но какво да се прави.  :surpris_23: Както при всеки метод и тук трябва търпение и упоритост.  :police:
Ако имаш останало количество и решиш да направиш още един курс, моля дръж ме информиран какво се случва, за да свършим работата както трябва и постигнеш търсените рузлтати.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: namonaraqnaq в 08-05-2015, 10:31:35
Каква е разликата между натриевия хлориД (готварската сол) и натриевия хлориТ?
Респективно, между физиологичния разтрвор, примерно и ММС?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 08-05-2015, 11:52:04
Разликата е само в една буква, но тя е съществена!  :D
Натриевият хлориД (NaCl)е обикновенна сол, докато Натриевият хлориТ (NCLO2)е минерал, който няма много общо със солта. Физиологичният разтвор е 9% разтвор на натриев хлориД. ММС-ът е 24% разтвор на натриев хлориТ. Не може да се приготви ММС със сол, просто не се получава. Това са различни вещества, макар с разлика от една буква.

Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: tania_si в 27-05-2015, 15:56:15
Здравейте,
 отскоро приемам ЦДС ( 8 дни) и забелязах, че откакто го приемам имам усещане на лек задух както и дразнене/гъделичкане дълбоко в гърлото което ме кара да кашлям, сякаш съм вдишала нещо надълбоко и ме кара да го изкашлям, трябва ли да се притеснявам и дали ще отмине като ги спра? Възможно ли е да е следствие от вдишване на разтвора на ЦДС, все пак по време на отваряне на бутилката с р-р преди отпиване е възможно да съм вдишала и по-дълбоко...
 И още един въпрос - знам, че не трябва да приемам витамин Ц, защото го неутрализира,  а има ли храни, които трябва да избягвам по време на приема. Защото аз приемам доста зеленчуци и в тях също има витамин Ц, доста от храните с които се храня са антиоксиданти - трябва ли да променя храната? По мое мнение трябва, но до каква степен, и колко време преди и след приема мога да консумирам тези храни. Благодаря!
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Svetlio в 27-05-2015, 16:13:06
Здравей Таня,
Може да имаш усещане за задух, ако си имала някакъв проблем с белите дборове, дори и да е било много отдавна. Разбира се, това усещане е временно. Когато дробовете се пречистят, това усещане ще изчезне, а даже и преди това. Усещането за гъделичкане в гърлото идва от самият прием на ЦДС. Все едно човек пие газирано. Това е нормално. Може да хапваме нещо след дозата, за да неутрализираме това усещане или да пийнем още малко вода.
Вдишването на газа, принципно може и да навреди, ако е непремерено. Ако човек обаче само си "шмръкне" както се казва, тогава има лечебен ефект. Само при отваряне и затваряне на бутилката, не може да си вдишала толкова че да има отрицателен ефект. Това се случва с доста на брой дълбоки вдишвания.
Що се отнася до храните, по време на 8 часовият прием избягваме кафе (кафе може 1 час преди първата доза), цитруси, хапчета вит. Ц, хранителни добавки които са с изразено антиоксидантно действие, като Спирулина, АФА и т.н. Хлебната сода също я избягваме. Всички гореописани продукти, може да се приемат 2 часа след последната доза ЦДС за деня.
Можеш да се храниш в всички останали плодове и зеленчуци, без проблем.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: tania_si в 27-05-2015, 16:28:44
Много ти благодаря Светльо   :Content_22:
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: svetlio17vt1 в 28-05-2015, 01:18:22
В хранителни добавки уместно ли е и ползването на Зеолит на прах по време на ММС терапия?
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: svetlio17vt1 в 28-05-2015, 01:34:35
В България ли се правят ММС (Къде и от кого) и помощните или са внос?
При проверка на граница на страна може ли митничари при евентуална проверка да направят проблем за третиращите продукти?
Тъй като прочетох да се избягва тръскане това означава ли че при пратка на дълги разстояния има опасност от инцидент?и при отваряне след което какви мерки са необходими?
Четох за случая от България излекуван от ХИВ.Джим  казва,че няма как да се докаже за момента излекуване от това заболяване,понеже няма анализи за отричане на вируса в кръвта до момента поне,а в статията се упоменават ''отрицателни резултати'' от изследвания.Малко двусмислено е..
Или са имали в предвид в статията че няма усложнения или много нисък(никакъв вирусен товар)?
Още повече че ПСР тест в България се прави веднъж-при доказване и диагностициране.Странно е че човечеца се излекува и побягва отново към Африка,когато може да помогне на хора в България като жив пример..
Благодаря Светльо и полезна ще ми е информацията.
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: igochev в 08-07-2015, 12:14:29
svetlio17vt1,
За СПИН, при всички случаи първо прочети публикациите и интервютата на Д-р Ирина Сезонова. В нета има повече от достатъчно.
За това, дали митничари могат да ти нааправят проблем - това е повече от риторичен въпрос. Като да питаш дали данъчния има за какво да се хване или пък катаджията. Не случайно се разпространява като хранителна добавка или като разтвор за пречистване на вода. Помисли!
Като казва - "Джим  казва,че няма как да се докаже..." можеш ли да цитираш по едно лекарство, от аптекарската мрежа, за което е доказано, че ИЗлекува една или друга болест ?!
Ще разширя още малко /опитвам да ти помогна да разберш нещо повече от папагалското ползване на едно или друго стредтво, вкл ММС/. Кухненският нож - полезен или вреден предмет е ?! Отговорът ти се отнася за всяко друго нещо в този живот - всичко зависи от начина на приложение. Не случайно истинската медицина казва - "Отровата е в количеството"!
Ползвам ММС от години. Със Светльо, който го предлага в добро качество сме говорили много пъти. На Джим Хъмбъл съм изчел и изгледал ..... Има ПРЕдостатъчно съвети и правила, за да се ориентираш добре в правилното и ефективното ползване на това толкова елементарно, на пръв поглед средство/вещество. Клипчетата в нета за домашното приготвяне на ЦДС са също в изобилие. Толкова фасулска работа, че ...
Аз лично доста отдавна ползвам само ЦДС - няма го киселият привкус на активатора и остава само миризмата на хлор, но и тя се избягва прекалено лесно при самата употреба - в подходящ съд и разбира се подходящ начин 'на отпиване'. От елементарно, по-елементарно.
В същото време - НЯМА начин, как да се обясни само с няколко думи всичкио важно за прилжението на ММС. Глупаво е човек да очаква да разбере/научи/схване всичко съществено около подобно средство /с толкова широко приложение/, без да положи поне мин. труд, за да прегледа СВОБОДНО изложените резултати от натрупаните опитности, които определено изобилстват по цял свят.
Поне 20-на са само НАЙ-основните и решаващо важни правила, които човек трябва да знае, за да ползва свободно и ефективно ММС. В началото се скъсах да питам как да приготвя, как да приложа, колко, кога .... С времето и практиката и с адекватна доза мислене, разбира се, човек напипва вярна посока, неминуемо. Толкова е лесно и бързо да си приготвиш ЦДС у дома, разбира се с предварително подготвените за целта помощни средства /които са също пределно елементарни и лесни за набавяне/. Като си приготвя една доза от 300 мл ЦДС и я затворя в малки стъклени 'бурканчета' по около 30 мл, откарвам с месеци /ГАРАНТИРАНО/, според ползването. В хладилника, ДОБРЕ затворени! Лесно, бързо, практично, удобно, ефективно, ....
Титла: Re:ММС вече и в България!
Публикувано от: Чибурашка в 19-09-2015, 20:32:56
Здравейте,

включвам се в дискусията за ММС/ЦДС.
Преди 10 дни закупих ЦДС от този сайт http://www.cds-mms.com.

Баща ми започна да го употребява, като отбелязва подобрение в три параметъра, които следи – високо кръвно, болки в кръста и проблеми със стомаха.

Прочетох доста информация, опитвайки се да избера най-подходящата терапия за мен, тъй като от няколко месеца имам херпес симплекс 2. Виждам в протоколите, че за херпес се препоръчва Протокол 1000, но четейки споделеното от тестващите ММС (следя английскоговорещите сайтове, освен родните), откривам различни варианти.

Днес писах е-майл за съвет до Светослав Стаматов и с нетърпение ще изчакам, за да видя дали има нещо по-специфично от стандартния протокол, което може да се приложи за този вирус.

Реших да пробвам, защото се оказва, че херпесния вирус е доста упорита и неприятна работа, с която конвенционалната медицина не се справя. В момента ползвам хомеопатия, но за сега резултатите не са удовлетворяващи.

ПП. Много се зарадвах, че има активна тема за ММС, защото навсякъде дискусиите са замрели към 2012 година...
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: radoraev в 07-02-2021, 13:46:15
Внимавайте приятели,
От 2 месеца водим собствено разследване относно псевдо цдс-а на лицето Огнян Симеонов.
Тотални лъжи и подвеждане на масите с цел огромна финансова облага!!!
Човека произвежда прост биоцид за промишлена употреба със съответните му разрешителни като смесва Натриев Хлорат и Натриев Хидроген сулфат.
Това, не е ЦДС
Концентрация 7500ppm
1ph
34,5 грама сулфати на литър
Напишете в Ютуб,, цдс Огнян Симеонов "
Вижте и новите теми във форума емоздраве.
Има много пострадали.
Пс:Неговия,, цдс" и,, медбио" след анализи се оказаха идентични.
Това не е цдс!!!
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: radoraev в 07-02-2021, 13:58:57
Ето видеа с анализи и коментари относно псевдо ЦДС Огнян Симеонов
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?f=13&t=1522
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 07-02-2021, 15:08:52
Спокойно, съвсем скоро на пазара идва качествен ММС и ЦДС,   на компанията "TODICAMP". Произведен във фармацевтичен завод, а не в някакви гаражи   :sorcerer - emotloader:
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: krasi_stz в 18-06-2021, 13:48:02
Здравейте, има ли наблюдение за лечение на хронична бруцелоза с ММС и ЦДС
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: Nicky96 в 18-06-2022, 21:22:29
А към днешно време от къде да си купим ММС?
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 19-06-2022, 23:07:51
Разни хора продават, във фейсбук има група, че даже може и да не е една :)
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: Nicky96 в 20-06-2022, 09:45:37
Ми няма във фейса групи. Преди знам, че имаше. Конкретна препоръка не може ли да дадете!! Мерси!
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 20-06-2022, 09:55:06
https://www.facebook.com/groups/1506741723053564

"ММС ЦДС хлорен диоксид"
Поверителна група
  522 членове
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: Nicky96 в 27-06-2022, 09:14:14
А какво стана с ММС на компанията "TODICAMP"?? Искаме от завод....
Титла: Re: ММС вече и в България!
Публикувано от: бате Бино в 27-06-2022, 16:27:13
Отпадна като проект, Ники. Ако трябва да се спази прецизно технологията, съществува вероятност от експлозия после при транспорт и затова Андрей Тодика се отказа. То и сега може да има някъде от завод, а не от гараж :) Трима човека го продаваха доскоро у нас, може да са станали вече 30  :D Единият беше диетологът Оги Симеонов ли беше , Стефанов ли беше. За разлика от Тодикамп, ММС се рекламира масирано и съответно събуди голям интерес (и големи надежди :) )